|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: || pričakujemo Novembra
13.11.2008 10:42:58   
katka11
ja, mene cist po babje v noge zebe.pa se povsod drugje.
pa cist po RR babje se mi zdi, da mam ze cudn okususer posted image , ja takle mamo k cakamo user posted image .
ah bo ze. tud men se cist nic ne da delat, ampak boljs de grem, drugac sam tuki gor visim pa premislujem a je kej a ni nc, kdaj bi delala tes in podobne stvari...
nc res najboljs de grem mal delat...

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 851
13.11.2008 10:49:14   
tane
katka11, kdaj pa boš delala test? ker me že držimo oz. stiskamo pestiuser posted image

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 852
13.11.2008 10:52:32   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: ella.

tanita, res je, mi je pokazal prijazni zdravnik enga lulčka...pa ne svojga, pokvarjenkeuser posted image !! user posted image user posted image
ok, ok, mogoče ni najbolj posrečena šala, ampak brisala je ne bom, rečem temu le...slab trenutek navdiha user posted image

samo tole...

user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 853
13.11.2008 11:04:10   
barbaraj
In kaj počnete vse tiste da se zamotite do delanja testa ali do user posted image ? mene se zdi 21.11. še tako daleč. Sploh mi nič ni, kr poležavam, pač nič me ne moti če ni vse pospravljeno doma. Pa glava me že en teden skup boli, ali je še to dodaten znak ali je krivo vreme ali pa sem čisto user posted image . he he

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 854
13.11.2008 11:16:58   
Nezy85
Ja jaz je ne pričakujem 25.11 pričakujem pa user posted image  user posted image
Upam da bo ze enkrat ratalouser posted image
Jaz se zamotim z delom ali pa z kakšnimi igrcami user posted image
Ker če se ne zamotim me moja psiha preveč preganja user posted image

(odgovor članu barbaraj)
Neposredna povezava do sporočila: 855
13.11.2008 11:25:26   
katka11
joj nevem, kdaj bi delala test? dons je 36  dan cikla, nevem mogoce jutri zjutraj, ce je dons ne bo al pa v ponedeljek... kaj pa vem... sej veste, po en stran bi blo boljs de nardim pa neham krizirat, po drugi si mislm itak da nisem, bom spet dnar stran metala..sej veste, kako je , kaj bi vam razlagala...

(odgovor članu barbaraj)
Neposredna povezava do sporočila: 856
13.11.2008 11:27:21   
Nezy85
Mhm prav dober vem kkak je touser posted image
Bolše da počakaš kak dan vec kot pa da prehitro nardiš test!

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 857
13.11.2008 11:31:53   
ella.
tanita, senjorita, imaš super smisel za humor user posted image user posted image user posted image
Katka, res no, kdaj pa boš test naredila?

Jaz sem se popoldne zamudila malo z RRjem, malo z delom, zvečer pa s svojim dragim. Pa veliko od doma biti tudi pomaga...

Dejmo, bejbike, navijamooo!!

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 858
13.11.2008 11:33:14   
ella.
katka, sori, si mi vmes odgovorila. Kok pa je tvoj najdaljši cikel do sedaj bil?

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 859
13.11.2008 11:51:49   
katka11
mhm... ene pol leta nazaj je bil nekaj cez 40 dni, drugac pa zadnje case od 29 do 33.
drugac, men najbolj dogaja tkole dopoldne, ce nimam lih kaksne stale u sluzbi. doma mam skorca tri leta starga, tko, da itak prehitro mine popoldne in je premal casa. dopoldne  je pa bolj stala u moji glavi ja... ampak mal delas gres na kaksno kavo pa je.

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 860
13.11.2008 13:40:35   
dini
Ojla punčke, čestitam usem novimuser posted image user posted image user posted image  upam da nam bo Božiček, Miklavž al pa Dedek Mraz letos kej bolš darila prnesu, kaj pravste?user posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 861
13.11.2008 13:41:42   
*Neja
No, jaz sem čakala do včeraj zvečer. user posted image  bi morala dobit najkasneje 10. 11. In kaj je blo??

