|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
13.11.2008 22:44:08   
bambi75
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Tu seeem!!

Veliki smo že 19mm, user posted image  dela, dela....je pa malo trmasto bitje (že zdaj - se naprej ni hotelo dobro pokazati mamici), potem dremalo (baš boli njega/njo da ga gledamo), a potem je pa zaplesalo (plesalka/ec bo tako kot oči ina mamica)!!!user posted image   

user posted image   user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Punce...evo mene iz LJ...hitra kot srela...ni kajuser posted image user posted image . Imamo eno GV, ki je velika 9mm. V njej pa nekaj majhnega kobaca in utripanja!user posted image

user posted image  za kobacaja in user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

Čer!
Evo, toliko, da se javim z lepimi in veselimi novičkami. Naša pikica je zrastla in je velika 33 mm, danes se je že kobacala pa potem zvijala... oh, kolk sm bla srečna pa čeprav sem čakala 3 ure na pregled mi je kr slabo ratal vmes ampak sestre ne je.be.jo... šuti i čekaj...

user posted image  user posted image  user posted image  
čestitke tvoji pikici da tako lepo raste.

Kajsi, ti kar pridi samo ne tepst, mojga pa itak cele dni ni doma.

Darja počakaj še kak dan, da bo lepši plusek nam pa boš polepšala vikend.

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
13.11.2008 22:44:32   
pikovit
Žiži kako pa to,da še ne spiš?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
13.11.2008 22:45:49   
zarja1
Srčice thanks....user posted image
odoh ja .......user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
13.11.2008 22:46:15   
bambi75

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Navijam za jutri...
user posted image

Petek, 14.11
Kajatina- začetek postopka
želim ti uspešen začetek postopka, ki naj se konča z debelim +

želvica99 - ET
naj te pričakajo lepi zarodki, ki bodo ostali pri tebi nadaljnih 9 mesecev in postali prelepi otroci

Tina1 - punkcija
naj bo punkcija čim manj boleča, naj čim prej mine, pa veliko zrelih in kvalitetnih jajčk

user posted image

navijam tud jaz.

(odgovor članu mlinček)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
13.11.2008 22:47:40   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

ma Gigi vse se je začelo, ko je moj prišel domov z brihtnim kolegom zdravnikom G, ki ma full slabo mnenej o pingvinčkih. Mater mi je pritisk dvignil. Sem ga skor ven z bajte zabrisala, pa ga je moj prej spakiral, ko je videl kolk je ura.
Jutri bom boljša, obljubim.

In tale G ima že 30 let delovne dobe, prisostvuje veliko IVF in ICSI postopkom in je oh in sploh tatamata na tem področju. Izobraževal se je verjetno v Ameriki in Indiji, pa še na Tahitiju in bo vse naše neplodnostne dohterje naučil, da zmrznjenčki so pa oh in sploh poden in da naj jih kar nekajo prenašat, pa naj v hladilnikih raje plac za mleko nardijo. Al kaj!? user posted image

Naj se gre raj kaj o medosebnih odnosih naučit, pa bo mogoče lahko kaj bol pametnega s svojim lajfom počel, kakor pa da pametuje bodočim decebrskim nosečkam s pingvinčki. user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
13.11.2008 22:47:50   
pikovit

Nočko Zarči,tudi jaz odhajam.Nočko punce moje.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
13.11.2008 22:48:46   
pikovit
Ooooo Dejziuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
13.11.2008 22:49:19   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Nočko Zarči,tudi jaz odhajam.Nočko punce moje.

Nočko obema
user posted image  grem še jst

pa pa

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
13.11.2008 22:49:34   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: sapi

Punčke moje uspešno jutri

Petek, 14.11
Kajatina- začetek postopka
želvica99 - ET
Tina1 - punkcija

in naša nosečka

Petek, 14.11
abra - UZ

user posted image

Se še jaz  podpišem pod tole.
Pa šibam spat ker še komaj gledam.
Lep pozdrav vsem RR ki ste prisotne in tistim ki niste, nosečim, nenosečim, trepetalkam vsem ki ste v postopkih in tistim ki na postopek čakate.

