|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-5
14.11.2008 19:11:21   
moci
khm. a bosta povedali, ko bosta šli? če bom zbrala dovolj samozavesti bom šla zraven. 

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 951
   [Brisano sporočilo]
14.11.2008 19:23:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 952
14.11.2008 19:25:25   
Lu
A da bi se kar v savni zmenile user posted image

moci dolgujem ti še CD iz tvoje deklišne in tvoje pevske sposobnosti.
user posted image  Še vedno jih ne znam objavit user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 953
   [Brisano sporočilo]
14.11.2008 20:01:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 954
14.11.2008 20:38:48   
moci
uf, jaz bi mela enepar ur z depilacijo, če gremo v savno.
ja pa pejmo tja v naklo v tisti welnessuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 955
14.11.2008 20:38:54   
Lu
no,no sivkamivka user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Neposredna povezava do sporočila: 956
14.11.2008 20:39:20   
Lu
Še katera kaj rabi od next. Očitno mi je uspelo. user posted image user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 957
14.11.2008 21:03:56   
moci
hm, grem pogledat.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 958
14.11.2008 21:06:51   
moci
sem šla pogledat, pa sem se spomnila, da moramo najprej kaj zaslužit

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 959
14.11.2008 23:13:47   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Frrr, a veš, da sem že enkrat tuhtala, ker nisem bila še nikoli v savniuser posted image , da bi te prosila, če se mi enkrat pridružiš, ko imaš bolj izkušnje na tem področju? Kakšno sobotko, bi šlo?user posted image
Sicer sem pa že bolje, čeprav uutruuujenaa ful. Ma, sam da je vikend, priznam, da mi petki res pašejo, ja, Frrr, imaš prav.

ni blema. se ti pridružim. samo obljubit morš, da neuš gledala moje vlke riti user posted image ti samo povej želje in akcija user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 960
14.11.2008 23:14:24   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: moci

khm. a bosta povedali, ko bosta šli? če bom zbrala dovolj samozavesti bom šla zraven. 
vzamemo. ampak isti pogoj - ne gledat riti user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 961
14.11.2008 23:16:04   
frrrr
odlična ideja za zmenkarije v savni. do zdej sva se z Evik že takole razvajale... pa še masažo sva si privoščile user posted image in nisva gledale riti user posted image

termin in lokacijo pls

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 962
14.11.2008 23:22:46   
frrrr
js sem prišla iz savne čist sproščena in grem kr v posteljo user posted image
lepo spite!

in lep, zdrav vikend vsem!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 963
15.11.2008 7:55:45   
frrrr
dobro jutro user posted image

kuhan riž z mlekom, mali se igra z avtki... sva mogla še na previjalno enega s sabo nest user posted image
danes mož spi, jutri pa js. v svojo dieto danes vključim še sadje in jogurte - jupi user posted image

jaša naju včer spet eno pesmico hotel naučit... morem preverit ali kaj manjka... gre pa nekako takole: krica kraca, glej pajaca, ki coklja, ki colkja, hopa cupa hopa ca user posted image plesat znava prav, za besedilo pa nisem čist sigurna user posted image
drgač se pa v vrtcu tut take učijo špela marela na kahli sedi in fajfo kadi user posted image al pa uno po morju pljuje ladja, na njej je kapitan, pozna vse morske znake,... naprej ne znam, jaša še neki momlja dalje in se pleše zraven - se prime za nos in naredi blublublu user posted image pa dvigne roko kot bi pil in naredi gluglguglu user posted image

nč, zajtrk kuhan...
upam, da bo sonček

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 964
15.11.2008 8:25:22   
Maxica
Dobro jutro, tudi jaz sem že pokonci, čeprav sem čisto fajn naspana. Tudi jaz upam na sonček.
Sta pa včeraj oba otroka imela mal prebavne težave, skoraj drisko, ne vem, kaj bi bilo, Lan še večkrat kot Max, tako da upam, da bo danes bolje.user posted image
Za savno drži. Se probamo zmenit za eno soboto? Jaz bi takrat najlažje, no.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 965
15.11.2008 9:11:37   
piskot
samo na hitro se javim.

vceraj sli na operacijo, ampak ni bil obrezan. so mu ocistili smegmo in potegnili dol kozico. zdaj ga boli ko lula. danes zjutraj je rekel atiju naj vzame srafenciger in mu lulija popravi user posted image . pravijo da bo vsak dan boljse.

mejte se, vas berem v ponedeljek, ker mi je crknila masina.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 966
15.11.2008 13:27:55   
moci
morju pljuje ladja, na njej
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

dobro jutro user posted image

kuhan riž z mlekom, mali se igra z avtki... sva mogla še na previjalno enega s sabo nest user posted image
danes mož spi, jutri pa js. v svojo dieto danes vključim še sadje in jogurte - jupi user posted image

jaša naju včer spet eno pesmico hotel naučit... morem preverit ali kaj manjka... gre pa nekako takole: krica kraca, glej pajaca, ki coklja, ki colkja, hopa cupa hopa ca user posted image plesat znava prav, za besedilo pa nisem čist sigurna user posted image
drgač se pa v vrtcu tut take učijo špela marela na kahli sedi in fajfo kadi user posted image al pa uno po morju pljuje ladja, na njej je kapitan, pozna vse morske znake,... naprej ne znam, jaša še neki momlja dalje in se pleše zraven - se prime za nos in naredi blublublu user posted image pa dvigne roko kot bi pil in naredi gluglguglu user posted image

