|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
12.11.2008 21:43:03   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Dinki, to je pa zate, mislim odgovor na tvoje vprašanje o prehrani in količini popitega mleka.
Literatura iz leta 2005
od 7 do 12 mesecev: 4 obroki  - 2x 250 ml mleka in 2x 250 ml sadno/žitna/zelenjavna/mesna kaša

Literatura iz leta 2008
od 8 do 9 meseca: 5 obrokov  - 2x 250 ml mleka in 2x 250 ml sadno/žitna/zelenjavna/mesna kaša in 1x 250 ml mlečno/žitna kaša

od 10 do 12 mesecev: 5 obrokov  - 1x 250 ml mleka in 3x 250 ml sadno/žitna/zelenjavna /mesna kaša in 1x 250 ml mlečno/žitna kaša

jagoga, hvala. Vidim, da smo mi bolj naravnani v literaturo iz leta 2008 user posted image

mi smo v najbolj požrešnih dneh šele pri letu 2005 ...

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Sem pa gledala v Toys are us v avstriji, da majo kr ene fajn akcije sploh za igrače, pa tele copatke sem gledala, pa so mi luškane, sam ne vem, kk so kaj uporabne!user posted image
Cena je pa 5€.

za te copatke ne vem, vem pa da je sin dobil v dar nekaj podobnega: bile so zgoraj mehke (pena) in spodaj gumijaste ... so bile obupne za hodit! Nogica je notri kar plesala, guma pa ga je ovirala pri hoji (preveč je "bremzala"), pa še kar težke so bile ... oz. ves copat je bil težek zaradi podplata!

No, saj če so mišljeni za "nehojo", torej za lepoto, potem je itak vseeno kako se hodi v njih. So pa luštni vidit, taki "klasični" user posted image .

TERIDA user posted image IN TINA50,user posted image
user posted image NAJLEPŠA HVALA!!!

JOJ, bolančke imamo spet na RR! Čimprejšnje okrevanje LIAMU IN LUKCU! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

STAJICA: v našem enosobnem stanovanju ni prostora še za to reč.
Če bi pa imela kmetijo, nebotičnik ali pa vsaj enodružinsko hišo (ali pa vsaj hiškico) bi pa stajico imela, in sicer samo za tiste trenutke, ko otročka ne bi jemala s sabo ... ko bi šla po petršilj na vrt, pa bi deževalo (hiška-hiškica) ali ko bi šla dooool v likalnico po polikano perilo (nebotičnik) ali ko bi kuram nesla olupke in star kruh (kmetija). Čeprav se da v zadnjih 2 primerih imenitno sling ponucat! Samo na dež ne bi otroka nosila, no. Aja, pa če bi kaj švasala, klesala, drva žagala ali malala - takrat tudi pride stajica prav. A ker običajno teh stvari ne počnem, se mi zdi da je stajica v običajnem življenju običajno nepotrebna.

< Sporočilo je popravil Naša črtica koraka -- 12.11.2008 21:46:09 >

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
12.11.2008 21:53:01   
aleži
Mumu hvalaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
12.11.2008 22:14:02   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Mumu hvalaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

se pridružujem in že pošiljam mojmu na šiht, da bo sprintal, ker je velik! hvalaaaaa

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
13.11.2008 7:16:06   
tina50
jutro!

samo na hitro!

kje pa ste res vse!user posted image  

zdele mam pa zobozdravnika, kaj bo kej ugotovil, sicer boli me ne nič, sam vedno kej najde! upam, da bo lan priden pri babici!

nič, se grem počasi spravlat, ker še Lana peljem k mami in upam, da mi ga uspe še tam uspavat preden grem!

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
13.11.2008 7:54:56   
aleži
Dobro jutro,

danes imava z Žigcem pregled na Debelem Rtiču in gremo vsi3, saj upam, da ne bo dežja.

