Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:37:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil pomoje ti bodo šle štrene pokonci, ko bo Anja z žurov hodila. križala se boš zraven, če ti bo sploh kaj povedala. jaz bi jo najrajš zaprla v hišo. joj, če bo taka kot sem bla jaz...adijo. Ne še hujša..... a ne, hujša pa ne more bit. sam poglej jo, kako je pridkana. pa s tega malega bitjeca pa ja ne bo hudiček zrastel. bo mati posegla vmes. Ja, saj tega se je za bat ja sej na koncu bo pa moja res pridna piflarka, ki jo fantje sploooh ne bodo zanimali, vaše pa bodo čisto podivjane mami pa bo dale vse od sebe Če bi tole naši otroci brali. edina ti boš svojo še iz hiše metala, ker ne bo hotela v lajf.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:38:08
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ss, sesil: saj Godovič ni več notranjska Spada pod severno primorsko. Eh, se vidi, da sem geografijo v OŠ špricala Pri nas je bil v OŠ še zemljepis
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:38:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Česa pa tebe ni strah? Hec. A je tebe iz kakega razloga strah vožnje alio kar tako? strah imam do: psov in vožnje po avtocesti jp prometna nesreča. Ma jaz govorim o žuruuuuu ne pa o alkoholu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:38:52
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* naša spita Jaz čakam, da se bo kaka javla za maraton, pa slabo kaže. Sedaj jim je kar v navado prišlio, da se oglasijo in hkrati napišejo dnevno odpoved Estrella, a nisi donc rekla, da se ne greš več večernih maratonov NO sva že dve, sam jaz grem prov kmal mal po hodniku naravnost, potem na desno, in nato v veliki sobi zavijem levi in takoj desno (beri: po hodniku do spalnice in via postelja)
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:39:12
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil pomoje ti bodo šle štrene pokonci, ko bo Anja z žurov hodila. križala se boš zraven, če ti bo sploh kaj povedala. jaz bi jo najrajš zaprla v hišo. joj, če bo taka kot sem bla jaz...adijo. Ne še hujša..... a ne, hujša pa ne more bit. sam poglej jo, kako je pridkana. pa s tega malega bitjeca pa ja ne bo hudiček zrastel. bo mati posegla vmes. Ja, saj tega se je za bat Jao jao mi bomo tut na vašem koncu, kaj me vse čaka. A Anja bo taglavna ? Ja boš mogla pazit ko bo trojni A na pohodu (Anja, Aneja in Alja)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:39:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: sesil pomoje ti bodo šle štrene pokonci, ko bo Anja z žurov hodila. križala se boš zraven, če ti bo sploh kaj povedala. jaz bi jo najrajš zaprla v hišo. joj, če bo taka kot sem bla jaz...adijo. ne ne ravno v tem je fora, da jaz pa ne želim da bo taka kot jaz. Kar naj bo mala porednica pa še tvojo miško bo zraven vzela v lajf hmmm, a misliš? kaj ti si bla pridna najstnica? jaz se komaj sedaj zgražam sama nad samo, kakšne sem špičla. kaj pa vem Glede fantov sem bila fuul pridna? Kar Anja ne bo Ja to pa ne vemo kaka si bila, bi mogla kakšna kolegica povedat, bi bilo bolj realno Jaz si definitivno ne želim, da bi šla po mojih doživetjih, ker je bilo res tooo much, če pa bo že, pa srčno upam, da bo imela toliko zdrave pameti, da bo vedela kje je meja in kdaj odnehat Jaz sem bila v OŠ jezikava, v SŠ pridna do 20. Potem pa se mi je utrgalo do 21, potem pa sem mojega spoznala in je bilo konec bedarij. Pri 24 sem bila že mamica.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:39:36
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Česa pa tebe ni strah? Hec. A je tebe iz kakega razloga strah vožnje alio kar tako? strah imam do: psov in vožnje po avtocesti jp prometna nesreča. Kako si se pa v službo vozila? Ma jaz govorim o žuruuuuu ne pa o alkoholu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:40:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, manjka nam še 60 strani. Postavi dead line Zadnjič mi je dobro ratalo. Zdaj pa kar ne vem. Do nedelje bo kar prehuda?! Ponedeljek 23.59h
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:40:21
