|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 4.del
14.11.2008 14:42:11   
Čmrlika
evo mene žalostno, ker mi včeraj in danes ni zneslo niti prebrat, kaj šele pisat...user posted image

danes že cel dan obiski, ob pol štirih ko ati pride pa direkt  k babici v portorožuser posted image , spakirano pa še nič.user posted image

Tako da vam vsem skupaj želim le en krasen vikend pa se beremo v ponedeljek...saj veste da me tašča ne spusti na računalnik...user posted image

pa pa

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
14.11.2008 14:43:57   
Čmrlika
user posted image user posted image in sem se odločla da vsekam 1000 v ponedeljek...user posted image ha ha, a dobim že zvezdico za 1000user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
14.11.2008 14:53:32   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

user posted image user posted image in sem se odločla da vsekam 1000 v ponedeljek...user posted image ha ha, a dobim že zvezdico za 1000user posted image

Ja nadstandardni hotel user posted image user posted image user posted image user posted image , za 2000 pa luxuzni s user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
14.11.2008 15:12:55   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Jaz bom danes popolnoma popi.....Mala  tako tečka, da komaj čakam drugo rundo spanja. Tečna je pa zato, ker ne zna sedet ona pa bi rada. In sem jo dala čičat v ležalnik, p se skoz zvrača enkrat na eno drugić na drugo stranuser posted image in išče igrače. Naj se me un usmili , da bo čimprej samostojno sedela, čene bom šla v Idrijouser posted image

Ti bi rabila delfina za v bano, da bi ga dala na tla pa Aljo noter in igračke okorg. Se ne bi mogla prevrnit. user posted image  Ena varianta pa bi bila, da bi jo s pouštrom za dojenje založila, da se ne bi mogla prekucnit in bi jo samo popravila, če bi se z nogami odrivala.

Jaz bom Maji dala na noge žabice, nogavice in podložene copatke ali škornjčke ko bo zima. Pa še odejo čez v vozičku. Moja je ful zmrzljiva. Me malo skrbi kako bo to s sprehodi. Z Jako sem hodila po snegu na sprehod potem pa je fasal bronhitis. user posted image   Pa sva končala za zimo, ker je bil celo zimo non-stop bolan.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
14.11.2008 15:14:23   
barbaw
Estrella ti me tako šibaš v postih, da nimam šans, da tze kdaj ujamem. Razen, če greš za en mesec na dopust. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
14.11.2008 15:25:17   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Jaz bom danes popolnoma popi.....Mala  tako tečka, da komaj čakam drugo rundo spanja. Tečna je pa zato, ker ne zna sedet ona pa bi rada. In sem jo dala čičat v ležalnik, p se skoz zvrača enkrat na eno drugić na drugo stranuser posted image in išče igrače. Naj se me un usmili , da bo čimprej samostojno sedela, čene bom šla v Idrijouser posted image

Ti bi rabila delfina za v bano, da bi ga dala na tla pa Aljo noter in igračke okorg. Se ne bi mogla prevrnit. user posted image  Ena varianta pa bi bila, da bi jo s pouštrom za dojenje založila, da se ne bi mogla prekucnit in bi jo samo popravila, če bi se z nogami odrivala.

Jaz bom Maji dala na noge žabice, nogavice in podložene copatke ali škornjčke ko bo zima. Pa še odejo čez v vozičku. Moja je ful zmrzljiva. Me malo skrbi kako bo to s sprehodi. Z Jako sem hodila po snegu na sprehod potem pa je fasal bronhitis. user posted image   Pa sva končala za zimo, ker je bil celo zimo non-stop bolan.

