Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 14:42:11
|
|
|
|
Čmrlika
|
evo mene žalostno, ker mi včeraj in danes ni zneslo niti prebrat, kaj šele pisat... danes že cel dan obiski, ob pol štirih ko ati pride pa direkt k babici v portorož , spakirano pa še nič. Tako da vam vsem skupaj želim le en krasen vikend pa se beremo v ponedeljek...saj veste da me tašča ne spusti na računalnik... pa pa
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 14:43:57
|
|
|
|
Čmrlika
|
in sem se odločla da vsekam 1000 v ponedeljek... ha ha, a dobim že zvezdico za 1000
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 14:53:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika in sem se odločla da vsekam 1000 v ponedeljek... ha ha, a dobim že zvezdico za 1000 Ja nadstandardni hotel , za 2000 pa luxuzni s
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 15:12:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz bom danes popolnoma popi.....Mala tako tečka, da komaj čakam drugo rundo spanja. Tečna je pa zato, ker ne zna sedet ona pa bi rada. In sem jo dala čičat v ležalnik, p se skoz zvrača enkrat na eno drugić na drugo stran in išče igrače. Naj se me un usmili , da bo čimprej samostojno sedela, čene bom šla v Idrijo Ti bi rabila delfina za v bano, da bi ga dala na tla pa Aljo noter in igračke okorg. Se ne bi mogla prevrnit. Ena varianta pa bi bila, da bi jo s pouštrom za dojenje založila, da se ne bi mogla prekucnit in bi jo samo popravila, če bi se z nogami odrivala. Jaz bom Maji dala na noge žabice, nogavice in podložene copatke ali škornjčke ko bo zima. Pa še odejo čez v vozičku. Moja je ful zmrzljiva. Me malo skrbi kako bo to s sprehodi. Z Jako sem hodila po snegu na sprehod potem pa je fasal bronhitis. Pa sva končala za zimo, ker je bil celo zimo non-stop bolan.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 15:14:23
|
|
|
|
barbaw
|
Estrella ti me tako šibaš v postih, da nimam šans, da tze kdaj ujamem. Razen, če greš za en mesec na dopust.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 15:25:17
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz bom danes popolnoma popi.....Mala tako tečka, da komaj čakam drugo rundo spanja. Tečna je pa zato, ker ne zna sedet ona pa bi rada. In sem jo dala čičat v ležalnik, p se skoz zvrača enkrat na eno drugić na drugo stran in išče igrače. Naj se me un usmili , da bo čimprej samostojno sedela, čene bom šla v Idrijo Ti bi rabila delfina za v bano, da bi ga dala na tla pa Aljo noter in igračke okorg. Se ne bi mogla prevrnit. Ena varianta pa bi bila, da bi jo s pouštrom za dojenje založila, da se ne bi mogla prekucnit in bi jo samo popravila, če bi se z nogami odrivala. Jaz bom Maji dala na noge žabice, nogavice in podložene copatke ali škornjčke ko bo zima. Pa še odejo čez v vozičku. Moja je ful zmrzljiva. Me malo skrbi kako bo to s sprehodi. Z Jako sem hodila po snegu na sprehod potem pa je fasal bronhitis. Pa sva končala za zimo, ker je bil celo zimo non-stop bolan. Delfina?????Kaj pa je to Prosim en klik
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 15:26:47
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella ti me tako šibaš v postih, da nimam šans, da tze kdaj ujamem. Razen, če greš za en mesec na dopust. Ja kar sanjaj, no jaz sanjam, da bi šla za en mesec Nikoli več se mi zdi. Posti pa ni panike, začni odgovarjat vsakemu posebej in jih boš dnevno vsaj potrojila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 15:54:47