nč, zajtrk kuhan...
upam, da bo sonček

lej:
http://www.ringaraja.net/forum/m_974807/mpage_1/key_/tm.htm#975057

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 967
   [Brisano sporočilo]
15.11.2008 15:20:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 968
   [Brisano sporočilo]
15.11.2008 15:24:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 969
15.11.2008 16:13:36   
moci
hm, samo riž jemuser posted image

verjamem, da je lušno na morju. mi gremo tudi kmaluuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 970
15.11.2008 16:17:05   
altati
Dan, tukaj sem.
Operacijo preživela.
Operirana bila na rojstni dan (ful lepo darilo, a ne).
Operacije ne privoščim nobeni.
Bolečin po njej še manj.
Zdaj imam strogo ležanje, ampak itak skoraj ne pridem do wc-ja, kje da bi še kaj več.
Je pa ena velika prednost - hm...ne vem kako naj vam povem.
Ponovno sem nedolžna (po zagotovilu mojega predragega kirurga, ki je res car).
Sledi porodov ni več, nožnica zašita.
Aja, pa še sexam lahko (po min.mesecu abstinence, ki mi jo je zabičal kirurg) po mili volji, ker po naravni poti ne morem več zanosit.
Odrezali so mi cel maternični vrat, spodnji del maternice, dvignili mehur in ga pritrdili više, ravno tako nožnično steno.
Šivov imam še in još....operacija je bila čez nožnico.Operacija je trajala 2 uri. Ves čas sem bila budna, dobila sem spinalno anastezijo. Se pogovarjala s kirurgom, ki mi je razlagal kaj dela in anastezistko, ki mi je pomagala, ko mi je bilo slabo, se pogovarjala z menoj, v glavnem bila čudovita.
Najhuje je bilo, ko po operaciji nisem čutila nog. Jih prijemaš, pa ne čutiš. Ne moreš se premakniti, v glavnem si paraliziran. Grozno.
3 dni sem strašila okrog s katetrom, kar je po svoje prav fino, ker ni treba hodit lulat:).
KC je sramota vseh sramot.
kopalnice so iz časa Marije Terezije, ravno tako wc-ji in bolnišnične sobe.
O hrani raje ne bi. 3dni itak nisem jedla nič, popolnoma nič. 4.dn pa zjutraj kos kruha. Nato sem pa sprosila kirurga, da me spusti domov. Uradno bi morala do ponedeljka biti še v bolnici, a se je pustil sprositi.
Osebje na intenzivni negi fenomenalno (v veliki večini z eno izjemo- o tem kdaj drugič, spomnite me, prosim).
Osebje na oddelju super, s hudo izjemo, ki totalno kvari povprečje, a sem ji včeraj namenila prosti spis (sem zaprosila za vprašanik o zadovoljstvu in napisala, naj jo prosim pošljejo delat na Dob, ker je primerna samo za tja). Tudi na to zgodbo me spomnite, jo bom kdaj kasneje opisala.

Neposredna povezava do sporočila: 971
15.11.2008 16:24:29   
altati
Da še malo nadaljujem.
Ker sem že na operacijo šla rahlo anemična (slabokrvna), s hemoglobinom 109 (spodnja meja je 120) in ker sem še pri operaciji izgubila kar precej krvi ( 400ml), sem postala hudo anemična. Hemoglobina imam trenutno 71. grozila mi je transfuzija, ki sem jo zavrnila, no pa me je ponovno rešil moj kirurg z dopinškimi injekcijami, V glavnem čest test dopinga ne pridem trenutno. Ampak hemoglobin je pa zrastel iz 66 na 71. Ful, a ne. Posledica so veliki, temni podočnjaki, pa ko vstanem se mi cel svet vrti. Aja, je pa tud  dobra stvar - predpisal mi je refošk, na recept:) (vsak dan 2 dcl, obveznouser posted image ).
Sem bila pa daleč najmlajša na oddelku, čeprav sem imela super cimre. Mi je bilo pa prav fino, ko so me sestre naslavljale z gospodična. potem sem pa veselo razlagala, da sem že zdavnaj gospa s tremi otroki, mi pa skoraj nihče ni verjel. Prav dober občutekuser posted image .
Sem pa občudovala 2 gospe v moji sobi, z diagnozo rak jajčnikov, ena tudi že z metastazami, ki sta bili res polni volje in energije. Res občudovanja vredno in prepričana sem, da jima bo boj z rakom uspel.
No zdaj imam goro  zdraviil, vsak dan moram pojesti 8 tablet.
Aja, pa še en pozitivna stvar. Zelo na hitro se znebiš odvečnih kilogramov. V 4-ih dneh sem šla 4 kg dol.
Otroci so preživeli. Deček razlaga da mami trebušček auva in me hodi božat. Tia se me drži kot klop. Mlada dama pa je nesrečna, ker je spet pod nadzorom. A kaj čmo, tako je.....
no, to je to.....
zdaj vas grem pa en mal prebrat, če mi prej ne zmanjka moči.

Neposredna povezava do sporočila: 972
15.11.2008 16:27:06   
altati
Maxi moja draga - hvala za prekrasno čestitko. Zlata si! Zdaj sem spet polna optimizma. Pa dva meseca poležavanja me čakata. Ker če bo vse ok, bom lahko šla delat tam okrog 10. januarja, prej ne.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 973
15.11.2008 16:27:44   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

Altati - happy happy birthday to you !!!!user posted image user posted image

*Lina*, hvala. Kaj praviš, si zdaj že zaslužim kakšen tvoj osebni obisk?????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 974
15.11.2008 16:29:00   
altati
mis - moje sožalje user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.