|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
14.11.2008 10:18:34   
akvalina
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

lep pozdravček še od mene! vidim da ste zelo pridne in ste se danes že kr naklepetale. jaz pa že od sedmih pospravljam, ...nisem še gotovauser posted image

pridna, da se ne boš preveč gnala!user posted image

shuka- ojlauser posted image

kje pa so danes vse, a bo treba prlept še kakšen zajtrk da se bodo zbudile?

takole:

user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  dober tek

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 826
14.11.2008 10:20:32   
cvetka13
sploh vas dnevno ne dohajam. Le vcerjsnji dan sem na hitrco preletela.

HOjca: po izkusnjah iz razvojne ambulante lahko recem le to.... Bsak otrok je zgodba zase in bo shodil, ko bo na to celostno pripravljen..tako nevrolosko, motoricno in psihicno. NAjbolj eje, d as eprosto giblje na tleh: se prevraca , plazi. se preizkusa in si tako nabira pomembnih vescin in izkusenj...kako vstajati, kako pasti, ravnotezje....uglavnem...ko je pripravljen shodi. pediatri in fiziatri, fizioterapevti pa strogo odsvetujejo uporabo hojice. Ce bi ze morala odloziti otroka nekam..bi si omislila raje stajico, kjer se lahko prosto giblje in tudi vstaja ob opori.

Seks..o jaz bi ze, pa mi je strogo prepovedan..razen ce ne bi hotla se isti dan roditi. ZAL je tako!!!

Porodni nacrt. V prvo sem imela nekaj idej, a sem jih potem sprotii glede na situacijo spreminjala. Ko priteta postane v realnem trenutku nekaj povsem drugega, kot si zamislimo vnaprej. PAr stvari pa je bilo takih, pri katerih sem vztrajala:
-polsedec polozaj, z precej dvignjenim vzglavjem.
-med popadki, ko sme s eodpirala sem prosila, da luc v porodni dajo na minimum...svetloba me je ubijala in vznemirjala.

Zelela sem si tudi vstai iz poslelje me popadki...dokler niso premocni...a dana situacija tega ni dopuscala. Ko porodu sme zelela takoj dojiti, pa so mi malega vzeli na intenzivno, Popestvala sme ga samo za 2 minutki, potem s eje zacela dihalna stiska pri otroku. Me dpopadki nise govorila niti z mozem. veliko mi je pomenila ,d a je ob meni in sem slisala kaj mi govori. A bolj sem s eosredotocila nase, na dogajanje v svojem telesu in na pozitivne misli...da se moram potruditi za otroka...moje bolecine niso pomembne. Zatopila sme s e v svojnsvet. Ko me je babico prisala pogledat sem vedela, da je zelo pomembno, da upostevam njena navodila s katerimi me vodi skozi porod.

LAhko recem, da je bil porod,,,ceprav prezgoden, enkratna izkusnja, ki sem jo v mislih s emnogokrat podozivela. Ni me strah in komaj cakam soet. Huje je bilo kar s eje odvijalo v urah po porodu in naslednjih tednih

NO, jaz pocivam. Edino zjutraj malega peljem v vrtec tu zraven tam ostanem dobre pol ure---kratko uvajanje. Danes je sel v vrtec tretjic. Ni tako hudo, s ekar zamoti. Spati noce tam. In ko me ob 13h zahleda na vratih...v jok. Vem, da me je pogresal, In s epotem popoldne bolj pocrkljava.
24.11. imma UZ, da pogledamo kajs espodaj dogaja z MV. NAslednji pregled pa je prestavljen iz 1.12. na 12.12.

lep dan

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 827
14.11.2008 10:20:34   
Shuka
Akvalina - čeprov ni mesni zajtrk me je pritegnil user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 828
14.11.2008 10:23:12   
cvetka13
oprostite za tolko napak v mojem pisanju...v leze mi gre bolj slabouser posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 829
14.11.2008 10:24:09   
Vesnozaver

tole sem nasla na enem drugem forumu, sem se prijavila, dobila povratni e-mail, da me bodo v kratkem kontaktirali, bomo videli....

http://www.varnaprihodnost.org/

katjusa je pa ocitno resno mislila da bo prespala danasnji danuser posted image

akvalina: ce nisi jezna bom vzela samo smetanouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 830
14.11.2008 10:25:06   
claud
Shuka-hvala in pozdravček nazaj!

