|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
13.11.2008 20:03:43   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

A ima mogoče katera kakšen verz, ki se ga lahko napiše na vabilo za praznovanje drugega rojstnega dne za sorodstvo? 

Uf si mi dala mislit. Bom mal pogledala. user posted image

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
13.11.2008 20:10:57   
tinka14

A ima mogoče katera kakšen verz, ki se ga lahko napiše na vabilo za praznovanje drugega rojstnega dne za sorodstvo? 

ojoj tejkaz, nisem še mela nikoli takih opravkov, zdej bomo s tem počasi začeli... kaj pa če mal na netu pobrskaš??

no, pa ko smo glih pri verzih, kaj ste doble tut kako čestitko od botrčkov - in kaj je kdo kej lepga napisal notri??? js bi ful kej lepga napisala, pa nisem glih poet.

< Sporočilo je popravil tinka14 -- 13.11.2008 20:13:18 >

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
13.11.2008 20:12:38   
naty13
Tejka jaz sem našla samo take, ki bi jih naprimer povabljenci napisali Evi.

pa pa

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
13.11.2008 20:15:37   
tejkaz
Ja, to sem tudi jaz našla, takšne, da bi jih pa Eva povabila pa ne. Mogoče bo kakšna takšna vedela, ki ima že večje otročke?

Za prvi rojstni dan sva v vabila napisala:

Danes prvo svečko bom pihnila
in upam da zraven ne bom kihnila
mami in oči sta mi obljubila
da zabavo bosta priredila
pridite.... naprej se pa ne spomnim, ene par vrstic je še bilo.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
13.11.2008 20:34:03   
ozziebo
Pozdravček, saj vas sploh ne dohajam.user posted image

Se pridružujem klubu alergij na kravje mleko, sicer zaenkrat z ?user posted image . Je imela Lara danes P pri 3. mesecih, pa ker sem mu pokazala, da ima na parih mestih ekcem, je takoj posumil, da bi lahko bilo KM. Zdaj pa je mami na dieti.  Sicer lepo raste, Velika že 62 cm, 5700gruser posted image . Dobila prvo pikico in glasno protestirala, pa še cepivo za rotavirus.

Punce, jaz tudi vse preberem, pa velikokrat ne komentiram, ker že druge odgovorijo ali pa me tamala zmoti, ali pa samo za par minut gor pridem, da vidim, kako se imate.

Zadnjič ste spraševale za mazanje ustnic user posted image - jaz sem že Davidu kar z lanolinom mazala, je ful masten, pa še poje se lahko, tako da jih bom Lari tudi.

Naša tudi noče pit iz flaše, še dudo mi ven pljuvauser posted image .

Tejka, če imaš res išijas, potem v tej fazi, dokler boli počivaj, pomaga sicer Ketonal ali kaj podobnega, ki pa ga zaradi dojenja ne moreš jemat, vsaj jaz ga ne bi. Pomaga počivanje na trebuhu ali pa na hrbtu, s pokrčenimi nogami na trebuhu. Sem pa jaz fasala išijas na prvi porodniški, ni prav nič luštno.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
13.11.2008 20:58:17   
anaya

IZVIRNO SPOROČILO: Carol11

Ali je ful slabo ce user posted image dojencek ne spi na boku?

Po mojem da zdaj ne več. Našga tudi ne pripravim do tega da bi spal na boku. Od začetka naj bi bilo pomembno, da se glavica ne zaleže, zdaj je pa menda že dovolj trda.

A naj se ne bi spalo na boku zarad bluvanja, da se dojencek ne more zadisituser posted image user posted image user posted image , ne pa zarad zalezane glavice????user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
13.11.2008 21:13:24   
anaya

Naš boter je dal tudi župniku denar, vendar ne vem koliko.

Krysia, saj res, a si že ugotovila kdo je moj brat? A te je kaj učil?

Tinka, jaz sem pri Evi nekaj časa delala polovično in ti povem da se pozna. Je pa res, da sem lahko bila več časa z njo. NAjbolje da imaš kar 6 otrok in greš takoj v penzijo user posted image

Zakaj bi se pa trudla za 6, če lahko greš že z 5imi? user posted image user posted image

Aja pa mene ne bi v CE, ker me itak nobena ne berem pa s polovico se ne maram.... hihi....ste zabavne....user posted image user posted image user posted image . No ne zamerit, mogla sem....user posted image .

