Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 9:10:55
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw: naši pa sfali ura spanja, ker vedno rogovili ob 7h Kaj bi dala za tisto uro Nič sitnari in greva malo ven
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 9:11:56
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Pr nas Vid je že vse že dalj časa ( meso, sadje, zelenjavo,...), še preden je dopolnil 6 mescev. Že od 2 mesca dalje sem mu po malem, ampak res malem, dajala sadje, pa je vse fajn prenesel. Jst se ne držim tistih pravil, kdaj dat otroku to in kdaj ono sadje, zelenjavo,...bla,bla,..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 9:12:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Estrella: kako pa z mesekom začnemo? a ga shuhamo ali spečemo, spasiramo? Kuhaš ga s krompirjem/rižem in zelenjavo in potem spasiraš. Pečeno meso, hmmm sem pa pozabla kdaj se ga daje, okoli 9m mislim, da komot, ker takrat bo naša začela počas papacat kar z naših piskrov, kar se bo dalo. verjetno purana ali piščančka a ne? Ja, lahko pa tudi zajčka, teletina in žrebička. Jaz se zajucu in žrebičku odpovem, ker mi je prava muka ko samo pomislim PRIDNA!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 9:36:09
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Estrella: kako pa z mesekom začnemo? a ga shuhamo ali spečemo, spasiramo? Kuhaš ga s krompirjem/rižem in zelenjavo in potem spasiraš. Pečeno meso, hmmm sem pa pozabla kdaj se ga daje, okoli 9m mislim, da komot, ker takrat bo naša začela počas papacat kar z naših piskrov, kar se bo dalo. verjetno purana ali piščančka a ne? Ja, lahko pa tudi zajčka, teletina in žrebička. Jaz se zajucu in žrebičku odpovem, ker mi je prava muka ko samo pomislim PRIDNA!! jaz pa žrebičku, konjičkov pa res ne bomo papcali pri naši hiši. Moram povedat, če še nisem, da me je enkrat tašča najeb**, ker je v golaž dala tudi meso žrebička in mi potem to pove, ko sem že pojedla košček. Vam povem, da to res ni lepo, če nekdo ne je nekaj iz določenih razlogov... kakor da bi vegeterijancu podturil meso ali pa muslimanu svinjsko...mater sem bila jezna. Estrella, bom kasneje leteča, ker moram nujno v PO, potem pa še malo prečekirat novi Mercator center, pa upam, da ne bo še gneče. Od meska sem jaz najprej dala piščančka, tako, da sem malo na olivnem olju prepražila, dodala malo zelenjave in rižka in potem zalila, skuhala in na koncu zmiksala....tam nekje proti koncu 6. meseca.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 9:46:48
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Pr nas Vid je že vse že dalj časa ( meso, sadje, zelenjavo,...), še preden je dopolnil 6 mescev. Že od 2 mesca dalje sem mu po malem, ampak res malem, dajala sadje, pa je vse fajn prenesel. Jst se ne držim tistih pravil, kdaj dat otroku to in kdaj ono sadje, zelenjavo,...bla,bla,.. super, samo da malemu nič ne škodi. Naty, jaz bom najbrž prenehala dojit čez par tednov, potem se bove pa tolažle ena drugo, a je prav!? Meni je že zdaj težko pri srcu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 9:47:43
|
|
|
|
eole
|
Jutro, naša noč ni bila nič kaj mirna.. ampak sem navajena .. Upam, da bo vreme danes lepše, da jo mahneva ven. IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava res pa priporočam knjigo TEK ZA ZMAJEM - kdo je napisal, ne vem, ampak po dolgem času knjiga kot se šika!!! ta knjiga je bila tudi meni všeč, tudi film je fajn (čeprav ga pri nas v kinu ni bilo). Sedaj imam že pripravljeno knjigo od istega pisatelja Tisoč mnogoterih sonc. Kodrana - pride ženska k zdravniku sem tudi prebrala ... si samo želiš, da nikoliiii ne zboliš. če katero zanima: http://www.zps.si/sl/hrana-in-pijaca/odpoklic-zivilskih-izdelkov/index.php
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 9:50:34
|
|
|
|
suzy85
|
joj, ve se že o meseku pogovarjate. jst sm evi včeraj prvič dala hippovo kašico, pa ji je bla všeč. je tak lepo jedla!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 9:51:50