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz bom danes popolnoma popi.....Mala tako tečka, da komaj čakam drugo rundo spanja. Tečna je pa zato, ker ne zna sedet ona pa bi rada. In sem jo dala čičat v ležalnik, p se skoz zvrača enkrat na eno drugić na drugo stran in išče igrače. Naj se me un usmili , da bo čimprej samostojno sedela, čene bom šla v Idrijo Ti bi rabila delfina za v bano, da bi ga dala na tla pa Aljo noter in igračke okorg. Se ne bi mogla prevrnit. Ena varianta pa bi bila, da bi jo s pouštrom za dojenje založila, da se ne bi mogla prekucnit in bi jo samo popravila, če bi se z nogami odrivala. Jaz bom Maji dala na noge žabice, nogavice in podložene copatke ali škornjčke ko bo zima. Pa še odejo čez v vozičku. Moja je ful zmrzljiva. Me malo skrbi kako bo to s sprehodi. Z Jako sem hodila po snegu na sprehod potem pa je fasal bronhitis. Pa sva končala za zimo, ker je bil celo zimo non-stop bolan. Delfina?????Kaj pa je to Prosim en klik [/quote http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=158689
< Sporočilo je popravil tilči -- 14.11.2008 15:55:56 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 16:19:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella ti me tako šibaš v postih, da nimam šans, da tze kdaj ujamem. Razen, če greš za en mesec na dopust. Ja kar sanjaj, no jaz sanjam, da bi šla za en mesec Nikoli več se mi zdi. Posti pa ni panike, začni odgovarjat vsakemu posebej in jih boš dnevno vsaj potrojila Se zgledujem po SS, potem pa res lahko naklofam. Samo da me ne boste kregale, če bo cela stran polna mojih odgovorov.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 16:20:05
|
|
|
|
barbaw
|
Za flipperja pa me je Tilči prehitela. Ja nekaj takega sem imela v mislih.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 16:24:10
|
|
|
|
barbaw
|
čeraj sem šla s kokicami pred Tv in po tistem ko sva z mojim pojedla kokice sem zaspala. Sem samo četrt filma videla. Me pa zdaj taka utrujenost daje in sem . Si grem eno kavo skuhat, da preživim do večera. Samo za večerni maraton sem pa vedno pripravljena. Takrat jaz prav zaživim. jutri dopoldan pa grem na lutkovno razstavo s tamalima. Ati bo v službi, jaz pa moram malo iz hiše. Estrella a si ti v vseh teh letih ugotovila kaj sproži bronhitis pri tvojmu škratu? Jaz vidim pri mojem, da se moramo na veliko izogibat psov pa je ok. Oz. ne sme biti predolgo v njihovi družbih, za tamalo pa ne vem. Me skrbi, da bi šla po isti poti kot škrat ampak zdaj nimamo več psa pri hiši.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 16:24:31
|
|
|
|
barbaw
|
A čem še kaj napisat?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 16:42:53
|
|
|
|
tilči
|
Tamala dva sta že bila v ,ker gre zvečer . To bo spet mir zvečer
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 16:47:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz bom danes popolnoma popi.....Mala tako tečka, da komaj čakam drugo rundo spanja. Tečna je pa zato, ker ne zna sedet ona pa bi rada. In sem jo dala čičat v ležalnik, p se skoz zvrača enkrat na eno drugić na drugo stran in išče igrače. Naj se me un usmili , da bo čimprej samostojno sedela, čene bom šla v Idrijo Ti bi rabila delfina za v bano, da bi ga dala na tla pa Aljo noter in igračke okorg. Se ne bi mogla prevrnit. Ena varianta pa bi bila, da bi jo s pouštrom za dojenje založila, da se ne bi mogla prekucnit in bi jo samo popravila, če bi se z nogami odrivala. Jaz bom Maji dala na noge žabice, nogavice in podložene copatke ali škornjčke ko bo zima. Pa še odejo čez v vozičku. Moja je ful zmrzljiva. Me malo skrbi kako bo to s sprehodi. Z Jako sem hodila po snegu na sprehod potem pa je fasal bronhitis. Pa sva končala za zimo, ker je bil celo zimo non-stop bolan. Moj je Anji kupil delfinčico za v vodo, tako da ko jo pustiš da se potopi, začne piskat, pač kakor se delfini oglašajo, pa se je Anja fuul boji . Drugače pa jaz Anji za ven oblečem, body dolgi rokavi+puloverček, spodaj žabice+štumfki, čez pa kombinezonček. Za spat pa jo dam obvezno brez štumpkov, ker mamo v iber vročinoooo (26 st.).