Ampak res pa me ne bo ker se SELIMO....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Super fotke, super stripi vse najboljše za rojstne dneve velikim in malim, za poroke, obletnice..... to je zdaj za celo leto naprej in nazaj..... sem se odločla da se ne bom več javljala....user posted image .

Aja za konec š nekaj o nas.... spimo celo noč..... končno smo kupii igralni center ( je bla res težka odločitev- sploh zarad cene).. zdaj pa če se ne bo igrala na nhem 100/h pa tut ne vem, ji bom od žepnine trgala teh 60 € + 20€ za bencin...user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
13.11.2008 21:15:37   
anaya
pa ogromno napak pa puščenih črk je. nemi zamerit pišem v temi....pa zgleda ne znam slepo tipkat....

LAHKO NOČ

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
13.11.2008 21:16:28   
Ryssa
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

Ryssa jaz bi rada vidla tvojga Lana! Pa tebe tut.

Uh, Lana sem že večkrat prilepla, sam sebe pa še ne. Še par strani nazaj je Lan, verjetno si spregledala.

Se bom dala zdajle v album. Še nosečo, ker druge nimam nobene pametne.
Ponavadi imam kak čuden fris na sliki, pa rajši ne bom kazala da se me ne ustrašite user posted image
Na evo, sem se dala v album, če katero zanima.

gajka srečanje pa odpade za mene, ker je dopoldan, jaz pa brez prevoza. In tudi če bi ga imela bi bilo pod vprašajem ker imamo prejšnji dan cepljenje.

Predstavljajte si, da bi vsaka vsako za vsako komentirala. (tole pa je stavekuser posted image )
Ni variante, tak da se ne obremenjevat.

Sadje.... ravno včeraj sem se napokala banan. Res napokala, kilo mi jih ni ušlo user posted image
Danes ni posledic.

Ga pa drugače še vedno matra to napenjanje. V nedeljo sem mu pozabila dati biogaia kapljice pa smo imeli zvečer opero user posted image

Kaj sem še hotla rečt....hm....skleroza user posted image
Ko začnem pisat imam v glavi kaj vse bom napisala, pa pol sproti pozabim user posted image

Najboljše da grem spat.

Mirno noč vam želim user posted image

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
13.11.2008 21:18:52   
karmar
haha
user posted image
glede ležanja na boku mislim da je zaradi obojega- glavice in bruhanja oz. zadušitve. Pa sej se itak obrnejo že sami na hrbet...če hočeš pa lahko celo noč dežuraš in popravljaš...

< Sporočilo je popravil karmar -- 13.11.2008 21:19:20 >

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
13.11.2008 21:22:16   
Ryssa
Ti ti anaya  user posted image
(če je pa tak fajni ta smeško user posted image )

user posted image

No, zdej pa res najboljše da grem.

user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
13.11.2008 22:47:11   
Maja T.
Čer!

Hvala za vse dobre želje mislim, da sem iz tahudega ven user posted image user posted image user posted image .

Sem vas vse lepo prebrala in vas imam vse zelooo rada user posted image , komentirala bom pa samo:

Cebrca, hvala ti za tvojo zgodbo.

Vilika
tako super si to napisala, da mi je kar lažje. O tem se nismo nič kaj pogovarjale. Imela sem isto težavo, predvsem to, da ne morem več nikamor. Zaradi tega sem se počutila utesnjeno, pa smo uspeli pregurat.

user posted image

Kaki cukri so ti naši avgustovčki, user posted image user posted image user posted image za vse prečudovite slikice.

Lepo in mirno noč
user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
13.11.2008 22:58:28   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14

Tinka, jaz sem pri Evi nekaj časa delala polovično in ti povem da se pozna. Je pa res, da sem lahko bila več časa z njo. NAjbolje da imaš kar 6 otrok in greš takoj v penzijo user posted image

O TEM SEM že razmišljala ja user posted image user posted image

hihi,-...ja jaz tudi.user posted image

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
13.11.2008 23:28:59   
kaja02
ojla!!!

