|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
13.11.2008 21:05:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sončika84)
  Neposredna povezava do sporočila: 4426
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
13.11.2008 21:05:41   
dzanika
No jaz sem pa imela zdej eno kolegico na obisku. Smo mal čvekale pa gledale družinski dvoboj. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

Blacky kaj nisi ti rekla da je Nejc dobil alergijo zato ker ste prekmalu začeli z GH?  Al sem jaz kaj narobe razumela?

Ne, samo zvečer sem mu zgostila mleko z riževo kašico, kot zdaj že mnoge delajo, pa je dobil atopični dermatitis, kožno alergijo.

aha se mi je zdelo da je bilo nekaj okrog hrane...  Verjamem da imaš sedaj strah... Jaz bom tudi raje počakala na nasvete P. da ne bom imela potem slabo vest.

Petra moje sožalje.

lidija kak je srčkana tvoja Mojca. Pa kolk lask ima. user posted image Pa takšna ful starejša mi zgleda...

nanka naš se tudi kar v fotoaparat zagleda in takrat nič noče počet.

uau aurora kako nogice žuli tvoj mali.

nanka bravo za dokumentiran obrat! user posted image

Metuljcek prosim ne omenjaj mi avstralije... Jaz si ful želim enkrat tja... No pa daj kakšno slikico da mi še bol skomine narediš. user posted image

mojcek pomiri se. No sej te drugače čist razumem... Zasavske kletvice sem pa čist razumela. user posted image

Tinky meni je rekla G da lahko tabletke začnem jemati kar tako in da mi ni treba čakati na user posted image . Pa tut v navodilih se mi zdi da piše da se lahko tut tko začnejo jemati...

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
13.11.2008 21:06:17   
dzanika
uuuuuuuu hruška uživaj!!! user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
13.11.2008 21:08:58   
dzanika
Mene pa zanima a ve vedno namilite svoje malčke z milom al ktera uporablja tut kakšno kopel ki jo da kar v vodo??

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
13.11.2008 21:10:54   
petra1984
sončika84...sem P klicala glede noric pa je reku, da mogoče jih pa ne bo dobil, ker je samo dojen (jaz sem namreč norice že prebolela tako da imam v mleku protitelesa). Iz njegovih ust v božja ušesa!!!!!

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
13.11.2008 21:12:08   
sončika84

IZVIRNO SPOROČILO: petra1984

sončika84...sem P klicala glede noric pa je reku, da mogoče jih pa ne bo dobil, ker je samo dojen (jaz sem namreč norice že prebolela tako da imam v mleku protitelesa). Iz njegovih ust v božja ušesa!!!!!

držim pesti!

(odgovor članu petra1984)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
13.11.2008 21:13:23   
sončika84
hruška,uživaj! pa čin :)

Neposredna povezava do sporočila: 4432
13.11.2008 21:14:14   
petra1984
dzanika...jaz ga kopam v stolčku (sem že enkrat slikce pokazala) pa mu samo vodo natočim v banjo, na koncu ga pa namilim in stuširam. Zaenkrat še brez kopeli. Uporabljam pa milo od A-DERMA po nasvetu P, ker ima kar suho kožo (sicer stane nekaj čez 10€, ampak sem ful zadovoljna z njo)

Neposredna povezava do sporočila: 4433
13.11.2008 21:14:58   
nanka
HD, uživaj

Dzanika
, hvala, hvala, jaz je nikoli ne namilim, zmeraj dam malo kopeli - Penaten v banjico in glavico ji umijem z Mustelo.

< Sporočilo je popravil nanka -- 13.11.2008 21:15:37 >

Neposredna povezava do sporočila: 4434
13.11.2008 21:15:25   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

Mene pa zanima a ve vedno namilite svoje malčke z milom al ktera uporablja tut kakšno kopel ki jo da kar v vodo??

Nmailim jo vsaki drugi dan, po priporočilu pediatrinje. Uporabljam trdo milo. Tekočega še nisem dala v vodo.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
13.11.2008 21:18:27   
petra1984
Jaz si bom tud zdej eno pivce prvoščla, ker sem z živci na koncu - neprespana za nazaj, mali non-stop sitnari zarad zob, mi gre na živce stalno nekoga tolažt (moj user posted image , tašča, svak, svakinja...), ker je men tud ful hudo, pa se nimam nobenmu za potožt!!user posted image Sploh pred mojim morm bit močna ko skala, ker je čist zlomljen, pa bi se najrajš razjokala ko dojenček! Vem da že nažiram s tem, ampak nekje se morm skašlat!!

Neposredna povezava do sporočila: 4436
13.11.2008 21:19:09   
sončika84
dzanika, jaz matijeta vedno namilim. imam pa milo od Mustele. kopam pa ga 2krat na teden.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
13.11.2008 21:21:25   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Rovar_ka, si sigurna, da je Tia imela krče?? Ponavadi pri taki starosti že izginejo, pa tudi ti nisi kaj veliko poročala, da bi že prej s tem imele ful težav. Jaz mislim, da je bila zaspanost, ko je že preutrujena, ker ne more zaspat zarad drugega okolja, sicer pa bi lahko bilo tudi to, da jo je motila gužva in vse novo. Pri nas tako joka samo zaradi zaspanosti.

Rovar_ka, sem pozabla napisat, da uporabljam vijolične pamperske Active Fit. Nisi ravno ti zadnjič omenila, kak drage so? Kolko?
Aha, zdaj vidim recept dneva. Mnjamiiii.....user posted image

Blacky - Sploh ni nikoli mela krčev. Nikoli... Zato mi je ravno čudno..Po moje je bla tud zaspanost + galama...Ampak nikoli še ni tak jokala, tud zaradi zaspanosti ne (je vedno brez problema zadremala)user posted image Kdo bi vedo..

