|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
14.11.2008 9:07:42   
ozziebo
Cebrca, Vilika ti je ful lepo napisala. Tudi jaz sem bila po prvem porodu v obupnem stanju. Cele dneve sama v majhnem stanovanju, kolegice pa mož cele dneve v službi, non sto slabo vreme, blazno utrujena, pa seveda občutek, da nihče ne ceni tvojega dela in truda, pa občutek, da si privezan....user posted image  Me je bilo kar malo strah te porodniške, samo zdaj pa izkoristim vsako priliko, da šibam ven, kamorkoli, v naravo, trgovine..., večkrat se gremo crkljat k našim, pa na RR user posted image , da se malo skašljam... Vse  "nujno delo" (pospravljanje, likanje, kuhanje...)bo pa že počakalo! Ali bo pa user posted image  kaj naredil.
Sčasoma vidiš, da moraš sam poskrbeti za svoje dobro počutje, in potem je vse lažje!

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
14.11.2008 9:24:34   
tinka14
jutro...

naty, kaj pa delata, da ga lahko zamenjaš?

bella, user posted image user posted image

anita, spet ena krasna slikca, pa čestitke za 3m.

grem jest, malčka zrihtat, pol pa spet kej priletim...

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
14.11.2008 10:02:30   
sayuri
Dan user posted image . Sem si spekla Pečjakove rogljičke in zraven pijem prvo kavico user posted image .

Ste tolk od včeraj načvekale, da sem jaz imela 5 strani za prebrat - pa sem vsak dan na RR user posted image .

V glavnem - hvala za pohvale-lahko bi se šla režiserja user posted image  user posted image user posted image user posted image . Zara in Lovro imata pa zgleda igralske sposobnosti po tetici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
NAša noč je bila kar nekaj......user posted image  Zdajle spita- seveda, če imata ponoči dvogovore user posted image .
naty Zara naredi takle fris, ko ji dam kašico: user posted image user posted image user posted image  
user posted image

Ni najbolj zadovoljna, zato je ne silim. Dve, tri žličke-toliko, da se bo navadila. Lovro pa kar maha in na vse odpira ust - mu je všeč, izgleda user posted image  

user posted image
Zoja Miša jaz sem na ebaju zbrala za Lovra temno modre copatke z delfinčkom, Zari pa bele z roza rožico. Ju bom slikala, ker se mi zdajle lih ne da brskatuser posted image Sem pa naročila od 0-6mesecev, pa so jima še ful velike.user posted image

Tile copatki so bolj za zdajle, ko še ne hodijo. Kasneje, ko otroček shodi, so boljši čeveljčki z trdno oporo. Ni nujno, da so ortopetski, pomembno je, da je nogica v njih fiksirana.user posted image

bella te čist zastopm, kako si se počutila. Si pa zgodbico tko lepo opremila s smeškoti, da sem se prav smejala zraven user posted image .

Ko smo že pri željah in slabi volji...... Midva si tudi želiva hiško. TAkšno - samo za našo družinico, nekje na vasi, v naravi.user posted image Saj zdaj smo tud v hiši, ampak je mestna in sredi centra (HB, da imamo dvorišče in vrt). V tej hiši imamo spodaj pekarno, pa hitro prehrano (imajo v najemu), pa ropot se sliši od 3h zjutraj, ko kruh začnejo peč, do 23h, ko zaprejo Kebab user posted image user posted image user posted image  SAj človek se na vse navadi, ampak svoj mir si pa tudi želi. SMo dobili že drugič zavrnjeno vlogo za zazidalno parcelo.user posted image  Sem prav žalostna. user posted image  PA še druga varjanta nam je padla v zeleni pas, piševka user posted image  Za to sem pa pošteno jezna. Imamo parcelo v novem naselju. Ampak, ker ni interesa za gradit (dragi komunalni prispevki), so se sedaj z novim županom izmislili, da bo pa en del ZELENI PAS, da bojo ta živali hodile vodo pit v potok user posted image user posted image user posted image user posted image  A so danes živali tko pametne, a l kako? No, in naša parcela je zdaj v tem kur... zelenem pasu user posted image user posted image user posted image user posted image  Seveda dajemo pritožbe,ampak to se zdaj že vleče nekaj let user posted image

Ah ja...

