|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 13.11.2008 22:16:23
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka Blacky - Sploh ni nikoli mela krčev. Nikoli... Zato mi je ravno čudno..Po moje je bla tud zaspanost + galama...Ampak nikoli še ni tak jokala, tud zaradi zaspanosti ne (je vedno brez problema zadremala) Kdo bi vedo.. Blacky - ja, za vijolične sem gledala, da so ble 17 eur, pa je bil mali paket (ne vem kolk jih je noter, se mi zdi da okrog 50) Jaz ravno zaradi tega nimam volje hodit z njo okol po čagah, srečanjih julijk, ker vem, da bo tak zverinski jok, če se bo na silo prebudila in ji bo manjkal spanec. Vedno tak joka. Ravno malo prej smo imeli tako drenje popoldan, ker je bila pokonci že 4,5 ure. Sem jo komaj umirila, da je zaspala za eno uro. Zdaj pa že spi nočni spanec. Kaj čem, zaspanka je in ne mara, da jo kdo zbuja. Ja, je mož ravno prej prinesel domov plenice Active Fit vijolične, za 56 plenic je dal 13,99. Tak da se te v Hoferju definitivno splačajo, ko je 90 kom za 12,99. Pa raztegljivi trak imajo, ravno zato kupujem vijolične pamperske, ker one modre so totalno sranje. kje jih je kupil, ker jaz sem ji definitivno vidla za 17 eur? pa se nikak ne morem spomnit kje...si jih prav v živo predstavljam na polici, samo ne vem v keri trgovini
|