Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 13.11.2008 22:25:33
|
|
|
|
rovar_ka
|
HD - aha, tak torej..in kak pogosto pol hodite k njegovim v SG?
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 13.11.2008 22:25:35
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška ko smo glih pri dojenju...do katere starosti se vam zdi "normalno" dojit..mislim etično-moralno Meni se zdi, da do enega leta. Pa ne bi rekla normalno.....pač nekak potrebno recimo, ker je le še dojenček, pa AM mu dajemo do takrat, potem pa lahko začne s kravjim. Etično gledano pa mi je bljak za pogledat, če ženska doji tam od 3 let naprej.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 13.11.2008 22:25:58
|
|
|
|
netki
|
pri žigatu sem nehala dojit pri 8. mesecu, sedaj bom pa zelo vesela če bom vsaj do tja prilezla...največ do enega leta.. pa hvala vsem ki ste mi odgovorile glede prenosnika
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.11.2008 22:26:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 13.11.2008 22:27:08
|
|
|
|
Blacky30
|
Rovar_ka, v Tušu jih je kupil.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 13.11.2008 22:27:26
|
|
|
|
lex
|
moja je v torek bila v varstvu pri moji mami oz. sta šle z mano v SG k zobozdravniku, pa mi jo prinese da jo vmes podojim, pol pa naredi brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrmmmmmmmmmm v plenico jo gre babi previt, se ji je pa tak posračkala, da jo je morala komplet preoblečt, s tem, da je v body nabulala robčkov, da ga je sploh lahko čez glavo potegnila. evo ni več roza ampak rumen, tolk je blo drekeca gor, da ne gre z ničemer dol
|
|
[Brisano sporočilo] 13.11.2008 22:27:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 13.11.2008 22:27:51
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki evo neki slikic iz našega krsta....sej niso ne vem kva ampak vseen pa daaaaj, kaj davate take male slikice Lepi ste drugač , res
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 13.11.2008 22:28:06
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka Aja, pa plave plenice - živi užas! ji zadaj ful dol zlezejo, ko brca in se premika, te pa ni čudno, da vedno drekec ven vseka! če ko jo grem previjat ji skor rita ven gleda, tak ji dol zlezejo bemti boga Kot kakemu avtomehaniku, ne? Samo ni kosmata.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 13.11.2008 22:29:02
|
|
|
|
sončika84
|
flower, sam to je pa res strašno. tut matija včasih tk zaspi. pa mu pol kr js zaprem učke. sam kaj je mojmu zadnje par dni?? se tolk premika zdej zvečer,pa kr jok včasih,sam d mu dam dudo. Pa skoz tišči glavo tja not v postlo.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 13.11.2008 22:29:30
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška rovar_ka..rojena v SG, moj možek je iz SG, vsa familija je v sg..jst sem se pa preselila v kp..najprej so starsi kupli stanovanje v Piranu, ko sem mela 16 let..in sem zacela tako da sem elal v kaficu 3 poletja..pol sem se pa odločla da bom studirala na GEA-College v Piranu in sem tam zivela 3 leta, vmes eno leto v Švici, pol so pa moji starsi prodali stanovanje v piran in so kupli v kp in sva se z mojim tja preselila, pol sva pa sama kupla stanovanje tuki..na obali sem ze reci piši 7 let Iiiii, jaz pa sem skoz mislila, da sta se vidva dol preselila zaradi njegove službe.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.11.2008 22:30:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.11.2008 22:30:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 13.11.2008 22:30:17
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: sončika84 ma ja do 4 leta??? uf,to pa je res too much.mense že do 2.leta zdi čudno. Hvala!! sem isto rekla...pol mi je pa njena hčerka - ne vem kaj je to men-snaha rekla..ja kaj mi pa manjka..je pa totalno neodvisna pr svojih 23..se evra v zivljenju ni zasluzla, da ne recem da ji zobje kr ven padajo ah čist tu mač je tole. Še do 2. leta se mi zdi. Nekak do enega leta je lih prav za moje pojme
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 13.11.2008 22:31:49
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower HD svakinja Ja jaz sem tudi misla, da si zaradi možeka v Ljubljani. V kopru misliš rečt...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 13.11.2008 22:31:56
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka Aja, pa plave plenice - živi užas! ji zadaj ful dol zlezejo, ko brca in se premika, te pa ni čudno, da vedno drekec ven vseka! če ko jo grem previjat ji skor rita ven gleda, tak ji dol zlezejo bemti boga Kot kakemu avtomehaniku, ne? Samo ni kosmata. OMG LOL
|
|
[Brisano sporočilo] 13.11.2008 22:32:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.11.2008 22:32:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 13.11.2008 22:32:37
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: lex blacky kaj dela tvoj, je blizu mene danes Mi je javil, da je že v mb. Mater, časa mi zmanjkuje, pa še maratona nisem niti začela. Se kar vtikujem v živo debato. Šel je na en sestanek čisto nekaj privat. Ker je ta oseba prišla iz Celovca, je prosil, če se lahko kar tam dobijo, da ne rabi do MB hodit.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 13.11.2008 22:32:38
|
|
|
|
sončika84
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: sončika84 ma ja do 4 leta??? uf,to pa je res too much.mense že do 2.leta zdi čudno. Hvala!! sem isto rekla...pol mi je pa njena hčerka - ne vem kaj je to men-snaha rekla..ja kaj mi pa manjka..je pa totalno neodvisna pr svojih 23..se evra v zivljenju ni zasluzla, da ne recem da ji zobje kr ven padajo groza. ma tut ne sam d ne zgleda lepo,k vidš mamico k svojag 4-letnika al pa 4-letnico doji,ampak tut,kk se ji daaa???? js n zastopm. mislim pr 4h letih pa je ja sposoben jest vse sorte. sploh pa si mora razvijat zobe,pa jest jabučka. ne pa sesat. pa z vsemi onimi zobki no.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.11.2008 22:32:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 13.11.2008 22:33:45
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška Blacky..to je bil razlog da sva ostala..pogodbo ima se letos in drugo leto...potem bomo pa videli... sej smo že prvič prebrali hec, hec
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 13.11.2008 22:34:18
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika netki kaj lahko mal večje slike prosim. Sej te bo blacky tut kregala veš. Takšno tortico je pa tut meni ponujal pa sem se nekak rajš za svečko pol odločla. Je pa lepa tut ta. Si nisem znala predstavljat kako bo zgledala. Ja, ja, res je. Še dobro, da sem v živi debati, sicer bi te kregala tam nekje čez en teden, tak kot sem te zadnjič nagovarjala, da se izpovej o tašči, ti pa si že dušo zlila davno tu gor.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.11.2008 22:34:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 13.11.2008 22:34:47
|
|
|
|
sončika84
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka Aja, pa plave plenice - živi užas! ji zadaj ful dol zlezejo, ko brca in se premika, te pa ni čudno, da vedno drekec ven vseka! če ko jo grem previjat ji skor rita ven gleda, tak ji dol zlezejo bemti boga Kot kakemu avtomehaniku, ne? Samo ni kosmata. OMG LOL (škoda k ni onega smeškota ko se po tleh valja)
|
|
|
Tiste, ki ste prvič rodile po rokuTiste, ki ste prvič rodile po roku, kdaj ste rodile drugič?Tudi po roku. (
32%)
Pred rokom. (
17%)
Na rok. (
13%)
Prvič nisem rodila po roku. (
38%)
Število vseh glasov: 153Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!