|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 4.del
14.11.2008 20:05:57   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Anitka jaz kar sama kopam Gala, ker Peter dela po cele dneve, kadar pa je v službi popoldan pa hodi po 19. uri domov, kar pa je že prepozno.

Saj ga tudi jaz večinoma sama, me pa razp.. če se zmeniva drugače.

To tudi mene razjezi, če se zmeniš, potem pa ni tako.

Mi se bomo pa šli naslednjo nedeljo potepati, ker jutri in v nedeljo dobimo obisk. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
14.11.2008 20:10:38   
barbaw

Anitka jaz kar sama kopam Gala, ker Peter dela po cele dneve, kadar pa je v službi popoldan pa hodi po 19. uri domov, kar pa je že prepozno.

Saj ga tudi jaz večinoma sama, me pa razp.. če se zmeniva drugače.

To tudi mene razjezi, če se zmeniš, potem pa ni tako.

Mi se bomo pa šli naslednjo nedeljo potepati, ker jutri in v nedeljo dobimo obisk. user posted image

Mene tudi jezi, če se nekaj zmenim. Ampak zdaj je že tako, da jaz sploh ne računam več na prazne besede, ampak samo še na prave dogovore, pa še to nisem vedno ziher, če bo izvedeno ali ne.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
14.11.2008 20:11:11   
Anitka
Evo ga še kar ni, tako da lahko grem spet sama. Pa ne me narobe razumeti - ni mi težko to storiti za mojga sončka.

Aurora in kam jo boste mahnili naslednjo nedeljo? Mi gremo pa jutri na en obisk, v nedeljo pa enega dobimo.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
14.11.2008 20:11:20   
barbaw
Zdaj pa se grem kopat in vas počakam, če bo kaj petkove akcije. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
14.11.2008 20:12:20   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Zdaj pa se grem kopat in vas počakam, če bo kaj petkove akcije. user posted image

Prijetno kopanje ti želimuser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
14.11.2008 20:12:30   
barbaw

Evo ga še kar ni, tako da lahko grem spet sama. Pa ne me narobe razumeti - ni mi težko to storiti za mojga sončka.

Aurora in kam jo boste mahnili naslednjo nedeljo? Mi gremo pa jutri na en obisk, v nedeljo pa enega dobimo.

Saj vemo, da ti ni težko. SI računala na moža, ki je prerosto zahinavil. user posted image  Pa naj za "kazen" on jutri in v nedeljo kopa Gala, če bo le doma.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
14.11.2008 20:13:53   
Anitka

Saj vemo, da ti ni težko. SI računala na moža, ki je prerosto zahinavil. user posted image  Pa naj za "kazen" on jutri in v nedeljo kopa Gala, če bo le doma.

Ni dovolj velika "kazen", še kakšni predlogi???user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
14.11.2008 20:15:01   
Anitka
Tako greva z Galom in se morda kasneje še kaj tipkamo, če bom le pri voljiuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
14.11.2008 20:21:06   
aurora28
Anitka obilo užitkov ob kopanju user posted image , v nedeljo jo bomo mahnili v Celje, na obisk k prijateljici, ki je rodila in v shopinh za mamo. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
14.11.2008 20:35:09   
Srčekgirll
Ahoj!
No, jst sm končno uspavala Vidka. Drgač hod spat ob 7h ampak k smo bli pr mojih starših (mi je brat gume zamenjal pr avtu) je spal v avtu za tja in nazaj. Pol pa težko zaspi. Zdej pa čakam mojga user posted image da prinese pico, jamiiii. Jst sm pa tko nekam čudna dns, vsi sklepi pa mišice me bolijo, mislm da bom zbolela, saj kadar me tko boli jst zbolim. Upam, da ne bom.
V glavnem, če se ne bom prslikala še kej nazaj, vam, vsem zaželim LAHKO in MIRNO noč.user posted image

Noč razpira svoja krila, naj k vam pride nočna vila, naj prinese lepo spanje in naj vso noč vam šepeta, da nekdo vas rad ima!

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
14.11.2008 20:36:56   
Estrella*

čeraj sem šla s kokicami pred Tv in po tistem ko sva z mojim pojedla kokice sem zaspala. user posted image  Sem samo četrt filma videla.
Me pa zdaj taka utrujenost daje in sem user posted image . Si grem eno kavo skuhat, da preživim do večera. Samo za večerni maraton sem pa vedno pripravljena. Takrat jaz prav zaživim. user posted image
jutri dopoldan pa grem na lutkovno razstavo s tamalima. Ati bo v službi, jaz pa moram malo iz hiše.

Estrella a si ti v vseh teh letih ugotovila kaj sproži bronhitis pri tvojmu škratu? Jaz vidim pri mojem, da se moramo na veliko izogibat psov pa je ok. Oz. ne sme biti predolgo v njihovi družbih, za tamalo pa ne vem. user posted image  Me skrbi, da bi šla po isti poti kot škrat ampak zdaj nimamo več psa pri hiši.

Pri nas je bil vedno kriv prehlad oz. virus, potem se je pa še bakterija naselila, da je bilo bolj veselouser posted image V bistvu smo se ognili temu, če se ni prehladil. Je pa res, da vsak prehlad ni sprožil obstruktivnega bronhitisa. Sedaj je že 3 leta mir in upam, da tako ostane.