Pa še eno lepo novičko sem dobila zjutraj preko sms: kolega je postal očka malemu Filipu v Lj porodnišnici. A katera ve točen naslov, da pošljem čestitko?

lep dan vam želim

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
13.11.2008 8:42:14   
mumu
JUTRO

Očitno res še vsi spiteuser posted image  po moji logiki bi to lahko držalo, ker je naša spala do 7.30 user posted image user posted image user posted image , bodo vaši sigurno do devetihuser posted image . Se je pa sam enkrat zbudila in to šele ob štirih smo jedle in to je blo to.
Očitno se je neki spremenilo, ker je včerej spala 1x dobro uro v drugi rundi pa 40 minut, sploh nisem mogla verjet.

Zdej gremo pa hiter vn, vsaj do trgovine, da kupimo banano in jogurt da bo imela malco.

Aja pa ne me tolk hvalt user posted image  k sem od tako daleč pršla, men to sploh ni problem, ful rada vozem tko da če bi me zdele kdo poslau u London bi se usedla in šla brez problema user posted image .

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
13.11.2008 8:43:37   
Lona76
Dobro jutro!

Noč je bila super! Se je zbudila ob 4. za mleko in potem ob 7:30user posted image user posted image  Je pa tut zdej dobrovoljček. Ja se vidi da je naspana. Tilen je pa babico že ob pol sedmih zbudu in me je vsa zaspana klicala user posted image . Ja moja tašča je navajena na dolgo spanje.

Joj Dinki jest tebi razlagam kok na dan mesa poje ti pa si verjetno spraševala na teden. Ja kot so ene že napisale 3 krat na teden.

Aleži po moje če daš porodnišnica ljubljana bo pošta prišla. Je pa Šlajmarjeva sam ne vem kok user posted image . Telegram vedno rečem samo porodnišnica lj.

Tko zdej se grem pa s Tajo igrat, ker sva čisto čisto sami.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
13.11.2008 8:44:41   
Lona76
mumu vidim da sva imeli enako nočuser posted image user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
13.11.2008 9:22:04   
jagoga
DOBRO JUTRO

IZVIRNO SPOROČILO: mumu

Očitno res še vsi spiteuser posted image  po moji logiki bi to lahko držalo, ker je naša spala do 7.30 user posted image user posted image user posted image , bodo vaši sigurno do devetihuser posted image . Se je pa sam enkrat zbudila in to šele ob štirih smo jedle in to je blo to.
Očitno se je neki spremenilo, ker je včerej spala 1x dobro uro v drugi rundi pa 40 minut, sploh nisem mogla verjet.

Res je, oba sva spala do 9 ureuser posted image , to dela ko je slabo vreme, če ne že ob 6:30 vstane.
MUMU, tudi tvoja te kdaj preseneti in to  v pozitivnem smisluuser posted image , danes malo bolj dolgo spala, v torek spala v avtu,...

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
13.11.2008 9:25:37   
jagoga

Pa še eno lepo novičko sem dobila zjutraj preko sms: kolega je postal očka malemu Filipu v Lj porodnišnici. A katera ve točen naslov, da pošljem čestitko?

Dinki in Terida: ja superca sta se spravile v cliota. Nisem si mislila, da vama bo uspelo, saj ga tudi jaz imam.  Pohvala vredno!!!

No, pa imava še nekaj skupnega, CLIO-ta in tudi jaz sem včeraj zvečer dobila SMS, da je kolegica rodila.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
13.11.2008 9:27:23   
lucalu
Dobro jutro mamice! Kako ste kaj?
Pri nas je vse pod kontrolo, noč prespana (z eno malo budnico - ampak nič strašnega).
Tai je pravkar pozajtrkoval in drema svoj prvi dopoldanski dremež, tako, da ima mamica čas za kavo z vami. user posted image
No, pa da vas probam dohiteti...

IZVIRNO SPOROČILO: marita
jaz sem se za vikend potepala po londonu. ja prav ste prebrale.

Bravo mami!!!! user posted image user posted image user posted image
Emi pa pikapokice, upam, da je že vredu!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lucalu: Tvoj user posted image  je pa res frajer da med previjanjem zaspi, kej tazga pa še ne user posted image .

