|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
13.11.2008 14:46:04   
petrap
no bejbe jaz zdaj grem, ker morm it še na servis...mogoče se tipkamo kaj proti večeru...grem pa vsekakor mal na rudnik v šoping...upam, da bom kaj najdla...

pridno čvekajte...user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 726
13.11.2008 14:46:35   
sunny24
petrap, fajn razmišljam, ne? user posted image  Ja no...že jst ne bi gledala, kaj dogaja dol med mojmi nogami, ne pa da bi še njemu pustila...Pol lahko kar pozabim na... No, sej veste na kaj!user posted image

akvalina, za mojga sem pa skor 100%, da ne bo rezu. Mu je padec z motorjem pustil travmo, ko so mu v bolnici en kos kože in mesa odrezali, preden je prijela lokalna, tko da... user posted image  Mu je ostal tisti občutek ko čutiš, da ti neki na živo režejo...

Naša je pa zdej tko razmigana...spet pijem jagodni sok in ji zgleda full paše, ker potem zmiri full miga. user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 727
13.11.2008 14:47:08   
Čebel@
claud......na odelek te pelejo in pustijo da se opiraš-ne pošljejo domov ampak si že notri in čakaš-tko je bila moja tamala
akvalina........kva ti dons dogajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si preveč mandarin pojedlauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 728
13.11.2008 14:47:17   
akvalina
nima smisla razmišljat o porodu ker je vsak drugačen,glede na to da sem prvič rodila po naravni poti upam da bom tudi v druge, če ti delajo carski rez v bistvu sploh ne občutiš tistega pravega občutka ko rodiš:

LAHKO BI PREMIKALA GOREuser posted image user posted image user posted image .

Seveda držim pesti za vse februarčice da bi bil porod čim lažji in čimmanj boleč.

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 729
13.11.2008 14:49:31   
claud
sunny-user posted image user posted image user posted image ti ne da?!user posted image user posted image
moj pa z veseljem, sam jst ne vem al mam v glavi vse al je res kj na tem....tko se mi zdi da je vedno bolj nizko in me včasih kr zaboliuser posted image k da ni placauser posted image ...no ne vem kako naj povem, ampak zadne čase mi ni več tok do tega.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 730
13.11.2008 14:49:31   
Čebel@
petra.....varno pot domovuser posted image
akvalina........če je šov notr bo šel tudi venuser posted image
sunny......avč!!to mu pa verjamem da ne bo popkovine prerezov

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 731
13.11.2008 14:50:24   
akvalina
majchy ne ne niso ble mandarine, liter kave to pa ja!user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 732
13.11.2008 14:51:12   
Čebel@
claud......pri meni je isto....ko se začneva kokerkoli stiskat ima user posted image  telovadbo in me nime v sekundiuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 733
13.11.2008 14:52:02   
akvalina
claud blagor teb k s tvojim še zmer lahko......user posted image

Men pa ginekologinja ne pustiuser posted image , da ne bi kej prezgodaj šli rodit!

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 734
13.11.2008 14:52:03   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina

majchy ne ne niso ble mandarine, liter kave to pa ja!user posted image
aha........samo da niso mandarineuser posted image no upam da boš ponoči kej spalauser posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 735
13.11.2008 14:54:37   
sunny24
claud, veš kako malo sexamo...tko, 1X na 14 dni, prej pa vsak dan...user posted image   Na začetku nismo smeli, pol je blo treba full na easy, pol je bil že trebuh, tko, da nismo najdli poze, nekje vmes smo že skor pozabla, da sex sploh obstaja, zdej pa mal kombiniramo, ampak on meni ne da, ko se meni zahoče! Še dobro, da je z mojmi rokami in prsti vse v redu, ker če ne, bi se mi že zmešalo...user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 736
13.11.2008 14:55:26   
akvalina
user posted image user posted image user posted image user posted image Me je ravnokar klicala tašča če gre lahko v vrtec po Žan-auser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 737
13.11.2008 14:55:40   
claud

claud blagor teb k s tvojim še zmer lahko......user posted image

Men pa ginekologinja ne pustiuser posted image , da ne bi kej prezgodaj šli rodit!

Ja sj jst se pa tud tega bojim, da bi kj preveč....čeprou je bil nazadnje MV u redu sam me je vseen tko strah, k čutiš da ni to več isti filing kot prej....