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 16:50:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Vidim, da so danes ''gorenjke'' glavne Kje se pa ti skitaš??? cel dan sve vzunaj, mala je čisto nora, v vozičku pančka kot top samo če je vzunaj fuul mraz. Mami pa se je zmrznila, kot cucek . Ju3 grem v nabavo po kapo in rokavice
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 16:51:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Edinaos kaj pa sem jaz? Magla??? jooj oprosti sem te falila, ti si pa itak zakon štajerka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 16:52:25
|
|
|
|
Anonimen
|
samogovori že šibammmm
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 17:09:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz bom danes popolnoma popi.....Mala tako tečka, da komaj čakam drugo rundo spanja. Tečna je pa zato, ker ne zna sedet ona pa bi rada. In sem jo dala čičat v ležalnik, p se skoz zvrača enkrat na eno drugić na drugo stran in išče igrače. Naj se me un usmili , da bo čimprej samostojno sedela, čene bom šla v Idrijo Ti bi rabila delfina za v bano, da bi ga dala na tla pa Aljo noter in igračke okorg. Se ne bi mogla prevrnit. Ena varianta pa bi bila, da bi jo s pouštrom za dojenje založila, da se ne bi mogla prekucnit in bi jo samo popravila, če bi se z nogami odrivala. Jaz bom Maji dala na noge žabice, nogavice in podložene copatke ali škornjčke ko bo zima. Pa še odejo čez v vozičku. Moja je ful zmrzljiva. Me malo skrbi kako bo to s sprehodi. Z Jako sem hodila po snegu na sprehod potem pa je fasal bronhitis. Pa sva končala za zimo, ker je bil celo zimo non-stop bolan. Moj je Anji kupil delfinčico za v vodo, tako da ko jo pustiš da se potopi, začne piskat, pač kakor se delfini oglašajo, pa se je Anja fuul boji . Drugače pa jaz Anji za ven oblečem, body dolgi rokavi+puloverček, spodaj žabice+štumfki, čez pa kombinezonček. Za spat pa jo dam obvezno brez štumpkov, ker mamo v iber vročinoooo (26 st.). Jaz crknem, če imam tako vročino v bajti. Poleti pa je dobrodošla. Mi je prehud šok it ven na mraz. Poleti pa je dobrodošlo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 17:10:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Edinaos kaj pa sem jaz? Magla??? jooj oprosti sem te falila, ti si pa itak zakon štajerka Hotela sem te vprašat kaj ji boš pri minusu oblekla, če je zdaj tako oblečena. Hlače ji še lahko daš zravne, kaj pa zgornji del?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 17:12:42
|
|
|
|
barbaw
|
Sem šla gledat še svoje število postov in . Še pred kratkim sem prišla v luksuzni hotel, zdaj pa .... Moram mojo frčafelco pohvalit, ker je pojedla velikoooooo melone in breskve. Nimam pojma kam je to spravila. zdaj pa si grem res kavo skuhat. Je še do sedaj nisem. Mene tudi začenja emšo matrat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 17:24:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Edinaos kaj pa sem jaz? Magla??? jooj oprosti sem te falila, ti si pa itak zakon štajerka Hotela sem te vprašat kaj ji boš pri minusu oblekla, če je zdaj tako oblečena. Hlače ji še lahko daš zravne, kaj pa zgornji del? ko bo minus pa dobi še hlače, pa kak bolj konkreten puloverček. Pa kak zg. del trenirke. Jaz sem danes prvič letos bundo oblekla, pa mi je bilo še kar mraz. Tako, jaz grem zdaj kuhat, ko pa malo spravim spat, se javim, danes ne bo masaže
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 17:25:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem šla gledat še svoje število postov in . Še pred kratkim sem prišla v luksuzni hotel, zdaj pa .... Moram mojo frčafelco pohvalit, ker je pojedla velikoooooo melone in breskve. Nimam pojma kam je to spravila. zdaj pa si grem res kavo skuhat. Je še do sedaj nisem. Mene tudi začenja emšo matrat. barbaw koliko jih pa tvoj emšo šteje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 17:36:23
|
|
|
|
Anitka
|
Oj oj čvekice, midva z Galom sva bila tudi na svežem zraku, zdaj pa je zaspal svojo zadnjo rundo pred večernim spanjem. V vozičku sva imela pa prej oblečen bodi z dolgimi rokavi, žabe, nogavičke in kombenizon v katerem je kot mali marsovček Sem videla, da ste se prej pogovarjali o skutkah in podobnih rečeh in naj vam priznam, da sem ga danes full polomila , ker nisem vedela, da naj bi bil Fruchtzwerge alergen, naš je pa enega zmazal s takim užitkom. Eh ti slaba mami, da se prej nič ne pozanimaš. Imam pa spet eno vprašanje- sem danes kupila keksolino in sem doma ugotovila, da se meša z mlekom. Ker se midva dojiva me zanima s kakšnim mlekom pa naj mu sedaj jaz to pripravim? A moram začeti kupovati AM?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 17:51:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Edinaos kaj pa sem jaz? Magla??? jooj oprosti sem te falila, ti si pa itak zakon štajerka Hotela sem te vprašat kaj ji boš pri minusu oblekla, če je zdaj tako oblečena. Hlače ji še lahko daš zravne, kaj pa zgornji del? ko bo minus pa dobi še hlače, pa kak bolj konkreten puloverček. Pa kak zg. del trenirke. Jaz sem danes prvič letos bundo oblekla, pa mi je bilo še kar mraz. Tako, jaz grem zdaj kuhat, ko pa malo spravim spat, se javim, danes ne bo masaže Jaz se otepam bunde. Zanekrat še ni potrebe, pa tudi dolgo nisem zunaj, ker smo še vedni na AB. Moj emšo je pa trenutno isti kot tvoj. Naslednji mesec pa bo eno leto več. Anitka če si dala en fruchtswerge ne bo nič hudega, samo se ga raje izogibaj še en čas. Vsaj jaz bi se ga. Jaz ji grisolino delam s kravjim mlekom. Če me hoče katera s ponvijo naj prej vanjo da jajčka. En-x tedensko ji glih ne bo škodilo. Pa ja ga zrečim z vodo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 17:52:53
|
|
|
|
barbaw
|
estrella trudim se trudim
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?