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
13.11.2008 22:49:48   
zarja1
In tale G ima že 30 let delovne dobe, prisostvuje veliko IVF in ICSI postopkom in je oh in sploh tatamata na tem področju. Izobraževal se je verjetno v Ameriki in Indiji, pa še na Tahitiju in bo vse naše neplodnostne dohterje naučil, da zmrznjenčki so pa oh in sploh poden in da naj jih kar nekajo prenašat, pa naj v hladilnikih raje plac za mleko nardijo. Al kaj!? user posted image

Naj se gre raj kaj o medosebnih odnosih naučit, pa bo mogoče lahko kaj bol pametnega s svojim lajfom počel, kakor pa da pametuje bodočim decebrskim nosečkam s pingvinčki. user posted image

draga.......zdaj lahko spetuser posted image . LAV JU FEJST!!!!!!!!user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
13.11.2008 22:50:09   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: pinjolca
Dejzika, potovanje odpade. Denar ni prenosljiv! Na potovanjih se itak same traparije delajo. Razen..... Samotni otok, nič pira, čikov, samo veliko plavanja, presna prehrana, ampak to najbrž ni potovanje, ampak askeza user posted image user posted image user posted image Pa da še plačam za to user posted image

Klinc, za tole pa jaz dam dnar, da ni treba it! user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu pinjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
13.11.2008 22:50:33   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

lara, a veš da sploh nisem povedaa, da sem se po 1 neuspešnem postopku pobarvala na rjavo. Mogoče je pa tudi v tem uspeh. Bodo zdaj vse IVF-jevke postale rjavolase in bo počakalnicah videt samo rjavolaske.user posted image

user posted image user posted image jaz te pa že 3 mesce morim s ta rdečo glavouser posted image , kakorkoli samo da je plus!user posted image

Zarjica, ni vredno. Idiotov na tem svetu.. kar češ. Mater folk res nima taktike kdaj o čem in predvsem s kom  razpravljat.
Ja kdo pa ne bi sleku hlače in evo, sem noseča: sori stari, meni zaenkrat nepoznana sreča.
Naredi si kopel in si zamišljaj trebušček, ker bo to kmalu. Po cunje že veš kam...torej, si na konjuuser posted image  bodi dobro.user posted image

Gigi, lepe sanjeuser posted image

Pikovitek, ju3 kar znori, če je temu tako.user posted image  
A Hope pa raztura s tamalim? Jo kar vidim, vse ve, vse zna...super srečna familyuser posted image

Pija, naj se hrbet pozdravi, možek vrne in bo happy startuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sapi

Punčke moje uspešno jutri

Petek, 14.11
Kajatina- začetek postopkauser posted image
želvica99 - ET (čimveč lepih zarodkovuser posted image )
Tina1 - punkcija (hitro in nebolečeuser posted image )

in naša nosečka

Petek, 14.11
abra - UZ- pozdravi princeskouser posted image

user posted image

naviiiijaaaaam tudi jaz!!!user posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
13.11.2008 22:52:25   
pikovit
O Larči a ti si tudi še pokonc.Ala spat mamiceuser posted image  in bodoče mamice.Počivat je treba.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
13.11.2008 22:53:00   
pikovit
Nočko punceuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
13.11.2008 22:53:42   
DaisyE

Sej se bom jutri razkurilauser posted image user posted image user posted image Porka duš jaz(al pa kdor koli drug) pa mam cajt laufat gor in dol.Pa še parkir plac sem našlauser posted image

Kar povej jim pikovit. Kar daj! Sem huda!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
13.11.2008 22:54:10   
bambi75

Punce danes pa sem bila pri Hope na obisku in videla Lovra.Ful je luštkan.Za pojest.Joj že komaj čakam,da mene tudi to doleti.

Mali je očiju podoben,Hope je krasna z tamalim rokuje,kot da bi jih imela 100user posted image Res sta krasna.

Vse vas lepo pozdravlja.

Si morem mislit, da sta res krasna. Pozdravi jo še v mojem imenu, malemu Lovrotu pa enega  user posted image .

Kako pa kaj akupunktura? Jaz spet začnem.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
13.11.2008 22:54:30   
lara light
user posted image Daisy, dobro povedano!

Mojsonček, čestitke za borca/kouser posted image

Lepotičke, križem gledamuser posted image , lahko nočko!user posted image

Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
13.11.2008 22:54:34   
DaisyE

draga.......zdaj lahko spetuser posted image . LAV JU FEJST!!!!!!!!user posted image

Nehi jokat, ker bom pol še jaz. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
13.11.2008 22:55:42   
lara light

O Larči a ti si tudi še pokonc.Ala spat mamiceuser posted image  in bodoče mamice.Počivat je treba.

Zdaj srce, grem, grem...pol pa še spet čekiram kaj ste napisale, firbec babauser posted image

Coelho

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
13.11.2008 22:56:25   
DaisyE

Nočko punceuser posted image

Lahko noč pupolince. Zdaj bom še CSI pogledala (kolk jaz uživam, ko sem lahko zvečer pokonci), pol pa jaz tud grem.