Saj pri nas tudi to ni običaj, se je zgodilo PRVIČ in verjetno zadnjič... user posted image  sem ga pa slikala, ampak s telefonom, ker aparata ni bilo v bližini in so slike bolj slabe...
Pa vseeno (upam, da mi rata):
user posted image

user posted image

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Zala.
Lucalu berem da si iz Celja mogoče pa midve kdaj organizirava srečanje na naših koncihuser posted image

To pa res ni slaba ideja!!! user posted image

Tit ima nov trik. Danes je bilo že tretje jutro, da ko se zbudi se sam dvigne z rokico ob ograji in kuka ven iz posteljice. Ma kolk je prisrčen. Se zbudim in pogledam prosti njemu in ven kuka rokica in njegove učke user posted image . In pol je itak cel smeh ko vstanem in začnem vsa navdušena govoriti kaj pa to dela.

Bravo Tit!!! user posted image

OK, še moj dolg, torej slikice kako smo izgledali mi 4 v mojem avteku. še dobr, da je Terida suhica user posted image .

user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tina50
sem dala slike v album, pa sem jih tako lepo pokomentirala, pa nič ne piše zravenuser posted image

tina50 super slike!!! Lan je pravi cukrček!!! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: TIMOTY
Sam tolk, da javim mojemu sončku je 2x uspelo, da se je sam usedel user posted image user posted image user posted image - kako je posrečen, kr učki so se mu zasvetili od veselja, da mu je rata luser posted image .

Bravo Timotej!!! user posted image

danes ko sva jedla midva kosilo-buranjo, sem pa Lanu dala malo kruheca namočenega v omakico in fižolčeka, pa je tako jedel!user posted image   zgleda, da bo kr z nama začel jest!user posted image

Čestitke Lan, za pridno papanje!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: TIMOTY
Zanima me če jim hrano kako začinite?????

Tai še vedno je nezačinjeno... zaenkrat mu tekne! user posted image

Mu je pa dala kri pa vodo pregledat, pa ni kaj posebej, no hemoglobin pa je že narasel na 97. user posted image user posted image

Super za porast hemoglobina!!! user posted image  Pa naj prehlad čimprej mine!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76
Mene zdej npr. Tilen tako preseneča, ker je že pravi mali mož in mi kdaj kakšno tako pametno pove, da ne vem od kje mu. Npr. me je spraševal včeraj če bo prišla njegova sestrična na obisk. Sem mu rekla da ne, ker je bolana in pravi mali kaj pa ji je in rečem uček ma unet in pravi on kako pa to in jaz rečem ne vem in pravi a pol mi bo mogla to njena mamica razložiti mu rečem ja in pravi on a je ona zdravnica in jaz rečem, ne ona prodaja zdravila in on men aha pol je farmacevt user posted image . In jaz od kje to tebi. In mi mulček reče ja jaz to vem da farmacevti prodajajo zdravila user posted image .

Bravo Tilen, ta pa ni kar tako! user posted image

Sem ji pa danes hotla narediti ajdovo kašo z marelicami in figami pa se je dvakrat tok pokala da ji rajš nisem, ker bi ji ritko raznesl user posted image . Tko da suhe slive čakajo na hude čase.

Taja bravo za polno pleničko!!! user posted image

Ajaaaaaa!!!Danes slučajno je v ustih na mizi vzela časopis, ga veselo žvečla ter se plazila in ko sem vidla, kaj je ušpičla, sem ji ga jemala ven in sem začutila zobek. Spodnjo enkico!! user posted image user posted image user posted image

Čestitke Sari za zobek!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka
Če bi pa imela kmetijo, nebotičnik ali pa vsaj enodružinsko hišo (ali pa vsaj hiškico) bi pa stajico imela, in sicer samo za tiste trenutke, ko otročka ne bi jemala s sabo ... ko bi šla po petršilj na vrt, pa bi deževalo (hiška-hiškica) ali ko bi šla dooool v likalnico po polikano perilo (nebotičnik) ali ko bi kuram nesla olupke in star kruh (kmetija). Čeprav se da v zadnjih 2 primerih imenitno sling ponucat! Samo na dež ne bi otroka nosila, no. Aja, pa če bi kaj švasala, klesala, drva žagala ali malala - takrat tudi pride stajica prav. A ker običajno teh stvari ne počnem, se mi zdi da je stajica v običajnem življenju običajno nepotrebna.
user posted image  Tu sem se pa res prav narežala zraven...

