|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 4.del
14.11.2008 17:58:38   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

estrella trudim se trudim user posted image user posted image user posted image

Pridna si user posted image user posted image user posted image ... user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
14.11.2008 17:59:40   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

estrella trudim se trudim user posted image user posted image user posted image

Pridna si user posted image user posted image user posted image ... user posted image

user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
14.11.2008 18:23:03   
katy82
Hej hej  mačkice moje kako ste kaj?

Mi smo bili danes pri okulistu in je mali z iglico prebila solzni kanal čeprav ga najprej ni imela namena sam je vidla da je tko zabasan in posledično neprehoden da je brez veze čakat.Malo so nama odpeljali in naju zunaj pustili čakat,joj kolk se je mala drla men so kr solze prtekle moj je bil pa kr flekast po obrazu in vratu in je kr obsedel tko je bil paf jst pa hodila gor in dol in čakala da mi jo prinesejo.HB da je to za nami in upam da bo sedaj mir da se nam lajf vrne v stare tirnice.

Anžetu so pa slikali glavico in majo možgančki še malo prostora tko da imajo kontrolo čez mesec dni pol bojo pa vidl za naprej.Mi je pa tud svakinja rekla kolk je jokal ko so ga odnesl slikat  in so ga držal za glavco,baje da tko še ni jokal,oba sta bla čist fertik.HB da je kolkrtolk vse v redu z njima ,mojima dvema sončkomauser posted image

Mi je pa prej user posted image dal 40 evrov in me napodil k frizerju tko da sem zdej ful lepa pa seksi sam on je šel pa v nočno tko da zjutri k bo doma ne vem kaj bo od moje frizure še lepga.Mi je pa prbil da sem lepa kot triglavuser posted image Ok vem da mam preveč kil sam tkole mi ga je pa za na kol nataknt.Valda se je zvleku ven da je tko mislu kot triglav sam po sebi ko je s sončkom obsijan da je prelep tko sem pa tud jst k sonček,sam zakaj triglavuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kasso hvala tiuser posted image user posted image user posted image bomo poračunale na srečanju sam zdej se mormo hitr zment za kakega

Aurora dudke sem dobila dons ne vem kaj je tko dolg trajal,kako bomo poračunale,a ti kr pošljemuser posted image

Za nazaj bom pa zdle brala če bo mala pustila,če mate pa kak evening maraton v planu se pa pridružujemuser posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
14.11.2008 18:29:54   
barbaw
ga je pa za na kol nataknt
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Hej hej  mačkice moje kako ste kaj?

Mi smo bili danes pri okulistu in je mali z iglico prebila solzni kanal čeprav ga najprej ni imela namena sam je vidla da je tko zabasan in posledično neprehoden da je brez veze čakat.Malo so nama odpeljali in naju zunaj pustili čakat,joj kolk se je mala drla men so kr solze prtekle moj je bil pa kr flekast po obrazu in vratu in je kr obsedel tko je bil paf jst pa hodila gor in dol in čakala da mi jo prinesejo.HB da je to za nami in upam da bo sedaj mir da se nam lajf vrne v stare tirnice.

Anžetu so pa slikali glavico in majo možgančki še malo prostora tko da imajo kontrolo čez mesec dni pol bojo pa vidl za naprej.Mi je pa tud svakinja rekla kolk je jokal ko so ga odnesl slikat  in so ga držal za glavco,baje da tko še ni jokal,oba sta bla čist fertik.HB da je kolkrtolk vse v redu z njima ,mojima dvema sončkomauser posted image

Mi je pa prej user posted image dal 40 evrov in me napodil k frizerju tko da sem zdej ful lepa pa seksi sam on je šel pa v nočno tko da zjutri k bo doma ne vem kaj bo od moje frizure še lepga.Mi je pa prbil da sem lepa kot triglavuser posted image Ok vem da mam preveč kil sam tkole mi ga je pa za na kol nataknt.Valda se je zvleku ven da je tko mislu kot triglav sam po sebi ko je s sončkom obsijan da je prelep tko sem pa tud jst k sonček,sam zakaj triglavuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kasso hvala tiuser posted image user posted image user posted image bomo poračunale na srečanju sam zdej se mormo hitr zment za kakega

Aurora dudke sem dobila dons ne vem kaj je tko dolg trajal,kako bomo poračunale,a ti kr pošljemuser posted image

Za nazaj bom pa zdle brala če bo mala pustila,če mate pa kak evening maraton v planu se pa pridružujemuser posted image

Tvoj je malo bil neroden pri besedah. Drugače pa user posted image user posted image  da ti je dal eurčke in si šla k frizerju.

user posted image   za Laro. Vem kako je hudo ko ti otroka odpeljejo in se joka ko ga boli. Sem dala to skozi in se tudi sama jokala. Da ne omenjam kako je hudo, ko gre otrok prvič v bolnico. Jaz sem ga hotela kar domov odpeljat, pa mi zdrava pamet ni pustila.

