|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  355 356 [357] 358 359   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
11.11.2008 9:14:14   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Hojla, se vam javim na brzake. Mi smo včeraj prišli domov okrevanje po carskem rezu poteka super in vsa čast vsem ki rodite oz. ste rodile ali boste po naravni poti.

Mi smo vredu zdravi samo malo nas hranjenje jezi.

Kaj več napišem ko bo kaj več časa, ker sedaj ma ati dva tedna dopusta in se cartamo.

Lepo se mejte

ti se le pusti razvajat in okrevajuser posted image in kako ste se navadili na novega člana družine?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 8901
11.11.2008 9:14:43   
spps
Najboljša,mižek kaj dogaja?user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8902
11.11.2008 9:45:11   
tany83
Dobro jutro kako ste kaj?

jaz sem ok... danes se mi prav nič ne da, sem čist brez volje, včeraj sem bila full naspidirana sem vse lepo pospravila, danes pa nič. se vidi da je slabo vreme, oblačno... user posted image

spps ja čas hitro gre in zdaj res sam še mal in bo... joj komi čakam, jaz bi res rada že spoznala mojo malo user posted image in jo pestovala... user posted image kako si pa ti kaj? počutje, trebušček raste?

mižek, najboljša kako sta kaj? vidim, da ste obe bile pridne čez vikend s kuhanjem.

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8903
11.11.2008 10:10:14   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

Dobro jutro kako ste kaj?

jaz sem ok... danes se mi prav nič ne da, sem čist brez volje, včeraj sem bila full naspidirana sem vse lepo pospravila, danes pa nič. se vidi da je slabo vreme, oblačno... user posted image

spps ja čas hitro gre in zdaj res sam še mal in bo... joj komi čakam, jaz bi res rada že spoznala mojo malo user posted image in jo pestovala... user posted image kako si pa ti kaj? počutje, trebušček raste?

mižek, najboljša kako sta kaj? vidim, da ste obe bile pridne čez vikend s kuhanjem.

ja,res gre tak hitro,se mi zdi,da ni tako dolgo,ko smo imele debate o kaktusihuser posted image user posted image user posted image  in skupaj čakale na pluske,upam,da tud ancici zdaj čimprej uspe znova zagledat plususer posted image user posted image user posted image user posted image
jp,raste buši in vse ostalo,kar ne bi glih rablo rastituser posted image user posted image user posted image sem že dosegla 71kg,tako,da še zna bit zanimivouser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 8904
11.11.2008 10:46:27   
tany83
ja spps res gre čas zlo hitro... se mi zdi, da sem včeraj pršla v slovenijo in nestrpno čakala in odštevala mesce, zdaj pa že dneve štejem... user posted image

a na 71 kg si, no pol sva na istem jaz jih mam tud toliko user posted image ... zdaj pa itak ne gre nič več gor.. no sej pr men je že kake 2, 5 mesca isto ne gre ne gor ne dol user posted image ...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8905
11.11.2008 10:53:04   
mižek
IZVIRNO SPOROČILO: spps

Najboljša,mižek kaj dogaja?user posted image user posted image user posted image

mah, tečno je ker je grdo vreme, pa ne vem kaj je našemu sončku je neki tečkast, že zaspi pol pa ga nekaj zbudi, pa ne vem če so zobi, ker pa se slini ful, upam da so zobki in da ko bodo zunaj bo minilouser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8906
11.11.2008 10:57:57   
mižek
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

ja spps res gre čas zlo hitro... se mi zdi, da sem včeraj pršla v slovenijo in nestrpno čakala in odštevala mesce, zdaj pa že dneve štejem... user posted image

a na 71 kg si, no pol sva na istem jaz jih mam tud toliko user posted image ... zdaj pa itak ne gre nič več gor.. no sej pr men je že kake 2, 5 mesca isto ne gre ne gor ne dol user posted image ...

si pa dobra, jaz sem zadnji mesec, kipela kot kruhekuser posted image , še dobro da sem 14 dni prej rodilauser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 8907
12.11.2008 11:16:01   
Lianna
Ojla. Jaz sem 3 dni preživela ob morju. Je bilo fajn. Sem prvič namočila noge v Baltsko morje. Na srečo smo imeli sončne dneve, tako da se je dalo lepo potepat.

Kako ste kaj? Kaj boste danes kuhale? Jaz sem iz Slo. dobila polento in sem bila v tistem trenutku najbolj srečen človek na svetu. Mi je prav smešno koliko mi sedaj pomeni hrana, ki se je tukaj ne da dobit.

