|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
12.11.2008 11:05:01   
marjanaR
Evo, sem oddala vlogo za znižano plačilo vrtca. Snorlax, samo fotokopijo izračuna dohodnine, ki ti jo je poslala davčna, potrebuješ. V službi ne rabiš več potrjevati. 

Prodam ali podarim celulit. Šifra: zares trpežen.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
12.11.2008 11:17:44   
Janeja
Dobrodošle nove čvekice Katja in Saša. user posted image

Decembra bo pa veselo. user posted image  Že itak so same fešte na sporedu, potem si pa pri Jančiki in Bariki še en razlog zraven umislijo. user posted image  Držim pesti že zdaj, da vama uspe vse po planu!

Meni je pa že 2 dni ful slabo in sem na prisilni dieti. Mi kar gor meče, če hrano samo pogledam. In NE, NISEM nošeča! Zgleda da se me en user posted image  loteva. user posted image

Pa še važna sem, ker imam končno po bajti vse pospravljeno in zlikano, pa s prstom nisem mignila za to. user posted image  

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
12.11.2008 12:26:34   
HuAnita
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Jutro

Snorlax, zdej bojda ni treba več dat v službi potrjevat obrazcev (za vrtec), je bilo po radiu. Hvala za info. Martin pa verjetno do septemnra 2009-2010 ne gre v vrtec, bo mami doma iz istih razlogov kot Naty-Taja.user posted image (samo na veseli december je še treba počakat).

Uuuuuuuuuu! Še ena user posted image !!!! Bravo, punce, bravo, kar to nam delajte! Da se malo rodnost dvigne...user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
12.11.2008 12:28:02   
HuAnita
In NE, NISEM nošeča! Zgleda da se me en loteva.

IZVIRNO SPOROČILO: Janeja

Ja, ja. Lih vam bom verjela, končno eno rundo oddelamo, je že nova garnitura noseča!user posted image

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
12.11.2008 13:50:52   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

In NE, NISEM nošeča! Zgleda da se me en loteva.

Ja, ja. Lih vam bom verjela, končno eno rundo oddelamo, je že nova garnitura noseča!user posted image

Ne seri. Živčnega fašem če bi bil to razlog za mojo slabost. user posted image  Saj veš, da ni šans da bi se srečno izteklo. Če je Mirena slučajno zatajila, pa res ne vem kaj bi naredila... user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
12.11.2008 14:31:45   
barika
Huanita, nisem še noseča,počaki na december.user posted image

Janeja, zdej razsajajo vsega boga virusi, tak da se ne čudim, da se slabo počutiš.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
12.11.2008 18:18:53   
Dali*
skuštrana - ma kako ste potem zrihtale z uno italijanko?
Kdaj grema na kavo? user posted image

< Sporočilo je popravil Dali* -- 12.11.2008 18:19:11 >

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
12.11.2008 19:55:53   
Naty*Taja
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Jutro

Snorlax, zdej bojda ni treba več dat v službi potrjevat obrazcev (za vrtec), je bilo po radiu. Hvala za info. Martin pa verjetno do septemnra 2009-2010 ne gre v vrtec, bo mami doma iz istih razlogov kot Naty-Taja.user posted image (samo na veseli december je še treba počakat).

Ja, Barika, odlično, potem bova pa skup vozičkali po moje še z Jančiko, pa _ ktera že? Kar se tiče pa tegale načrtovanja pozor!!! Sem pri Maruši mal ciljala na določene karakterje , pa se je vsekalo točno on mesec, ko ni bilo v načrtu! user posted image Tak da, ne gre to tak!

Ja, Janči, konkretno slabo! Sigurno bo fant, če ne bosta kr dva naenkrat. user posted image Mam v 24. pregled prvi, pa bomo vidli, kaj me tak matra. user posted image

Janeja, jaz sem tudi poslušala taščine nasvete, kaj pojest, ker me je napadu virus slabosti...sam hudiča, ko ni nič pomagalo in trajaj ...še zdej! user posted image (ne, saj tebi tega ne želim, ker vem, da je pri tebi situacija čist drugačna, sam spomnila sem se!)

