Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.11.2008 11:05:01
|
|
|
|
marjanaR
|
Evo, sem oddala vlogo za znižano plačilo vrtca. Snorlax, samo fotokopijo izračuna dohodnine, ki ti jo je poslala davčna, potrebuješ. V službi ne rabiš več potrjevati.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.11.2008 11:17:44
|
|
|
|
Janeja
|
Dobrodošle nove čvekice Katja in Saša. Decembra bo pa veselo. Že itak so same fešte na sporedu, potem si pa pri Jančiki in Bariki še en razlog zraven umislijo. Držim pesti že zdaj, da vama uspe vse po planu! Meni je pa že 2 dni ful slabo in sem na prisilni dieti. Mi kar gor meče, če hrano samo pogledam. In NE, NISEM nošeča! Zgleda da se me en loteva. Pa še važna sem, ker imam končno po bajti vse pospravljeno in zlikano, pa s prstom nisem mignila za to.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.11.2008 12:26:34
|
|
|
|
HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika Jutro Snorlax, zdej bojda ni treba več dat v službi potrjevat obrazcev (za vrtec), je bilo po radiu. Hvala za info. Martin pa verjetno do septemnra 2009-2010 ne gre v vrtec, bo mami doma iz istih razlogov kot Naty-Taja. (samo na veseli december je še treba počakat). Uuuuuuuuuu! Še ena !!!! Bravo, punce, bravo, kar to nam delajte! Da se malo rodnost dvigne...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.11.2008 12:28:02
|
|
|
|
HuAnita
|
In NE, NISEM nošeča! Zgleda da se me en loteva. IZVIRNO SPOROČILO: Janeja Ja, ja. Lih vam bom verjela, končno eno rundo oddelamo, je že nova garnitura noseča!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.11.2008 13:50:52
|
|
|
|
Janeja
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita In NE, NISEM nošeča! Zgleda da se me en loteva. Ja, ja. Lih vam bom verjela, končno eno rundo oddelamo, je že nova garnitura noseča! Ne seri. Živčnega fašem če bi bil to razlog za mojo slabost. Saj veš, da ni šans da bi se srečno izteklo. Če je Mirena slučajno zatajila, pa res ne vem kaj bi naredila...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.11.2008 14:31:45
|
|
|
|
barika
|
Huanita, nisem še noseča,počaki na december. Janeja, zdej razsajajo vsega boga virusi, tak da se ne čudim, da se slabo počutiš.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.11.2008 18:18:53
|
|
|
|
Dali*
|
skuštrana - ma kako ste potem zrihtale z uno italijanko? Kdaj grema na kavo?
< Sporočilo je popravil Dali* -- 12.11.2008 18:19:11 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.11.2008 19:55:53
|
|
|
|
Naty*Taja
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika Jutro Snorlax, zdej bojda ni treba več dat v službi potrjevat obrazcev (za vrtec), je bilo po radiu. Hvala za info. Martin pa verjetno do septemnra 2009-2010 ne gre v vrtec, bo mami doma iz istih razlogov kot Naty-Taja. (samo na veseli december je še treba počakat). Ja, Barika, odlično, potem bova pa skup vozičkali po moje še z Jančiko, pa _ ktera že? Kar se tiče pa tegale načrtovanja pozor!!! Sem pri Maruši mal ciljala na določene karakterje , pa se je vsekalo točno on mesec, ko ni bilo v načrtu! Tak da, ne gre to tak! Ja, Janči, konkretno slabo! Sigurno bo fant, če ne bosta kr dva naenkrat. Mam v 24. pregled prvi, pa bomo vidli, kaj me tak matra. Janeja, jaz sem tudi poslušala taščine nasvete, kaj pojest, ker me je napadu virus slabosti...sam hudiča, ko ni nič pomagalo in trajaj ...še zdej! (ne, saj tebi tega ne želim, ker vem, da je pri tebi situacija čist drugačna, sam spomnila sem se!) Dali - po moje bo tole težko izvedljivo (mislim srečanje s Skuštrano), ker je daleč, daleč - a ne Skuštrana?
