|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
13.11.2008 22:13:54   
rovar_ka
HD - veš kaj sem te misla že parkrat vprašat pa vedno pozabim..Tvoja naveza KP-SG. Kak je to? si preseljena v KP pa izviraš iz SG al kak?nisem nikjer zasledila, sem se pa vedno spraševala, ko si pisala, da boš v SG.

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
13.11.2008 22:14:49   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

ko smo glih pri dojenju...do katere starosti se vam zdi "normalno" dojit..mislim etično-moralno

pojma nimam. Poznam nekatere ko dojijo pri 1 letu. Jaz bi rekla tam nekje do konca porodniške...

Neposredna povezava do sporočila: 4477
   [Brisano sporočilo]
13.11.2008 22:15:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4478
13.11.2008 22:16:20   
petra1984
Tud jaz mislim, da če bo bog dal, da bom nekje do konca porodniške, pa mogoče še potem nekaj časa ponoč.

Zdej grem pa res spat!! Lahko noč

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
13.11.2008 22:16:23   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

Blacky - Sploh ni nikoli mela krčev. Nikoli... Zato mi je ravno čudno..Po moje je bla tud zaspanost + galama...Ampak nikoli še ni tak jokala, tud zaradi zaspanosti ne (je vedno brez problema zadremala)user posted image Kdo bi vedo..

Blacky - ja, za vijolične sem gledala, da so ble 17 eur, pa je bil mali paket (ne vem kolk jih je noter, se mi zdi da okrog 50)

Jaz ravno zaradi tega nimam volje hodit z njo okol po čagah, srečanjih julijk, ker vem, da  bo tak zverinski jok, če se bo na silo prebudila in ji bo manjkal spanec. Vedno tak joka. Ravno malo prej smo imeli tako drenje popoldan, ker je bila pokonci že 4,5 ure. Sem jo komaj umirila, da je zaspala za eno uro. Zdaj pa že spi nočni spanec. Kaj čem, zaspanka je in ne mara, da jo kdo zbuja.

Ja, je mož ravno prej prinesel domov plenice Active Fit vijolične, za 56 plenic je dal 13,99. Tak da se te v Hoferju definitivno splačajo, ko je 90 kom za 12,99. Pa raztegljivi trak imajo, ravno zato kupujem vijolične pamperske, ker one modre so totalno sranje.

kje jih je kupil, ker jaz sem ji definitivno vidla za 17 eur? pa se nikak ne morem spomnit kje...si jih prav v živo predstavljam na polici, samo ne vem v keri trgoviniuser posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
13.11.2008 22:16:27   
sončika84
flower,  meni je tolk znano tole o svečkah! Tut moj je dosti v tem. zdaj že dosti manj,ker je že vse svečke zamenjaluser posted image user posted image user posted image in vse ostalo tut. ima samo še nekaj lepotnih popravkov za narest pre svoji ljubi meci.user posted image user posted image je bil pa na začetku non stop tm notr. jaz pa sama z malim doam. da ne rečem,da je bil itak v službi skor celi dan. pol pa še piva. ah ja,ti moški,nimajo občutka. no,ma sej zdej se je popravu. se je začel zavedat,da ni vse sam v delu in v avtih in da je družina pomembnejša.

pivo bi pa jaz tudi. ampak danes sem na čaju.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4481
13.11.2008 22:16:50   
dzanika

in ko smo pri plenicah...sem v A v Metroju kupila pamperske..mislim da so oranža pakungauser posted image in majo raztegljive trakove in neki piše kao da so night..zdej pa je moja dobla 2 mozoljčka..možno da od teh? sem pa dala za 104 kom 19eur

Možno bi bilo da ji ne pašejo.

Neposredna povezava do sporočila: 4482
13.11.2008 22:17:16   
lex
hd jaz bom dojila do enega leta, pa še dalj, da izkoristim bonus za 1 urno malico ko jo bom lahko dojila kar v vrtcuuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 4483
13.11.2008 22:18:06   
rovar_ka
Aja, pa plave plenice - živi užas! ji zadaj ful dol zlezejo, ko brca in se premika, te pa ni čudno, da vedno drekec ven vseka! če ko jo grem previjat ji skor rita ven gleda, tak ji dol zlezejouser posted image bemti bogauser posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
13.11.2008 22:18:33   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: lex

hd jaz bom dojila do enega leta, pa še dalj, da izkoristim bonus za 1 urno malico ko jo bom lahko dojila kar v vrtcuuser posted image

Ta je dobra ja...

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
   [Brisano sporočilo]
13.11.2008 22:19:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4486
13.11.2008 22:19:02   
rovar_ka

ko smo glih pri dojenju...do katere starosti se vam zdi "normalno" dojit..mislim etično-moralno

kaj te jaz vem..do kakega leta pa pol,2. leta jih je fajn odvadit..

