|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 13.11.2008 5:17:29
|
|
|
|
snorlax
|
Jutro! Pikec, čestitke! Upam, da ti ne bo treba popravljat. Skabi, mi imamo vodni lak. Po enem letu in pol uporabe parketa ti lahko povem, da se vam bodo risi poznali, ne glede na to, kakšen lak ali nelak imate. Na žalost. Razen, če boste ful pazili. Pri nas padajo dol igrače, občasno tudi meni kaka žlica, vilica itd... pa mali gura razne izgrače po dnevni sem in tja in če se dobro am vzameš, se vidijo ful risi, vdrtine...Tule, kjer zdaj sedim, pri tavečjem v sobi, je pa itak že ves lak dol, ker se furamo s stolom s kolesi sem in tja pred računalnikom. V kabinetu, kjer likam, pa sem si z nogicami od likalne deske čisto skraspala lak na parih mestih. Mislim, da bomo tudi mi morali vsaki 2 leti na novo štrihat. Janeja, kako je s taščo? Kdaj pride domov? Glede zaves, pa se tudi meni zdi, da je zdaj prostor bolj topel in domač. BTW, bom poskusila prilepit kako slikco, če mi bo uspelo. Bethany, Dali* in ostale nove, pridno čvekajte še naprej. Naty, kako je? Ti je fejst slabo? Barika, a to pomeni, da je že kaj ali da še delate na tem? Jaz grem pa danes na šnelkurz za peko rogljičkov, da bom potem lahko poleg žemljic vsako jutro pekla še kaj drugega. Znam naredit sama sebi delo, a ne? Lep dan babike!
|