bella02
|
Ker moj že spi, boste žal ve tiste, nad katerim bom znesla svojo . Živimo v hiši moževih staršev in spodaj živi tudi moj svak. Res, da je fant star 25 let, pa vseen. Ko sem imela zlikane cunje, sem šla še gledat dol, ker nekaj sušim pri tašči. Grem v kuhinjo in posoda ni bila pomita. Tašča se je cel dan pripravljala za na trg, kamor vozi zelenjavo in je štimala motovilec. Katera ga ima doma, ve, koliko je dela. No, v glavnem. In ker je moj dragi vsak dan, dan za dnem celo popoldne po službi (ki pa ni ne vem kako utrujajoča) na , ni imel cajta . In taka kuhinja bi počakala jutri mene, da skuham kosilo !!! Cel dan nekej pospravljam in delam, gospod pa ne more dat posode prat. Sem jezna, da bi ga , res. Pa ko bi se vsaj učil!!! Pojma nimam, kaj dela po cele dneve gor!!! Forumi al msn al kaj, pojma nimam. Dejstvo je, da tako ne bo šlo. Mu bom jutri povedala, da imam jaz dost v svojem stanovanju za pospravljat!!! Hec je v tem, da nimamo čist ločenega gospodinjstva in kuhamo kosilo skupaj. Saj priznam, mi kdaj paše, pa zmeraj bolj mi je žal, da tega nismo takoj ločili. Zmeraj težje bo . Evo, zdaj sem že žalostna, ne več jezna . Brez zamere, sem se mogla zlajat, drugače še spat ne bi mogla. Kave ne bom kuhala, ker bo grenka . Jo bo katera, ki bo bolš volje. Saj vem, jutri je nov dan. In HB! Pa HB, da se lahko tle gor zlajam, je bolš. Po rojstvu Tjaše bi mi to tako prav prišlo, sem bila čustveno bolj na dnu. Pa bi rabila kako lepo besedo, ki jo zdaj lahko dobim na ta način. No, zdaj pa nočka, pa
< Sporočilo je popravil bella02 -- 14.11.2008 0:54:21 >
|