rebeka84- pridna si k že tok zgodi pospravljaš. Jaz pa delam načrt in z metrom okol skačem in merim..... pa študiram katere like bi nalepla po sobci....te disneyevi so mi najbolj všeč....pa nwm kaj bi ( twityja al pa medo pu mi je tud simpatičen....al pa kakšno princesko...) ...mah tok majo velko izbiro da se ne vem odločtuser posted image

Mi je pa nečak zadnjič naredu (iz tistih perlic k jih pol polikaš pa skup držijo) eno ful lepo račko pa je reku da je pa to za dojenčkauser posted image user posted image
me je kr lepo presenetuuser posted image
Pa ful mu je zanimiv kako mi trebuh raste....sva šla k mojim na obisk učer pa pozvoniva pa majo taka vrata da se mal vidi čez steklo....pa je tamau reku da je vedu da sm jst k je vidu en trebuh samuser posted image user posted image
Mislm kake majo ej.....

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 831
14.11.2008 10:25:11   
cvetka13
rebeka....ko ti bo zmanjkalo dela uleti s ek meni...sama ne smem pospravljati...moz naredi ta nujno.... vsa hiso je potrebna generalke...naslednji teden s eokna pridejo menjati, potem pa lahko nardmo eno udarno akcijo...jaz bom le organizatorka in nadzorna.user posted image

(odgovor članu cvetka13)
Neposredna povezava do sporočila: 832
14.11.2008 10:26:45   
Vesnozaver
cvetka drzim pesti, da bo ok! user posted image  jaz ze komaj cakam naslednji petek, da viidm kaj bo rekla g

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 833
14.11.2008 10:27:40   
akvalina
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Akvalina - čeprov ni mesni zajtrk me je pritegnil user posted image user posted image user posted image

jaz mam v sredo tist test za cukr, tako da bom od danes naprej pazila da ne bom jedla sladkouser posted image user posted image user posted image , če bo test ok bom pa spet kak vafelj s smetanouser posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 834
14.11.2008 10:29:33   
akvalina
akvalina: ce nisi jezna bom vzela samo smetano

a jo bo dovolj a ti jo še mal postrežemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 835
14.11.2008 10:31:24   
akvalina
vesnozaver- škoda k je tale varnaprihodnost samo za maribor in ptujuser posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 836
14.11.2008 10:31:47   
claud
Akvalina-ne me dražit z mandarincami k mi jih je zmanjkaluser posted image

Cvetka13-ti pa kr lepo počivi!!! Sj delavci rabjo organizatorja...brez dobrga organizatorja je vse en k.... narjenuser posted image user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 837
14.11.2008 10:36:47   
cvetka13
claud...s si gorenjka??

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 838
14.11.2008 10:40:38   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: cvetka13

claud...s si gorenjka??

ne....zakaj??

(odgovor članu cvetka13)
Neposredna povezava do sporočila: 839
14.11.2008 10:43:17   
Vesnozaver
akvalina : res je samo za mb in ptuj, sem pozabila povedatiuser posted image
smetane pa bi se lahko ogrooomno, sam ne bom....user posted image  bom na trimestno cifro prilezla pocasii cem bom prevec hamstrala, zdaj ko sem doma pa se sploh bi kar skos nekaj jedla.

kaj pa bi naj to predstavljajo: user posted image  zelvo z rdecim oklepom? user posted image

(odgovor članu cvetka13)
Neposredna povezava do sporočila: 840
14.11.2008 11:04:17   
Katjusa
punce moje zlate, dobro jutro....

noč ena sama katastrofa... nisem mogla spat kr naprej sem se premetavala in razmišljala o mojmu možeku ob 4 sma pa mogla vstat in sem ga peljala tukaj do avtoceste kjer so ga pobrali.... še prej sem mu zavila sendvič in čajeka sem mu skuhalauser posted image user posted image user posted image user posted image zdej so že tamuser posted image user posted image user posted image user posted image tak da ena skrb manj še nazaj pridejo pa bom spet vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image ne morem si pomagat taka sem in v takih trenutkih šele vidim koliko mi pomeni in mi je žal za vse trenutke k sem se kej jezila nanj..... Včeraj zvečer mi je še kuhinjo pospravu in dons mam kosilo pr mamici tak da bo kuhinja ostala čistauser posted image user posted image user posted image user posted image
komi čakam da me zvečer pokliče da ga nej pridem iskat.....
Včasih se ponoči jezim nanj k smrči in ker ful fejst piha mrzlo naravnost vame in ga rukam in ko sem že čist jezna grem v dnevno in hodi za mano da nej pridem nazaj jst pa trmasto nočem in spim v dnevni..... no dons ko je bla pa pol prazna postelja pa spet nisem mogla zaspat k ni noben polek mene dihal in smrčaluser posted image user posted image user posted image user posted image ljubezen je res čudnauser posted image user posted image user posted image