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: sesil pomoje ti bodo šle štrene pokonci, ko bo Anja z žurov hodila. križala se boš zraven, če ti bo sploh kaj povedala. jaz bi jo najrajš zaprla v hišo. joj, če bo taka kot sem bla jaz...adijo. ne ne ravno v tem je fora, da jaz pa ne želim da bo taka kot jaz. Kar naj bo mala porednica pa še tvojo miško bo zraven vzela v lajf hmmm, a misliš? kaj ti si bla pridna najstnica? jaz se komaj sedaj zgražam sama nad samo, kakšne sem špičla. kaj pa vem Glede fantov sem bila fuul pridna? Kar Anja ne bo Ja to pa ne vemo kaka si bila, bi mogla kakšna kolegica povedat, bi bilo bolj realno Jaz si definitivno ne želim, da bi šla po mojih doživetjih, ker je bilo res tooo much, če pa bo že, pa srčno upam, da bo imela toliko zdrave pameti, da bo vedela kje je meja in kdaj odnehat ali pa da bo vsaj srečo imela, če jih bo že špičla.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:41:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil pomoje ti bodo šle štrene pokonci, ko bo Anja z žurov hodila. križala se boš zraven, če ti bo sploh kaj povedala. jaz bi jo najrajš zaprla v hišo. joj, če bo taka kot sem bla jaz...adijo. Ne še hujša..... a ne, hujša pa ne more bit. sam poglej jo, kako je pridkana. pa s tega malega bitjeca pa ja ne bo hudiček zrastel. bo mati posegla vmes. Ja, saj tega se je za bat Jao jao mi bomo tut na vašem koncu, kaj me vse čaka. A Anja bo taglavna ? Ja boš mogla pazit ko bo trojni A na pohodu (Anja, Aneja in Alja) Še dobro, da smo na drugem koncu Slovenije doma. Estrella sem jaz tudi razmišljala, da do konca ponedeljka. Bo bolj verjetno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:42:13
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ss, sesil: saj Godovič ni več notranjska Spada pod severno primorsko. Eh, se vidi, da sem geografijo v OŠ špricala Pri nas je bil v OŠ še zemljepis Se vidi da sva različni kategornici
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:42:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil pomoje ti bodo šle štrene pokonci, ko bo Anja z žurov hodila. križala se boš zraven, če ti bo sploh kaj povedala. jaz bi jo najrajš zaprla v hišo. joj, če bo taka kot sem bla jaz...adijo. Ne še hujša..... a ne, hujša pa ne more bit. sam poglej jo, kako je pridkana. pa s tega malega bitjeca pa ja ne bo hudiček zrastel. bo mati posegla vmes. Ja, saj tega se je za bat Jao jao mi bomo tut na vašem koncu, kaj me vse čaka. A Anja bo taglavna ? Draga moja bodoča notranjka, Emilija je itak že zdaj v klubu ''K.P.M.Č.'' klub porednih majskih čvekic kaj šele bo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:43:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: sesil pomoje ti bodo šle štrene pokonci, ko bo Anja z žurov hodila. križala se boš zraven, če ti bo sploh kaj povedala. jaz bi jo najrajš zaprla v hišo. joj, če bo taka kot sem bla jaz...adijo. ne ne ravno v tem je fora, da jaz pa ne želim da bo taka kot jaz. Kar naj bo mala porednica pa še tvojo miško bo zraven vzela v lajf hmmm, a misliš? kaj ti si bla pridna najstnica? jaz se komaj sedaj zgražam sama nad samo, kakšne sem špičla. kaj pa vem Glede fantov sem bila fuul pridna? Kar Anja ne bo Ja to pa ne vemo kaka si bila, bi mogla kakšna kolegica povedat, bi bilo bolj realno Jaz si definitivno ne želim, da bi šla po mojih doživetjih, ker je bilo res tooo much, če pa bo že, pa srčno upam, da bo imela toliko zdrave pameti, da bo vedela kje je meja in kdaj odnehat ali pa da bo vsaj srečo imela, če jih bo že špičla. Jaz se na srečo ne bi zanašala, zdrava pamet in sreča bo taprava kombinacija
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:44:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Draga moja bodoča notranjka, Emilija je itak že zdaj v klubu ''K.P.M.Č.'' klub porednih majskih čvekic kaj šele bo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:45:00
|
|
|
|
Estrella*
|
VALENTINA: kJE PA TIČIŠ??????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:45:28
|
|
|
|
sesil
|
