Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 17:58:38
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw estrella trudim se trudim Pridna si ...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 17:59:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw estrella trudim se trudim Pridna si ...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 18:23:03
|
|
|
|
katy82
|
Hej hej mačkice moje kako ste kaj? Mi smo bili danes pri okulistu in je mali z iglico prebila solzni kanal čeprav ga najprej ni imela namena sam je vidla da je tko zabasan in posledično neprehoden da je brez veze čakat.Malo so nama odpeljali in naju zunaj pustili čakat,joj kolk se je mala drla men so kr solze prtekle moj je bil pa kr flekast po obrazu in vratu in je kr obsedel tko je bil paf jst pa hodila gor in dol in čakala da mi jo prinesejo.HB da je to za nami in upam da bo sedaj mir da se nam lajf vrne v stare tirnice. Anžetu so pa slikali glavico in majo možgančki še malo prostora tko da imajo kontrolo čez mesec dni pol bojo pa vidl za naprej.Mi je pa tud svakinja rekla kolk je jokal ko so ga odnesl slikat in so ga držal za glavco,baje da tko še ni jokal,oba sta bla čist fertik.HB da je kolkrtolk vse v redu z njima ,mojima dvema sončkoma Mi je pa prej dal 40 evrov in me napodil k frizerju tko da sem zdej ful lepa pa seksi sam on je šel pa v nočno tko da zjutri k bo doma ne vem kaj bo od moje frizure še lepga.Mi je pa prbil da sem lepa kot triglav Ok vem da mam preveč kil sam tkole mi ga je pa za na kol nataknt.Valda se je zvleku ven da je tko mislu kot triglav sam po sebi ko je s sončkom obsijan da je prelep tko sem pa tud jst k sonček,sam zakaj triglav Kasso hvala ti bomo poračunale na srečanju sam zdej se mormo hitr zment za kakega Aurora dudke sem dobila dons ne vem kaj je tko dolg trajal,kako bomo poračunale,a ti kr pošljem Za nazaj bom pa zdle brala če bo mala pustila,če mate pa kak evening maraton v planu se pa pridružujem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 18:29:54
|
|
|
|
barbaw
|
ga je pa za na kol nataknt IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Hej hej mačkice moje kako ste kaj? Mi smo bili danes pri okulistu in je mali z iglico prebila solzni kanal čeprav ga najprej ni imela namena sam je vidla da je tko zabasan in posledično neprehoden da je brez veze čakat.Malo so nama odpeljali in naju zunaj pustili čakat,joj kolk se je mala drla men so kr solze prtekle moj je bil pa kr flekast po obrazu in vratu in je kr obsedel tko je bil paf jst pa hodila gor in dol in čakala da mi jo prinesejo.HB da je to za nami in upam da bo sedaj mir da se nam lajf vrne v stare tirnice. Anžetu so pa slikali glavico in majo možgančki še malo prostora tko da imajo kontrolo čez mesec dni pol bojo pa vidl za naprej.Mi je pa tud svakinja rekla kolk je jokal ko so ga odnesl slikat in so ga držal za glavco,baje da tko še ni jokal,oba sta bla čist fertik.HB da je kolkrtolk vse v redu z njima ,mojima dvema sončkoma Mi je pa prej dal 40 evrov in me napodil k frizerju tko da sem zdej ful lepa pa seksi sam on je šel pa v nočno tko da zjutri k bo doma ne vem kaj bo od moje frizure še lepga.Mi je pa prbil da sem lepa kot triglav Ok vem da mam preveč kil sam tkole mi ga je pa za na kol nataknt.Valda se je zvleku ven da je tko mislu kot triglav sam po sebi ko je s sončkom obsijan da je prelep tko sem pa tud jst k sonček,sam zakaj triglav Kasso hvala ti bomo poračunale na srečanju sam zdej se mormo hitr zment za kakega Aurora dudke sem dobila dons ne vem kaj je tko dolg trajal,kako bomo poračunale,a ti kr pošljem Za nazaj bom pa zdle brala če bo mala pustila,če mate pa kak evening maraton v planu se pa pridružujem Tvoj je malo bil neroden pri besedah. Drugače pa da ti je dal eurčke in si šla k frizerju. za Laro. Vem kako je hudo ko ti otroka odpeljejo in se joka ko ga boli. Sem dala to skozi in se tudi sama jokala. Da ne omenjam kako je hudo, ko gre otrok prvič v bolnico. Jaz sem ga hotela kar domov odpeljat, pa mi zdrava pamet ni pustila. Maja je izpustila popoldanski spanec, zdaj pa je sitna kot . Ene tričetr ure jo moram držat pokonci.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 18:39:16
|
|
|
|
tally
|
Hej hej evo mene Sem prišla domov ob 4 sam nibilo cajta gor pridet ker sem bola laaačna kosem prišla domov potem je trajalo eno uro da je Emilija zaspala (ta otrok se pa trudi da ne zaspi) in men živce para . Drugač je bilo fajn mal zbežat od doma brez prikolice Da ne boste firbčne kaj sem kupila : za mene plašč pa maskaro za Emilijo pajacka tak mal debelejši za v kengurujčka, piškote, bodije , kašice..... Ta mesec smo zaključuli z zapravljanjem . Grem mla za nazaj brat............pa še kaj napisat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 19:03:11