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
14.11.2008 10:08:47   
anita goitan
sayuri uf ma sej maš kar delo s to hrano kaj? Upam da zdej n bom čudno izpadla, ampak nisme zasledila al pa sm slabo čitalauser posted image kako to da si se že pr 4ih m odločila počasi it na GH? Ker men je babca rekla naj jo 1x konc  januarja pokličme takrat bo Zoja mela pol leta in seveda če se bo hotela še dojit da pač lahko dojim komt še naprej brez GH (kao potem pade železo oz ga otroku primankuje samo z materinim mlekom) oz tako kot otrok želi ker pediater mi je reku da se zna zgodit zavračanje GH in šele pr 10ih m počasi mame začnejo z GH. Uf sem ti naložila, no v glavnem fino papate ni kaj user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
14.11.2008 10:17:40   
sayuri
Anita, če bi samo dojila, bi tud jaz čakala z GH vsaj do 5 meseca. user posted image Tako sta pa že od vsega začetka polovico (ali celo več) na flaši in sem se odločila, da počasi začnemo z mlečnimi kašicami. Tudi pediatrinja mi je tako svetovala. Grem pa res postopoma. Nekaj žličk kašice, potem pa dobita še mleko.

Je pa zanimivo s tem uvajanjem GH, kako se spreminjajo mnenja. Ko sem Filipa rodila (pred4,5 leti), so rekli, da se pri 4 mesecih začne GH. In jaz sem začela kljub polnemu dojenju s korenčkom.user posted image Zdajle so mnenja takšna, danaj se začne pri 6 mesecih, če polno dojiš. Jah...tud strokovnjaki se ne znajo odločit user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
14.11.2008 10:18:54   
sayuri
Aja, pa še to sem pozabila napisat, da naredim zelo redko kašico (ne gosto)...no, saj se na sliki vidi user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
14.11.2008 10:21:39   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Aja, pa še to sem pozabila napisat, da naredim zelo redko kašico (ne gosto)...no, saj se na sliki vidi user posted image

se vidi jauser posted image in potem je to po celi kuhni auser posted image , ma lepo sma da uživate.
Uf glede hiške, jah ...hm no mi2 sva dve leti nazaj kupila novo stanovanje, imava pa tud želje po hiši ampak ej sayuri cene nepremičnin ful padajo, kmal si jih bova lahko s porodniško privoščile auser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
14.11.2008 10:27:07   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

se vidi jauser posted image in potem je to po celi kuhni auser posted image , ma lepo sma da uživate.
Uf glede hiške, jah ...hm no mi2 sva dve leti nazaj kupila novo stanovanje, imava pa tud želje po hiši ampak ej sayuri cene nepremičnin ful padajo, kmal si jih bova lahko s porodniško privoščile auser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
14.11.2008 10:30:06   
daja28
IZVIRNO SPOROČILO: karmar

Zdej me pa vseeno zanima če že jeste vse sadje in če ga ne- kdaj ste ga začele. In katero lahko jem dokler dojim?user posted image  

Ješ lahko vse, odvisno, kako ga  user posted image  prebavlja. Pri nas so se krči nehal pred dvema tednoma, a še kar cvikam in praktično ne jem surovega. Samo banane sem probala, pa z jabolki tud ni nič narobe.

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
14.11.2008 10:36:46   
majči22
Glede pisanja vabil oziroma raznih čestitk si jest večinoma pomagam na tem naslovu. Lahko mu pa tud napišeš podatke in ti on/ona sestavi:
http://mevki55.mojforum.si/mevki55-about652-0-asc-15.html

(ne znam prilepit tako, da se samo klikneuser posted image )

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
14.11.2008 10:37:28   
majči22
O pa mi je ratalo! Sm mislna, da je treba še kej druzga narediti.user posted image

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
14.11.2008 10:38:35   
majči22
No še osnovna stran:
http://mevki55.mojforum.si/
Boj spodaj so voščila in vabila!

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
14.11.2008 10:46:37   
Maja T.

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj se vama besede požegnajo user posted imageuser posted image .

Anita G. vse naj, naj za tvojo babiko

user posted image

Sayuri kako ste luštni user posted image user posted image user posted image . Te kašice kaj bolj dišijo, kot dodatki? 

Ja moj user posted image , pravi frajer je bil v Barceloni na konferenci od IBM-ma. Ma se mi fauš user posted image Sem mu rekla, če bi bila Zara večja, da naju bi moral obvezno zraven vzeti in drugo leto mu ne uide, babnice grejo z njim, če jih spet pošljejo kam user posted image user posted image user posted image .

Carol,Tejkaz
ima prav, obračanje na bok je tudi zelo pomembno, da se glavica oblikuje, žal smo mi Zaro malo po desni strani preveč zaležali.

mi smo buni, šibam user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
14.11.2008 10:53:08   
sandra123
Jutro oz. dober dan user posted image ...
Smo imeli danes P, vse ok, ampak zaradi zamašenih noskov T&T nista bili cepljeni...Teja je pokazala vse svoje spretnosti jokanja user posted image user posted image user posted image , še na zizi se je potem drla do onemoglosti, Taja pa ni kaj dosti zaostajala za njo user posted image ....V glavnem je tale njun prehlad lociran HB samo na nos, ušesa so ok, ravno tako so pljučka čista....
Še mere mojih sončic:
Taja: 5860g, dolžina 59.5 cm
Teja: 4850g, dolžina 56.5 cm