Mas ti kar klofaj , mene nič ne moti. Se mi zdi celo bolj pregledno, ker ne maram brat dolgih postov, saj na koncu vse pozabimuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
14.11.2008 20:39:10   
Estrella*

Oj oj čvekice, midva z Galom sva bila tudi na svežem zraku, zdaj pa je zaspal svojo zadnjo rundo pred večernim spanjem.
V vozičku sva imela pa prej oblečen bodi z dolgimi rokavi, žabe, nogavičke in kombenizon v katerem je kot mali marsovčekuser posted image user posted image user posted image

Sem videla, da ste se prej pogovarjali o skutkah in podobnih rečeh in naj vam priznam, da sem ga danes full polomilauser posted image user posted image user posted image , ker nisem vedela, da naj bi bil Fruchtzwerge alergen, naš je pa enega zmazal s takim užitkom. Eh ti slaba mami, da se prej nič ne pozanimaš.

Imam pa spet user posted image user posted image user posted image eno vprašanje- sem danes kupila keksolino in sem doma ugotovila, da se meša z mlekom. Ker se midva dojiva me zanima s kakšnim mlekom pa naj mu sedaj jaz to pripravim? A moram začeti kupovati AM?user posted image user posted image user posted image

Anitka, daj no ga sračkat. Saj ga ne bo pobralo od ene skute. Če ni alergik bo vse ok, če bi pa bil, boš pa kmalu videla. Keksolino ji jaz pripravim z AM, lahko bi ji pa z alpskim redčenim z vodo v razmerju 2/3 mleka 1/3 vode.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
14.11.2008 20:40:12   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Jaz bom danes popolnoma popi.....Mala  tako tečka, da komaj čakam drugo rundo spanja. Tečna je pa zato, ker ne zna sedet ona pa bi rada. In sem jo dala čičat v ležalnik, p se skoz zvrača enkrat na eno drugić na drugo stranuser posted image in išče igrače. Naj se me un usmili , da bo čimprej samostojno sedela, čene bom šla v Idrijouser posted image

Ti bi rabila delfina za v bano, da bi ga dala na tla pa Aljo noter in igračke okorg. Se ne bi mogla prevrnit. user posted image  Ena varianta pa bi bila, da bi jo s pouštrom za dojenje založila, da se ne bi mogla prekucnit in bi jo samo popravila, če bi se z nogami odrivala.

Jaz bom Maji dala na noge žabice, nogavice in podložene copatke ali škornjčke ko bo zima. Pa še odejo čez v vozičku. Moja je ful zmrzljiva. Me malo skrbi kako bo to s sprehodi. Z Jako sem hodila po snegu na sprehod potem pa je fasal bronhitis. user posted image   Pa sva končala za zimo, ker je bil celo zimo non-stop bolan.

Delfina?????Kaj pa je touser posted image Prosim en klik
[/quote
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=158689

Tilči hvala. Jaz imam kotno banjo, a bi to notri pasalo???? Kako se pritrdi, ne vidim s slike najbolje

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
14.11.2008 20:42:17   
nia5

Ni dovolj velika "kazen", še kakšni predlogi???user posted image user posted image

Prikrajšaj ga za hmmm, saj veš kaj...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
14.11.2008 20:45:50   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Prikrajšaj ga za hmmm, saj veš kaj...user posted image user posted image user posted image

To pri mojem ne pali, zna bit "hladan ko špricer"user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
14.11.2008 20:47:01   
Estrella*
Grem malo zrihtat in se vrnem, da vidim, če bo kaj akcije. A sem bila v Müllerju in Lecrercu in sem se orng olajšalauser posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
14.11.2008 20:53:03   
barbaw

Prijetno kopanje ti želimuser posted image

Hvala, hvala! prijetno pa je bilo tako tako, ker me je škrat zraven motil in ni bilo tišine.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
14.11.2008 20:56:11   
barbaw

Grem malo zrihtat in se vrnem, da vidim, če bo kaj akcije. A sem bila v Müllerju in Lecrercu in sem se orng olajšalauser posted image

Zato pa jaz raje ostanem doma. user posted image

Anitka, če bo cel vikend doma pa naj on skrbi za Gala, ti pa noge v luft. samo glej, da jih boš res, ne pa pucala po hiši.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
14.11.2008 20:56:53   
kasso

Estrella in ostale, ki imate prvega fanta in potem punčko a se je kaj partner spremenil po rojstvu punčke glede obravnjavanja prvega otroka? S se stro sva ugotavljali, da so moški večinoma naklonjeni punčkam. user posted image  Jih bolj porajtajo kot sinove.user posted image

ni razlike

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
14.11.2008 20:57:33   
kasso
nočko vsem 

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
14.11.2008 20:59:07   
barbaw
user posted image    user posted image user posted image user posted image

A niso dobri? user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
14.11.2008 20:59:58   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

nočko vsem 

Tudi tebi mirno noč!"!!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
14.11.2008 21:00:51   
katy82
Anitka verjamem da te tkole razp...kje pa je ostal?

Jana ja boga no a cartanje kej pomaga?

Tally kake barve plašč si pa kupla?Pa iz kakega materiala?

Inti vse naj naj za pol svečkeuser posted image user posted image

Edina a greš jutr na Merlina?Mali je z iglo šla v solzevod in ji ga prebrizgala ker je bil neprehoden zdej ji moram pa masirat na dva načina in ji dajat tobrex kapljice.

Ful je nemirna mala moja mačkica tko da sem jo dala kar sem na sedežno in gledava kmetijouser posted image user posted image user posted image

Aurora dej mi pošel naslov na ZS k mi ga je moj v smeti zabrisal.

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
14.11.2008 21:00:58   
barbaw
Edinaos tale je zate. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
14.11.2008 21:06:40   
barbaw
Estrella ta pa je zate. user posted image   user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?