Blacky - ja, za vijolične sem gledala, da so ble 17 eur, pa je bil mali paket (ne vem kolk jih je noter, se mi zdi da okrog 50)

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
13.11.2008 21:22:01   
159lila
neboglasnica-tudi jaz sem razmišljala o tem stolčku,ker zdaj ko bo zima nevem kako ga bom stlačla v jajčko pa še noge mu že prek gledajo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
13.11.2008 21:23:32   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Bye, bejbike, ati se nekaj smuka okoli in navija za krizanke. Ne bom se branila:-)

Do ju3 ...

jaz bi tudi user posted image sam z uno gumo se mi prav ne da, me mine volja sam, da pomislim.....
da bi pa Teo zdej sestrico dobil, pa raje neuser posted image

hvala enako

sam a zdaj veste zakaj mamo še vitouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
13.11.2008 21:35:14   
Inigo
neboglasnica in lila - mi mamo Brina že v večjem sedežu 9 do 18kg. vmes smo meli še prometno in se je super obnesel. tako da... 

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
13.11.2008 21:37:22   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Dzanika
, hvala, hvala, jaz je nikoli ne namilim, zmeraj dam malo kopeli - Penaten v banjico in glavico ji umijem z Mustelo.

Tole sem jaz prebrala z NUTELOuser posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
13.11.2008 21:37:39   
Inigo
hruška - mi smo tut naročli sleepy wrap- za atija! modrega. in vidve? bosta roziki? aja, a prideta na srečnaje v LJ. mi gremo. da se malo spoznam z raznimi triki o vezanju in temi stvarmi... bo pomoje zanimivo!

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
13.11.2008 21:40:30   
nanka
Neboglasnica, ta je pa dobra, oziroma sladka.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
13.11.2008 21:40:31   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

neboglasnica in lila - mi mamo Brina že v večjem sedežu 9 do 18kg. vmes smo meli še prometno in se je super obnesel. tako da... 

Kaj pa vem no...

V glavnem, mali spi že full dolgo, jaz si grem pa tačke namočit. So mi na kirurgiji rekli, da če boli, naj večkrat na dan namilim po 5 minut.. grem preizkusit, upam, da mi ne bo treba ne rezat ne k pedikerki na mučenje. Me pa zebe v tace, ker sem večinoma brez nogavic, da me ja ne bo kaj tiščalo. Sem že čisto obsedena.

Nočka,

user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
13.11.2008 21:41:42   
nanka
Lahko noč tudi z moje strani,naša vstaja že ob 6.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
13.11.2008 21:42:22   
lex
petra mogoče bi vama pa pomagalo, da se skupaj zjočeta. Naj ve, da ti je toliko pomenil, da si ga imela rada. Vaju bo še dodatno povezalo.

vijolične pamperske - ja v A sem se vozila pri Aleksu samo zaradi njih, bog ne daj da bi dobil kaj druga na rit. ponucala sem jih na tone, glih ko je dobil frišno na rit se je pokakaluser posted image , pa je blo vseeno a je bla na riti 3 ure al pa 5 ur, ko je bla sveža je blo treba kupček naredit. pol mi je pa dekl dvignilo in je dobival navadne zelene pamperske, no šele kasneje je dobil kaj druga na rit, pa je bilo čist OK. Alina je že prej dobila svašta na rit in ji edino preaty baby iz špara niso pasale, tam je pa dobla ful rdečo rito.

umivanje: jaz jo namilim s trdim milom vsakokrat ko se kopava - 2-3 dan, ker ful poliva. no so se pa nama spet temenca pojavilauser posted image

hd uživaj

neboglasnica bejž po cukeruser posted image user posted image user posted image  - pa meni enega pošlji

inigo to pa ni varno, kolegica je v svetu za preventivo na občini in ko je bilo tole predavanje o varnosti otrok, je vprašala če ga lahko prestavi, pa so ji odsvtovali, ker mora otrok dobro sedet.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
13.11.2008 21:42:36   
rovar_ka
Petra1984 - iskreno sožalje user posted image user posted image user posted image

Lidija*** - kaka faca je mala, mi je ful dobro, ko ma tolk lask, zgleda ful starejšauser posted image Pa seveda čestitke za uspešen obratuser posted image user posted image user posted image

Auroraa - joj, kak bi zdaj piknila malo v tvoje pecivo, zgleda odličnouser posted image Pa kaki cuker je matic, je po atiju al mamici?

Nanka - user posted image user posted image user posted image za obrat male Zoje

Kajenje - nehala ko sem zanosla (so mi smrdeli), zdaj sploh več ne pomislim na cigaret (čeprav moj dragi kadi) in upam da tak ostaneuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4448
13.11.2008 21:48:06   
rovar_ka
Metuljcek321- - kak je blo v Avstraliji in kje si bla? Moj ima namreč že nekaj časa fiksno idejo, da bi šla tja živet (v Brisbane)user posted image Ampak jaz brez svoje družine ne grem nikamoruser posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
13.11.2008 21:49:06   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Dzanika

Tole sem jaz prebrala z NUTELOuser posted image

user posted image user posted image user posted image   Se vidi da ti gre samo sladkarija po glavi. user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

otroci
mami_1979

koliko otrok si želite imeti?

nič (1%)

1 (8%)

2 (40%)

3 (40%)

4 ali več (11%)

Število vseh glasov: 347

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!