|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
13.11.2008 22:30:08   
Ajvy
nočko punce.....grem dol past user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 801
13.11.2008 22:32:21   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: glen

Čiiir.
kako ste kaj?jaz o.k. samo kislina me daje ,grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
A je kira ljubljančanka še pokonci?
Namreč jutri zjutraj mam namen skočit do lj samo gor pa dol (Portrož-Ljublana).Prijatelca bo kupila rabljen voziček pa je zmenjena na Rudniku pred Rutarjem,pa grem zraven za družbo,katera pot je najbližja in najlažja z obale?
A prav razmišljam da zavijem na avtocesti desno proti mariboru pol pa izhod in. cona Rudnik?

mislim da prav razmišljaš vsaj po spominu k s epelemo na morje mislim da se vidi Rutaruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 802
13.11.2008 22:32:44   
glen
Birdy kaj pa ti,mi ti lahko daš kakšen nasvet?
Ajvy nočkouser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 803
13.11.2008 22:32:56   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

nočko punce.....grem dol past user posted image user posted image

lahko noč

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 804
13.11.2008 22:34:06   
Katjusa
glen ja prav razmišljaš http://www.rutar.com/prodajni_centri/rutar_ljubljana/

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 805
13.11.2008 22:36:43   
glen
katjusa
Sej mi zmiraj ko gremo v Lj je obvezna postaja BTC in pol iz BTC-ja zavijemo na avtocesto proti obali in zmeraj vidim (se velikokrat tudi ustavimo)na desni Rudnik,samo da n ehodimo jutri vse naokoli sem mislila, da bi že prej po Vrhniki zavili proti Mariboru pa ziher je pol kak izvoz In. cona Rudnik,ni vrag da bomo pristale v Mariboru,ker obe nisva še sami vozili v Ljuser posted image user posted image user posted image .
Upam da prav razmišljam,zato pa rabim kako potrdilo od kake ljubljančanke

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 806
13.11.2008 22:38:46   
glen
katjusa hvala,ti si tako fajn ,res mi je žal da živiva čisto na drugem koncu slouser posted image ,nevem zakaj, ampka od samega začetka imam o tebi tako dobro mnenje res si dušica,sonček,rožica,.......

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 807
13.11.2008 22:38:58   
Katjusa
glen jst nisem ljubljančanka pa ti garantiram da je prav....
pr pejt za maribor in novo mesto pa nimaš kej zgrešit in je odcep za Rudnik tak da tam greš dol

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 808
13.11.2008 22:39:24   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: glen

katjusa hvala,ti si tako fajn ,res mi je žal da živiva čisto na drugem koncu slouser posted image ,nevem zakaj, ampka od samega začetka imam o tebi tako dobro mnenje res si dušica,sonček,rožica,.......

hvalauser posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 809
13.11.2008 22:49:59   
Katjusa
zdej grem pa jst tudi počasi ajat.... se ju3 kej tipkamo in lepo mirno noč vam želim polno udobnega spanca in čim manj obiskov na wc-juuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 810
13.11.2008 22:53:16   
glen
katjusa hvala.lahko nočko upam samo da ne bomo imele snega

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 811
14.11.2008 0:15:30   
tanci29
cao cvekice...

evo komaj sem vas uspela za danes prebrat ampak sem šla v kontra smer od večera proti jutru tko da sem vse skp zmiksalauser posted image ....
sem si sam par stvari zapomnla...

petrap-tvoji problemčki...ti si res ena dobra duša pa nakocu še čisto preveč razumevajoče čeprav te znotraj zaradi tega razjeda...tako da je bolje da daš to iz sebe...da te pa še pozdravi ne to je pa že prav nesramno...no meni tako obnašanje nebi blo všeč in sigurno nebi tega prenašala...sej če se zgodi parkrat nč ne rečem če pa non stop je pa že malo preveč sploh če ve da ti to ni všeč...ne vem no sej se da na lep način povedat pa zmet mogoče takrat ko se je on pripravljen pogovarjat...jest sem večinoma tudi sama sam moj možek pride iz službe dam pa mi gre včasih ful na živce ker je tolk pozen...

majchy-kaj si pa ti mela da so te tkole špikal...sej si najbrž vse napisala sam nisem šla tolk nazaj....