čveke, sem mogla za dva dni strani prebrat, sedaj pa se ne spomnem kaj naj pokomentiram, sklerozauser posted image

mazanje ustnic- meni je P že pri Kaji rekla, naj uporabljam od Evcerina lip balzam, pa tudi sedaj ko ima Leja okoli ust mozoljčke ( baje zaradi stalnega slinjenja), mi je priporočila ta lip balzam, sam da sedaj ACUTE LIP BALM., res je malo dražji(9 eur), sam pa ful pomaga.

pitje iz flaške- moja ne zna, sploh ne ve, kaj si naj s cucljem počne v ustih

plenice- a ste zasledile akcijo v Mercatorju, 150 plenic( trojka) za 27,99EUR in če jih kupiš do 16.11. maš še 20% popust, tak da stanejo le 22 EUR. Jaz sem jih danes kupila, pa mi je 3x kakala vanje ( čisto tekoče), pa so zdržale, upam, da bodo tudi v bodočeuser posted image

hranjenje- moja  zadnje 3 dni je na 2 uri, ponoči pa na 3 uri, pa mi je že prespala skoraj celo noč, sam je maksimalno 5 minut, upam, da še mam dost mleka, je pa zadovoljna, poskok v rastiuser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
13.11.2008 23:37:18   
kaja02
user posted image user posted image  pa spet ni nobene tu, nič grem spat

aja vsi avgustovčki so tako lepi, pridni atiji in mamice, delate ( delamo) lepe otoke

vse najboljše za obmesečnice in tebi Tejkazuser posted image (z zamudo, pa vseeno iz srca), bambi za opravljen izpit....

zdaj pa zares, lahko noč ter lepe sanje

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
14.11.2008 0:51:24   
bella02
Ker moj user posted image že spi, boste žal ve tiste, nad katerim bom znesla svojouser posted image .
Živimo v hiši moževih staršev in spodaj živi tudi moj svak. Res, da je fant star 25 let, pa vseen. Ko sem imela zlikane cunje, sem šla še gledat dol, ker nekaj sušim pri tašči. Grem v kuhinjo in posoda ni bila pomita. Tašča se je cel dan pripravljala za na trg, kamor vozi zelenjavo in je štimala motovilec. Katera ga ima doma, ve, koliko je dela. No, v glavnem. In ker je moj dragi vsak dan, dan za dnem celo popoldne po službi (ki pa ni ne vem kako utrujajoča) na user posted image , ni imel cajta user posted image . In taka kuhinja bi počakala jutri mene, da skuham kosilouser posted image !!! Cel dan nekej pospravljam in delam, gospod pa ne more dat posode prat. Sem jezna, da bi ga user posted image , res. Pa ko bi se vsaj učil!!! Pojma nimam, kaj dela po cele dneve gor!!! Forumi al msn al kaj, pojma nimam. Dejstvo je, da tako ne bo šlo. Mu bom jutri povedala, da imam jaz dost v svojem stanovanju za pospravljat!!!
Hec je v tem, da nimamo čist ločenega gospodinjstva in kuhamo kosilo skupaj. Saj priznam, mi kdaj paše, pa zmeraj bolj mi je žal, da tega nismo takoj ločili. Zmeraj težje bouser posted image . Evo, zdaj sem že žalostna, ne več jeznauser posted image .
Brez zamere, sem se mogla zlajat, drugače še spat ne bi mogla. Kave ne bom kuhala, ker bo grenkauser posted image . Jo bo katera, ki bo bolš volje. Saj vem, jutri je nov dan. In HB! Pa HB, da se lahko tle gor zlajam, je bolš. Po rojstvu Tjaše bi mi to tako prav prišlo, sem bila čustveno bolj na dnu. Pa bi rabila kako lepo besedo, ki jo zdaj lahko dobim na ta način.
No, zdaj pa nočka, pa user posted image

< Sporočilo je popravil bella02 -- 14.11.2008 0:54:21 >

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
14.11.2008 6:25:54   
Maja T.
Jutro!

Prvo eno dobro,dišečo user posted image .

Danes user posted image pride iz službene poti user posted image user posted image user posted image , komaj čakam.

