|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
13.11.2008 21:40:28   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Punce...evo mene iz LJ...hitra kot srela...ni kajuser posted image user posted image . Imamo eno GV, ki je velika 9mm. V njej pa nekaj majhnega kobaca in utripanja!user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  JUPI user posted image  user posted image  user posted image
Že utripa user posted image  user posted image  user posted image .  Je pa brzinc user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
13.11.2008 21:43:52   
mlinček
IZVIRNO SPOROČILO: pinjolca

Hojla babuške!

Lučka iskrene čestitke! Matr, še dobro, da nismo šli k Avseniku, bi bile same hiperstimulce pa večplodne nosečnosti user posted image .
Dejzika jst delam še štiri delovne sobote, nadure, regres še pride, ker se bojim, da bo več nečakov/nečakinj v paci, zato zbiram dnar za vozičke, posteljice in take stvari. Se čutim obvezano user posted image user posted image

Mlinčki lupčka na trebušček! Mali čuvaj mamico, pridn bodi, za nagajanje bo še dovolj časa user posted image

Najin bo pa priden user posted image , no ja sam da nau po očiju pa bo super za user posted image user posted image user posted image .

Matr na kaj si me spravla, da razmišlam kako bo nagaju al kako bo priden user posted image , sej se počutm k en zatežen tastar, al pa k tist k bo reku: k je priden je moj, k pa nagaja je pa od žene, tko da:

ne glede kako in kolk bo nagaju mamici in meni najin bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pupki, pupkici, mali moji,
očka vaju čaka in z mamico
se veselita srečnega dne.
Ta srečni dan prišel je že,
pupike domov odpeljala sva,
presrečna z mamico oba.

(odgovor članu pinjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
13.11.2008 21:44:25   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

Čer!
Evo, toliko, da se javim z lepimi in veselimi novičkami. Naša pikica je zrastla in je velika 33 mm, danes se je že kobacala pa potem zvijala... oh, kolk sm bla srečna pa čeprav sem čakala 3 ure na pregled mi je kr slabo ratal vmes ampak sestre ne je.be.jo... šuti i čekaj...
Zdej pa pičim hitr basket gledat! Mlinčka, serjejo nam ga dons.... Milkotu se prou pozna, da je že dolgo na sceni, mal leta mal kile... no, za ponucat bi bil vseen, se strinaš?
Na brzačke, ker mi bo gavznila baterija na kompu... vsem jutrišnjim akterkam čim lepše novice! Lep večer in mirno nočko, jutr čekiram, če je bla spet kkšna fajna fotostimulacija, da bom lahko preživela v službi...

cmmmmmok

Bravo draga. Za tvojega borca pa že tolk navijam, da je skor moj user posted image . Lupčke obema

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
13.11.2008 21:48:37   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27
Imamo eno GV, ki je velika 9mm. V njej pa nekaj majhnega kobaca in utripanja!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy
Veliki smo že 19mm, user posted image  dela, dela....je pa malo trmasto bitje 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MOJSONČEK; Naša pikica je zrastla in je velika 33 mm, danes se je že kobacala pa potem zvijala... 

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 13.11.2008 21:50:41 >

Horny Teddy

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
13.11.2008 21:48:59   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: sapi

Punčke moje uspešno jutri

Petek, 14.11
Kajatina- začetek postopka
želvica99 - ET
Tina1 - punkcija

in naša nosečka

Petek, 14.11
abra - UZ

user posted image

Opa. Kaj je pa jutri veselih dogodkov user posted image  user posted image  user posted image .

Tina drži se. Upam, da ne bo bolelo preveč. Naj bo čimveč lepih celic in naj tvoj ročno delo dobro opravi user posted image

Želvica lepo sprejmi svoji pikici. Si pečko že priklopla? user posted image

Abra pozdravi našo gimnastičarko user posted image .

Kajatina naj bo uspešen user posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
13.11.2008 21:49:37   
DaisyE
Navijam za jutri...
user posted image

Petek, 14.11
želim ti uspešen začetek postopka, ki naj se konča z debelim +

želvica99 - ET
naj te pričakajo lepi zarodki, ki bodo ostali pri tebi nadaljnih 9 mesecev in postali prelepi otroci

Tina1 - punkcija
naj bo punkcija čim manj boleča, naj čim prej mine, pa veliko zrelih in kvalitetnih jajčk

user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
13.11.2008 21:50:05   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: Darja*

HVALA vam dekline moje za odgovore. Bom jaz še en mal počakala, test itak ničesar ne bo spremenil, če mi je namenjeno pol tak bo, pa zdaj bo,....mora bit.
Tak, grem se cartat zdaj z lubekom,...
vam pa lepe in sladke sanje

Nočko
Darja

Darja še kakšen dan počakaj, da bo plusek bolj močan user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
13.11.2008 21:51:55   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99
Zarja a je bla stresna iz šopinga v službo?

UFFFFFFFFFFFFFuser posted image user posted image user posted image .
rAJE POVEJ KAK SI MI TI?