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 8908
12.11.2008 14:17:47   
mižek
ojla,

Lianna vidim da si uživala. Kaj pa še bom kuhala pa ne vem, imaš kako idejo, mi danes ni najbolj za kuhat sem, imela včeraj spet tako norišnicouser posted image . Upam da bo moj kaj na terenu dobil, jaz pa sem že tako imela kosilouser posted image
Mi2 pa sva malo prej prišla od zdravnika, ker je mali včeraj 3x bruhal, danes pa še je dobil drisko, tako da sem raje se šla pokazat k Z. HB ni rotavirus, ampak verjetno kaka druga viroza, jih je baje zdaj spet ogromno.user posted image

Zunaj je spet tako turobno vreme, še dobro da je ura že dve, tako da verjetno nebova več dolgo sama

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 8909
12.11.2008 20:31:38   
NAJBOLJŠA
Vreme obupno, luna obupna..user posted image .Folk obupen,user posted image mož obupen,user posted image kaj pa pol še ostane?user posted image ..Gremo spat.user posted image
Nočko.user posted image user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 8910
13.11.2008 9:16:22   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA

Vreme obupno, luna obupna..user posted image .Folk obupen,user posted image mož obupen,user posted image kaj pa pol še ostane?user posted image ..Gremo spat.user posted image
Nočko.user posted image user posted image

user posted image user posted image si se zbudila boljše volje?
Jaz sem se celo noč prebujala,pa še vreme je za pop....Moram it položnice plačat,pa bo dan popolnuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 8911
13.11.2008 17:31:11   
NAJBOLJŠA
Spps, pol se pa men smeješ, ja ja...user posted image user posted image
Danes imamo ležerno-še pizzo si bomo naročili, k se men ne ljub kuhat...user posted image user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8912
13.11.2008 19:39:42   
spps

Spps, pol se pa men smeješ, ja ja...user posted image user posted image
Danes imamo ležerno-še pizzo si bomo naročili, k se men ne ljub kuhat...user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image se zgodiuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 8913
14.11.2008 10:31:32   
NAJBOLJŠA
Morgen.
Kako ste kaj?user posted image
Jaz sem čez dan doma, k grem spet v nočne..Spala do pol desete ure..user posted image user posted image .Prima.

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8914
14.11.2008 11:33:29   
tany83
Dobro jutro klepetulje...

kako ste kaj???

Jaz sem ok, še vedno v enem kosu user posted image ... ni luna nič vplivala, da bi rodila user posted image ... no mogoče še bo.. zdaj bi res počasi šla rodit, čeprav po eni strani bi pa raj videla da je najina user posted image rojena decembra, ker mi je december lepši. pa še moj dragi ma tud decembra rojstni dan in to 5-ega, mogoče se pa na ta dan rodi tud user posted image ... user posted image

vidim, da je bolj zatišje tukaj... no upam, da ne pozabimo na našo temo in da nam ne izumre...

lepo se imejte in lep dan vsem... user posted image user posted image user posted image

papa user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8915
14.11.2008 12:22:18   
spps
ojla!
ma ti še kr bodi enmalo v enem kosu in si še odpočij kolker se dauser posted image
in kako?se dobro počutiš?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 8916
14.11.2008 12:23:20   
spps

Morgen.
Kako ste kaj?user posted image
Jaz sem čez dan doma, k grem spet v nočne..Spala do pol desete ure..user posted image user posted image .Prima.

ojla!
ti se mi pa zdi,da si nonstop ponoči?dobra siuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 8917
14.11.2008 14:30:00   
NAJBOLJŠA
Ja, ta mesec jih imam 10user posted image ...In to se mi zdi dva vikenda zapored..user posted image 2x po 4nočne...user posted image
Ma men še niso tko zoprne, kot mi je "grdo" do otrok, k smo pol cel vikend doma...Saj gredo dopoldne, če ni dež, z možem na sprehode-jaz pa spim..user posted image
Spps, kaj pa ti počneš?user posted image Jaz sem prej skočila po eno knjigo, k sem imela rezervirano v knjižnici...user posted image .da bo noč bolj kratka...user posted image
Sedaj pa čakam, da se Zala zbudi, pol se bom pa počasi lotla večerjo delat. k se mora pol 2 uri peč.
user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8918
14.11.2008 15:56:11   
spps
oj,danes sem še šla neke stvari na šolo od male rihtat,nato ,sem si dobla dve skripti zase)da se lahk začnem učituser posted image user posted image )-pri men še bo full pestro,ker imam največ predavanj februarja in marcauser posted image user posted image user posted image komaj čakam,da popravim "stare" grehe,ker me to moriuser posted image user posted image user posted image

potem pa sem kosilo skuhala za mojga pa sestriča od njega,ker sta pridna in mi prehod z ostalo bajto zadelujeta,da bomo končno imeli stanovanje sam zaseuser posted image user posted image user posted image user posted image

pa ti?kaj boš dbrega pekla za večerjo?user posted image user posted image
glih bolim ,da bilokam grem na forumu,vsepovsod je govora o hraniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 8919
14.11.2008 17:10:03   
NAJBOLJŠA
Pečem po Desetki...danes pečem piščanca, nadevanega z zelenjavo, v soli..user posted image Zraven se peče krompir, neolupljen, zrezan na pol.user posted image user posted image
Pa še skledo zelene solateuser posted image .Sladico pa se bom šla sedaj lotit, ker vre 40 min.Čokoladni vzhajančki.user posted image .Se mi že sline cedijo.user posted image

Drugače pa komaj čakam, da se lotim ponoči nove knjigeuser posted image .Berem J.Pettersona, in imam njegovo zadnjo knjigo-v slovenščini....oziroma v knjižnici..

