|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-5
12.11.2008 23:45:18   
frrrr
pikapolona, js bom kr za pižamo to porabila user posted image je bil letos krokodil za pusta, drugo leto bo pa menda čebelica user posted image

piškot - vaš otrok je res lepo vzgojen... mislim ej, kako se zahvali za darilo user posted image

Maxica - ne bo miklavža, ne ne lump user posted image

*lina* - vašega Tristana res en angelček čuva... naj ga še naprej... ograjo pa le nardit ja.
ognjič pa js uporabljam za jaševo suho kožo, mu jo fajn pocajta... na ranice še nisem kdaj nanašala ognjiča. je pa menda alergen.

moci - naj operacija mine brez zapletov in naj čimhitreje okreva tvoj dragi.

lucika - Aidan pa čez noč postal govorec in pol... no, zdej boš vedela kako zgleda to, ko naenkrat pr hiši ne prideš več do besede user posted image

psaša - brez skrbi, tudi vas to čaka kot luciko user posted image

od kod mi energija? špeha mam tolk, da ga sproti mau kurim, pa se user posted image noče stopit user posted image sem pa čist ponosna nase, ker se preživela 8. dan brez slaščic in se mi jih niti slučajno ne lušta user posted image
Postojnska jama - bila na Gajinem kraljestvu... video in zvočna tehnika odlična, magično gledališče Serpentes tut full odbito... po celi jami smo se sprehodili in so nas spremljala glasba, video projekcije... vsake tolk kakšna bejbika oblečena v pravljična oblačila plesala... na najvišjem vrhu jame ena prepevala (kao muza liričnega navdiha)... na koncu ena tetka igrala harfo... full full lepo. grem zdej fotke pogledat, pa vam kakšno pripnem... aja, na koncu sem se pa še najedla full... smo jedli hrano po jedilniku, s katerim so letos v Termah3000 zmagali na nekem tekmovanju in dobili zlato medaljo... med njimi bila tudi morska žaba, ki je zelo okusna user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 901
13.11.2008 0:25:02   
frrrr
evo, nekaj akterk na delu...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 902
13.11.2008 0:26:34   
frrrr
pa še eno jamsko user posted image
user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 903
13.11.2008 0:35:30   
frrrr
še mau Jaše...

ta je sobotna
user posted image

ta je nedeljska, obisk pri mojih starših
user posted image

in nekaj današnjih...
takole jezik vn moli, če počne kaj resnega... menda ima to po men... js ne priznam user posted image
user posted image
igra se pa z "novimi" igračami... ki jih čez 30 dni vrnem v knjižnico user posted image
user posted image
in še moja moja medvedka
user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 904
13.11.2008 0:37:19   
frrrr
še perilo obesim in spat... nočko!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 905
13.11.2008 7:23:41   
Lu
Frrrr kaj ti ješ,piješ,... da ob taki uri še pokonc delaš user posted image user posted image A si user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 906
13.11.2008 8:27:00   
psaša
Lu a ti še kaj naročaš pri Next? Sem pa brzinska, a ne? Ma, mali je tolk zrasel, da so mu vse hlače skoraj premajhne.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 907
13.11.2008 8:29:40   
Anonimen
mi bi šli pa v soboto v Ikeo, v Celovec, pa me zanima kakšne so kaj vremenske razmere na Ljubelju ? Sem malo brskala po internetu pa nikjer ne najdem informacije....če je kateri kaj bolj znano, bi se priporočala....

(odgovor članu psaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 908
   [Brisano sporočilo]
13.11.2008 9:28:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 909
13.11.2008 10:35:40   
@lina
piskot, o operaciji ti res lahko jaz kaj več povem, če te zanima, smo šli čez to pri Juretu...lahko me vprašaš prek ZS,... Nočem te strašit, ampak prvi dan ni nič luštno, jaz pa še pripravljena nisem bila na to... saj potem se hitro poštima...

mis, če imate danes pogreb - naj bo lepo slovo od vaše babice, bodite močni!

lina, naš je tudi  enkrat tako padel s približno enako visoke škarpe...ampak on je imel samo eno fejst velko buško na čelu, tako za pest veliko, še kri mu ni nič tekla... ne vem, včasih res znajo ti otroci pravilno past...
Zdaj sva na rob te škarpe posadila ciprese...
Če boš šla v Celovec, poročaj... jaz bi šla naslednji vikend ali pa pol še enega kasneje...

Maxica, pa ni nič siten brez popoldanskega spanja?user posted image

frrrr, ko gledam tvoje fotke imam kar slabo vest...mi fotoaparat kar zanemarimo na določena obdobja... Luštne fotke! Zanimivo, Matjaž tudi jezička kaže, ko se zatopi v delouser posted image

psaša, mi smo na istem kot vi glede govora...zaenkrat se še ne sekiram...

