Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 10:27:19
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Imam pa eno vprašanje za vas - ko se pogovarjate o rižu - a za uporabljate kakšnega posebnega in na kakšen način ga pripravljate? Jaz imam doma vedno 2 vrsti riža belega(zlato polje) in basmati riž. Za malo dam belega. Mogoče bi bil boljši rjavi??? In kako ga za ta malo skuhaš?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 10:27:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem našo tečko spravila spat. Sedaj pa upam na božji mir Jaz tudi ss: tisto o 14dni prej in potem je pa kruta, a ni daleč od resnice A ni zanimivo vi2 sta na cca 2 flašah mleka, mi2 pa sva že kar nekaj GH uvedle, bi pa sedaj mala kar mlek vlekla Naty: danes sem šla kengurujčkat( pol urce) in sem se spomnila na skirco. Jaz bi šla npr. drug teden ko bo kak suh dan in bi pribremzala okoli 10.30h, da bi naša spala v vozičku. Kaj praviš, bi ti ura odgovarjala??? kaj pa jaz? Ja ti si itak zraven, tud če posebej ne napišem Dajte se že enkrat navadizt, če pišem od Logatca velja za vse Logatčanke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 10:28:12
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Anitka: za Gala in atija. Počasi se bo tudi Galu zdelo zabavno spati ponoči . Z metodo pa kar vztrajat, bo trud kmalu poplačan. Upam, da res.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 10:29:12
|
|
|
|
Anitka
|
SS tudi jaz sem se nasmejala ob komentarju o luni 14 dni pred in 14 dni po
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 10:29:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Imam pa eno vprašanje za vas - ko se pogovarjate o rižu - a za uporabljate kakšnega posebnega in na kakšen način ga pripravljate? Jaz imam doma vedno 2 vrsti riža belega(zlato polje) in basmati riž. Za malo dam belega. Mogoče bi bil boljši rjavi??? In kako ga za ta malo skuhaš? V lončku ga operem in kuham do mehkega ( 25-30min) z zelenjavo vred. Potem odlijem vodo v kozarček, zmiksam in zalivam po potrebi , če imam pa juhico, pa z njo redčim.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 10:33:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem našo tečko spravila spat. Sedaj pa upam na božji mir Jaz tudi ss: tisto o 14dni prej in potem je pa kruta, a ni daleč od resnice A ni zanimivo vi2 sta na cca 2 flašah mleka, mi2 pa sva že kar nekaj GH uvedle, bi pa sedaj mala kar mlek vlekla Naty: danes sem šla kengurujčkat( pol urce) in sem se spomnila na skirco. Jaz bi šla npr. drug teden ko bo kak suh dan in bi pribremzala okoli 10.30h, da bi naša spala v vozičku. Kaj praviš, bi ti ura odgovarjala??? kaj pa jaz? Ja ti si itak zraven, tud če posebej ne napišem Dajte se že enkrat navadizt, če pišem od Logatca velja za vse Logatčanke se ne strinjam, če koga poimensko imenuješ to ne pomeni, da velja za vse Itak, pa jaz čakam da se mala zbudi in šibave na sikirco
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 10:34:01
|
|
|
|
Anonimen
|
A res obstaja RIŽ ZA DOJENČKE? pa kje se to kupi?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 10:40:16
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos A res obstaja RIŽ ZA DOJENČKE? pa kje se to kupi? še nisem nikjer videla, zato pa sprašujem kako ve pripravljate riž in kakšnega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 10:40:25
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem našo tečko spravila spat. Sedaj pa upam na božji mir Tudi naša spi že eno uro. Je zaspala v avtu (tako kot ponavadi), ampak je nisem nič ven iz lupine dala, sem jo samo na sedežno postavila in panča naprej. Zgleda da sedaj noč notri prinaša ss: tisto o 14dni prej in potem je pa kruta, a ni daleč od resnice Kruta, kruta, ampak precej resnična . A ni zanimivo vi2 sta na cca 2 flašah mleka, mi2 pa sva že kar nekaj GH uvedle, bi pa sedaj mala kar mlek vlekla Jah kdo bi te naše otroke zastopil,ane
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 10:41:12
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos A res obstaja RIŽ ZA DOJENČKE? pa kje se to kupi? še nikoli slišala
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 10:42:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos A res obstaja RIŽ ZA DOJENČKE? pa kje se to kupi? še nikoli slišala Ravnokar berem v knjigi ZDRAVA PREHRANA ZA DOJENČKE IN MALČKE, pa piše da naj pripravimo ''RIŽ ZA DOJENČKE''
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 10:43:31
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Imam pa eno vprašanje za vas - ko se pogovarjate o rižu - a za uporabljate kakšnega posebnega in na kakšen način ga pripravljate? Jaz imam doma vedno 2 vrsti riža belega(zlato polje) in basmati riž. Za malo dam belega. Mogoče bi bil boljši rjavi??? jaz imam le navadnega od zlato polje unga v rumeni škatli
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 10:47:29
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos A res obstaja RIŽ ZA DOJENČKE? pa kje se to kupi? še nikoli slišala Ravnokar berem v knjigi ZDRAVA PREHRANA ZA DOJENČKE IN MALČKE, pa piše da naj pripravimo ''RIŽ ZA DOJENČKE'' V Paparici je tudi omenjen riž za dojenčke