V sredo imamo pa prvič razvojno ambulanto user posted image ....in ko končamo v Celju, moram poklicat k P, da še enkrat pregleda T&T, ker bosta cepljeni, če bo ostalo samo pri zamašenem nosku....pa še za rotavirus bomo cepljeni user posted image ...
Sayuri...ful stalušna, ko jima daješ tole kašico...jaz bom z GH verjetno počakala do 5. mesecev, razen, če bosta postali preveč zahtevni....imata zdaj zgleda obdobje pospešene rasti, ker kar nimata zadosti hrane user posted image ...Ponoči je kakšen dan katastrofa user posted image user posted image user posted image , no, včeraj sta obe spali že ob 20-ih, ampak je Taja že ob 23.30 imela budnico in hranjenje, Teja pa je lepo spala do 3.40.....
Trenutno obe spita v lupinicah....sta se utrudili s tem dretjem pri P, pa še vedno spita user posted image user posted image user posted image user posted image ....Upam, da bo danes kaj boljše vreme kot včeraj user posted image , saj sta bili včeraj tako sitni, da groza user posted image ....

Nič, šibam kaj konkretnega po stanovanju poštimat, ko je še malo miru pri hiši user posted image ....ati je pa že šibal v službo na sestanek user posted image ...

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 14.11.2008 10:54:27 >

Lp, Sandra

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
14.11.2008 11:00:02   
sayuri
sandra super napredujeta T&T. user posted image user posted image user posted image  Čimprej poštimajte noske. Pa da boš poročala, kaj ti bo v razvojni rekla. Mi imamo drugi pregled šele 11.12. Me je akr malce strah user posted image . Pri nas so zdajle noči tud kar nekaj user posted image  ZAra zelo hitro zaspi - včeraj ob 18.30, a kaj , ko se zbudi ob 23h, pa ob 2h, pa ob 5h...več pojem ponoči, kot čez dan user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
14.11.2008 11:31:47   
daja28
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

hranjenje- moja  zadnje 3 dni je na 2 uri, ponoči pa na 3 uri, pa mi je že prespala skoraj celo noč, sam je maksimalno 5 minut, upam, da še mam dost mleka, je pa zadovoljna, poskok v rastiuser posted image

Z našim malim je podobno (sta rojena na isti dan user posted image ). Prej je jedel 2x po 10 minut z obeh strani in zdržal 3 ure čez dan, ponoči se je pa 1x zbudil. Zdaj se mi pa zdi, da ga kar naprej pristavljam - na 1 do 2uri in pol, pa je 5 minut, pol se mi pa reži, da vse mimo teče (tko da mleka je dost). Ne vem, kaj je to. user posted image

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
14.11.2008 12:15:30   
majči22
sandra123 super za pregled. Noskki bodo a nslednjič tud čisti in bo še pikica. Zelo lepo napredujeti.user posted image user posted image

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
14.11.2008 12:21:40   
majči22
sayuri smo skor na istem,glede hiške in zidanja. Tudi mi imamo parcelo, na kateri bi zidali novo hišo, sicer je na isti kot sedaj ta, sam bolj zamaknili bi jo. To ta staro bi pa porušli. No in so pri nas v Logatcu čist zablokirali gradnjo, saj mora biti cel Logatec pod kanalizacijo do leta 2012. No in ta konec, kjer smo mi še nima kanalizacije. Tako, da bomo kar še nekaj časa čakali. Sem pa user posted image inuser posted image , saj si res želim, da čim prej začnemo gradit.

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
14.11.2008 12:23:17   
anita goitan
če v Mercatorju plenice kupujete je do nedelje -20% dol

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
14.11.2008 12:36:45   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: majči22

No še osnovna stran:
http://mevki55.mojforum.si/
Boj spodaj so voščila in vabila!

Hvala, spet imam kaj za brati.
Sem pa tukaj na RR našla dve vabili. Kateo vam je lepše?

Dne_________ jaz svoj praznik imam,
letos je moj 2.rojstni dan.
Praznovala ga bom __________(kje), dne________ ob __uri.
Sprejmi moje povabilo,
da se skupaj poveselimo
in si mojo torto razdelimo.

Naša mal štruca,
že velika je zrasla,
zdaj je prava punca,
pametna in krasna.
Že dve leti sta minili,
odkar prišla je na ta svet,
zato poveselili,
skupaj bomo se spet....     

Vabim vas na praznovanje mojega rd, ki bo ............

Neža7, kje si? A zakopava bojno sekiro? Eno vprašanje imam zate, na katerega mi lahko samo ti odgovoriš?

Anita G., čestitke tvoji punčki.

Sandra user posted image user posted image za posvetovalnico. Zdaj pa hitro še noske odmašit.

