giotti
|
Kalypso, lahk pa rečeš, da je moška duša ujeta v žensko telo in obratno. Se bi dalo kar malo debatirat na to temo. To so kar resne zadeve takšni konflikti znotraj samega sebe. Ne zanikam, da si sama že kot otrok včasih nisem želele bit moški (predvsem zato, da bi lahko pretepla brata in ker so me joške bolele, ko sem tekla), in pa da zelo, zelo uživam ob pogledih na lepe ženske (ups , ja, to je pač treba priznati) in da so mi najlepši fantje tisti z lepimi deškimi obrazi in brez brkov in brad in da sem lucky girl, ker sem si točno takšnega izbrala za mojega favorite. Torej, nekaj moških hormončkov je po moje zašlo tudi v moje telo. Sicer pa si tega članka ne želim komentirati, da ne bo kakšne pomote. Samo tako, malo si me inspirirala, da kaj napišem. Sicer pa bejbike s Tihoupajočo, Tane in Ello vred... pa saj sem včeraj popoldne čvekala z Dini, kaj moram dvakrat na dan tukajle gor pometat? Jaz delam v resni firmi, za resne kapitaliste, če še ne veste, kjer moram resno tudi kaj narest... ja, bla bla, komu se pa še da delat, odkar so izumli forume in še bolj, odkar se dela na projektu bejbek? Koga pa še zanimajo drugi projekti No, toliko zaenkrat, zdaj pa me čaka težko delo... vse prebrat za nazaj, obnovit seznamček ter razmislit, kako preusmeriti misli Elce marelce, ki tuhta malo preveč stvari, ki niso sploh za tuhtat. Do takrat pa prosim za vsaj en plus, ker grem obnavljat seznam, pa da ne bom imela dvojnega dela.
|