Delfina?????Kaj pa je touser posted image Prosim en klik

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
14.11.2008 15:26:47   
Estrella*

Estrella ti me tako šibaš v postih, da nimam šans, da tze kdaj ujamem. Razen, če greš za en mesec na dopust. user posted image

Ja kar sanjaj, no jaz sanjam, da bi šla za en mesecuser posted image  Nikoli več se mi zdi. Posti pa ni panike, začni odgovarjat vsakemu posebej in jih boš dnevno vsaj potrojilauser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
14.11.2008 15:54:47   
tilči

Delfina?????Kaj pa je touser posted image Prosim en klik
[/quote
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=158689

< Sporočilo je popravil tilči -- 14.11.2008 15:55:56 >

Neposredna povezava do sporočila: 3858
14.11.2008 16:19:02   
barbaw

Ja kar sanjaj, no jaz sanjam, da bi šla za en mesecuser posted image  Nikoli več se mi zdi. Posti pa ni panike, začni odgovarjat vsakemu posebej in jih boš dnevno vsaj potrojilauser posted image

user posted image user posted image user posted image  Se zgledujem po SS, potem pa res lahko naklofam. Samo da me ne boste kregale, če bo cela stran polna mojih odgovorov. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3859
14.11.2008 16:20:05   
barbaw
Za flipperja pa me je Tilči prehitela. Ja nekaj takega sem imela v mislih. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
14.11.2008 16:24:10   
barbaw
čeraj sem šla s kokicami pred Tv in po tistem ko sva z mojim pojedla kokice sem zaspala. user posted image  Sem samo četrt filma videla.
Me pa zdaj taka utrujenost daje in sem user posted image . Si grem eno kavo skuhat, da preživim do večera. Samo za večerni maraton sem pa vedno pripravljena. Takrat jaz prav zaživim. user posted image
jutri dopoldan pa grem na lutkovno razstavo s tamalima. Ati bo v službi, jaz pa moram malo iz hiše.

Estrella a si ti v vseh teh letih ugotovila kaj sproži bronhitis pri tvojmu škratu? Jaz vidim pri mojem, da se moramo na veliko izogibat psov pa je ok. Oz. ne sme biti predolgo v njihovi družbih, za tamalo pa ne vem. user posted image  Me skrbi, da bi šla po isti poti kot škrat ampak zdaj nimamo več psa pri hiši.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
14.11.2008 16:24:31   
barbaw
A čem še kaj napisat? user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
14.11.2008 16:42:53   
tilči
Tamala dva sta že bila v user posted image ,ker gre zvečer user posted image  user posted image .
To bo spet mir zvečeruser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
14.11.2008 16:47:39   
Anonimen

Moj je Anji kupil delfinčicouser posted image za v vodo, tako da ko jo pustiš da se potopi, začne piskat, pač kakor se delfini oglašajo, pa se je Anja fuul bojiuser posted image .

Drugače pa jaz Anji za ven oblečem, body dolgi rokavi+puloverček, spodaj žabice+štumfki, čez pa kombinezonček. Za spat pa jo dam obvezno brez štumpkov, ker mamo v iber vročinoooouser posted image (26 st.).

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 3864
14.11.2008 16:50:39   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Vidim, da so danes ''gorenjke'' glavneuser posted image user posted image user posted image

Kje se pa ti skitaš???

cel dan sve vzunaj, mala je čisto nora, v vozičku pančka kot top samo če je vzunaj fuul mraz. Mami pa se je zmrznila, kot cucekuser posted image . Ju3 grem v nabavo po kapo in rokaviceuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3865
14.11.2008 16:51:46   
Anonimen

Edinaos kaj pa sem jaz? Magla??? user posted image

jooj oprosti sem te falila, ti si pa itak zakon štajerkauser posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 3866
14.11.2008 16:52:25   
Anonimen
samogovoriuser posted image

že šibammmmuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3867
14.11.2008 17:09:37   
barbaw

Moj je Anji kupil delfinčicouser posted image za v vodo, tako da ko jo pustiš da se potopi, začne piskat, pač kakor se delfini oglašajo, pa se je Anja fuul bojiuser posted image .

Drugače pa jaz Anji za ven oblečem, body dolgi rokavi+puloverček, spodaj žabice+štumfki, čez pa kombinezonček. Za spat pa jo dam obvezno brez štumpkov, ker mamo v iber vročinoooouser posted image (26 st.).