IZVIRNO SPOROČILO: moci
remy, bankrot za cunje spada k prvi službi. in k vračanju po porodniški in dodatnih kilahuser posted image user posted image
   - ne bi mogla bolj zadet bistvauser posted image

altati, malo z zamudo - vse najboljše!

moj user posted image  ima jutri rojstni dan in jaz ne vem, kaj naj mu kupim. Pravi da nič ne potrebuje, da bo dovolj če mu samo torto spečemuser posted image  

< Sporočilo je popravil @lina -- 13.11.2008 10:37:27 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 910
13.11.2008 12:42:01   
Anonimen
ja, enkrat za spremembo sem kupovala zase, Tinkara ima tako vsega dovolj.....zaenkrat, jaz pa sem za to službo čisto brez cunj, nekaj sem že kupila, no v bistvu že preveč glede na to, da še ni plačeuser posted image , ampak na kongres pa tud ne morem v kavbojkah!
Imam pa že danes kar malo treme.....

Danes sem šla še rihtat za vrtec, kaj mi bodo zaračunal, packi......očitno bo šele drugo leto tist obračun, da sem bila letos brez službeuser posted image , ampak takrat bova pa oba že v službi in kakorkoli presegla vse in plačala maxuser posted image
Potem me še tako "prijazno" opomni, da nisem sporočila, da imam službo, pa sem ji lepo prijazno nazaj povedala, da imam po zakonu za to čas 15 dni in da sem šele 4. dan v službiuser posted image   (za nekaj pa je koristil moj zadnji izpituser posted image ), pa še jezna sem, ker bodo celo pogodbo brali, pa kaj jih to brigauser posted image

(odgovor članu @lina)
  Neposredna povezava do sporočila: 911
13.11.2008 13:21:39   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

pa še jezna sem, ker bodo celo pogodbo brali, pa kaj jih to brigauser posted image

zakaj se pa ne zmeniš v službi, naj ti napišejo potrdilo, koliko bo tvoja plača znašala (v skladu s pogodbo o zaposlitvi), pa samo to neseš na občino? Saj vsega res ne rabijo brat, njih pa tako zanima samo bruto znesek.

Ker po pravilniku o plačilu staršev tudi dostaviš samo potrdilo delodajalca o bruto plači zadnjih treh mesecev (če nisi bil zaposlen vseh 12 mesecev), ne dostavljaš pogodbe o zaposlitvi. V tvojem primeru nimaš zadnjih 3 mesecev, imaš pa opredeljeno bruto plačo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 912
   [Brisano sporočilo]
13.11.2008 18:34:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu @lina)
  Neposredna povezava do sporočila: 913
13.11.2008 19:19:10   
Lu
Evo mene pa dolgem času malo bolj na dolgo user posted image

Skratka.

Mis tudi moje sožalje.

*Lina res sreča za Tristana, da se je vse dobro končalo.

moci naj ti moža čimbolje poštimajo, da ti bo služil tako kot treba user posted image

@lina hehe teli deci.... Sta si cotke predala kar moj pa tvoj pa noben pojma o pojmu user posted image user posted image

Ja pa jaz tudi z malo zamudo user posted image . Vse naj naj draga moja altati user posted image user posted image Pa mal več se javljaj, no. user posted image

psaša zdaj čakam, da se mi nekdo javi iz Nemčije. In bom potem preko Nemške strani naročala. Upam, da tokrat bo šlo. Drugače sem pa preko ene druge naročila, ki je zaračunala na vsak artikel 2 funta.

Frčka daj si link v podpis prosim, da ne iščem skoz kje naj dam glas za Jaša.

Smo šli pa v soboto na pohištveni sejem. Mmmmmm kake dobre stvari.

Nič grem še malo posrfat.

Moj dragi ima pa jutri koloskopijo in ima danes čistilno. Je rpav bogi, ampak jutri bo še bolj pomojem. user posted image user posted image Bo že. Sej je dec.

papa

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 914
13.11.2008 22:23:16   
frrrr
ja kje pa ste? padle na drugo stran user posted image

Lu, nisem user posted image , sem na dieti in pogosto v savni, jutri spet user posted image

evo link  http://bibaleze.si/multimedia/z_igraco_do_nove_sobe/jasa-in-nodi.html
glasovanje poteka še jutri do 12. ure. HVALA vsem!

Ikea - men še vedno ni ratalo prit do Ikee. in zaenkrat je prestavljena v nedogled, ker sem prejšnji teden kupila oz. naročila sedežno... kotno, 2x2.5m, usnjeno, bež barve... vglavnem keša zaenkrat za stanovanje ni.

*lina* - poročaj kako uspel šoping! pa povej kako je kaj Tristan?

Remy - js tut lani mogla pogodbo o zaposlitvi predložit za znižano plačilo vrtca user posted image

@lina - mi imamo galerijo, kamor moram vsaj 1x tedensko fotke za babice pripet user posted image

mis - kako norice? se jim je Neža izognila?

piškot - držte se jutr! naj Martin čimbolje prenese operacijo.