Bravo Tii za prespano noč in daljše dnevne počitke!!! user posted image

Noč je bila super! Se je zbudila ob 4. za mleko in potem ob 7:30user posted image user posted image  Je pa tut zdej dobrovoljček. Ja se vidi da je naspana.

Tudi Taji čestitke za super noč!!! user posted image

No, pa sem vas dohitela... spet bom čez celo stran. user posted image  Zdaj grem pa malo likat, dokler dete še spi...
Pridne bodite in veliko se cartajte! user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
13.11.2008 10:20:15   
Špela100
Ekola se vam zdaj javljam, ker Maks spi. Včerajšnji dan je bil katastrofa, Maks siten, mislim celo, da je ena zgornja enkica že zunaj user posted image , ne vem točno, ker mi ne pusti niti potipat...tako ga boli.
Včeraj je v celem dnevu spal 2x 15 min in zvečer sem ga lepo stuširala, da ga bom dala spat in mi je vse pobruhal, pa sem ga spet stuširala in tako 3x zaporedoma, v 3 urah je enih 6x bruhal, sva ga z mojim kar na urgenco peljala pokazat. Trebušček je ok. Bruhanje se je ustavilo, vročino ima ravno 37, tako, da ne vem al naj ga peljem pokazat, al naj še mal počakam. Zdaj ne bruha več, samo siten pa je še in se mu vidi, da nekaj ne štima...

Verjetno je kakšna viroza.user posted image
Noč je bila še kar, razen ob treh se je zbudil in sva malo pojedla, pa ni mogel nazaj zaspat, se je vrtel in vrtel po postelji.
Upam, da bo danes boljš kot včeraj in da bo šlo hitro mimo. Pa ravno predvčerajšnjim sem razmišljala, da kako fajn, da sva že 2 meseca zdrava, na zdaj pa to.
Nič vas lepo pozdravljam, komentirala bom drugič, ker moram dat spet prat, pa sušit, ker nimam niti ene majčke več za Maksa.

Uživajte s svojimi sončki.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
13.11.2008 11:42:02   
mumu
Če mora še slučajno katera kupiti stolček - avtosedež, je danes v Baby centrovi spletni trgovini Tobi v akciji za 175, 23 evrov.

Več pa pozneje

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
13.11.2008 11:58:03   
Dinki
Mu je pa dala kri pa vodo pregledat, pa ni kaj posebej, no hemoglobin pa je že narasel na 97. user posted image user posted image Sem ful vesela!user posted image  Drgač je pa rekla, da je prehlad, da ma malo ušeska nadražena,a mapk še ni kaj hujšega, da pa mu moram, fejst nosek čistit. Sem že zjutri naročila baby vac.

Dinki, Tit je pa tk sladek! Kaki ravsar bo! user posted image
Joj, si kr predstavljam kk kuka, ko ena miška! mmmmuser posted image user posted image user posted image

Ursi2, super za Lukca, da se mu je popravila kri user posted image user posted image user posted image . Vsekakor držim pesti in vama pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi tale vročina čim hitreje minila pri njemu.

user posted image user posted image user posted image

Lona76, faca je tale tvoj Tilen....sigurno je tako brihten po mamici user posted image

Hvala timoty, Ursi2, Lona76, Lucalu,....in vsem ostalim za info glede meska. Ugotavjam, da mu ga dajem preveč na obrok in mu je zaradi tega verjetno user posted image . Sem pa danes brala tudi iz ene literature in sem že ugotovila, da naj bi ga bilo eno žlico na obrok. ma sem jezna, toliko tega gradiva sem že prebrala, pa zmeraj kaj pozabim. Aja, pa rumenjak sem se danes spomnila, da mu ga še nikdar nisem dala user posted image .

Aleži, čestitke sari za zobek user posted image ...tole s časopisom mi je pa tako znano. Tit tako obožuje papir. Ga trga, žveči,....bolj ko šumi, bolj mu špila user posted image

moj si je pa ps3 kupu, zdej pa igrce igra, tako da imam sedaj dva otrokauser posted image !

Tina50, hvala enako user posted image . Tako je tudi pri nas!

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

user posted image user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
13.11.2008 12:04:40   
Dinki

Joj Dinki jest tebi razlagam kok na dan mesa poje ti pa si verjetno spraševala na teden. Ja kot so ene že napisale 3 krat na teden.