Horny Teddy

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
13.11.2008 21:52:51   
gigi1
Matr sej same sbe ne dohajam.... user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
13.11.2008 21:53:04   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Navijam za jutri...
user posted image

Petek, 14.11

želvica99 - ET
naj te pričakajo lepi zarodki, ki bodo ostali pri tebi nadaljnih 9 mesecev in postali prelepi otroci

Tina1 - punkcija
naj bo punkcija čim manj boleča, naj čim prej mine, pa veliko zrelih in kvalitetnih jajčk

user posted image

NAŠA SUPERKOKOŠKA JE TOLK TROFLA TO NAVIJANJE, DA NIMAM KAJ DODAT!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
13.11.2008 21:54:36   
pika.po

Navijam za jutri...
user posted image

Petek, 14.11

želvica99 - ET

Tina1 - punkcija

user posted image

Tole je pa Daisy tako lepo napisala, da si bom kar sposodla in navijam 100 na uro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dejmo pupe! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil pika.po -- 13.11.2008 21:56:21 >

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
13.11.2008 21:54:54   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lara light
ker imamo to funkcijo izključeno...to pa zato, da lahko brskamo tam, kjer se nas ne tičeuser posted image

grem tudi jaz v ilegalo....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
13.11.2008 21:56:31   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica
Zarjica, a si že v drilu? Še malo, še malo, pa boš šla po nove pingvinčke!!!

oooooooooooo Kajsica tebe pa smo tolk pogrešale, pa nismo hotle preveč gnjavit, ker vemo, da itak skozuser posted image user posted image user posted image ..........le dajta si duška!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
13.11.2008 21:58:33   
pikovit
Čer,verjetno sem prepoznauser posted image Imam eno vprašanje.Ali moraš biti res tešč za hormon progesteron?

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
13.11.2008 21:58:45   
DaisyE
Pinjolca, če se ne bo prijelo, nama lahko pa z denarjem za nečake častiš ene počitnice. user posted image user posted image user posted image  Ne, ne, saj te hecam. Hvala za trud.

Lučka bohnedaj, da kam greste!!!!!!!! Če bosta temo odprli, pol to samo pomeni, da se bosta aktivno na obeh udejanjali. user posted image user posted image user posted image  Mi pa z vama. user posted image user posted image user posted image

Sapi, midve sva pa dons navijaško usklajeni. Samo ne vem, zakaj tvoje navijače dvojno vidim. Nisem nobenga pira spila, prsežem.

Želvi, mene je evforija spustila, ževčna nisem, malo otožna na momente... user posted image user posted image user posted image  

Kajši, kar prid na srečanje. Me lahko u živo skregaš.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu pinjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
13.11.2008 21:58:58   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Kar pa še ne pomeni, da ne mislim nate user posted image

pa saj vemuser posted image , samo tu user posted image se več ne srečava.......

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
13.11.2008 21:59:40   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Čer,verjetno sem prepoznauser posted image Imam eno vprašanje.Ali moraš biti res tešč za hormon progesteron?

jaz nisem bla nikol, pa ni nihče nič tuliluser posted image

Horny Teddy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
13.11.2008 22:00:18   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Čer sexi! Nimam pojma. A ga greš ti merit in zakaj?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
13.11.2008 22:03:18   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

pa saj vemuser posted image , samo tu user posted image se več ne srečava.......

Zarja, saj bo...user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
13.11.2008 22:05:22   
zarja1

DaisyE brez zajebancije na določene pupe sem se tu gori tolk navezala (med njimi si tud ti), da jih prav pogrešam.....pol mi malo vse pade na depro, pol skačem tak kot dans pri Lučki....smotan dan mam za sabo, saj me bo minlo...

Horny Teddy

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
13.11.2008 22:06:06   
gigi1
Pikovitka za hormonske teste ni treba bit tešč. Vsaj za meni se zdi, da ni logično. Če bi bilo treba...bi ti že povedali. Hormoni res niso povezani s hrano, cukrom...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
13.11.2008 22:08:11   
DaisyE
Zarja, zdaj mi je pa nerodno. user posted image  
To si pa tako lepo povedala. user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
13.11.2008 22:09:03   
gigi1

DaisyE brez zajebancije na določene pupe sem se tu gori tolk navezala (med njimi si tud ti), da jih prav pogrešam.....pol mi malo vse pade na depro, pol skačem tak kot dans pri Lučki....smotan dan mam za sabo, saj me bo minlo...

Lubica ne se dat! Sej smo vse tle gor mal zasvojene...sam se že mal brzdamo user posted image .
Smotan dan je dans zaradi vremena, pa še v službi si mela štalo. kakšen kozarček vina, v banjo in relaks...tvoj naj ti pa mal prstke na nogah zmasira. Ti bo ful dobr delo user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
13.11.2008 22:09:39   
zarja1
Želvica samo zate....dans še lahko, jutri si že adijo...
user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
13.11.2008 22:10:41   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Pikovitka za hormonske teste ni treba bit tešč. Vsaj za meni se zdi, da ni logično. Če bi bilo treba...bi ti že povedali. Hormoni res niso povezani s hrano, cukrom...

Je.bemti mene sdo danes poslali domov,da moram biti teščauser posted image user posted image user posted image Pi.zda sem besna.Sori izrazu.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?