Maxica in muki - jutr je petek user posted image

grem počasi proti postelji... sem v minusu user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 915
13.11.2008 23:54:11   
muki1
Ej.
Še sem živa. Nekam se vlačim sem in tja zadnje dneve. Nisem razpoložena....bo že.
Vas spremljam, berem....

Sivkamivka, kako si?
Piškot, upam, da poštimajo Martinovega lulčka brez velikega trpljenja za vas.
*Lina*....mate pa srečo. Dobro da se ni hujše končalo.
Remy, uživaj v službi
Frrrr, če hočeš zanositi po novem letu, ti svetujem, da ne hujšaš naglo z kakšnim stradanjem. Boš dobila takšen fidbek, da se ti bo zrolalo. Poznam iz izkušenj. Sem shujšala s to beljakovinsko dieto pet kil. Mislim, da celo 6, pa je potem 1 šla gor....ko sem zanosila z Ivo sem fasala takoj vse nazaj, pa še zdaj jih mam. Res...pri prvi nosečnosti sem se redila v začetku nič, pri Ivi pa sem vzhajala kot kruh. Mislim, da se mi je telo maščevalo za stradanje, potem več nisem pazila in bum. No, tak za opozorilo. Saj veš da držim pesti, da boš lepa in fit na službeni novoletni zabavi, saj tak vem, da se ti samo za to gre user posted image .
Glasovala za Jašo.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 916
13.11.2008 23:59:57   
frrrr
muki, js sem dans preživela 9. dan beljakovinske... jem res veliko in kile ne gredo kaj preveč dol... verjetno bom še jutri strogo na beljakovinski, pol pa začnem počasi še sadje in jogurte uvajat. drug teden ne časa za aerobiko, 22. imajo pa ravno dan odprtih vrat v meni najbližjem klubu in grem, ker imajo tist dan še akcijo - kupiš mesečno karto, ne plačaš letne članarine + 14 dni ti podarijo... torej bom kupila mesečno karto in športala mesec in pol user posted image no, pol je pa že smučanje tu... torej ne bom se neki stradala... že zdej se orng razvajam z ogrooomnimi zrezki user posted image mi pa prvič v življenju ni hudo za slaščicami... ampak res prvič, prav ponosna sem nase user posted image

zdej grem pa res spat... se je mau zavleklo tole moje uspavanje same sebe user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 917
14.11.2008 0:37:53   
muki1
Ne boš zadnja, pa ne ne boš........user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 918
14.11.2008 7:21:38   
Maxica
Dobro jutro, vidim, da imamo spet nočne duhce na sceni.user posted image
Jaz še vedno ali pa spet, če hočete, prehlajena, grlo me boli in vse v glavi me tišči, se mi zdi, da ko bi mi vsaj kaj iz nosu teklo, da bi mi brž odleglo. Tako je pa vse nabutano.user posted image  Bo že. Sam da je petek in vikend pred vrati, to to to. Zvečer imam taichi, jutri gremo na eno praznovanje rojstnega dne, v nedeljo pa zabušavamo sto na uro.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 919
14.11.2008 7:24:42   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr
Maxica in muki - jutr je petek user posted image

Zakaj že?user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 920
   [Brisano sporočilo]
14.11.2008 8:07:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 921
14.11.2008 9:03:27   
moci
frrrr, vau kakšne fotke user posted image

lina, mi tudi planiramo ikeo naslednji teden med tednom, da bo manj gneče (upam). poročaj, kako bo.

@lina, vse najlepše tvojemu možu. pelji ga v gledališče ali na večerjo, v savno, ...

lu, uf, bogi tvoj dec. moja teta je bila ta teden in je bila kar revčka. samo ona ima s posteljo vred 50 kguser posted image

frrrr, kakšni dieti? izdajalkauser posted image koliko plačuješ savno, si našla kaj ugodnega? jaz bi tudi kaj šla, pa čakam, da matjaž shodi, ker sama ne maram it

maxica, kaj pa savna, po mojem bi ti pomagala.

sivkamivka, uživaj s svojima sončkoma. si še doma ali že delaš?

naš dec že lahko vozi, zame je to pravo olajšanje, ker bi ga počasi povozila ali pa vrgla iz avtauser posted image
tako, da se vsaj premika na bolje.
operacija je bila 5 minutna. pa tako so komplicirali. odprli, odšravfali, zašili, pa adijo. za domov sva šla še na kosilouser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 922
14.11.2008 9:05:32   
moci
kaj je zdaj, se bomo kaj dobile ali ne? user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 923
14.11.2008 9:11:39   
moci
žličkanje

evo, kokoškeuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 924
14.11.2008 9:14:15   
psaša
frrrr pa kaj se dogaja tam pri vas na glasovanju. Sem malo brala, grozno, če je res kar pišejouser posted image
Kam pa ti sploh hujšaš?

lu sporoči mi, ko boš kaj zvedela. Upam, da bo z možem vse OK.

moci super za možeka

sivkamivka user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.