Pokazal se je lep čist user posted image .

V glavnem: to je naša tretja nosečnost in vse tri so uspele v prvo. Matr, mam dobrega moža... user posted image

zdaj sem pa že mal pozabla... najprej moram po folno kislino, ne? Pol pa G poklicat in se naročit na pregled.

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 862
13.11.2008 13:46:51   
dini
Neja čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image , ti si pa ena redkih ki si imela res veliko srečo, da ti je kar 3 x ratalo v prvo, bravoooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Neja)
Neposredna povezava do sporočila: 863
13.11.2008 13:55:26   
ella.
Neja, čestitam ti. In seveda velikemu poglavarju možu user posted image Čeprav...it takes two to tango, tko da sta oba zakon :)

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 864
13.11.2008 14:25:59   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: dini

Neja čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image , ti si pa ena redkih ki si imela res veliko srečo, da ti je kar 3 x ratalo v prvo, bravoooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  ČESTITKE!

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 865
13.11.2008 14:31:15   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: *Neja

No, jaz sem čakala do včeraj zvečer. user posted image  bi morala dobit najkasneje 10. 11. In kaj je blo??

V glavnem: to je naša tretja nosečnost in vse tri so uspele v prvo. Matr, mam dobrega moža... user posted image

zdaj sem pa že mal pozabla... najprej moram po folno kislino, ne? Pol pa G poklicat in se naročit na pregled.
čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu *Neja)
Neposredna povezava do sporočila: 866
13.11.2008 14:41:55   
ella.
katka, res pametno, da do testa še malo čakaš. Zihr je zihr ;) Bomo pa navijale itak user posted image
Neja: hitro po folno šibaj, čeprav me bo Giottka malo za ušesa vlekla, ker tako navijam za kvazi kemijo, ampak...folna je zakon vsaj prva dva meseca, če ne tri.

malo ste zaspale to popoldne vidim, nič čudnega, če je pa zunaj polulano vreme....

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 867
13.11.2008 14:42:57   
sonček85
elči:čestitke za fantka ,joj kako sem vesela.No mi bomo pa zvedeli če je ali ni user posted image 25.11 user posted image user posted image user posted image user posted image samo da pri meni bo ostala skrivnostuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
*Neja:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke ,ta mesecse pa res javljajo nosečke in tako je prav ,še več vsak dan 1 ali več in bo seznam lepo in polno oarvanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 868
13.11.2008 14:50:08   
dini
Oj sonček85 kako si?user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 869
13.11.2008 14:54:18   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: *Neja

BRAVO, se vedno spomnem kaj je ena enkrat napisala, da je njen mož rekel: kdor zna zna!user posted image

čestitke in lepo nosečnost!

(odgovor članu *Neja)
Neposredna povezava do sporočila: 870
13.11.2008 14:55:33   
tane

user posted image
user posted image

oz.  user posted image user posted image   pričakujemo novembra

xx.11. - Arual (13. krog)
xx.11. - M1987 (9. krog)
xx.11. - D0aisy
xx.11. - _ancica_ (9. krog) Je okej, ker niso user posted image  vseeno pa  user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
xx.11. - TamaraJ (1.krog)
xx.11. - murkica
xx.11. - karin82 user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
xx.11. - pravoda (3. krog)
01.11. - andy28 (1. krog)- srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
01.11. - pikapolonica 24  user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
02.11. - nhaya
02.11. - Ylenia
02.11. - zana21 (5.krog) user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje 
03.11. - S* (4. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
03.11. - loli (1. krog)
04.11. - D.Mateja
04.11. - Sulfinija user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje  
05.11. - iskrica976 user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
05.11. - kolovoz (5. krog)
05.11. - soncek_25 user posted image    user posted image user posted image   v nove boje
05.11. - pin   user posted image  user posted image  user posted image    v nove boje
06.11. - anci banci - srečkauser posted image  user posted image   user posted image   user posted image
06.11. - lucy86 (1. krog)
06.11. - miklarom user posted image    user posted image user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - skuštrana suzi (7. krog) user posted image  user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - pufi 2003 (3. krog) - srečka    user posted image user posted image user posted image user posted image  
08.11. - Tiki55 (veliko krogov user posted image )  user posted image user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - ROmama (1. krog)  user posted image user posted image user posted image    v nove boje
08.11. - Bojana82 user posted image user posted image user posted image    v nove boje
09.11. - Matejčika (3. krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
10.11. - kalypso (2.krog)   user posted image user posted image user posted image    v nove boje
10.11. - chebellca - srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
11.11. - *Neja- srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
11.11. - krota (4.krog)

