sayuri
|
Dan . Sem si spekla Pečjakove rogljičke in zraven pijem prvo kavico . Ste tolk od včeraj načvekale, da sem jaz imela 5 strani za prebrat - pa sem vsak dan na RR . V glavnem - hvala za pohvale-lahko bi se šla režiserja . Zara in Lovro imata pa zgleda igralske sposobnosti po tetici . NAša noč je bila kar nekaj...... Zdajle spita- seveda, če imata ponoči dvogovore . naty Zara naredi takle fris, ko ji dam kašico: Ni najbolj zadovoljna, zato je ne silim. Dve, tri žličke-toliko, da se bo navadila. Lovro pa kar maha in na vse odpira ust - mu je všeč, izgleda Zoja Miša jaz sem na ebaju zbrala za Lovra temno modre copatke z delfinčkom, Zari pa bele z roza rožico. Ju bom slikala, ker se mi zdajle lih ne da brskat Sem pa naročila od 0-6mesecev, pa so jima še ful velike. Tile copatki so bolj za zdajle, ko še ne hodijo. Kasneje, ko otroček shodi, so boljši čeveljčki z trdno oporo. Ni nujno, da so ortopetski, pomembno je, da je nogica v njih fiksirana. bella te čist zastopm, kako si se počutila. Si pa zgodbico tko lepo opremila s smeškoti, da sem se prav smejala zraven . Ko smo že pri željah in slabi volji...... Midva si tudi želiva hiško. TAkšno - samo za našo družinico, nekje na vasi, v naravi. Saj zdaj smo tud v hiši, ampak je mestna in sredi centra (HB, da imamo dvorišče in vrt). V tej hiši imamo spodaj pekarno, pa hitro prehrano (imajo v najemu), pa ropot se sliši od 3h zjutraj, ko kruh začnejo peč, do 23h, ko zaprejo Kebab SAj človek se na vse navadi, ampak svoj mir si pa tudi želi. SMo dobili že drugič zavrnjeno vlogo za zazidalno parcelo. Sem prav žalostna. PA še druga varjanta nam je padla v zeleni pas, piševka Za to sem pa pošteno jezna. Imamo parcelo v novem naselju. Ampak, ker ni interesa za gradit (dragi komunalni prispevki), so se sedaj z novim županom izmislili, da bo pa en del ZELENI PAS, da bojo ta živali hodile vodo pit v potok A so danes živali tko pametne, a l kako? No, in naša parcela je zdaj v tem kur... zelenem pasu Seveda dajemo pritožbe,ampak to se zdaj že vleče nekaj let Ah ja...
|