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 10:51:48
|
|
|
|
Naty*
|
ss ja mi je Žan vse povedal, kaj je Manca napisala... ti ti mami, da ji tolk nagajaš !!!! IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Ej moj mulo pa bedi že od 10 čez 6 pa nč ne kaže znakov zaspanosti ... mora malo nadoknadit od včeraj, ko je prespal svoj harem majskih hroščic Ja Žan in Alja zmer prespita vse dogajanje ! Estrella a mislš, da bova mele v puberteti tud tako srečo???? No zdej se je pa izklopil, mi je v naročju tolk trdno zaspal, da niti trznil ni ko sm ga odložila . Anitka js mu skuham navaden bel riž, pol ga pa zmiksam s paličnim, pa dodam mal vode. No tko kot je Estrella napisala. IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naty: danes sem šla kengurujčkat( pol urce) in sem se spomnila na skirco. Jaz bi šla npr. drug teden ko bo kak suh dan in bi pribremzala okoli 10.30h, da bi naša spala v vozičku. Kaj praviš, bi ti ura odgovarjala??? Men odgovarja . Če bo vse po sreč, bo tud Žan spal v vozičku, drugač bomo pa pač bedeli . IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** NATY: luštna slikica od Žankota Vidim, da ima isto veliko pikapolonico kot jo imata tudi Alja ina Manca. Kaj so vsi otroci dobili to pikapoko s telegremi al kaj? Jaaaaaaaaaa Bo kr držalo ! edina po moje mislijo riževe kosmiče. V moji knjigi tud piše riž za dojenčke... ne vem no, ampak po moje je to to.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 10:53:11
|
|
|
|
hijenca
|
Dobro jutro! Če ta luna ne misli popuščat začet, bom jaz po******. Od 3 ure dalje smo imeli nočna šepetanja, delanje dežeka, vožnja brrrrrr brrrrrr, ampak grda mama je kar pri miru cumala, ko je mali delal brrrrrrrrr brrrrrrrrrrrrrr, pa to je grozno. Tega kot včeraj, mi še ni delal. In sedaj nadaljuje, ma je tečko. Moram šibat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 10:55:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* edina po moje mislijo riževe kosmiče. V moji knjigi tud piše riž za dojenčke... ne vem no, ampak po moje je to to. nimam pojma Moja riža ne mara pa sem mislila še kak drugačen riž probat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 10:55:13
|
|
|
|
Anitka
|
Hijenca Tudi mi imamo tisto pikapoko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 10:58:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Če ta luna ne misli popuščat začet, bom jaz po******. Od 3 ure dalje smo imeli nočna šepetanja, delanje dežeka, vožnja brrrrrr brrrrrr, ampak grda mama je kar pri miru cumala, ko je mali delal brrrrrrrrr brrrrrrrrrrrrrr, pa to je grozno. Tega kot včeraj, mi še ni delal. In sedaj nadaljuje, ma je tečko. Moram šibat. vidim, da vam ponoči ni bilo dolgčas, upam da boste danes imeli boljšo noč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 10:59:58
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos A res obstaja RIŽ ZA DOJENČKE? pa kje se to kupi? še nikoli slišala Ravnokar berem v knjigi ZDRAVA PREHRANA ZA DOJENČKE IN MALČKE, pa piše da naj pripravimo ''RIŽ ZA DOJENČKE'' mogoče riževe kosmičke?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 11:00:39
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* ss ja mi je Žan vse povedal, kaj je Manca napisala... ti ti mami, da ji tolk nagajaš !!!! pa sem mislna da me ne bodo razkrinkali
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 11:00:45
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tudi mi imamo tisto pikapoko Dobrodošla v klubu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 11:02:00
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Vidim da nam manjka samo še 49 strani pa bomo na 200ki, samo ker se bliža vikend ne vem kdaj bomo do tja prilezle
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 11:03:47
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Vidim da nam manjka samo še 49 strani pa bomo na 200ki, samo ker se bliža vikend ne vem kdaj bomo do tja prilezle Do torka obvezno, da lahko jaz v sredo mirno odidem v Čatež.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 11:07:08
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Če ta luna ne misli popuščat začet, bom jaz po******. Od 3 ure dalje smo imeli nočna šepetanja, delanje dežeka, vožnja brrrrrr brrrrrr, ampak grda mama je kar pri miru cumala, ko je mali delal brrrrrrrrr brrrrrrrrrrrrrr, pa to je grozno. Tega kot včeraj, mi še ni delal. In sedaj nadaljuje, ma je tečko. Moram šibat. očitno je bila danes noč za žur
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 11:07:15
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** NATY: luštna slikica od Žankota Vidim, da ima isto veliko pikapolonico kot jo imata tudi Alja ina Manca. Kaj so vsi otroci dobili to pikapoko s telegremi al kaj? počakajte na tretjega otroka in boste videle koliko telegramov bo prišlo. Pri sinu je izgledalo tako kot pri Naty, polnooo telegramov, med drugim tudi pikapoka, samo je bila malo manjša...pri tretjem otroku pa točno tri telegramčki špelina, koliko telegramov si pa ti dobila v porodnišnico za Gregorjevo rojstvo?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?