|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-5
14.11.2008 9:15:32   
psaša
IZVIRNO SPOROČILO: moci

žličkanje

evo, kokoškeuser posted image

user posted image  user posted image  

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 926
14.11.2008 9:16:13   
moci
user posted image

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 927
   [Brisano sporočilo]
14.11.2008 9:19:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 928
14.11.2008 9:23:50   
mis
oj!

včeraj imeli pogreb, bilo zelo lepo slovo. v torek sem popoldan šla v kranjsko goro z nežo, sem 2 dni mamici pomagala pri organizaciji. včeraj je prišel še mož s tino. zvečer smo prišli domov. jaz sem bila noro utrujena, tina tudi zmatrana, neža je bila pa cel dan bolj jokica, pa sicer sploh ne joka skoraj nič. no, mogoče je imela razlog. verjetno je bilo dost ljudi... pa še enga. neža ima spodaj 2 zobka! ne morem verjet! sploh vedela nisem.user posted image  dam jo spat, grem še jaz verjetno zraven ležat, pol pa po opravkih.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 929
14.11.2008 9:24:16   
moci
eniver. pridem kamorkoli. slovenija je itak micena.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 930
14.11.2008 9:32:54   
moci
mis, ti si čisto hiperaktivna.
a neža ima že zobke, to je pa hitro, ne?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 931
14.11.2008 9:39:50   
Anonimen
opa opa...zmenkarije ?!

Super, jest imam predlog....dobimo se lahko v restavraciji hotela Medno, skupaj s partnerji in z mularijo. Vsaka nekaj prinese, naredimo srečolov, prodajamo srečke in iz izkupčka vsaj delno poplačamo zabavo. Pa dodamo še kakšno kitaro, harmoniko in eto...simpl !

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 932
14.11.2008 9:40:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: moci

mis, ti si čisto hiperaktivna.
a neža ima že zobke, to je pa hitro, ne?

kakršna mati, takšna hči user posted image

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 933
14.11.2008 9:40:54   
Anonimen
no pa še en članek....mi ugotavljamo kaj bo, pa se nekako kar ne moremo zmenit....

http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/bo-hci-ali-sin.html

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 934
14.11.2008 9:45:49   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

opa opa...zmenkarije ?!

Super, jest imam predlog....dobimo se lahko v restavraciji hotela Medno, skupaj s partnerji in z mularijo. Vsaka nekaj prinese, naredimo srečolov, prodajamo srečke in iz izkupčka vsaj delno poplačamo zabavo. Pa dodamo še kakšno kitaro, harmoniko in eto...simpl !

khm. nekam znana mi je ta restavracija.
a pa bi nam pustili kar tako imeti tam, s svojo hrano?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 935
   [Brisano sporočilo]
14.11.2008 9:57:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 936
14.11.2008 10:01:43   
Anonimen
saj sem povedala, da je to moj predlog user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 937
   [Brisano sporočilo]
14.11.2008 10:05:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 938
14.11.2008 10:08:50   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

no pa še en članek....mi ugotavljamo kaj bo, pa se nekako kar ne moremo zmenit....

http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/bo-hci-ali-sin.html

lina, jst sm pr tristanu uporabla to tabelo,ampak očitno spadam v tisti 1%,ker nisem rodila punčkeuser posted image . drgač so pa moški spermiji hitrejši,ženski pa vztrajnejši. tko,da če sexaš pred ovulacijo je večja verjetnost za punčko, če pa ujameš ovulacijo pa za fantka ...
kok sm ti pomagala,ane?user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 939
14.11.2008 10:11:58   
*anč*
jst sm dans frej,sam mam toooooooook za likat user posted image .  pa lena sm user posted image . je pa petek!!user posted image mejte se fajn!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 940
14.11.2008 11:54:43   
Anonimen
se še mal oglasim, čez 10 minut odrinem proti Portorožu, kjer upam, da me bodo pustili pri miru (vsaj kar se vprašanj tičeuser posted image ), kolega me je včeraj čisto v obup spravil s tem kaj naj imam oblečeno, ful lahko izbiram ker imam en kostim in še ene hlače pa eno sprajcouser posted image , problem je pa večerja, ki je kao bolj slavnostnauser posted image , očitno bom morala drugič v Nami na oddelek Urške Drofenik zavitiuser posted image , sicer naj pa denar dajo če me hočjo imet že po 4 dneh upedenanouser posted image

lepo se imejte čez vikend

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 941
14.11.2008 12:25:48   
Anonimen
Remy - kaj se pa sekiraš ? Bodi takšna, kot si ! Sicer pa, ali ne bi čudno izgledalo da bi po 4 dneh službe izgledala in bila bolje oblečena od tistih ki so tam že nekaj let ? Bodi urejena, čista, profesionalna, sproščena...vse ostalo pride samo od sebe.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 942
   [Brisano sporočilo]
14.11.2008 14:58:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 943
14.11.2008 15:02:55   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr
Maxica in muki - jutr je petek user posted image

Zakaj že?user posted image
vidve imata rade petke... boš zanikala? user posted image
no, pa čimrej se ti nej odmaši vse skup, da boš lažje dihala!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 944
14.11.2008 15:26:58   
Lu
Hej hoj!

Mož preživel.