Ne, ne Lona76, super si mi dogovorila. Hvala user posted image

Uf, midva s Titkom sva danes tudi spala skoraj do 9h. sem bila kar presenečena, ker je šel včeraj spati že malo čez 7. No, ob 6h zjutraj sva se šla previt in podojit, potem pa v deželo sanj naprej....in to skupaj v posteljici....mmmmm, kolk je to luštno user posted image .

He, he Lucalu, faca je tale tvoj Tai user posted image .

Mumu, hvala za mail!

zdej pa letim pico delat user posted image !

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
13.11.2008 12:05:17   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

Ekola se vam zdaj javljam, ker Maks spi. Včerajšnji dan je bil katastrofa, Maks siten, mislim celo, da je ena zgornja enkica že zunaj user posted image , ne vem točno, ker mi ne pusti niti potipat...tako ga boli.
Včeraj je v celem dnevu spal 2x 15 min in zvečer sem ga lepo stuširala, da ga bom dala spat in mi je vse pobruhal, pa sem ga spet stuširala in tako 3x zaporedoma, v 3 urah je enih 6x bruhal, sva ga z mojim kar na urgenco peljala pokazat. Trebušček je ok. Bruhanje se je ustavilo, vročino ima ravno 37, tako, da ne vem al naj ga peljem pokazat, al naj še mal počakam. Zdaj ne bruha več, samo siten pa je še in se mu vidi, da nekaj ne štima...

Verjetno je kakšna viroza.user posted image
Noč je bila še kar, razen ob treh se je zbudil in sva malo pojedla, pa ni mogel nazaj zaspat, se je vrtel in vrtel po postelji.
Upam, da bo danes boljš kot včeraj in da bo šlo hitro mimo. Pa ravno predvčerajšnjim sem razmišljala, da kako fajn, da sva že 2 meseca zdrava, na zdaj pa to.
Nič vas lepo pozdravljam, komentirala bom drugič, ker moram dat spet prat, pa sušit, ker nimam niti ene majčke več za Maksa.

Uživajte s svojimi sončki.

Joj ubogi Maks, želim vama, da čim prej ozdravita, pa nikoli se ne smeš prehitro pohvalit, če že sam pomisleš kako ti gre dobro, se v naslednjem trenutku vse zruši. user posted image user posted image user posted image pikepoke za srečo tebi in vsem bolnim in sitnim otročičkom.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
13.11.2008 12:08:06   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Dinki in Terida: ja superca sta se spravile v cliota. Nisem si mislila, da vama bo uspelo, saj ga tudi jaz imam.  Pohvala vredno!!!

No, pa imava še nekaj skupnega, CLIO-ta in tudi jaz sem včeraj zvečer dobila SMS, da je kolegica rodila.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ma neeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!ne morem verjet!!!!!!!!!!!!!! toliko sem se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Ja nič, bo treba se resno primit in se dat v kontakt!! saj sva skoraj blizu!!!!user posted image user posted image  pa še prijteljico imam Tanjo user posted image  od gor, katera nima Sare user posted image

< Sporočilo je popravil aleži -- 13.11.2008 12:10:47 >

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
13.11.2008 12:16:05   
aleži
Mi smo se pa ravno vrnili iz Debelega Rtiča. Zdravnici je pogledala oba: kožni testi pri Žigcu so spet enaki, samo pršica in pri Sari za enkrat še nič, na srečo. Mi je pa svetovala kaj morem vse narediti doma (delno že ima narejeno) s prevlekami, jogiji, zavesami,.......

Zdaj lepo spančka, grem pa hitro naredit kosilce za njo in njega.

Pa hvala user posted image za čestitke. Zapušča klub škrbe brbeuser posted image  brez zob.

Maks user posted image user posted image user posted image  da čimprej ozdraviš

Urši user posted image user posted image user posted image  Lukci za hb!!!!!!

< Sporočilo je popravil aleži -- 13.11.2008 12:17:01 >

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
13.11.2008 12:31:40   
TIMOTY

Otroška slika mame

Otrok pri štirih letih: "Moja mami lahko naredi v s e !''