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8920
14.11.2008 18:41:00   
spps

Pečem po Desetki...danes pečem piščanca, nadevanega z zelenjavo, v soli..user posted image Zraven se peče krompir, neolupljen, zrezan na pol.user posted image user posted image
Pa še skledo zelene solateuser posted image .Sladico pa se bom šla sedaj lotit, ker vre 40 min.Čokoladni vzhajančki.user posted image .Se mi že sline cedijo.user posted image

Drugače pa komaj čakam, da se lotim ponoči nove knjigeuser posted image .Berem J.Pettersona, in imam njegovo zadnjo knjigo-v slovenščini....oziroma v knjižnici..

saj bi kaj napisala ,pa moram it jestuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 8921
15.11.2008 18:44:15   
sončnica24
Hojla, imam malo časa naš lumpi spi, malo nas šraufa ampak drugače pa smo OK, jaz sem samo pri mleku malo bolj boga pa noče prav vlečt in potem pumpamo kolikor pač gre no saj bo. V glavnem ponoči dokaj pridno spimo se nekje na 3-4 ure zbujamo in najemo pa kolikor tolikor hitro nazaj zaspimo.

Tany sedaj pa si res tudi ti že počasi na vrsti, želim ti lep pa čim manj boleč porod pa da bi hitro minilo. Pa no saj ko vidiš te male cukrčke vse pozabiš, midva sva se že zmenla da boma še enega mela, čeprav je bolelo kot 100user posted image . user posted image

Sicer še ne tako hitro ampak enkrat pa žeuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8922
15.11.2008 19:33:10   
mižek
dober večer klepetulje

mi pa smo rotavirus fasaliuser posted image , pa glih zadnji teden, ko sem še jaz doma ko bi lahko uživali, sem bila v sredo popolnoma uničena, zdaj je že ok, samo mali še ima drisko.

sončnica, vidim da ste kar pridni, mi smo se pri taki starosti na eno uro zbujali, ker bi kar nonstop jedel, pa še šraufalo ga je ko user posted image . No glede mleka pa se ne sekiraj, se bo samo od sebe uredilo, počakaj še kaki teden pol pa se to uravnovesi in se naredi mleka toliko kolikor ga user posted image  poje. se je meni isto začelo po 14. dneh dogajat, da mi je mleka začelo čisto zmanjkovat, pa poglej naju sedaj star bo eno leto pa še vedno papa pri meni.user posted image

NAJBOLJŠA ti pa vedno kuhaš tako dobre večerje, da si še meni sedaj lušte naredila pa sem že tri dni bolj taka, da se mi nič ne lušta. Se priporočam za kako večerjouser posted image user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 8923
15.11.2008 19:37:54   
Lianna
IZVIRNO SPOROČILO: mižek

dober večer klepetulje

mi pa smo rotavirus fasaliuser posted image , pa glih zadnji teden, ko sem še jaz doma ko bi lahko uživali, sem bila v sredo popolnoma uničena, zdaj je že ok, samo mali še ima drisko.

sončnica, vidim da ste kar pridni, mi smo se pri taki starosti na eno uro zbujali, ker bi kar nonstop jedel, pa še šraufalo ga je ko user posted image . No glede mleka pa se ne sekiraj, se bo samo od sebe uredilo, počakaj še kaki teden pol pa se to uravnovesi in se naredi mleka toliko kolikor ga user posted image  poje. se je meni isto začelo po 14. dneh dogajat, da mi je mleka začelo čisto zmanjkovat, pa poglej naju sedaj star bo eno leto pa še vedno papa pri meni.user posted image

NAJBOLJŠA ti pa vedno kuhaš tako dobre večerje, da si še meni sedaj lušte naredila pa sem že tri dni bolj taka, da se mi nič ne lušta. Se priporočam za kako večerjouser posted image user posted image

ojoj. Upam, da boste kmalu ok. Ne pozabite na dovolj tekočine.

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 8924
15.11.2008 19:39:45   
Anonimen
sm po dolgem času mal pokukala na to temo, pa vidim, da ma tany sam še 19 dni...res gre čs hitro, jst se spomnem, ko smo še stiskale pesti za črtico:) in kako gre tany, mate ime že izbrano?user posted image

(odgovor članu mižek)
  Neposredna povezava do sporočila: 8925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  355 356 [357] 358 359   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  355 356 [357] 358 359   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?