Imam pa sineta spet doma user posted image user posted image user posted image In za nameček še P ne dela pop. Samo odrasli. Bom videla kaj bo ponoč. ZAenkrat ˝samo˝vročina 38,5 , pa smrkanje, kašlanje, solzenje učk,.... Eh klinc.

Na šihtu sem sama. Kdo bo delal nimam pojma, ampak zdaj bo otrok doma dokler ne bo čisto ok. Tako.

Maja je pa itak punca od fare. Joj to je že prava gdč. Res. Pa take fore ima, da dol padeš. Npr. včeri je mojmu rekla, k se je zraven ulegu, da naj da glavo stran, ker ji bo majčko umazal user posted image

Kuki- a Martinu ne gre nič dol kožica? Ker Tianu je šla komaj 3 dni malček dol. Ampak ne še cela. Se na eni strani še drži. Držim pesti, da čimprej mine bolečina.

papa do večera

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 945
14.11.2008 15:34:52   
frrrr
danes sem pa leeeena.

@lina - vse najboljše tvojemu možu za RD! mogoče mu podariš razvajanje - masažo ali kaj podobnega.

moci - hodim v najbližjo savno Konex, kjer je cena 16€... je dokaj drago, a js izkoristim do konca... okol 19ih grem, pa okrog 22:30 vn (do 22:45 je odprto). večinoma grem sama s knjigo. malce počivam, razmišljam, berem... vglavnem ni mi dolgčas user posted image
žličkanje - no, zdej ti pa verjamem user posted image
operacija dragega se pa sliši user posted image kot po tekočem traku user posted image

Maxica - savna bi res znala pomagat odmašit kanale user posted image samo pr končnem ohlajanju morš pazit, da se res ohladiš... sicer lahko prehlad še mau napreduje. takšne so moje izkušnje, ni to neki strokovnega user posted image

hujšam? vse hušejša sem user posted image kam? naj bi v rit, stegna in trebuh... pa se mi zdi, da sem samo v roke in malenkost v pas user posted image no, enih 12 kg je že viška... ampak si ne delam utvar in vem, da bom zadovoljna še 5 minusa.

Lu - naj tvoj mož fajn opravi dans.

psaša - tekmovanje za naj sobo user posted image vam pošljem dokaz, da je bil jaša na 3. mestu 10:30, igra potekala do 12:00. in potem je začel nenadoma strmo padati user posted image v minuti okrog 100 glasov user posted image brezveze.

zmenkarije... povejtekje in kdaj... pridemo. tudi za ženski čvek sem. ta vikend in naslednjega smo v lj. naslednjo soboto po vsej verjetnosti že zasedeno, nedelja bi pa šla. žensko druženje kadarkoli... no, 20. ne morem, ker grem na Gibonnija user posted image user posted image user posted image

spol otroka - men po kitajskem napovedalo fantka, pa še uno metodo sem sprobala nož/škarje, ker sem bla firbčna... oboje napovedalo fantka... no, pa je res bil fant.

Remy - blestela boš! ne glede na vrednost obleke, boš odlična! samo dobro se moraš počutit v oblačilu in bo.

no, zdej pa počasi ugasnit računalnik in domov.
danes dobimo obisk prijateljice iz bivše službe.
jutri moramo v šoping - Jaša rabi škorenjčke za po lužah, ker so prejšnje puščale. pa kakšen šal bo počasi prav prišel in volnena kapa. mami potrebuje kakšne čevlje in jakno (ampak to je bolj tko, če bomo ravno mimo šli, iskali ravno ne bomo, ker se mi ne da). mož pa potrebuje jakno in čevlje, ampak to ni tolk hudo izbirat, ker ima glede na svojo postavo full majhno izbiro in lahk pr blagajni že vprašaš imate/nimate user posted image
pa kakšen izlet in mogoče plavanje imam v načrtih za vikend. nič udarnega.
lotit se moram foto knjige za očetovo darilo za rd, pa nimam časa... imam 6 albumov fotk iz katerih moram izbrat kaj dobrega in za poskenirat.
dost teženja... papa

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 946
14.11.2008 15:36:34   
frrrr
Lu - naj se Tian pozdravi in prav maš - najprej familija in zdravje, pol služba... čeprav pr teb je familija tut s službo povezana in je toliko težje postavit prioritete. zdrav vikend vam želim!

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 947
14.11.2008 15:41:46   
Lu
Frrr tako, je. Ampak bomo preživeli. Zdravje je na 1. mestu user posted image

Prodajam digitalni fotoaparat Canon A560user posted image Mogoče katero zanima?
Evo slikce: user posted image

Star je slabo leto.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 948
14.11.2008 17:32:17   
muki1
Mis, z malo zamude, imam luknje v spominu. Moje sožalje za babico.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 949
14.11.2008 18:14:38   
Maxica
Frrr, a veš, da sem že enkrat tuhtala, ker nisem bila še nikoli v savniuser posted image , da bi te prosila, če se mi enkrat pridružiš, ko imaš bolj izkušnje na tem področju? Kakšno sobotko, bi šlo?user posted image
Sicer sem pa že bolje, čeprav uutruuujenaa ful. Ma, sam da je vikend, priznam, da mi petki res pašejo, ja, Frrr, imaš prav.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.