Osemletnik: "Moja mami z e l o v e l i k o ve!''

Dvanajstletnik : " Moja mami pa m o g o č e le ne ve vsega ! ''

Štirinajstletnik: " Normalno, moja mami ne zna niti to."

Šestnajst let: " Mama? Ona n i m a p o j m a o ničemer ! "

Osemnajst let : "Tastara je brezvezna!"

Petindvajset let: "Mami bi mogo č e vedela kaj o tem."

Petintrideset let: "Preden se odločim, bom vprašal mami za mnenje."

Z 45 leti večina misli : "Rad bi vedel, kaj bi mami rekla o tem .."

Z 65 leti bi dali vse, da bi lahko z mamo še enkrat govorili !

Sm se tko nasmejala user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa še res je!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
13.11.2008 12:39:36   
TIMOTY

Danes bom bolj kratka, ker mam ful obveznosti.user posted image
Prekomentiram vas najbrž šele zvečer, če bo časuser posted image .

Naša noč je bila odlična user posted image user posted image user posted image , Je spal kr do 10.00- ob 9.00 sem ga šla kr pogledat v sobico, če je vse ok, pa je tko lepo pančkal user posted image user posted image user posted image . Zdej pa spet počiva. Če je res, da je spanc več kot žganc, nevem kakšen bo user posted image user posted image user posted image .
Moram letet, se mi zdi da bo dan prekratek za vse kar me čaka. Pridno čvekajte, jst bi tud user posted image .
Za vse bolančke pa polno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bodo čimprej zdravi in veseli.

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
13.11.2008 13:21:25   
san
pozdravljene, na hitro vas pozdravim, nimam časa

nčk, kruh imajo v lj. - pokrita tržnica lj. in koseze, trgovina zrno do zrna, eko trgovina jablana btc, trgovina bio si v celju in v trzinu - hiša kruha in trgovina krejan, Brodišče 21

dinki, sta se imeli krasno po potiuser posted image user posted image , pa toplo vam je bilo tudi

tina in lucalu, krasne fotke vajinih lepotcevuser posted image user posted image user posted image
tai je moral biti pa res utrujen, spi kot mucek user posted image

mesa mi pojemo malo, tko za eno jedilno žlico približno ali pa še manj. pa jajce sva tudi že dvakrat do sedaj dodala in je ok. jaz mu tudi še ne začinim, je pa že poskusil tudi malo slane hrane, ampak samo mu ne solim, se bo pa čez vikend zdej kar lepo pridružil našim kosilom, čez teden mu bom pa še ločeno kuhala, ker prej je.

noč danes katastrofa... a je spet luna? ker je nosilo urbana in izidorja - ponavadi je to na polno lunouser posted image

alarm...

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
13.11.2008 13:29:11   
Naša črtica koraka
Dan, gospe.

Današnja noč - katastrofa. Danes je pa prav naglas jokala. Pa ne vem, kaj ji je.
Po zajtrku (kruh z margarino in malo vodeuser posted image ) se je dojila in za 20 min zaspala. Potem sem ji ob 11h kosilo naredila in je pojedla 3 žličke krompirja, 2 konici noža brokolija in rdeče pese. Potem je pa samo še jokala in ni hotela ne zize, ne spati, ne igrati se ... ob 13h je končno zaspala.

user posted image user posted image  ne vem kaj jo muči. Bom videla, ko se zbudi. Upam, da bo jedla kot že zna. Imam pa pripravljene 3 različne kašice, upam da ji bo vsaj ena všeč.

Ponoči se je pa pri nas začelo na veliko dojiti. Se mi zdi, da se celo noč samo dojiva. Zvečer (in tudi čez dan!)se pomoje ne naje dovolj, ker ji nobene mlečne kašice, kuhane na teh alternativnih "mlekih" niso všeč ali pa jo napenjajo. Tisto AM mleko pa že na daleč zavoha in ga ni junaka, ki bi jo pripravil, da usta odpre.

Za namenček pa sem ostala brez čokolade. Je v vseh čokoladah sojin lecitin (E322). Sem se pregrešila in je takoj dobila pike. user posted image

Pa še tiste izvide krvi čakamo, kot da bi najmanj DNK analizo delali user posted image

Pa še tak turoben dež je zunaj.

mah, saj bo bolje. ko se bo zbudila bo imela tak apetit, da mi bo še prste pojedla user posted image .