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Hej hej evo mene Sem prišla domov ob 4 sam nibilo cajta gor pridet ker sem bola laaačna kosem prišla domov potem je trajalo eno uro da je Emilija zaspala (ta otrok se pa trudi da ne zaspi) in men živce para . Drugač je bilo fajn mal zbežat od doma brez prikolice Da ne boste firbčne kaj sem kupila : za mene plašč pa maskaro za Emilijo pajacka tak mal debelejši za v kengurujčka, piškote, bodije , kašice..... Ta mesec smo zaključili z zapravljanjem . Grem mla za nazaj brat............pa še kaj napisat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 19:04:16
|
|
|
|
tally
|
kaj pa je zdej to?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 19:04:51
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos mi smo krasno spali kar do 8h miška to mi deli. Tamala je dojela da je treba zdej spat ker pol ne bo mogla ko bo žurala po cele noči . Drugače za spanje. IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 INTI vse naj, naj za pol svečke... Se pridružujeva čestitkam za pol svečke IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Žan pa res gre na vse ali nič . Lepa slikica Tilči super za spanje pri nas je pa bla žurka od 01.00- 02.00. Se je Emilija spomnila da bi mal mamici in atiju nagajala. Špelin@ za spanje. Upam da bo Gregi tako nadaljeval. Mesek- mi bomo papali kr purana pa piščanca, teletino in govedino. Žrebička zajčka svinjino pa ne jemo Naty glede GH ti kar prešaltaj pa boš vidla kako bo Žan reagiral. Po moje ne bi smelo bit nič sej je že kr orng dedc . Imam pa eno vprašanje za vas - ko se pogovarjate o rižu - a za uporabljate kakšnega posebnega in na kakšen način ga pripravljate? Anitka jaz uporabim kr belega jaz jem pa rjavega. A bi ga lahko tut Emiliji naredila ? Hijenca ko se Emilija ponoči "pogovarja " sama s sabo jo kr pustim potem pa čez neki časa ................ tišina . IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz bom danes popolnoma popi.....Mala tako tečka, da komaj čakam drugo rundo spanja. Tečna je pa zato, ker ne zna sedet ona pa bi rada. Pri nas je situacija ista ona bi sedela pa ne more sama in potem samo protestira in skos more bit en zraven da jo drži in ji podaja igrače . Ležalnik pa pri nas ne pali ko hoče sedet hoče sedet. In pika. Katy za tvojega da ti je dal denar za firzuro z besedami je bil mogoče mal nespreten. Moški pač . Pa boga Lara upam da ji tega ne bodo več rabili delat.
< Sporočilo je popravil tally -- 14.11.2008 19:05:14 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 19:09:29
|
|
|
|
tally
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 19:16:07
|
|
|
|
barbaw
|
tally nisi sama!!! One down one more to go! (beri: Maja spi).
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 19:17:32
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz danes sama dežuram tukajle. Jutri me pa cel dan ne bo, ker se bomo malo potepali. moram noter prinest, da mi ne boste neopravičene pisale.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 19:26:08
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw tally nisi sama!!! One down one more to go! (beri: Maja spi). Oh vsaj ena . Pri nas tut Emilija spi sam jo bom zbudila ker to ne pelje nikamor, zaspala je ob 18.30. Le kaj bo ponoči delala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 19:27:56
|
|
|
|
tally
|
Barbaw ti si na straži ker te jutr ne bo!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 19:38:49
|
|
|
|
tilči
|
naša dva sta že od 19.v ,jaz pa sem še ,sedaj pa tle visim,pa malo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 19:40:29
|
|
|
|
jana81
|
ola čvekice, jst se sam na hiter javim, ker sem čist brez moči, sem mela ponoči juhuhu bruhuhu, nisem spala od 00.30 niti minutke več, HB je vsaj Nejc spal kot se spodobi.. Cel dan sem ležala, pojest sem uspela pol kuhane jabolke, druga nič ne spravim v sebe...še vedno ne,upam da bo jutri boljše, pa da se nazaj vključim v debato. Greva zdej Nejca skopat, pa ga dat spat, pol se grem pa cartat k lubiju.. NOČKO
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 19:43:19
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ola čvekice, jst se sam na hiter javim, ker sem čist brez moči, sem mela ponoči juhuhu bruhuhu, nisem spala od 00.30 niti minutke več, HB je vsaj Nejc spal kot se spodobi.. Cel dan sem ležala, pojest sem uspela pol kuhane jabolke, druga nič ne spravim v sebe...še vedno ne,upam da bo jutri boljše, pa da se nazaj vključim v debato. Greva zdej Nejca skopat, pa ga dat spat, pol se grem pa cartat k lubiju.. NOČKO čimprej se pocajtaj!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 19:49:41