Dali - po moje bo tole težko izvedljivo (mislim srečanje s Skuštrano), ker je daleč, daleč - a ne Skuštrana?

MONTIGNAC

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
12.11.2008 20:10:43   
mavo
Kaj je zdaj, babe, nekam ste redkobesedne zadnje cajte. A samo delate, al kaj? Al vas pa doma možeki tako po rokah nosijo, da nimate časa za tiste, ki bi rade kak nov trač prebraleuser posted image  Midva z malim sva pa sama domauser posted image , zdaj mi je pa mal dolgčas. Na izbiro imam sicer cel kup večerne zabave (pospravljanje kuhinje, peglanje, pobiranje igrač po stanovanju...) Saj bi se lotila kakega dela, ko pa mam tak musklfiber, da še kihnit ne morem.

Kdaj pa kaj pridete po munostime? Pa en lep karnister (strokovno in slovnično pravilno je to 5 litrska flašauser posted image , a ne slavistke) s kamenčki imam; če se peljete od sejma proti Lavi, ga lahko občudujete na okenski policiuser posted image

OK, grem TV gledat, vi ste tko dolgocajtneuser posted image  

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
12.11.2008 20:14:10   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

Dali - po moje bo tole težko izvedljivo (mislim srečanje s Skuštrano), ker je daleč, daleč - a ne Skuštrana?

nisem vedela.

Neposredna povezava do sporočila: 1910
12.11.2008 20:15:26   
mavo
oj, Naty taja, saj si ti tud tu
A si sprožla en nov val nosečk, kar naenkrat so vse priznale, da načrtujejo. Mi bomo pa zaenkrat samo user posted image , za kaj več bomo pa na maj počakali.

Še nekaj sem se spomnila. A veste, da bo kmalu veseli decemberuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Juhuhu

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
12.11.2008 20:16:38   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: mavo

Pa en lep karnister (strokovno in slovnično pravilno je to 5 litrska flašauser posted image , a ne slavistke) s kamenčki imam; če se peljete od sejma proti Lavi, ga lahko občudujete na okenski policiuser posted image

Bom pogledala kakšen mozaik si ustvarila user posted image . Noter si dala pa svečko. Upam sam, da si n bom zlomila vratu, ko bom gledala po okenskih policah.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
12.11.2008 20:18:00   
Dali*
Ja, če je katera izmed vas noseča se nam lahko pridruži jutri ob 11.00 uri v Romansi v City centru.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
12.11.2008 20:18:48   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

Janeja, jaz sem tudi poslušala taščine nasvete, kaj pojest, ker me je napadu virus slabosti...sam hudiča, ko ni nič pomagalo in trajaj ...še zdej! user posted image (ne, saj tebi tega ne želim, ker vem, da je pri tebi situacija čist drugačna, sam spomnila sem se!)

Evo, lahko 99,9 % potrdim da je to en čist taprav virus (pa ne nosečniški, čeprav je ta zadnje čase tukaj kar pogost user posted image ). Popoldne me je slabost mal minila, sem pa že od kosila naprej dežurna na WC - pa ne zaradi bruhanja ampak driskanja user posted image . Upam, da se ta druga faza konča čez noč, ker moram jutri nujno v LJ.
Tako, ena skrb manj za vse. user posted image