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
13.11.2008 13:36:04   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: san

pozdravljene, na hitro vas pozdravim, nimam časa

nčk, kruh imajo v lj. - pokrita tržnica lj. in koseze, trgovina zrno do zrna, eko trgovina jablana btc, trgovina bio si v celju in v trzinu - hiša kruha in trgovina krejan, Brodišče 21

mesa mi pojemo malo, tko za eno jedilno žlico približno ali pa še manj. pa jajce sva tudi že dvakrat do sedaj dodala in je ok. jaz mu tudi še ne začinim, je pa že poskusil tudi malo slane hrane, ampak samo mu ne solim, se bo pa čez vikend zdej kar lepo pridružil našim kosilom, čez teden mu bom pa še ločeno kuhala, ker prej je.

noč danes katastrofa... a je spet luna? ker je nosilo urbana in izidorja - ponavadi je to na polno lunouser posted image

alarm...

hvala, san! SI se pa res potrudila, kot kakšna raziskovalna novinarka user posted image , pa ne naša, niti finskauser posted image .

A pri tebi tudi katastrofalna noč? No, potem pa že mora biti kakšna polna luna ali kaj podobnega user posted image .

O količinah mesa ne bi. Je to tako malo, kot bi mravljica jedla. Jajček, rumenjaček pa sem ji dala enkrat za pokušino, pa ji je bil všeč, samo kaj ko je potem tako driiiiiiskala, da joj. Pa je bila samo četrtinka ...

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
13.11.2008 14:40:57   
tina50
mumu user posted image user posted image  za spanje!

Lona76 tudi vam user posted image user posted image  za spanje!

jagoga tudi vam za spanje user posted image user posted image

pa tudi vsem ostalimuser posted image user posted image user posted image  za super prespano noč!

danes so pa vsi nekak dobro spali! no, sej je Lan tud kr vredu spal, sam jest je pa treba ponoči!user posted image

lucalu lepe slikice, pa hvala za pohvale mojega Lana!

Špela100 ubogi Maks, upam ,da ni več siten!!user posted image user posted image user posted image glede vročine je pa odvisno kje si jo merila, če si jo v ritki, potam je nima!

aleži super, da Sara nima nič alergijeuser posted image , kr naj tako ostane!

san tudi tebi hvala za pohvale mojega črva!user posted image

no, pa le ni bila noč za vse tako dobrauser posted image , san, nčk upam, da bo danes bolje!!

pri zobozdravniku je bilo ok., dobila sem eno plombo, sedaj ga pa imam januarja! Lan je bil pri babici priden, zaspal ni, ampak je vseeno bil ok.user posted image user posted image , bom menda res šla v ikeo brez njega!user posted image , ne, ne ne smem bit žalostna, ker mora tako bit! nočem ga vlačti po tisti gužvi, pa še gripa bo začela rasajt, pa te viroze,......... me pa razganja za ikeo, pa še danes sem dobila famili kartico od njih, .komaj čakam,......

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
13.11.2008 15:25:38   
Vilma
Sem ravno od zdravnice. Julija še vedno smrka, kašlja pa sem rekla greve se pokazat, da ne bom potem po Čatežu iskala dohtarje. Ušesa ok, pljuča bp, diha celo 100% s pljuči, edino nos je zamašen, zato ga je treba čistit. Skratka dobili smo dovoljenje, da gremo lahko na dopust. user posted image  Tako da se zdaj še na hitro javim, potem pa šibam pakirat, jutri pa na pot!

Špela berem, da je Maks bolan. Čimprej ozdravite, verjetno je res viroza.

Ursi kar se tiče tistih copatk iz Toya sem enakega mnenja kot NČK.

Drugače pa oja, danes je sijala polna luna z vsooo močjo! Julija je bila budna 2x po eno uro ponoči. Prvo rundo opolnoči, drugo ob štirih. Tega dopusta me je najbolj strah zaradi spanja. Pa bom že pregurala, sej je samo en teden.

Zdaj pa šibam, se beremo čez 10 dni. user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?