|
|
|
|
Anitka
|
Jaz sem pa tako jezna in to na . Bi ga kar z macolo po glavi, če bi bil doma, pa ni!!!!! In ravno zato sem jezna, ker mi je obljubil, da bo danes on Gala kopal zdaj ga pa ni.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 19:50:21
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ola čvekice, jst se sam na hiter javim, ker sem čist brez moči, sem mela ponoči juhuhu bruhuhu, nisem spala od 00.30 niti minutke več, HB je vsaj Nejc spal kot se spodobi.. Cel dan sem ležala, pojest sem uspela pol kuhane jabolke, druga nič ne spravim v sebe...še vedno ne,upam da bo jutri boljše, pa da se nazaj vključim v debato. Greva zdej Nejca skopat, pa ga dat spat, pol se grem pa cartat k lubiju.. NOČKO Upam, da bo že jutri bolje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 19:52:21
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ola čvekice, jst se sam na hiter javim, ker sem čist brez moči, sem mela ponoči juhuhu bruhuhu, nisem spala od 00.30 niti minutke več, HB je vsaj Nejc spal kot se spodobi.. Cel dan sem ležala, pojest sem uspela pol kuhane jabolke, druga nič ne spravim v sebe...še vedno ne,upam da bo jutri boljše, pa da se nazaj vključim v debato. Greva zdej Nejca skopat, pa ga dat spat, pol se grem pa cartat k lubiju.. NOČKO Jana joj kaj je s tvojim zdravjem, drži se in hitro pozdravi. Katy me veseli, da si dobila dudke, mi denar lahko kar po pošti pošlješ. Za dragega, da je bil financ minister pri frizuri, ampak s triglavskim komplimentom pa je total mim brcnu . Upam, da je Lara zdaj dobro. Tally jaz sem danes zjutraj bila slabe volje, sem šla v Interspar in tam pustila 75 €. Mater vse se tak draži, da ne vem več kaj bo še iz tega. za dober nakup. Kakšen plašč si si kupila? Inti vse naj, naj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 19:53:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw tally nisi sama!!! One down one more to go! (beri: Maja spi). Oh vsaj ena . Pri nas tut Emilija spi sam jo bom zbudila ker to ne pelje nikamor, zaspala je ob 18.30. Le kaj bo ponoči delala. Moja je zaspala nekaj čez 19. Se ne sme zbudit. Ima prepoved. Jana se mi je zdelo, da nekaj ne bo ok, ker se ne javljaš. Razsaja trebušna gripa. Jo je naša babica ujela. Anitka moški se elegantno izognejo obljubam. Saj bo boljše. **** kje si????? Danes ni svingerjev.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 19:54:40
|
|
|
|
Anitka
|
Morda ko bom nekomu vrat zavila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 19:56:41
|
|
|
|
aurora28
|
Anitka jaz kar sama kopam Gala, ker Peter dela po cele dneve, kadar pa je v službi popoldan pa hodi po 19. uri domov, kar pa je že prepozno. Naty dobra fotka Žana.Jaz sem tudi danes slikala Gala ko se je afnal in igral na sedežni in pol kar ni vedel katero igračo bi imel. Eno je držal v roki, drugo je vlačil v usta, tretjo pa je bincal z nogo. Tilči Gal tudi že spi, sem ga okopala in je zaspal . Jaz sem pa prejle štedilnik ven dala in je bil tolk masten ob straneh, da sem bila kar na kolenih in čohala , ampak zdaj se sveti, čeprav je pečica še vedno fuč. Moram počakati serviserja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 19:59:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo še ena nočna čveka se javlja Anja je skopana, nafutrana, zdaj se pa ati matra z njenim uspavlanjem. Hmm madona je ravno 2 minutki rabil, vse je tiho očitno se je vdala. Pri njemu vedno prej zaspi kot pri meni. Katy: super za frizurco , pa pusti deca saj ni mislil nič slabega . Sem brala za Laro, mi lahko prosim poveš kaj so ji to delali in zakaj Tally: mi gremo ju3 v nakup, se kar bojim ker vem da se bom vrnila domov čist brez ficka, vse je takoooo nesramno drago. Kmetija se je začela......
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 20:01:18
|
|
|
|
špelin@
|
Kako kaj tule gor? Prebrala sem vas nekje do 153. strani, ampak nimam več pojma, kaj sem hotela komentirat Aja, kasso, glede telegramov imaš hudirjevo prav. Ob rojstvu prve pike sem jih dobila najmanj 20, pri drugi točno 4, pri tretjem pa celo 2..... Jutri se gremo verjetno potepat, bodite pridne Za vse dosežke malih sončkov velik , pa seveda četa za vse, ki jih potrebujete.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 20:02:45
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Anitka jaz kar sama kopam Gala, ker Peter dela po cele dneve, kadar pa je v službi popoldan pa hodi po 19. uri domov, kar pa je že prepozno. Saj ga tudi jaz večinoma sama, me pa razp.. če se zmeniva drugače.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?