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Estrella: kako pa z mesekom začnemo? a ga shuhamo ali spečemo, spasiramo? Kuhaš ga s krompirjem/rižem in zelenjavo in potem spasiraš. Pečeno meso, hmmm sem pa pozabla kdaj se ga daje, okoli 9m mislim, da komot, ker takrat bo naša začela počas papacat kar z naših piskrov, kar se bo dalo. verjetno purana ali piščančka a ne? Ja, lahko pa tudi zajčka, teletina in žrebička. Jaz se zajucu in žrebičku odpovem, ker mi je prava muka ko samo pomislim PRIDNA!! ti bi imela bio domačo proizvodnjo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 9:55:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 joj, ve se že o meseku pogovarjate. jst sm evi včeraj prvič dala hippovo kašico, pa ji je bla všeč. je tak lepo jedla! suzy, eni prej drugi kasnej, pri dobrem letu bodo pa vsi na istem.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 10:05:10
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Evo, sem spet doma Prej sem malce poležala, ko je Manca malo zadremala, ampak sem bla pol še bolj "čofava"
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 10:05:27
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw SS jaz skute kupujem v Hoerju. So tudi podložene. Sem probala eno sadon pa je bila . je bila bolj podobna čudnemu topljenemu siru kot pa skuti. Te podložene pa so . Hotela sem povedat, da je ena v hoferju 0,29 eur. Bom probala še te, če ji bojo šle v rito, sam po mojem ji bojo, ker obožuje skutke. Je pa res, da imam najbljižji Hofer v LJ ali pa v Lescah, tako da je to cca.50km vožnje v eno smer . Zdej so tud od Obstgartna po 0,39€ v Mečkatorju, od LJ mlekarn pa po 0,50€, sam to je vse akcijska cena, rajš ne pomisle kolk je redna
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 10:08:41
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Pr nas Vid je že vse že dalj časa ( meso, sadje, zelenjavo,...), še preden je dopolnil 6 mescev. Že od 2 mesca dalje sem mu po malem, ampak res malem, dajala sadje, pa je vse fajn prenesel. Jst se ne držim tistih pravil, kdaj dat otroku to in kdaj ono sadje, zelenjavo,...bla,bla,.. Ma js tud pravim, vsak pač po svoje. Glavn da so otroc zadovoljni . Js tud ne jem konjskega al pa zajčjega mesa. No tud ovčke glih ne bi... IZVIRNO SPOROČILO: kasso Naty, jaz bom najbrž prenehala dojit čez par tednov, potem se bove pa tolažle ena drugo, a je prav!? Meni je že zdaj težko pri srcu Ja očitno se bova res... men je tud že zdej hudo . Glih zato sm se odločla, da bom do alergološkega pregleda še na dieti pa hitro uvajala GH, da bova mela pol res še čist mal odvajanja od zize. Ej moj mulo pa bedi že od 10 čez 6 pa nč ne kaže znakov zaspanosti ...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 10:09:04
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Jutro ! Jutro tudi vama z Žanom! Evo ss dons pa js teb pošiljam eno , da mal k seb prideš ... pa seveda je je poln lonec še za ostale ! Hvala za kavico, sem jo sedajle res močno potrebna, pa zajtrka tudi, saj sem samo še dve mandarini danes dala v želodček Bom KUJ Žana v dešifriranje poslala! Upam, da je Žanu dešifracija šla dobro od rok Drgač sva bla pa tud midva pokonc že ob 6.10 (standard). Eh kaj čmo... pa kr neki mi ga serje zdej ponoč, nimam pojma kaj mu je . Kr zbuja se pa jokca, pa čist na velk gleda, se podojiva pa spi naprej. Ah nč, zgleda, da bo še kr tko, dokler ne preideva čist na GH. Kr ne vem, kako bi se lotla, da bi blo čimhitrej. Ja tudi vidva sta bolj med zgodnimi. Sej men načeloma od 6ih naprej ni panike, ampak ko začne rogovilit ob 5ih al pa še prej, mi pa kr oči okrog meče Punce kolk je najhitreje VARNO za otroka, da preideš čist na GH, recimo s samo dvema obrokoma mleka??? Ker eventuelno bi to še šlo pol z Allernovo. Jaz ti lahko za naju povem, da Manca sedaj že kr nekaj časa več ali manj samo zjutraj in zvečer pije mleko, ostalo pa je sadje in zelenjava, skutke, mlečne kašice,,,,
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 10:11:19
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso o bo ga SS, si kar predstavljam to malo klepetuljico klepetuljo ja, in to tapravo, samo jaz ob pol 5ih res nisem razpoložena za čvek Danes pa je imela tudi Varja budnico ponoči. Ona bi kar vstala in se igrala Tudi to sem že doživela, ne vem kaj jim pride
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 10:12:20
