Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:32:12
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally Jaz pa jem navadni jogurt . Dober tek jaz se pa z domačim krofom bašem Še ena packa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:32:26
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally Jaz pa jem navadni jogurt . Dober tek jaz se pa z domačim krofom bašem A si jih sama pekla? seveda da ne. spet tašča na pohodu. jutri ma žurko za RD pa je ful napekla
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:32:30
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: tally Jaz pa jem navadni jogurt . jaz sem ga tudi. . je hotel jesti čips, pa je v spalnici v omari, pa noče Tilna zbudit.Od same žalosti je spet zaspal na kavču A spet boš imela mirno noč ? Še ni odločeno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:33:33
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Včeraj me ni bilo več nazaj, ker se je naš ati potem le privlekel domov in sem bila jezna, žalostna pa še full sva se skregala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:34:12
|
|
|
|
barbaw
|
**** za koristno izkoriščen čas z možem Anitka zakaj pa sta se skregala? Ker ga ni bilo??
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:34:21
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Včeraj me ni bilo več nazaj, ker se je naš ati potem le privlekel domov in sem bila jezna, žalostna pa še full sva se skregala očitno je nekaj v zraku, deci so sikni, otroc pa še bolj
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:34:30
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Včeraj me ni bilo več nazaj, ker se je naš ati potem le privlekel domov in sem bila jezna, žalostna pa še full sva se skregala Boga
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:34:58
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally Jaz pa jem navadni jogurt . Dober tek jaz se pa z domačim krofom bašem jaz se pa bašem s kinder schoko bons-i Ne rafaelote nisem naredila , se mi ni dalo. edina, geršna duša, a mi delaš družbo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:35:43
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally Jaz pa jem navadni jogurt . Dober tek jaz se pa z domačim krofom bašem jaz se pa bašem s kinder schoko bons-i Ne rafaelote nisem naredila , se mi ni dalo. edina, geršna duša, a mi delaš družbo AAaaa smo mislile da si "padla"
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:36:24
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally Jaz pa jem navadni jogurt . Dober tek jaz se pa z domačim krofom bašem A si jih sama pekla? seveda da ne. spet tašča na pohodu. jutri ma žurko za RD pa je ful napekla A jutri spet ne kuhaš? Jaz bi tud tako taščo.Naša pa sam gor pride na kavo.Prej je hodila na kosilo, pa smo se nekaj počli,sedaj pa ločeno kuhamo.Da bi nas pa kdaj dol povabila, pa verjetno ne bom dočakala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:36:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally Jaz pa jem navadni jogurt . Dober tek jaz se pa z domačim krofom bašem jaz se pa bašem s kinder schoko bons-i Ne rafaelote nisem naredila , se mi ni dalo. edina, geršna duša, a mi delaš družbo Ma nas bolj zanima a si decu že odpustila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:36:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dober večer Dober večer tudi tebi. Kaj boš danes papcala . a že dražiš s hrano? Kje pa je Estrella? A rafaelote dela? po mojem se pa baše z njimi A zato ni nobenega glasu od nje Mogoče je pa lubiju odpustila To sem pa jaz tudi imela v mislih . Prvo je rafaelote pojedla zdej pa kalorije kuri . prepuščam tebi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:36:55
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally Jaz pa jem navadni jogurt . Dober tek jaz se pa z domačim krofom bašem jaz se pa bašem s kinder schoko bons-i Ne rafaelote nisem naredila , se mi ni dalo. edina, geršna duša, a mi delaš družbo AAaaa smo mislile da si "padla" po mojem se lepo dela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:37:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Včeraj me ni bilo več nazaj, ker se je naš ati potem le privlekel domov in sem bila jezna, žalostna pa še full sva se skregala Bo pa danes bolje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:37:46