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.11.2008 20:10:43
|
|
|
|
mavo
|
Kaj je zdaj, babe, nekam ste redkobesedne zadnje cajte. A samo delate, al kaj? Al vas pa doma možeki tako po rokah nosijo, da nimate časa za tiste, ki bi rade kak nov trač prebrale Midva z malim sva pa sama doma , zdaj mi je pa mal dolgčas. Na izbiro imam sicer cel kup večerne zabave (pospravljanje kuhinje, peglanje, pobiranje igrač po stanovanju...) Saj bi se lotila kakega dela, ko pa mam tak musklfiber, da še kihnit ne morem. Kdaj pa kaj pridete po munostime? Pa en lep karnister (strokovno in slovnično pravilno je to 5 litrska flaša , a ne slavistke) s kamenčki imam; če se peljete od sejma proti Lavi, ga lahko občudujete na okenski polici OK, grem TV gledat, vi ste tko dolgocajtne
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.11.2008 20:14:10
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja Dali - po moje bo tole težko izvedljivo (mislim srečanje s Skuštrano), ker je daleč, daleč - a ne Skuštrana? nisem vedela.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.11.2008 20:15:26
|
|
|
|
mavo
|
oj, Naty taja, saj si ti tud tu A si sprožla en nov val nosečk, kar naenkrat so vse priznale, da načrtujejo. Mi bomo pa zaenkrat samo , za kaj več bomo pa na maj počakali. Še nekaj sem se spomnila. A veste, da bo kmalu veseli december Juhuhu
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.11.2008 20:16:38
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mavo Pa en lep karnister (strokovno in slovnično pravilno je to 5 litrska flaša , a ne slavistke) s kamenčki imam; če se peljete od sejma proti Lavi, ga lahko občudujete na okenski polici OK, grem TV gledat, vi ste tko dolgocajtne Bom pogledala kakšen mozaik si ustvarila . Noter si dala pa svečko. Upam sam, da si n bom zlomila vratu, ko bom gledala po okenskih policah.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.11.2008 20:18:00
|
|
|
|
Dali*
|
Ja, če je katera izmed vas noseča se nam lahko pridruži jutri ob 11.00 uri v Romansi v City centru.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.11.2008 20:18:48
|
|
|
|
Janeja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja Janeja, jaz sem tudi poslušala taščine nasvete, kaj pojest, ker me je napadu virus slabosti...sam hudiča, ko ni nič pomagalo in trajaj ...še zdej! (ne, saj tebi tega ne želim, ker vem, da je pri tebi situacija čist drugačna, sam spomnila sem se!) Evo, lahko 99,9 % potrdim da je to en čist taprav virus (pa ne nosečniški, čeprav je ta zadnje čase tukaj kar pogost ). Popoldne me je slabost mal minila, sem pa že od kosila naprej dežurna na WC - pa ne zaradi bruhanja ampak driskanja . Upam, da se ta druga faza konča čez noč, ker moram jutri nujno v LJ. Tako, ena skrb manj za vse. Načrtovanje rojstva po mesecih se pa pri nama tudi ni obneslo. Jan naj bi bil spomladanski (vedno sem imela željo imet junijčka), pa je šele septemberček, pri Lei nama je pa na začetku uspelo nardit junijskega škratka, pa se je potem pokegljalo in imava zimsko dete. Klinc pa tako načrtovanje.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.11.2008 20:25:25
|
|
|
|
snorlax
|
A se lahko samo malo pohvalim? Jaz imam pa zavese v dnevni, ha, haaaaaaaaaaaaaa. Samo plača je šla pa skoraj cela. Eh, klinc, važno, da imam končno zavese.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.11.2008 20:50:05
|
|
|
|
Bethany
|
Pozdravljene, celjske čvekice! Škoda, ko nisem prej odkrila te vaše teme, zdaj sem pa že tik pred porodom in po njem nekak dvomim, da bom imela veliko časa spremljati vse debate na forumu. Vas pa pridem še kaj pogledat in kaj počvekat, sam dnevnega udejstvovanja ne morem obljubiti.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.11.2008 21:09:35
|
|
|
|
pikecpokec
|
S ponosom sporočam da sem natipkala diplomo do konca! 122 strani! Zdaj mi jo še tast sprinta, potem jo pa pošljem v pregled k mentorici. Pa zlo upam da mi ne bo preveč naložila za popravljat. Je že kr skraaaajni čas da je tole končano. Bajta je v razsulu, moje družabno življenje je na psu, poln kufer mam same sebe, diplome, faksa, ... tečna sem!!! Zdej grem pa spat
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.11.2008 21:22:08
|
|
|
|
Jančika_
|
Piki ! Čestitam! Jaz sem se pa končno šla zmenit na faks za končanje študija; bila sem pri nekaj profesoricah in pri predstojnici in so bile vse ful prijazne, tako da sem dobila nov zagon (hm, oz. kar zagon, saj ga nikoli nisem imela sploh ). Pozdravljene, vse nove . Upam, da boste vztrajale z nami. Saj res klatimo veliko neumnosti, ampak tu pa tam pa katera tudi kaj pametnega pove . Snorlax, a to imaš zdaj tiste zavese v ovinek? Fino! Mavo, hvala ti še enkrat za tiste vojaške priponke in zvezke. Vasja nosi to okoli kot svetinjo .