Maja je izpustila popoldanski spanec, zdaj pa je sitna kot user posted image . Ene tričetr ure jo moram držat pokonci. user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
14.11.2008 18:39:16   
tally
Hej hej evo mene user posted image

Sem prišla domov ob 4 sam nibilo cajta gor pridet ker sem bola laaačna kosem prišla domov potem je trajalo eno uro da je Emilija zaspala (ta otrok se pa trudi da ne zaspi) in men živce parauser posted image .

Drugač je bilo fajn mal zbežat od doma brez prikolice user posted image

Da ne boste firbčne kaj sem kupilauser posted image : za mene plašč pa maskaro
za Emilijo pajacka tak mal debelejši za v kengurujčka, piškote, bodije , kašice.....

Ta mesec smo zaključuli z zapravljanjem user posted image user posted image user posted image .

Grem mla za nazaj brat............pa še kaj napisat.

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
14.11.2008 19:03:11   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Hej hej evo mene user posted image

Sem prišla domov ob 4 sam nibilo cajta gor pridet ker sem bola laaačna kosem prišla domov potem je trajalo eno uro da je Emilija zaspala (ta otrok se pa trudi da ne zaspi) in men živce parauser posted image .

Drugač je bilo fajn mal zbežat od doma brez prikolice user posted image

Da ne boste firbčne kaj sem kupilauser posted image : za mene plašč pa maskaro
za Emilijo pajacka tak mal debelejši za v kengurujčka, piškote, bodije , kašice.....

Ta mesec smo zaključili z zapravljanjem user posted image user posted image user posted image .

Grem mla za nazaj brat............pa še kaj napisat.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
14.11.2008 19:04:16   
tally
kaj pa je zdej to?user posted image  

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
14.11.2008 19:04:51   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
mi smo krasno spali kar do 8huser posted image user posted image miška to mi deli.

Tamala je dojela da je treba zdej spat ker pol ne bo mogla ko bo žurala po cele nočiuser posted image . Drugače user posted image user posted image user posted image za spanje.

IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

user posted image INTI vse naj, naj

za pol svečke... user posted image

user posted image

Se pridružujeva  čestitkam za pol svečke

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

user posted image

Žan pa res gre na vse ali nič . Lepa slikica

Tilči super za spanje pri nas je pa bla žurka od 01.00- 02.00. Se je Emilija spomnila da bi mal mamici in atiju nagajala.

Špelin@ user posted image user posted image za spanje. Upam da bo Gregi tako nadaljeval.

Mesek- mi bomo papali kr purana pa piščanca, teletino in govedino. Žrebička zajčka svinjino pa ne jemo user posted image

Naty glede GH ti kar prešaltaj  pa boš vidla kako bo Žan reagiral. Po moje ne bi smelo bit nič sej je že kr orng dedcuser posted image .

Imam pa eno vprašanje za vas - ko se pogovarjate o rižu - a za uporabljate kakšnega posebnega in na kakšen način ga pripravljate?

Anitka jaz uporabim kr belega jaz jem pa rjavega.

A bi ga lahko tut Emiliji naredila ?

Hijenca ko se Emilija ponoči "pogovarja " sama s sabo jo kr pustim potem pa čez neki časa ................ tišina user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Jaz bom danes popolnoma popi.....Mala  tako tečka, da komaj čakam drugo rundo spanja. Tečna je pa zato, ker ne zna sedet ona pa bi rada.

Pri nas je situacija ista ona bi sedela pa ne more sama in potem samo protestira in skos more bit en zraven da jo drži in ji podaja igračeuser posted image . Ležalnik pa pri nas ne pali ko hoče sedet hoče sedet. In pika.

Katy user posted image user posted image user posted image za tvojega da ti je dal denar za firzuro z besedami je bil mogoče mal nespreten. Moški  pač user posted image . Pa boga Lara upam da ji tega ne bodo več rabili delat.

< Sporočilo je popravil tally -- 14.11.2008 19:05:14 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
14.11.2008 19:09:29   
tally
user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
14.11.2008 19:16:07   
barbaw
tally nisi sama!!!

One down one more to go! (beri: Maja spi). user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
14.11.2008 19:17:32   
barbaw
Jaz danes sama dežuram tukajle. Jutri me pa cel dan ne bo, ker se bomo malo potepali. user posted image  moram noter prinest, da mi ne boste neopravičene pisale. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
14.11.2008 19:26:08   
tally

tally nisi sama!!!

Oh vsaj ena user posted image . Pri nas tut Emilija spi sam jo bom zbudila ker to ne pelje nikamor, zaspala je  ob 18.30. Le kaj bo ponoči delala.user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
14.11.2008 19:27:56   
tally
Barbaw ti si na straži ker te jutr ne bo!user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
14.11.2008 19:38:49   
tilči
naša dva sta že od 19.v user posted image ,jaz pa sem še user posted image ,sedaj pa tle visim,pa malo user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
14.11.2008 19:40:29   
jana81
ola čvekice, jst se sam na hiter javim, ker sem čist brez moči, sem mela ponoči juhuhu bruhuhu, nisem spala od 00.30 niti minutke več, HB je vsaj Nejc spal kot se spodobi..
Cel dan sem ležala, pojest sem uspela pol kuhane jabolke, druga nič ne spravim v sebe...še vedno ne,upam da bo jutri boljše, pa da se nazaj vključim v debato.
Greva zdej Nejca skopat, pa ga dat spat, pol se grem pa cartat k lubiju..

