lučka 25
|
Mlinčka, potem nisva edina, ki se nama je zmešal okol testov. Če bi znala slikco gor nalimat, bi jo, samo ne obvladam. Bo mogel moj v akcijo stopit. Sam mi je spet nazaj na trening ušel. Mlinček, hvala. A ne, ti že veš kako se moj že cel dan smeji. Ker si sebe sigurno v ogledalo pogledal in videl največji nasmeh. Tako je pri mojem. lara, itak da smo vse nosečke srečne, pa si želimo, da bi vsem uspelo. Pa saj jim tudi bo. Vse bomo imele lepe tikerčke z odštevanjem in nato prištevanjem let svojim otročkom. Pa super, da te je glava nehala bolet. jaz vedno uporabim to metodo, velikooo vode. gigi, ti sam pejt. veže meso,...sveže meso,... to vedno sede. pa če je v NS pa naj bo tam. Samo, da j. Darja, enake izcedke smo imele 4,5 dni pred testom jazzz, mlinčka in jaz. S testom še počakaj, ker je prezgodaj. Da ne boš imela potem take drame kot jazzz, ko je bil test - potem čez 2 dni pa +. jaz navijam za . Zdrži še malo. jaz sem prav ponosna, ker sem zdržala prav do danes, ko je bil čas za test in tako je bilo na CB viden zelooo močen +. Me to you, še enkrat hvala. Daisy, a te še jaz malo , da te en bo samo zarja? kakšno razmišljanje je to? Misli pozitivno. Še malo, pa boš izvedela za polno lepih blastocist. Pija, ta pesem je pa še zame. Lipe cvatu zmeraj pojems še dvema mojim sodelovkama, ta četrta nas pa smo gleda, če smo pri pravi. Itak, če pa kar upijemo. Seveda to očnemo v avtu. Shuka, kako si? Zdaj bova pa lahko obe na kavo hodili s trebuščki. Jaz grem pa zdaj malo nečaka pocartat, pa se mu zahval, ker se je tako lepo s pikicama zmenu glede tega, da ostaneta v bušiju. Če pa je samo ena pikica, pa ne bom nič huda, ker bom tudi itak skakala do stropa.
|