Bell02 user posted image user posted image user posted image , ti se kar zlajaj, ti bo lažje, zato pa smo tu user posted image . Spravi pubeca v red user posted image . Všeč mi je, ko berem tvoj strip user posted image .

hranjenje- moja zadnje 3 dni je na 2 uri, ponoči pa na 3 uri, pa mi je že prespala skoraj celo noč, sam je maksimalno 5 minut, upam, da še mam dost mleka, je pa zadovoljna, poskok v rasti

Kaja02, meni se dogaja isto in sem že mislila zastavit vprašanje, kaj se to dogajauser posted image
Včeraj je bila ura 23.00, Zara spet lačna, pa ob 2.00, pa zdaj ob 5.30. S tem da Zara je, ne 3 ali 5 ali 6 min. Natanko 4 min. V čem je to fora??? Pa tako lepo sva že spali ponoči.
Dodatka Zara ne mara preveč, poje med 20 -50 ml, imam občutek, da se ne naje več dovolj, jaz pa zraven user posted image , tako mi ta hrana smrdi.

Mislim, daj je Sayuri dala info. o tem, da če se bodo naši začeli zbujat ponoči, da je treba počasi dodajat mlečne kašice.
Sayuri oz. če je bila katera druga, kaj lahko še enkrat o tem kako rečete?

Kaj so se oči vaših user posted image začele že kaj spreminjat oz. če se začnejo spreminjat, pri katerem mesecu se to začne dogajat?

Nič grem še malo 
user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
14.11.2008 7:54:02   
naty13
Jutro.

Maja T. hvala za user posted image . Super, da bo možek prišel domov. user posted image user posted image  Glede oči pa mislim, da so se Nejcu obarvali okrog 6. meseca. Joštu pa se mal svetlijo. Zdej ima čisto svetle barve. Samo dvomim, da bodo take ostale. user posted image

Bella čisto prav, da si se izkašljala. ma ne more vse tebe počakat pri dveh otrocih. pa dobra si, ba si že na koncu posta gledala pozitivno naprej. user posted image  Ja midva sva rekla, da prej ne greva skupaj živet, preden nimava svoje kuhinje. Ja bi bil res kaos, če bi bili skupaj.

Zdej se pa še jaz izkašljam.  user posted image  je sam včeraj priznam, da se počuti dobro, pa sem bila tolk dobra, da sem šla vseeno namesto njega delat. In kaj dobim v zahvalo. Še plenice od Nejca ni dal v koš, ampak na koš. Zakaj dam 8evrov za kaseto. Zato, da po sobi smrdi. pa flaške ni mogel pomiti,... No take malenkosti, ki so v parih sekundah. Ma sej ne bi govoru. user posted image  Je bilo bolje pred TV ležat, ma še igrače so me zvečer čakale za pospravit. user posted image  

Spali pa od 18h-00.20-5.30-7h. Ja danes smo zgodaj jedli. user posted image

pa pa

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
14.11.2008 8:19:48   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: anaya

IZVIRNO SPOROČILO: Carol11

Ali je ful slabo ce user posted image dojencek ne spi na boku?

Po mojem da zdaj ne več. Našga tudi ne pripravim do tega da bi spal na boku. Od začetka naj bi bilo pomembno, da se glavica ne zaleže, zdaj je pa menda že dovolj trda.

A naj se ne bi spalo na boku zarad bluvanja, da se dojencek ne more zadisituser posted image user posted image user posted image , ne pa zarad zalezane glavice????user posted image

Ups, seveda tudi to. Zaradi glavice je pa tudi pomembno.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
14.11.2008 8:31:59   
tejkaz
Jutro

Spali super. Jaša 18.30 - 2.30 - 7.30, Eva 20.00 - 6.00, ko sva jo zbudila da je šla v vrtec.

Eva in G sta šla ob 6.30, grem nazaj spat, ravno zaspim ko me zbudi poštar. Ja, ob 7ih zjutraj mi je prinesel naročene slike. Slike imam, kuverte, lepilo, šeleshamer tudi, zdaj pa rabim samo še en VERZ.