Midva sva bila zdajle na sprehodu. Nam asvaltirajo cesto in sva morala iti na sprehod drugam. Po eni res makedam potki. Tako naju je prerukalo, da Jaša prdi da ga slišim v sosednjo sobo. user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
14.11.2008 12:46:50   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Dne_________ jaz svoj praznik imam,
letos je moj 2.rojstni dan.
Praznovala ga bom __________(kje), dne________ ob __uri.
Sprejmi moje povabilo,
da se skupaj poveselimo
in si mojo torto razdelimo.

Meni je tale bolj všeč.

Midva sva bila zdajle na sprehodu. Nam asvaltirajo cesto in sva morala iti na sprehod drugam. Po eni res makedam potki. Tako naju je prerukalo, da Jaša prdi da ga slišim v sosednjo sobo. user posted image

Ja, vsaka stvar je za nekaj dobra.

Naty
a si ti že dala kdaj Joštu svečko da je lahko kakal,ker meni  je v lekarni rekla da ne smem dat je še premajhen,pediatrinja pa da naj jih kupim in dam. Zdaj pa ne vem katere kupit (šla bom v drugo lekarno ker mi jih tle nečejo dat). Katere si kupila ti? Če ima še katera druga izkušnje s tem,prosim za nasvet.

< Sporočilo je popravil miškolinček -- 14.11.2008 12:47:17 >

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
14.11.2008 12:57:42   
Maja T.

Uspelo spremeniti avatarja   user posted image
Neža res, kje si?  Za vse je bila kriva Luna  user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
14.11.2008 12:58:24   
naty13
Miškolinček glicerinske svečke sem kupila. mi je P  tako rekla. so od tretjega meseca naprej. daš jo pa lahko samo polovičko na dan. morala bi ti dati, ker se dobi brez recepta.

Tejka prvi je bolši.

pa pa

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
14.11.2008 13:03:23   
bella02
sandra, user posted image za rast tvojih punc, ceplili pa ju tudi boste, ko bosta zdravi. Naša je bila prehlajena sredi septembra, da smo odpovedali krst, potem pa je bila zdrava do tega ponedeljka. Je čutila, da bo v nedeljo krst. Pa bomo zvozili. Priznam pa, da bi bila to brez aspiratorja misija nemogoče.

sayuri, user posted image za prvo hranjenje po žličkah. Bosta že ugotovila, da je to dobro. Tudi jaz si želim hiške, pa je trenutno neizvedljivo. To pa zato, ker ni prepisana ena zemlja na tasta, ki je še od njegove mame al stare mame, ne vem točno. Brez tega ne moremo nič, ne zidat, pa tudi stanovanja ne morejo prepisat na naju. Hec je, da nimamo pojma, kako to uredit, ker je zdaj 100000 dedičev (no, mal manj) al pa zemljo dat. Torej tudi misija nemogoče. Morda se uredi to čez 10 let, bova vsaj kaj našparala user posted image . Pa to ni najina stvar, bodo že uredil. Sem pe trenutno v tem stanovanju zelo srečna, mava lepo. Bom enkrat kuhinjo pokazala, mi je res lepa. Bi ša šla v lepo majnho hiško, do kamor bi tašča prišla s čevlji in ne s copatiuser posted image , pa ne glih zarad nje, zaradi vseh

Maja T, v red ga naj spravi punca, jaz mu bom sam povedala svoje. Ne morem verjet, kako sta si z mojim user posted image različna.
Pri učkah pri Teji še nisem opzila kakšnih sprememb

tejka, a se tadva slučajno poznatauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ozziebo

Bella, ti se kar skašljaj, te dedce je treba res vedno nekam sunit, če hočemo, da je kaj od njih. Za vsako stvar rabijo pisna navodila pa še nekoga, da jih vsake tolko malo brcne nekam!

A si mislila tako: user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
14.11.2008 13:16:17   
bella02
miškolinček, pomoje bolj ve pediater. Meni so tudi v 2-eh lekarnah rekli, da ne smem Claritina, P pa mi je rekla, naj ga vzamem, saj ga otrokom tudi dajejo. Svečke je meni P predpisala na cepljenju in sicer Paracetamol in rekla, da ji naj v slučaju vročine dam 3/4 svečke.
Aja, jest sem ti povedala za vročino, za kakanje pa res ne vemuser posted image

tejka, tudi jaz dam glas prvemu

Zoja Miša, kje si?

plenice: tiste, ki uporabljate Mullerjeve, a vam tudi oddajajo en tak zoprn vonj? Jaz jih ji dajem za ponoč, ker mi zdržijo, samo zjutraj majo tak zoprn vonj. Vem, da je notri urin cele noči, pa vseen. Drugače ji urin ne zaudarja v Pamperskah.

Grem. Sem jo pustila 5 min jokat, da se izkašlja. Pa pa

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.