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.11.2008 21:35:56
|
|
|
|
skuštrana
|
Dali, bova šli na kavo, samo da se primajam v Slo...Jaz namreč ne živim tam, ampak sem se vseeno prištulila k celjskim čvekam Pikecpokec, , zdej boš pa kaj več napisala, upam Jerebica, sorry za sling, a ti je full nujno? Jaz grem 25.11 v Laško k Ginekologu, pa se lahko takrat dobiva Do takrat pa kar Janinega imej..Pa Jana, takrat dobiš posteljo nazaj..Obljubim Častna pionirska. In hvala bogu da si se pomigala za faks Janeja, jao, driska..Upam da mine. Moj ate je strojevodja (bil, zdej je v penziji) in je nekrat peljla vlak iz Ce v Mb, pa ga je driska ulovila In je moral ustavit vlak sredi šume, da je šel na veliko potrebo Si predstavljaš potnike
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.11.2008 21:47:50
|
|
|
|
Janeja
|
Ja Skuštrana, nerodna reč . Še dobro da grem jutri sama v LJ, če se bom mogla res na vsaki pumpi ustavit. Pa saj to sploh ni smešno . Snorlax, supeeer za zavese. Jaz jih tudi nekaj časa nisem imela, potem sem bila pa čist navdušena kako so spremenile prostor. Čist bolj domače vse zgleda. Pikecpokec, čestitke za diplomo. Zdaj si pa malo živčke spočij, da si nabereš novih moči še za zagovor. Jančika, prvi korak je napomembnejši. Zdaj pa samo še knjige v roke. Bethany, dobrodošla. Pa čim lažji porod, vidim, da si že pretekla ciljno črto. Ti bo Mavo kaj več o čakanju po roku povedala.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.11.2008 21:50:31
|
|
|
|
skuštrana
|
Punce, naša Liza je pa danes vtrgala vrata z omare 5 krilna omara, full visoka in velika in nimam pojma kaj je počela, ampak vtrgala je vrata z ogledalom dol Še dobro, da niso na koga padla...
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.11.2008 21:51:17
|
|
|
|
Skabi
|
O, tega pa nisme vedela o mojem stricu IZVIRNO SPOROČILO: mavo Pa en lep karnister (strokovno in slovnično pravilno je to 5 litrska flaša , a ne slavistke) s kamenčki imam; če se peljete od sejma proti Lavi, ga lahko občudujete na okenski polici OK, grem TV gledat, vi ste tko dolgocajtne Bom pogledala kakšen mozaik si ustvarila . Noter si dala pa svečko. Upam sam, da si n bom zlomila vratu, ko bom gledala po okenskih policah. Upam, da ni not nobenih svečk. Ker ne bom imela časa še vosek dol praskat. Čist resno, Mavo, v petek lahk pridem po robo. Ob 12 imava posvetovalnico (če ne bom spet pozabla) pa se lahk oglasiva po njej. Bi šlo? Kaj ste resne s tem mesečnim načrtovanjem otroka? Okej, razumem zdravstvene razloge, ampak take zaradi horoskopa in podobno, pa ne preveč Jaz nisem nikoli tako gledala na to. Ko sva začutila, da bi imela otroka, sva ga šla delat ne glede na mesec. Razen tazadnejga, ki sva ga mal prej Janeja, kako se počutiš? Pa tvoja tašča? Zavese v ovinek Te so pa vredne cele plače!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.11.2008 21:59:13
|
|
|
|
Skabi
|
Študentke PA še nekaj besed o našem parketu: Je naoljen, nič lakiran. ima kar nekaj prednosti: - je brez topil, kar je dobro za dihala bivajočih in okolje, - če se naredi kak površinski ris, ga lahko sam popraviš- - ne rabi brušenja, ko ga obnavljaš - je zelo lep - zgleda kot bi bil les moker - se nič ne sveti (še manj kot mat lak) - vzdržuje s eenako kot lakiran, pobrišeš z vlažno krpo. Slabost pa je ta, da ga moraš na dve leti naoljit in preglancat. In nekoliko manj je odporen na mehanske poškodbe. Z vodo ga pa strogo ne smeš polivat kake 3 tedne, potem se pa to olje toliko vpije, da ni nič hudega, če s ekaj polije (in pobriše). Pa tudi pokrivat s tepihi ga 3 tedne ne smeš. Pri nas je bila taglavna prva točka pri prednostih. Pa naš parketar ga ima doma
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.11.2008 21:59:47
|
|
|
|
skuštrana
|
Kaj ste resne s tem mesečnim načrtovanjem otroka? Okej, razumem zdravstvene razloge, ampak take zaradi horoskopa in podobno, pa ne preveč Jaz nisem nikoli tako gledala na to. Ko sva začutila, da bi imela otroka, sva ga šla delat ne glede na mesec. Razen tazadnejga, ki sva ga mal prej Jaz mislim da se zezajo Zato pa nisem komentirala..No, če se pa slučajno ne, se pa strinjam s teboj
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.11.2008 22:09:39
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec S ponosom sporočam da sem natipkala diplomo do konca! 122 strani! Zdaj mi jo še tast sprinta, potem jo pa pošljem v pregled k mentorici. Pa zlo upam da mi ne bo preveč naložila za popravljat. Je že kr skraaaajni čas da je tole končano. Bajta je v razsulu, moje družabno življenje je na psu, poln kufer mam same sebe, diplome, faksa, ... tečna sem!!! Zdej grem pa spat čestitam..kaj pa če bi po mailu poslala diplomsko, da ne boš papirja za brez veze trošla, mentorji vedno najdejo nekaj brezveze za popravit.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.