Bella in Naty, se strinjam. Kaos če živiš še s kom. Jaz se tudi nisem preselila k G dokler ni bilo kuhinje in kopalnice. Še tako je potem tašča prevečkrat kosilo skuhala. Bella, G ima tudi brata starega tako kot on in ne naredi nič. Čisto nič. Doma ždi in nihče ne ve kaj naredi v celem dnevu. Pri njemu ne pomaga nobena beseda, upam da bo pri vašmu.

MajaT, super da pride možek domov. Še malo pa bo še od AndrejeBoris prišel in bomo spet komplet.

Kaja02, hvala. Mogoče je pa res poskok v rasti. Običajno je med 3im in 4im mesecem. Potem je pa še en v 6em mesecu.

Ryssa, luštna nosečka si bila.

Anaya, kam se selite? Pa saj ne misliš resno, da se ne boš več javljala, ne?

Ozziebo, ketonala ne smem zaradi dojenja. Napisala si, dokler je v fazi da boli. Kaj pa temu sledi? In user posted image user posted image za pregled.

Čestitke Zari za 4.mesec in Teji&Taji za tri mesece. user posted image user posted image user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
14.11.2008 8:40:50   
Vilika
Jutro!!

Hvala vam punce, ker ste pohvalile moje pisanje in ker ste razumele da je bila pri meni to prava stiska. Vsem pošiljam en velik user posted image , še posebej tistim, ki ste čutile podobno. Drugače nisem ne vem kakšen pisec, sam zgleda, mi je 1x neki lepga ratalo user posted image , očitno je tko ko en delček čustev zraven dodaš.

IZVIRNO SPOROČILO: naty13
Smo pa postavili rekord v spanju čez dan - seveda Jošt svojega osebnega - pol urce. user posted image user posted image user posted image  HB je bil res priden, se je tolk presmejal. user posted image

Včeraj je bil izgleda res močan vpliv lune. Tudi naš je podrl rekord. Zbudil se je že ob 6ih zjutraj in potem čez dan sapl samo 1x pol ure in 2x15 minutk. Izgleda da bo danes bolje, že tko kaže user posted image . Ponoči je spal 9 ur v kosu user posted image , pa potem še 2 urici in sedaj spet drema.

Bella - to skupno gospodinjstvo je cel user posted image . Jst komaj čakam da bom na svojem, pa tud če bomo vsak dan iz konzerve jedli (če ne bo časa kuhat). HB pa mi ni trea še lenega svaka prenašat, je že tašča dovolj težka. Ti kar poskusi povedat kar te moti. Saj vem da je lahko reči, težje pa storiti. Ker jaz vsak dan pravim - ji bom povedala to pa ono, nazadnje sem ji pa tiho...

nič, grem sedaj nekaj pohamsat, mi kar fino kruli user posted image

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
14.11.2008 8:55:39   
ozziebo

Ozziebo, ketonala ne smem zaradi dojenja. Napisala si, dokler je v fazi da boli. Kaj pa temu sledi?

Za potem pa so mi svetovali tako vajo: se nasloniš ob steni s celim hrbtom in tazadnjo in počasi drsiš navzdol, tako, da samo noge upogibaš, hrbet pa imaš ves čas trdno ob steni, ne vem če je dovolj jasno? Pa seveda pravilno dvigovanje vseh stvari, to pomeni s pokrčenimi nogami. Sem morala prav mislit vedno zraven, da sem pravilno vstajala in dvigovala.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
14.11.2008 8:57:13   
ozziebo
Bella, ti se kar skašljaj, te dedce je treba res vedno nekam sunit, če hočemo, da je kaj od njih. Za vsako stvar rabijo pisna navodila pa še nekoga, da jih vsake tolko malo brcne nekam!

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
14.11.2008 8:59:21   
tejkaz

Čestitke Zari za 4.mesec in Teji&Taji za tri mesece. user posted image user posted image user posted image

MajaT ticker imaš narobe naštiman in sem mislila da smo danes 8.11. Pardon. No, pa vsem trem babnicam čestitke za nazaj user posted image user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
14.11.2008 9:01:46   
anita goitan
jutroo,
danes moja lepotička praznuje 3muser posted image in seveda od vseh lupčkov zjutraj z moje in očijeve strani, je prav utrujeno zaspalauser posted image .

user posted image

Šibam si kavo skuhat in kaj pojest, pa vas prečitat

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.