Načrtovanje rojstva po mesecih se pa pri nama tudi ni obneslo. Jan naj bi bil spomladanski (vedno sem imela željo imet junijčka), pa je šele septemberček, pri Lei nama je pa na začetku uspelo nardit junijskega škratka, pa se je potem pokegljalo in imava zimsko dete. user posted image Klinc pa tako načrtovanje. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1914
12.11.2008 20:25:25   
snorlax
A se lahko samo malo pohvalim? Jaz imam pa zavese v dnevni, ha, haaaaaaaaaaaaaa. user posted image Samo plača je šla pa skoraj cela. user posted image Eh, klinc, važno, da imam končno zavese. user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
12.11.2008 20:50:05   
Bethany
Pozdravljene, celjske čvekice! Škoda, ko nisem prej odkrila te vaše teme, zdaj sem pa že tik pred porodom in po njem nekak dvomim, da bom imela veliko časa spremljati vse debate na forumu. Vas pa pridem še kaj pogledat in kaj počvekat, sam dnevnega udejstvovanja ne morem obljubiti. user posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
12.11.2008 21:09:35   
pikecpokec
S ponosom sporočam da sem natipkala diplomo do konca! 122 strani!
Zdaj mi jo še tast sprinta, potem jo pa pošljem v pregled k mentorici. Pa zlo upam da mi ne bo preveč naložila za popravljat.

Je že kr skraaaajni čas da je tole končano. Bajta je v razsulu, moje družabno življenje je na psu, poln kufer mam same sebe, diplome, faksa, ... tečna sem!!!

Zdej grem pa spat

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
12.11.2008 21:22:08   
Jančika_
Pikiuser posted image user posted image user posted image ! Čestitam!
Jaz sem se pa končno šla zmenit na faks za končanje študija; bila sem pri nekaj profesoricah in pri predstojnici in so bile vse ful prijazne, tako da sem dobila nov zagon (hm, oz. kar zagon, saj ga nikoli nisem imela splohuser posted image ).

Pozdravljene, vse noveuser posted image . Upam, da boste vztrajale z nami. Saj res klatimo veliko neumnosti, ampak tu pa tam pa katera tudi kaj pametnega poveuser posted image .

Snorlax, a to imaš zdaj tiste zavese v ovinek? Fino!

Mavo, hvala ti še enkrat za tiste vojaške priponke in zvezke. Vasja nosi to okoli kot svetinjouser posted image user posted image .

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
12.11.2008 21:35:56   
skuštrana
Dali, bova šli na kavo, samo da se primajam v Slo...Jaz namreč ne živim tam, ampak sem se vseeno prištulila k celjskim čvekamuser posted image

Pikecpokec, user posted image user posted image , zdej boš pa kaj več napisala, upamuser posted image

Jerebica, sorry za sling, a ti je full nujno? Jaz grem 25.11 v Laško k Ginekologu, pa se lahko takrat dobivauser posted image Do takrat pa kar Janinega imej..Pa Jana, takrat dobiš posteljo nazaj..Obljubimuser posted image Častna pionirska. In hvala bogu da si se pomigala za faks user posted image user posted image user posted image

Janeja, jao, driska..Upam da mine. Moj ate je strojevodja (bil, zdej je v penziji) in je nekrat peljla vlak iz Ce v Mb, pa ga je driska ulovilauser posted image In je moral ustavit vlak sredi šume, da je šel na veliko potrebouser posted image user posted image Si predstavljaš potnikeuser posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
12.11.2008 21:47:50   
Janeja
Ja Skuštrana, nerodna reč user posted image . Še dobro da grem jutri sama v LJ, če se bom mogla res na vsaki pumpi ustavit. user posted image Pa saj to sploh ni smešno user posted image .

Snorlax, supeeer za zavese. Jaz jih tudi nekaj časa nisem imela, potem sem bila pa čist navdušena kako so spremenile prostor. Čist bolj domače vse zgleda.
Pikecpokec, čestitke za diplomo. user posted image Zdaj si pa malo živčke spočij, da si nabereš novih moči še za zagovor. user posted image

Jančika, prvi korak je napomembnejši. Zdaj pa samo še knjige v roke. user posted image