Porod joj jst sploh ne mislim nanj kakrkoli bo bo vredu če bi blo tako kot je blo prvič bo super vsekakor se pa ne mislim z njim obremenjevat če bo bolelo bo če ne bo pač ne bo ni važno mi je vseeno sam da dobimo zdravega fantiča...... edino kar si želim je naraven poroduser posted image user posted image user posted image user posted image

Včeraj me je Florjan posatvu v ful zadrego sicer on je pač iskren in pove kaj si misli.... šla sma k botrci (njegovi) na obisk in mu je kupla eno tako formolo in mu jo je hotla dat on pa tako mam že doma in je ni  vzel.... men je blo tak nerodno ona se je potrudla on pa čist hladen to že mam.....

Neposredna povezava do sporočila: 841
14.11.2008 11:08:28   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina

vesnozaver- škoda k je tale varnaprihodnost samo za maribor in ptujuser posted image

jst sem pa misla da bi vseeno izpolnila ker če pogledaš droben tisk piše da lahko sodelujejo vsi, ki pričakujejo novorojenčka ali so mlajši od 7 mesecev....

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 842
14.11.2008 11:09:59   
sunny24
Dan! oz kar Jutro!

balonchy, hvala za kakav! Sam si pa res zgodnja, ej...Jst sem danes ustala ob 10:15, pa se mi je zdelo, da sem full zgodi vsatala...user posted image
barbara, za našo mam vse kar se tiče oblekic, manka sam še dodatna oprema. user posted image   Kar povej tvojemu, da nisi edina, pol decembra al pa januarja bo šoping precej bolj naporen kot sedaj!user posted image

petrap, lepo, da si dobre volje, kljub temu, da je tvoj malo "smotan". Kar poskbi lepo zase, se bo že naveličal!

ajvy, jst bi tudi take sanje mela, sam bi se pol šla še namakat...user posted image

akvalina, hvala za zajtrk!user posted image   Pa boga, nisi neki dobro spala, si celo noč okoli hodila. Luna zna bit kar user posted image  ja, če ne nekkoga tko vpliva.

rebeka, ti si preveč pridna, da že ob 7h zjutraj pospravljaš! Hmm, pa če bi še malo k nam pršla?user posted image

cvetka, jst tudi držim pestke, da bo vse OKuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 843
14.11.2008 11:13:23   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: akvalina

jst sem pa misla da bi vseeno izpolnila ker če pogledaš droben tisk piše da lahko sodelujejo vsi, ki pričakujejo novorojenčka ali so mlajši od 7 mesecev....

sem kr poslala pa bo kar bo pod komentar sem pa napisala da se odločam med celjsko in Mb porodnišnico... če dajo kej hvala lepa če pa nič pa tud vreduuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 844
14.11.2008 11:17:44   
sunny24
Katjusa je pršla! Ne bo prespala cel dan!user posted image  Ej, ne skrbi, boš vidla, da bo vse OK, pa da bo tvoj dragi pršu zvečer domov živ in zdrav, ampak po mojem full utrujen! user posted image   Sam Florjan je res faca! Kaj pol ste vzeli tisti avtek al ne?
Kaj pa je tisto varna prihodnost? A dajo kej zastojn?user posted image

Jutri grem pa v LJ z našimi...grejo mal na tržnco, pa na žegn, možno da tudi v BTC...Mi je pa mama naročila po enem katalogu neki cotk za našo in so full dobre! Sta 2 kompletka (bodi, pajac, majčka, slinček, kapca; majčka in hlačke), pol ene pižamce in še jaknco iz flisa. Prov crtkano. Pa je v sivo,beli in rdeči barvi...user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 845
14.11.2008 11:30:13   
reckova
hej punce! Se že kar nekaj časa nisem nič javilauser posted image . Rada bi vprašala tiste, ki se malo bolj "spoznajo" na zadeve:
-Koliko rabim tetra plenic za široko povijanje? Jaz sem mislila okoli 20??????
-Koliko rabim bodyev????? Sploh ne vem kolikokrat moraš otroka preobleč čez dan in mi ni jasno nič.