porod- ja mene v prvo ni blo strah pa tud se nisem psihično pripravljala in delala porodnega načrta...sem se prepustila dogajanju in se nisem obremenjevala...sploh pa sem bla ful zaposlena( delala sem do konca po 10-12ur tako da sploh nisem mela cajta razmišljat)...morm rečt da sem imela ful dobro babco...rezana nisem bila, tako da sem ji še danes hvaležna za to....noben me ni pustil čakat in so bili res dobra ekipa...sem pa rodila v lj...ne vem kam nameravate ve...aja pa porod je bil naraven...dodani umetni popadki...doma odtekla voda...svojih popadkov nisem čutila zato so mi dodali še umetne po tem sem rodila v eni uri...upam da bo v drugo tudi tako lahko in brez zapletov...

joj zdej sem pa čist pozabla kaj sem brala še danes...nč bo treba počasi v mižule lepo nočko vam želim

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 812
14.11.2008 4:48:27   
Balonchy
Jutro trebuščkarce...
Jaz sem že auf... user posted image  Ne da se mi več spat!

Pred seboj imam skodelico kakava in študiram kaj naredit, da bi še kako sekundico zaspala preden grem delat! user posted image

user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 813
14.11.2008 8:03:31   
BarbaraGS
ajvy: hvala user posted image za pohvalo, za kuzeka pa ne se sekirat, ni bogi, kolikor se ne dela bogega sam, saj ma v taksnih primerihogromne pivilegije

katjusa: ne skrbet toliko, vse bo se v redu...pa se toliko lepse bo, ko bo srecno prisel nazaj v tvoj objem :) mene in mojo noseco prijateljico sta moza pustila za 3 tedne na japonsko same, pa smo vsi preziveli. Vse kar je to potovanje prineslo je bila nasa Elizabeta, ker se nisva mogla nacartat po vrnitvi. Tak da veseli se velikih kolicin cartanja user posted image

seks? kaj je to... pri nama pa sem jaz tista, ki se nikakor ne morem pripravit do tega. Oziroma se takrat ko bi, moje telo ne funkcionira kot bi moglo... Upam, da bo slo kmalu nazaj na stare tire, ker se mi moj dragi smili

birdy pa kak je to s tvojimi nogami?

kaj pol imate ze vse skoro vse za strucke? Moj mi ves cas pravi, da sem neucakana in da naj pocakam do decembra za nakupe...da sem sigurno edina, ki tako hiti user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 814
14.11.2008 8:15:39   
claud
Dobro jutro!

ojoj balonchy! takrat ko si bla ti auf sm šla jst drugič na wc....

Drugač pa hvala za kavico!!!

Dons sm že pozajtrkovala jajčka, pa čajčka.... Tko da z malo sva se podkrepčali....zdj pa bo treba kj postorit.....

Včeraj zvečer sva pripeljala previjalno mizo domov...popoldne greva na rudnik u shoping....ja, počas naju je pa mal zagrabla baby mrzlica

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 815
14.11.2008 8:23:18   
Vesnozaver
Dobro jutro drage user posted image ,

pisem, pisem in potem we are sorry....grrrr

balonchy bogica, naj ti cimprej mine delovni dan

katjusa seveda bo vse v redu, kaj pa klobasas!user posted image

barbara kaj bi pa te meni rekel tvoj, ko sem ze avgusta kupila vozek?user posted image user posted image user posted image user posted image  ti kar komot zacni!user posted image

seks: khm, hmmm....sedaj ne, se bojim zaradi materničnega vratu, bomo videli, kaj bo naslednji teden rekla g

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 816
   [Brisano sporočilo]
14.11.2008 9:28:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Vesnozaver)
  Neposredna povezava do sporočila: 817
14.11.2008 9:29:38   
petrap
jutro...

danes sem klub temu, da se moj še vedno ne pogovarja z mano zelo dobre volje, ker je spet petek in spet smo začeli nov teden in to že kar 29. teden  in še v ponedeljek sem doma, ker imam pregled user posted image user posted image user posted image user posted image

katjusa - ja vem,da je bedno, sploh ker nisi navajena...sam boš preživela in en dan ni res nč posebnega...bo minilo takoj, z negativnimi mislimi pa takoj vstran...niso za nič dobre....moj je cele dneve po terenu, kar pomeni v avtu..tko da če bi skoz sam na to mislila kaj se mu lahko zgodi, pol bi že fasala živčnga..sam jaz pravim, da kokr nam je usojeno, tko bo...saj vem da to ni tolažba, ampak vse bo okej user posted image

birdy - joj če še vedno  boli pajd pokazat k zdravniku, saj zgubit ne morš nč...fax bo pa tud počakou...user posted image

tancy- kako lepo te je brat po dolgem času user posted image ... mislm, da je pr nama to že kar tradicija, da se je treba skregat na par mesceu...ta vikend bo po predvidevanjih spet bl tiha maša...sam sem se že zdaj odločila, da se bom polno zaposlila...bom šla pač mal naokrog, mal bom počivala, pa mal bom pospravila...sam zase pa zagotovo ne bom kuhala, ampak se raje najavim pri mami...no vse je odvisno od njega...vsekakor pa se tko ne bo obnašal do mene...no way...sem pa preveč neodvisna in odločna, da bi pustila stvari tko k so...