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally Jaz pa jem navadni jogurt . Dober tek jaz se pa z domačim krofom bašem jaz se pa bašem s kinder schoko bons-i Ne rafaelote nisem naredila , se mi ni dalo. edina, geršna duša, a mi delaš družbo Še ena, ki draži s hrano.Grem v kot
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:37:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Včeraj me ni bilo več nazaj, ker se je naš ati potem le privlekel domov in sem bila jezna, žalostna pa še full sva se skregala Boga le pobotajta se do Čateških
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:37:56
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Anitka zakaj pa sta se skregala? Ker ga ni bilo?? Aha in sem še danes zelo zelo slabe volje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:38:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally Jaz pa jem navadni jogurt . Dober tek jaz se pa z domačim krofom bašem A si jih sama pekla? seveda da ne. spet tašča na pohodu. jutri ma žurko za RD pa je ful napekla Kaj jih je talala že v predprodaji ss je pa grebica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:39:23
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Včeraj me ni bilo več nazaj, ker se je naš ati potem le privlekel domov in sem bila jezna, žalostna pa še full sva se skregala Bo pa danes bolje Malo mogoče, samo sem tako slabe volje, da bi najraje kar nekam odšla in bi Čatež kar izpustila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:40:46
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Včeraj me ni bilo več nazaj, ker se je naš ati potem le privlekel domov in sem bila jezna, žalostna pa še full sva se skregala Bo pa danes bolje Malo mogoče, samo sem tako slabe volje, da bi najraje kar nekam odšla in bi Čatež kar izpustila. aaaa to pa ne jaz bi šla tut skregana
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:41:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally Jaz pa jem navadni jogurt . Dober tek jaz se pa z domačim krofom bašem jaz se pa bašem s kinder schoko bons-i Ne rafaelote nisem naredila , se mi ni dalo. edina, geršna duša, a mi delaš družbo Še ena, ki draži s hrano.Grem v kot Še ti si kaj privošči. Jaz vsakemu, ki mi reče, da sem se reees precej zredila, rečem sorči sem pač 5 mescev nazaj rodila pa še dojim povrhu . Pa mi moj brat reče: seko ampak v 5 mescih pa bi se lahko malo k seb spravla, s temi 5 mesci se braniš, glej da ko bo Anja stara 1 leto ne boš govorila, sorči 1 leto nazaj sem rodila Samo to se pa res ne sliši dobro
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:41:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally Jaz pa jem navadni jogurt . Dober tek jaz se pa z domačim krofom bašem Lej kaj je kazen za grešnice
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:42:32
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally Jaz pa jem navadni jogurt . Dober tek jaz se pa z domačim krofom bašem A si jih sama pekla? seveda da ne. spet tašča na pohodu. jutri ma žurko za RD pa je ful napekla A jutri spet ne kuhaš? Jaz bi tud tako taščo.Naša pa sam gor pride na kavo.Prej je hodila na kosilo, pa smo se nekaj počli,sedaj pa ločeno kuhamo.Da bi nas pa kdaj dol povabila, pa verjetno ne bom dočakala prov maš, spet mi ne bo treba kuhat Jaz drugače živim pod isto streho kot moji starši, samo imamo ločena gospodinjstva. Vendar tudi moja mami kadar kaj kuha na žlico, vpraša, če naredi še za nas, ker se ji ne da "packat" samo zanjo in za atija. Kar se pa tašče tiče pa lahko rečem samo ZAKON je. Veliko vikendov smo pri njima (med drugim tudi ta), tako da imamo hotel s petimi zvezdicami all inclusive
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:42:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Anitka zakaj pa sta se skregala? Ker ga ni bilo?? Aha in sem še danes zelo zelo slabe volje. Kaj mu nisi kazni za danes naložila, da se vsaj malo oddolži?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:43:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally Jaz pa jem navadni jogurt . Dober tek jaz se pa z domačim krofom bašem Lej kaj je kazen za grešnice I ŠIT KDAJ SI ME TO SLIKALA
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?