Se beremo in vidimo jutri.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
13.11.2008 22:59:28   
miska73
Mlinčka, kaj naj rečem... zgleda, da so ble tisto res štorklje. In jaz sem te obtožila halucinacij...
Nč, zdaj po naslednjem ET obvezno na balkonu stat in čakat štorklje, ni druge.

Mlinček  ja kje so te slavne fotke testkov?

Lučka si že zadihala, srčica

Žiži jst bi tudi šla s tabo v Novi Sad... Na žderanje, pa na muziko, pa rakiju...
Pa tole bi da mi sviraju
http://www.youtube.com/watch?v=DXNQK1pSWj0
Na tekmo se ti pa raje pridružim v LJ. Milko je pa le Milko. Bo Mlinček kake dobre karte zrihtu u prvi vrsti, pa bova midve folikle tja pelale.

Darja daj še kak dan potrpi. Saj vidiš tele naše pupe ... jazzzi je prehitevala s testom, pa je že mislila, da je vsega konc.
Sploh pa moramo tole veselje porazdelit na več dni

Dejzi kaj zdej.. te bo tale bolniška čist uničla...
Tale ideja z IVF nosečkami je pa ful dobra... ampak kaj ko bomo pol pa me gor skoz visele in jim temo smetile... je pa čist vseeno če une tle ostanejo.

LL pa nimaš kake variante šoferja najet, ki bi pridno pri kakem kolegu ene par urc pivo žulu...

Zarja a res ni variante, da bi ti jutri prišla. Jst bi tebe tudi rada spoznala.

Goldy user posted image Sam da mu je lepo pri tebi, 6 dni gor ali dol.

Jazzzi user posted image  
še tukaj čestitke... ti morš tud bit čist hapy danes

Kajsi kaj pa ti tudi. Sem mislila da se 24 ur na dan cartaš.
user posted image za pingota

n74 jst sem že čisto bizi in čist nazaj v normalnem življenju. Pa s projektom vitaminčki sem že tudi štartala. Nč čakat, vitaminčke papat.

Šuki ti si meni sumljiva, ker te ni te dni veliko tu gor. Ziher se kej okoli potepaš.
Noki te je pa čist nadomestila pri seznamčku. Sama pridnost je je.
Mojsonček joj kolk lepo. user posted image Za tako stvar se pač splača počakat. Kak se je pri tebi tole lepo obrnilo. Če se samo spomnim, kolk me je stiskalo, ko si pred tedni pisala, da je pikico zalilo...

Pija po moje smo vse tle gor že težke internet odvisnice. Pa še na igli smo vsake tolko časa.user posted image

Tina nč preveč strahcov jutri. Pa lep pridelek ti želim.

Želvica
glej da se boš lepo zrihtala za otroke. Potem pa čimprej domov na desni bok. No pred tem seveda še na RR poročat.

Pinjolca mogoče bomo nektere še vseeno rable Avsenika. Mogoče bi pa lahko naslednje srečanje blo tam? Boš organizirala?

Pikovitek srček, hvala ti za poslano čestitko naši Hope. Bomo jutri poračunale. Kako možek? Se je že kej unesel?
Za hormonske teste pa mislim, da ni treba bit tešč.
Za tiste, ki sem jih delala pred IVF, sem vprašala in so mi rekli, da ni pomembno.

Netka tebi še sploh nisem uspela avatarčka pohvalit. Kako si? Boš zdržala do testa? M in B sta pridni?

Bambi, kak si pupa? Kdaj pričneš z dodatno stimulacijo z jajčki in pivom? A jutri te pa ne bo na srečanje?

Blanč kaj pa ti? Se vidimo jutri?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
13.11.2008 23:00:53   
miska73
Uf, preden sem vse tole prebrala, pa en mal napisala... pa vas polovico spustila...
Zdaj pe že komi gledam...
Lahko noč lubike.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
14.11.2008 5:00:59   
Kruce Fiks
Evo vam koffice, zdaj grem pa probat malce prebrati....

Em, dobro jutro jauser posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 14.11.2008 5:09:27 >

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
14.11.2008 6:16:57   
Tina1
Dobro jutro kruce. Hvala za kavico.user posted image

Punce vsem hvala za navijanje!!! K pridem nazaj vam javim kako je šlo.

Lep danuser posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
14.11.2008 6:56:36   
želvica99
Čao Tina in Kruce (si se res zverzirov v kavicah - hvala). Pa dobro jutro vsem. Tina mi2 se verjetno res vidva dons, ostalim se pa javim takoj, ko pridem, kar ne bo prav zgodajuser posted image po stari navadi. Hvala za pestke in navijanjeuser posted image

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?