Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Jutro ! Jutro tudi vama z Žanom! Evo ss dons pa js teb pošiljam eno , da mal k seb prideš ... pa seveda je je poln lonec še za ostale ! Hvala za kavico, sem jo sedajle res močno potrebna, pa zajtrka tudi, saj sem samo še dve mandarini danes dala v želodček Bom KUJ Žana v dešifriranje poslala! Upam, da je Žanu dešifracija šla dobro od rok Drgač sva bla pa tud midva pokonc že ob 6.10 (standard). Eh kaj čmo... pa kr neki mi ga serje zdej ponoč, nimam pojma kaj mu je . Kr zbuja se pa jokca, pa čist na velk gleda, se podojiva pa spi naprej. Ah nč, zgleda, da bo še kr tko, dokler ne preideva čist na GH. Kr ne vem, kako bi se lotla, da bi blo čimhitrej. Ja tudi vidva sta bolj med zgodnimi. Sej men načeloma od 6ih naprej ni panike, ampak ko začne rogovilit ob 5ih al pa še prej, mi pa kr oči okrog meče Punce kolk je najhitreje VARNO za otroka, da preideš čist na GH, recimo s samo dvema obrokoma mleka??? Ker eventuelno bi to še šlo pol z Allernovo. Jaz ti lahko za naju povem, da Manca sedaj že kr nekaj časa več ali manj samo zjutraj in zvečer pije mleko, ostalo pa je sadje in zelenjava, skutke, mlečne kašice,,,,
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|