barbara - jaz mam že kar nekaj stvari za otročka ja...sam to zgol iz dveh razlogou, da si mal razporedim stroške, pa tud da še izkoristim čas, ko se lahko premikam...sem včeraj pogruntala,da kaki dolgi šopingi odpadejo, tko da sem vesela, da nekaj stvari že imam...morm še pogledat kaj so mi posodili, pol bom pa dokupila kar se mi bo zdelo da mi še manka...

claud - super za previjalno...user posted image user posted image user posted image ...jaz bom šla tudi danes mogoče še malo na rudnik, da pogledam kak ležalniček imajo v dipotu v akciji...mogoče ga bom kupila...

jutro tudi vsem ostalim...jaz sem danes zaspana, sem tko slabo spala...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 818
14.11.2008 9:36:00   
Ajvy
jutro...kr nisem navajena .da nas najdem nekje na dnu....user posted image

Tanci..ti pa si imela lep porod...a kar delala si do konca??dobra si??
Kako pa zdej kej folgaš??

Balonchy...ti pa si vedno bolj zgodnja.....user posted image  kaj pa je to...se navajaš na ritem z user posted image  user posted image user posted image user posted image  uf kakav...tega pa  kar bom---tudi če ne vem a si ga samo kolkr pokazala , al je bil na posojo user posted image user posted image

Barbara SG...naš ima tudi ogromno privilegijevuser posted image user posted image  kako pa ne..če ima 5 kg user posted image user posted image ...no, vi imaste psa...mi imamo kužka user posted image user posted image

Claud...suepr...vidiš pa vaju je le ujela....šoping mrzlica user posted image user posted image user posted image  veliko nakupovanja vama želim

Vesnozaver..to pa je dobrodošlica za dobro jutro...

Zdej pa moram it,, ker mi škratka nagaja user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 819
14.11.2008 9:37:25   
Ajvy
še to:
zanimiva noč...celo noč smo iskali plažo za kopanje...in ko smo koncu našli tako lepo , da je bila kar prelepa...me je nekdo iz pojsteljice poklical : mami....user posted image  tak da nisem niti prstka namočila v vodouser posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 820
14.11.2008 9:41:46   
claud
Petrap-tudi mi smo že v 29.tednu.....in samo še 2mesca in 3 tedneuser posted image user posted image
se pa strinjam s tabo da se zdele še da kj kupt pa je fajn že kr neki met, ker tud men niso več dolgi pohodi po trgovinah več prav všeč....

Mi2 morva še les dons kupt ker bova previjalno mal predelala, ker je tista ozka jst pa hočem met široko da dam taveliko blazino, da je bolj praktična.

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 821
14.11.2008 9:43:12   
akvalina
dobro jutro vsemuser posted image !

Jaz sem danes fulll zaspana, tale luna je ubitačna. Žan se je zbudil ponoč 4x, 3x sem šla na wc zdaj sem pa čist fertikuser posted image user posted image user posted image . Jaz ne vem kaj je s to luno ampak naš žan je en teden prej in en teden po luni ponoč k en zombi- govori, sanja, sedi in se ziblje,....user posted image

Petrap si danes že kej bolj volje?user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 822
14.11.2008 9:45:55   
akvalina
Petrap si danes že kej bolj volje?

sorry za tole, površno berem vidim da si danes kljub vsemu boljuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 823
14.11.2008 10:12:33   
Shuka
Jutrčka sonosečke user posted image

Balonchy - tale tvoj kakav je pa zelo mikaven, si ga grem takoj nareditiuser posted image

Ajvy - no vsaj ti si imela lepe sanjeuser posted image , čeprav so se prečasno končaleuser posted image

Pozdravčke tudi akvalini, tanci, katjuši, glen, majchy, brkn83, petrip, kolumbici, sunny, birdy, claud in seveda vsem ostalim, ki zaidejo sem. Pa lep petek user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 824
14.11.2008 10:12:58   
rebeka84
lep pozdravček še od mene! vidim da ste zelo pridne in ste se danes že kr naklepetale. jaz pa že od sedmih pospravljam, ...nisem še gotovauser posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?