Jaz crknem, če imam tako vročino v bajti. Poleti pa je dobrodošla. Mi je prehud šok it ven na mraz. Poleti pa je dobrodošlo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
14.11.2008 17:10:52   
barbaw

jooj oprosti sem te falila, ti si pa itak zakon štajerkauser posted image user posted image

user posted image

Hotela sem te vprašat kaj ji boš pri minusu oblekla, če je zdaj tako oblečena. Hlače ji še lahko daš zravne, kaj pa zgornji del? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
14.11.2008 17:12:42   
barbaw
Sem šla gledat še svoje število postov in user posted image . Še pred kratkim sem prišla v luksuzni hotel, zdaj pa ....

Moram mojo frčafelco pohvalit, ker je pojedla velikoooooo melone in breskve. Nimam pojma kam je to spravila. user posted image

zdaj pa si grem res kavo skuhat. Je še do sedaj nisem. Mene tudi začenja emšo matrat. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
14.11.2008 17:24:35   
Anonimen

user posted image

Hotela sem te vprašat kaj ji boš pri minusu oblekla, če je zdaj tako oblečena. Hlače ji še lahko daš zravne, kaj pa zgornji del? user posted image

ko bo minus pa dobi še hlače, pa kak bolj konkreten puloverček. Pa kak zg. del trenirke. Jaz sem danes prvič letos bundo oblekla, pa mi je bilo še kar mraz.

Tako, jaz grem zdaj kuhat, ko pa malo spravim spat, se javim, danes ne bo masažeuser posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 3871
14.11.2008 17:25:22   
Anonimen

Sem šla gledat še svoje število postov in user posted image . Še pred kratkim sem prišla v luksuzni hotel, zdaj pa ....

Moram mojo frčafelco pohvalit, ker je pojedla velikoooooo melone in breskve. Nimam pojma kam je to spravila. user posted image

zdaj pa si grem res kavo skuhat. Je še do sedaj nisem. Mene tudi začenja emšo matrat. user posted image

barbaw koliko jih pa tvoj emšo štejeuser posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 3872
14.11.2008 17:36:23   
Anitka
Oj oj čvekice, midva z Galom sva bila tudi na svežem zraku, zdaj pa je zaspal svojo zadnjo rundo pred večernim spanjem.
V vozičku sva imela pa prej oblečen bodi z dolgimi rokavi, žabe, nogavičke in kombenizon v katerem je kot mali marsovčekuser posted image user posted image user posted image

Sem videla, da ste se prej pogovarjali o skutkah in podobnih rečeh in naj vam priznam, da sem ga danes full polomilauser posted image user posted image user posted image , ker nisem vedela, da naj bi bil Fruchtzwerge alergen, naš je pa enega zmazal s takim užitkom. Eh ti slaba mami, da se prej nič ne pozanimaš.

Imam pa spet user posted image user posted image user posted image eno vprašanje- sem danes kupila keksolino in sem doma ugotovila, da se meša z mlekom. Ker se midva dojiva me zanima s kakšnim mlekom pa naj mu sedaj jaz to pripravim? A moram začeti kupovati AM?user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
14.11.2008 17:51:38   
barbaw

user posted image

ko bo minus pa dobi še hlače, pa kak bolj konkreten puloverček. Pa kak zg. del trenirke. Jaz sem danes prvič letos bundo oblekla, pa mi je bilo še kar mraz.

Tako, jaz grem zdaj kuhat, ko pa malo spravim spat, se javim, danes ne bo masažeuser posted image user posted image

Jaz se otepam bunde. Zanekrat še ni potrebe, pa tudi dolgo nisem zunaj, ker smo še vedni na AB. Moj emšo je pa trenutno isti kot tvoj. user posted image  Naslednji mesec pa bo eno leto več.

Anitka če si dala en fruchtswerge ne bo nič hudega, samo se ga raje izogibaj še en čas. Vsaj jaz bi se ga.
Jaz ji grisolino delam s kravjim mlekom. Če me hoče katera s ponvijo naj prej vanjo da jajčka. user posted image  En-x tedensko ji glih ne bo škodilo. Pa ja ga zrečim z vodo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
14.11.2008 17:52:53   
barbaw
estrella trudim se trudim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?