Neposredna povezava do sporočila: 4487
13.11.2008 22:19:20   
dzanika

Aja, pa plave plenice - živi užas! ji zadaj ful dol zlezejo, ko brca in se premika, te pa ni čudno, da vedno drekec ven vseka! če ko jo grem previjat ji skor rita ven gleda, tak ji dol zlezejouser posted image bemti bogauser posted image

kak se je razkurila. user posted image user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
13.11.2008 22:20:49   
Blacky30
Mojcek, jaz uporabljam Novalac AC proti krčem. Če se ne boš uspela zmenit z nobeno, ki ti je bližje, npr. z lunico, potem se lahko midve dogovoriva. Naših receptov za hrano je itak konec in bom začela kupovat.

OK, zdaj pa se pri meni začne bralni maraton. Moram vas dohitet. Sem na str. 160. Dragi je šel nekam v Dravograd, ne vem, kdaj pride, tak da čas imam, dokler ne omagam. Večerja je že v želodčku, kondicije imam polno, tak da gremo. Samo eno prošnjo imam za vas vse: zginite spat in nehajte kloftat, ker edino na tak način vas lahko dohitim. Do jutri, potem pa spet jovo na novo, za vami kot polž.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4489
13.11.2008 22:20:53   
lex
moj je pa skoz na bajti, tak da se že včasih sama nase jezim, da sem silila v to, samo bo pa pol bolj lušnouser posted image user posted image user posted image user posted image

eh moja vita je bla tud dans popoldan tečna za znoret. ko sta popoldan doma se sploh popoldan ne naspi in pol je ful sitna. Alina se pa cmizdri za vsak drekecuser posted image  in pol jo vrže v luft. zadnje časa sta za znoret kar pretepata seuser posted image , alina je ful taka, da ga kar vdari, pa bolj ko ji govorimo, da ne sme bolj je groba. aleks pa tak nežen fant. nikoli je prvi ne udari, samo ko mu pa na žulj stopi jo pa kresne tak, da zvezde letijo.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
13.11.2008 22:21:20   
netki
evo neki slikic iz našega krsta....sej niso ne vem kva ampak vseen

user posted image

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4491
13.11.2008 22:21:25   
sončika84
po mojem mnenju je etično-moralno še ok dojit tja do enega leta. jaz bi vsaj do takrt,če bi imela mleko. največ leto in pol,ma to je že skajna meja. 

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
   [Brisano sporočilo]
13.11.2008 22:21:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4493
13.11.2008 22:22:40   
lex
blacky kaj dela tvoj, je blizu mene danes user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
13.11.2008 22:22:40   
dzanika
Blacky ne bo ti uspelo. Ne gremo še spat. user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
13.11.2008 22:23:14   
sončika84
ma ja do 4 leta??? uf,to pa je res too much.mense že do 2.leta zdi čudno. 

Neposredna povezava do sporočila: 4496
13.11.2008 22:24:40   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

kak se je razkurila. user posted image user posted image

pa daj, če mam prav starh pred totim previjanjem včasihuser posted image

Poslušaj, jo recimo nahranim, ona brrrm, brrrm v plenico, jo morem TAKOJ it previt, ma kaki kupčka prej podret..Je kakec čist na najgi žeuser posted image Pa če se po zadnjem obroku zvečer ne pokaka, jo morem obvezno ponoči preoblačit ko se pokaka, ker te pa na pune ven vdariuser posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
13.11.2008 22:24:44   
lex
netki lušne slikice user posted image user posted image user posted image user posted image  pa torta zgleda njamsi

dojenje ja tja do 18m je še nekak, čeprav si jaz zdaj ne morem zamišljat, da bi še Alino dojila. Uh boge moje joške, ko bi me ziher kako krat zanalšč ugriznila. ja taka je, tud zdaj pride pa pajsneuser posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
13.11.2008 22:24:50   
dzanika
netki kaj lahko mal večje slike prosim. user posted image   Sej te bo blacky tut kregala veš. user posted image   Takšno tortico je pa tut meni ponujal pa sem se nekak rajš za svečko pol odločla. Je pa lepa tut ta. Si nisem znala predstavljat kako bo zgledala. user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
   [Brisano sporočilo]
13.11.2008 22:25:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Osnovne šole Ptuj
sisi77

Katera osnovna šola na Ptuju je najboljša?

OŠ Ljudski vrt (63%)

OŠ Mladika (12%)

OŠ Breg (3%)

OŠ Olga Meglič (12%)

DRUGO (10%)

Število vseh glasov: 73

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!