Hvala punce za odgovore. Midva rihtava sobico za našega user posted image .... ati mora še pobarvat, pa borduro morava naredit še, pa tapison položit pol pa lahko sestavima sobico. Pol pa mami opere zavese, posteljnino in malo okrasi sobico pa že bo. Samo pikecu vsak dan povem, da še ne sme prit, da naj bo kar lepo v trebuščku...sobica pa je itak za njega in mu je ne bo noben vzel.
No hodiva pa tudi v šolo za starše in včeraj smo imeli rokovanje z dojenčkom...jaz pa totalen štor----se je moj samo smejaluser posted image .Pa nič nam niso pokazali kake fajn tehnike za oblečt body pa to.......aja, še eno vprašanje ali so boljši bodyi, ki se spodaj pri nogicah odprejo ali tisti, ki se ob strani?

Ok dosti  je za zdaj.

lp

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 846
14.11.2008 11:31:23   
akvalina
ojla sunny ojla katjuša, jaz sem tud kr poslala in napisala da se bomo v ljubljani ravnotolk trudil k v mb in ptuju!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 847
14.11.2008 11:49:28   
rebeka84
no sem pri koncu pospravljanja, zdaj me pa začenja križ zelo fajn boletuser posted image
claud-jaz bom kupila nalepke od medvedka pu-ja so mi full sladke
sobico sva midva ze kupila samo po njo še morava, stene sva prebarvala iz belih v plavo zelene. tudi nekaj cotik ze imam, vse ostalo bo pa potrebno še kupit.
jaz komaj čakam da zagledam tega mojega malega bebeka, je že zdaj v trebuhu full živahen.

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 848
14.11.2008 11:59:47   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: reckova

hej punce! Se že kar nekaj časa nisem nič javilauser posted image . Rada bi vprašala tiste, ki se malo bolj "spoznajo" na zadeve:
-Koliko rabim tetra plenic za široko povijanje? Jaz sem mislila okoli 20??????
-Koliko rabim bodyev????? Sploh ne vem kolikokrat moraš otroka preobleč čez dan in mi ni jasno nič.

Hvala punce za odgovore. Midva rihtava sobico za našega user posted image .... ati mora še pobarvat, pa borduro morava naredit še, pa tapison položit pol pa lahko sestavima sobico. Pol pa mami opere zavese, posteljnino in malo okrasi sobico pa že bo. Samo pikecu vsak dan povem, da še ne sme prit, da naj bo kar lepo v trebuščku...sobica pa je itak za njega in mu je ne bo noben vzel.
No hodiva pa tudi v šolo za starše in včeraj smo imeli rokovanje z dojenčkom...jaz pa totalen štor----se je moj samo smejaluser posted image .Pa nič nam niso pokazali kake fajn tehnike za oblečt body pa to.......aja, še eno vprašanje ali so boljši bodyi, ki se spodaj pri nogicah odprejo ali tisti, ki se ob strani?

Ok dosti  je za zdaj.

lp
Ne kupuj prehitro plenic za široko povijanje, morda ti malčka sploh ne bo treba široko povijat. Sej mu UZ kolkov naredijo predno gresta domov. In če ne bo potrebe bi jih brez veze kupila, še vedno pa to lahko tvoj skoči pa mata v trenutku problem rešen.

Bodijev pa verjetno čimveč, no sicer jih nikoli ni preveč ampak bojo to povedale une k se na to spoznajo user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu reckova)
Neposredna povezava do sporočila: 849
14.11.2008 12:04:09   
sunny24
reckova, sam pomojem je kar fajn met kako to tetra plenico, tudi če ni potrebno široko povijat. Za podiranje kupčka, v postlci pod glavo, v vozičku, prekriješ previjalno podlogo,...Jst si jih bom nabavla enih 20 teh tetra plenic in en paketek unih ta malih tetra krpic.
Je pa brezveze zdej kupovat une povijalne plenice (to me je Katjusa razsvetlila, pa se zdej lahko pametna delam user posted image ), ker če ne bo potrebno široko povijat, jih ne boš rabla oz nabavi za prvo silo sam 1, ostalo pa ti lahko tvoj dragi skoči iskat, ko boš še v P.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?