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša je še vedno orto tečna . Je ne popusti. Kdasj je luna, je že mimo al bomo takole srali še par dni??? Luna je že mimo, mislim da je bila v četrtek ali pa že celo v sredo. Samo kaj, ko drži 14 dni prej in 14 dni potem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 10:13:39
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Ej moj mulo pa bedi že od 10 čez 6 pa nč ne kaže znakov zaspanosti ... mora malo nadoknadit od včeraj, ko je prespal svoj harem majskih hroščic
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 10:14:45
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw SS koliko tebi spi Manca čez dan? Pa kdaj hodi spat? Odvisno od dneva. Običajno spi zadnje čase 2x na dan, eno daljšo rundo (od 1,5 ure do 2 ure) in eno ta kratko cca, pol ure. No včeraj je postavila rekord. Spala 1 uro v avtu in še potem na poti nazaj 1uro in še doma uro in pol brez da bi se zbudila. Spat pa hodi ob 20.30 uri
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 10:16:15
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
NATY: luštna slikica od Žankota Vidim, da ima isto veliko pikapolonico kot jo imata tudi Alja ina Manca. Kaj so vsi otroci dobili to pikapoko s telegremi al kaj?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 10:16:41
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Zdej pa grem napadet hladilnik ajde
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 10:19:40
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 INTI vse naj, naj za pol svečke... še od naju z Galom. Sicer pa dober dan majčice! Jaz sem se spet vsaj malo naspala. Gal je prvič jedel ob treh, nato ob šestih, vstal pa je ob osmih in sedaj je ob desetih spet mrknil Je pa ati poskusil novo metodo in sva ugotovila, da Gal ponoči ni vedno lačen, ko se zbudi. Ga je ati namreč prvič, ko se je zbudil vzel iz postelje in ga nekaj minutk nosil, da ga je uspaval in je tako spal še urco in pol Imam pa eno vprašanje za vas - ko se pogovarjate o rižu - a za uporabljate kakšnega posebnega in na kakšen način ga pripravljate? Naty luštkana fotka Estrella torej ni bilo , bo pa zvečer bolj pestro . Pri meni se tudi občasno zgodi, da išče smajlije nekaj časa.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 10:20:04
|
|
|
|
Estrella*
|
Jaz sem našo tečko spravila spat. Sedaj pa upam na božji mir ss: tisto o 14dni prej in potem je pa kruta, a ni daleč od resnice A ni zanimivo vi2 sta na cca 2 flašah mleka, mi2 pa sva že kar nekaj GH uvedle, bi pa sedaj mala kar mlek vlekla Naty: danes sem šla kengurujčkat( pol urce) in sem se spomnila na skirco. Jaz bi šla npr. drug teden ko bo kak suh dan in bi pribremzala okoli 10.30h, da bi naša spala v vozičku. Kaj praviš, bi ti ura odgovarjala???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 10:21:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** NATY: luštna slikica od Žankota Vidim, da ima isto veliko pikapolonico kot jo imata tudi Alja ina Manca. Kaj so vsi otroci dobili to pikapoko s telegremi al kaj? Jaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 10:24:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Imam pa eno vprašanje za vas - ko se pogovarjate o rižu - a za uporabljate kakšnega posebnega in na kakšen način ga pripravljate? Jaz imam doma vedno 2 vrsti riža belega(zlato polje) in basmati riž. Za malo dam belega. Mogoče bi bil boljši rjavi???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 10:25:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem našo tečko spravila spat. Sedaj pa upam na božji mir Jaz tudi ss: tisto o 14dni prej in potem je pa kruta, a ni daleč od resnice A ni zanimivo vi2 sta na cca 2 flašah mleka, mi2 pa sva že kar nekaj GH uvedle, bi pa sedaj mala kar mlek vlekla Naty: danes sem šla kengurujčkat( pol urce) in sem se spomnila na skirco. Jaz bi šla npr. drug teden ko bo kak suh dan in bi pribremzala okoli 10.30h, da bi naša spala v vozičku. Kaj praviš, bi ti ura odgovarjala??? kaj pa jaz?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 10:26:11
|
|
|
|
Estrella*
|
Anitka: za Gala in atija. Počasi se bo tudi Galu zdelo zabavno spati ponoči . Z metodo pa kar vztrajat, bo trud kmalu poplačan.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?