Bethany, dobrodošla. Pa čim lažji porod, vidim, da si že pretekla ciljno črto. user posted image Ti bo Mavo kaj več o čakanju po roku povedala.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
12.11.2008 21:50:31   
skuštrana
Punce, naša Liza je pa danes vtrgala vrata z omareuser posted image 5 krilna omara, full visoka in velika in nimam pojma kaj je počela, ampak vtrgala je vrata z ogledalom doluser posted image user posted image user posted image Še dobro, da niso na koga padla...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
12.11.2008 21:51:17   
Skabi
O, tega  pa nisme vedela o mojem stricu user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mavo

Pa en lep karnister (strokovno in slovnično pravilno je to 5 litrska flašauser posted image , a ne slavistke) s kamenčki imam; če se peljete od sejma proti Lavi, ga lahko občudujete na okenski policiuser posted image

Bom pogledala kakšen mozaik si ustvarila user posted image . Noter si dala pa svečko. Upam sam, da si n bom zlomila vratu, ko bom gledala po okenskih policah.

Upam, da ni not nobenih svečk. Ker ne bom imela časa še vosek dol praskat. user posted image   Čist resno, Mavo, v petek lahk pridem po robo. Ob 12 imava posvetovalnico (če ne bom spet pozabla) pa se lahk oglasiva po njej. Bi šlo?

Kaj ste resne s tem mesečnim načrtovanjem otroka?  Okej, razumem zdravstvene razloge, ampak take zaradi horoskopa in podobno, pa ne prevečuser posted image  Jaz nisem nikoli tako gledala na to. Ko sva začutila, da bi imela otroka, sva ga šla delat ne glede na mesec. Razen tazadnejga, ki sva ga mal prej user posted image

Janeja, kako se počutiš? Pa tvoja tašča?

Zavese v ovinek user posted image user posted image user posted image user posted image  Te so pa vredne cele plače!

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
12.11.2008 21:59:13   
Skabi
Študentke user posted image user posted image

PA še nekaj besed o našem parketu: Je naoljen, nič lakiran. ima kar nekaj prednosti: - je brez topil, kar je dobro za dihala bivajočih in okolje,
- če se naredi kak površinski ris, ga lahko sam popraviš-
- ne rabi brušenja, ko ga obnavljaš
- je zelo lep - zgleda kot bi bil les moker
- se nič ne sveti (še manj kot mat lak)
- vzdržuje s eenako kot lakiran, pobrišeš z vlažno krpo.

Slabost pa je ta, da ga moraš na dve leti naoljit in preglancat. In nekoliko manj je odporen na mehanske poškodbe.
Z vodo ga pa strogo ne smeš polivat kake 3 tedne, potem se pa to olje toliko vpije, da ni nič hudega, če s ekaj polije (in pobriše). Pa tudi pokrivat s tepihi ga 3 tedne ne smeš.

Pri nas je bila taglavna prva točka pri prednostih. Pa naš parketar ga ima doma user posted image

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
12.11.2008 21:59:47   
skuštrana
Kaj ste resne s tem mesečnim načrtovanjem otroka? Okej, razumem zdravstvene razloge, ampak take zaradi horoskopa in podobno, pa ne preveč Jaz nisem nikoli tako gledala na to. Ko sva začutila, da bi imela otroka, sva ga šla delat ne glede na mesec. Razen tazadnejga, ki sva ga mal prej

Jaz  mislim da se zezajo user posted image Zato pa  nisem komentirala..No, če se pa slučajno ne, se pa strinjam s tebojuser posted image

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
12.11.2008 22:09:39   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec

S ponosom sporočam da sem natipkala diplomo do konca! 122 strani!
Zdaj mi jo še tast sprinta, potem jo pa pošljem v pregled k mentorici. Pa zlo upam da mi ne bo preveč naložila za popravljat.

Je že kr skraaaajni čas da je tole končano. Bajta je v razsulu, moje družabno življenje je na psu, poln kufer mam same sebe, diplome, faksa, ... tečna sem!!!

Zdej grem pa spat

čestitam..kaj pa če bi po mailu poslala diplomsko, da ne boš papirja za brez veze trošla, mentorji vedno najdejo nekaj brezveze za popravit.

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.