11.11. - spelci22 (4.krog)
11.11. - katka11
11.11. - taneuser posted image user posted image user posted image      v nove boje
12.11. - Tanisha (1. krog)
13.11. - Tejchy25 user posted image user posted image user posted image    v nove boje
13.11. - Muca83 (13. krog)
15.11. - DannyS (2. krog)
15.11. - Brenčačka - srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
15.11. - nincika (1. krog)
15.11. - charlyka
16.11. - aprilčica07 (2. krog)
18.11. - baby1978 (2.krog)
19.11. - lenna
20.11. - žabica00 (4.krog)
20.11. - pikicaa25 (11. krog)
20.11. - SMELIKA (1. krog)
21.11. - martinca
21.11. - barbaraj
23.11. - misk2
24.11. - Athina
24.11. - ursula3
24.11. - BEBIII
24.11. - Giotti (5. krog)
25.11. - Anya22 (22. krog)
25. 11. - Anonimna VITA
26.11. - evolinca (4.krog)
27.11. - METULJ1
28.11. - MiSka_82
29.11. - tropical (7. krog)
30.11. - dini

user posted image
user posted image  

Novembrk nas je: 64 od tega že 4 srečkeuser posted image

user posted image   modrih:    17
user posted image   roza:           6
user posted image skupaj:       23

user posted image      NAVIJAČICE     user posted image

* žabica00
* aqua77
* Tiki 55
* Ursa30
* spps
* Orhideje
* bambinca
* *alina*
* aqua77
* sonček85
* pikicao.
* *kinnie*
* becky *
* Matejčika *
*živa25
*gantar
* liam
*crvicek
*Barcula
*Anja PiPi

user posted image      

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

NOVEMBRSKA STAVNICA 

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... 20,9% srečk nosečk  
APRIL.........................................23,7% srečk nosečk  
MAJ...........................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ..........................................22,5% srečk nosečk  
JULIJ ..........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST.....................................19,3% srečk nosečk
SEPTEMBER...............................21,0% srečk nosečk
OKTOBER...................................22,2% srečk nosečk
NOVEMBER................................trenutno 22,7% srečk nosečk

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 871
13.11.2008 15:36:08   
ella.
Tane, res je, meni se je tudi smejalo ob tem, je pa to rekla Jernejav, ko je pokazalo dvojčka na UZju user posted image

Sonček, ja hvala, veš, sem itak skos vedla, da bo fantek, a ne, Tane? user posted image Ti kar skrivaj spol, jest itak vem, da nosiš punčko user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 872
13.11.2008 15:45:29   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: dini

Oj sonček85 kako si?user posted image
SITA ,KER SEM CELO PLOČEVINKO PREBRANCA POJEDLAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
PA TI ?
ella:no bomo videli kaj bo,moj navija za pupo ,ker so v familiji skoraj sami deci ,jst pa po eni strani za fantka po drugi pa pupo,mi je vsen sam da bo zdrav-a

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 873
13.11.2008 15:54:29   
dini
Jst sm tudi ok in kar rinem naprej in pridno usak dan user posted image , če pa to ni zadostuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 874
13.11.2008 16:20:54   
sonček85
lepo ,lepo ti kar ,tako je prav ,samo dajta iz ljubezni ne zato ker bi rada imela bebija ,bo bolj sproščenouser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?