jaz grem pod tuš. bom hitro nazaj....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:45:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* VALENTINA: kJE PA TIČIŠ?????? A ni rekla, da bo pomagala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:45:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil pomoje ti bodo šle štrene pokonci, ko bo Anja z žurov hodila. križala se boš zraven, če ti bo sploh kaj povedala. jaz bi jo najrajš zaprla v hišo. joj, če bo taka kot sem bla jaz...adijo. Ne še hujša..... a ne, hujša pa ne more bit. sam poglej jo, kako je pridkana. pa s tega malega bitjeca pa ja ne bo hudiček zrastel. bo mati posegla vmes. Ja, saj tega se je za bat Jao jao mi bomo tut na vašem koncu, kaj me vse čaka. A Anja bo taglavna ? Draga moja bodoča notranjka, Emilija je itak že zdaj v klubu ''K.P.M.Č.'' klub porednih majskih čvekic kaj šele bo Jaaaaaa, mami jo je pa vpisala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:46:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz grem pod tuš. bom hitro nazaj.... Jaz si bi mogla še lase sfenat. Pa se mi ne da.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:46:45
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil pomoje ti bodo šle štrene pokonci, ko bo Anja z žurov hodila. križala se boš zraven, če ti bo sploh kaj povedala. jaz bi jo najrajš zaprla v hišo. joj, če bo taka kot sem bla jaz...adijo. Ne še hujša..... a ne, hujša pa ne more bit. sam poglej jo, kako je pridkana. pa s tega malega bitjeca pa ja ne bo hudiček zrastel. bo mati posegla vmes. Ja, saj tega se je za bat Jao jao mi bomo tut na vašem koncu, kaj me vse čaka. A Anja bo taglavna ? Ja boš mogla pazit ko bo trojni A na pohodu (Anja, Aneja in Alja) O hudo. Tole bodo mačkice in pol. Sam ne smemo pozabit Varjo. Joj kakšno izbiro bo imel Žanko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:47:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil pomoje ti bodo šle štrene pokonci, ko bo Anja z žurov hodila. križala se boš zraven, če ti bo sploh kaj povedala. jaz bi jo najrajš zaprla v hišo. joj, če bo taka kot sem bla jaz...adijo. Ne še hujša..... a ne, hujša pa ne more bit. sam poglej jo, kako je pridkana. pa s tega malega bitjeca pa ja ne bo hudiček zrastel. bo mati posegla vmes. Ja, saj tega se je za bat Jao jao mi bomo tut na vašem koncu, kaj me vse čaka. A Anja bo taglavna ? Draga moja bodoča notranjka, Emilija je itak že zdaj v klubu ''K.P.M.Č.'' klub porednih majskih čvekic kaj šele bo Jaaaaaa, mami jo je pa vpisala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:47:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil pomoje ti bodo šle štrene pokonci, ko bo Anja z žurov hodila. križala se boš zraven, če ti bo sploh kaj povedala. jaz bi jo najrajš zaprla v hišo. joj, če bo taka kot sem bla jaz...adijo. Ne še hujša..... a ne, hujša pa ne more bit. sam poglej jo, kako je pridkana. pa s tega malega bitjeca pa ja ne bo hudiček zrastel. bo mati posegla vmes. Ja, saj tega se je za bat Jao jao mi bomo tut na vašem koncu, kaj me vse čaka. A Anja bo taglavna ? Draga moja bodoča notranjka, Emilija je itak že zdaj v klubu ''K.P.M.Č.'' klub porednih majskih čvekic kaj šele bo Jaaaaaa, mami jo je pa vpisala Tvoja je pa itak vpisana že ko je bivala v trebuhu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:47:12
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* VALENTINA: kJE PA TIČIŠ?????? A ni rekla, da bo pomagala. Ja rekla že............ Sigurno njen možek pozira v kakem sexy spodnjem perilu in je pozabla na rr
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:47:24
|
|
|
|
hijenca
|
Meni Videk že sedaj dela sive lase, ko noče in noče zaspat. Enih 500 x sem že vstala in mu popravila dudo, pa še sedaj trmari. Kako bo čez 15 let, se že sedaj bojim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:48:15
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil pomoje ti bodo šle štrene pokonci, ko bo Anja z žurov hodila. križala se boš zraven, če ti bo sploh kaj povedala. jaz bi jo najrajš zaprla v hišo. joj, če bo taka kot sem bla jaz...adijo. Ne še hujša..... a ne, hujša pa ne more bit. sam poglej jo, kako je pridkana. pa s tega malega bitjeca pa ja ne bo hudiček zrastel. bo mati posegla vmes. Ja, saj tega se je za bat Jao jao mi bomo tut na vašem koncu, kaj me vse čaka. A Anja bo taglavna ? Draga moja bodoča notranjka, Emilija je itak že zdaj v klubu ''K.P.M.Č.'' klub porednih majskih čvekic kaj šele bo Jaaaaaa, mami jo je pa vpisala Ati pa pravi da jo bo do 30.leta zaprl v sobo .
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?