NOČKO

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
14.11.2008 19:43:19   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

ola čvekice, jst se sam na hiter javim, ker sem čist brez moči, sem mela ponoči juhuhu bruhuhu, nisem spala od 00.30 niti minutke več, HB je vsaj Nejc spal kot se spodobi..
Cel dan sem ležala, pojest sem uspela pol kuhane jabolke, druga nič ne spravim v sebe...še vedno ne,upam da bo jutri boljše, pa da se nazaj vključim v debato.

NOČKO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čimprej se pocajtaj!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
14.11.2008 19:49:41   
Anitka
Jaz sem pa tako jeznauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in to na user posted image . Bi ga kar z macolo po glavi, če bi bil doma, pa ni!!!!! In ravno zato sem jezna, ker mi je obljubil, da bo danes on Gala kopal zdaj ga pa ni.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
14.11.2008 19:50:21   
Anitka

NOČKO

Upam, da bo že jutri boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
14.11.2008 19:52:21   
aurora28

NOČKO

Jana joj kaj je s tvojim zdravjem, drži se in hitro pozdravi. user posted image user posted image user posted image

Katy me veseli, da si dobila dudke, mi denar lahko kar po pošti pošlješ.
user posted image user posted image user posted image Za dragega, da je bil financ minister pri frizuri, ampak s triglavskim komplimentom pa je total mim brcnu
user posted image . Upam, da je Lara zdaj dobro. user posted image

Tally jaz sem danes zjutraj bila slabe volje, sem šla v Interspar in tam pustila 75 €. Mater vse se tak draži, da ne vem več kaj bo še iz tega. user posted image user posted image user posted image za dober nakup. Kakšen plašč si si kupila?

Inti vse naj, naj user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
14.11.2008 19:53:00   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tally

tally nisi sama!!!

Oh vsaj ena user posted image . Pri nas tut Emilija spi sam jo bom zbudila ker to ne pelje nikamor, zaspala je  ob 18.30. Le kaj bo ponoči delala.user posted image

Moja je zaspala nekaj čez 19. Se ne sme zbudit. Ima prepoved. user posted image

Jana se mi je zdelo, da nekaj ne bo ok, ker se ne javljaš. Razsaja trebušna gripa. Jo je naša babica ujela. user posted image user posted image user posted image

Anitka moški se elegantno izognejo obljubam. user posted image  Saj bo boljše.

**** kje si????? Danes ni svingerjev. user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
14.11.2008 19:54:40   
Anitka
Morda ko bom nekomu vrat zavilauser posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
14.11.2008 19:56:41   
aurora28
Anitka jaz kar sama kopam Gala, ker Peter dela po cele dneve, kadar pa je v službi popoldan pa hodi po 19. uri domov, kar pa je že prepozno.

Naty dobra fotka Žana.Jaz sem tudi danes slikala Gala ko se je afnal in igral na sedežni in pol kar ni vedel katero igračo bi imel. Eno je držal v roki, drugo je vlačil v usta, tretjo pa je bincal z nogo. user posted image user posted image

Tilči Gal tudi že spi, sem ga okopala in je zaspal user posted image . Jaz sem pa prejle štedilnik ven dala in je bil tolk masten ob straneh, da sem bila kar na kolenih in čohala user posted image , ampak zdaj se sveti, čeprav je pečica še vedno fuč. Moram počakati serviserja. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
14.11.2008 19:59:07   
Anonimen
Evo še ena nočna čveka se javlja user posted image

Anja je skopana, nafutrana, zdaj se pa ati matra z njenim uspavlanjem. Hmm madona je ravno 2 minutki rabil, vse je tiho očitno se je vdala. Pri njemu vedno prej zaspi kot pri meni.

Katy: super za frizurcouser posted image user posted image , pa pusti deca saj ni mislil nič slabegauser posted image . Sem brala za Laro, mi lahko prosim poveš kaj so ji to delali in zakajuser posted image

Tally: mi gremo ju3 v nakup, se kar bojim ker vem da se bom vrnila domov čist brez ficka, vse je takoooo nesramno drago.

Kmetija se je začela......

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 3898
14.11.2008 20:01:18   
špelin@
Kako kaj tule gor? Prebrala sem vas nekje do 153. strani, ampak nimam več pojma, kaj sem hotela komentirat user posted image  Aja, kasso, glede telegramov imaš hudirjevo prav. Ob rojstvu prve pike sem jih dobila najmanj 20, pri drugi točno 4, pri tretjem pa celo 2..... user posted image

Jutri se gremo verjetno potepat, bodite pridne user posted image

Za vse dosežke malih sončkov velik user posted image , pa seveda četa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse, ki jih potrebujete.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
14.11.2008 20:02:45   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Anitka jaz kar sama kopam Gala, ker Peter dela po cele dneve, kadar pa je v službi popoldan pa hodi po 19. uri domov, kar pa je že prepozno.

Saj ga tudi jaz večinoma sama, me pa razp.. če se zmeniva drugače.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?