Majchy- pomoje nam je že v glavi tok zrastl to....pa nas mineuser posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 738
13.11.2008 14:56:52   
Čebel@

user posted image user posted image user posted image user posted image Me je ravnokar klicala tašča če gre lahko v vrtec po Žan-auser posted image user posted image user posted image user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za taščouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 739
13.11.2008 14:58:29   
Vesnozaver
juhu,
balonchy za seznam: nas pubec bo Aljaž, so ata rekli, da moramo imeti pravo slovensko imeuser posted image

danes sem predala delo, jupajidijaja, sedaj pa moram res pocivati, da ne bomo sli prehitro rodit.

pijaca in  mozeki-glih vceraj me je moj razkuril, ker sem sla po njega v sluzbo in je on potem peljal domov in se meniva in se mu je malo zapletalo....sem bila zelo besna, zakaj mu je pa treba vozit ce sem jaz zraven, ko nisem nic pila? ??!!!!pa ne da bi kaj reko se vsede za volan.....grrrrr

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 740
13.11.2008 14:58:48   
akvalina
punce jaz se spomnim kako je blo ko sem bla noseča z žan-om, nisva smela sexat oz. je blo njemu čudno od 7 meseca dalje, potem po porodu vsa šivana,... zato sva šele 3 mesece po porodu. torej vsega skupaj 5 mesecev brez sexa ko pa sva je blo pa Vaaauuuuu.user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 741
13.11.2008 14:59:20   
Čebel@
claud....moj bo mogu kar malo potrpeti-se je že takrat malo navajal ko mi je bilo čez cel dan slabo....sej pojamra ampak mi ne teži preveč
sunny......ko je moj zmatran se tud obrne pa zaspi....mogoče ga je pa strah da nebi user posted image  "poškodoval"

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 742
13.11.2008 14:59:39   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

claud, veš kako malo sexamo...tko, 1X na 14 dni, prej pa vsak dan...user posted image   Na začetku nismo smeli, pol je blo treba full na easy, pol je bil že trebuh, tko, da nismo najdli poze, nekje vmes smo že skor pozabla, da sex sploh obstaja, zdej pa mal kombiniramo, ampak on meni ne da, ko se meni zahoče! Še dobro, da je z mojmi rokami in prsti vse v redu, ker če ne, bi se mi že zmešalo...user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image še dobr ja user posted image user posted image user posted image
sam so tele poze res problem ratale....tist kar men paše njemu ne in obratno....pol se pa pejt....pol te  pa vse mine-nasuho pa mehko pa pol več ne greuser posted image user posted image

Joj kok nam pa zdele dogaja.....user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 743
13.11.2008 15:01:13   
akvalina
Balonchy naši user posted image  bo ime LEA!

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 744
13.11.2008 15:01:50   
Maksi1
Sunny - a se tebi da sexat, ko že spiš, pa potem on pride domov. Pri nas je tako, da če ne greva skupi spat, potem ni nič. Še dobro, da se to poredko zgodi.

Glede carskega, pa so včeraj v MŠ povedali, da če imajo čas (če je na primer mama že dogovorjena, ali je z otročkom vse ok), potem imaš samo EA za carski. Če pa je carski izhod v sili, ko morajo otročka rešit, potem pa dajo splošno anestezijo.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 745
13.11.2008 15:02:45   
Čebel@
vesnozaver.......bravo da si predala delouser posted image user posted image user posted image user posted image samo zdej pa res počivat......to gre pa pri mojmu tud meni na živce-vedno hoče vozit....on je poklicni voznik in misli da tok boljš vozi kot pa jaz user posted image user posted image user posted image če eno pijačo spije mu še pustim vozit,kar jih je pa več pa tud slučajno ne

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 746
13.11.2008 15:02:58   
claud
Akvalina- 5 mesecev?!?!?!user posted image user posted image user posted image to bi se pa že men zmešal kaj šele mojmu.......sunny bi pa po vsem tem času bla že res u norišnici....joj pa da ji še tm roke zvežejouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 747
13.11.2008 15:04:18   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

user posted image user posted image user posted image še dobr ja user posted image user posted image user posted image
sam so tele poze res problem ratale....tist kar men paše njemu ne in obratno....pol se pa pejt....pol te  pa vse mine-nasuho pa mehko pa pol več ne greuser posted image user posted image

Joj kok nam pa zdele dogaja.....user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 748
13.11.2008 15:05:24   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Akvalina- 5 mesecev?!?!?!user posted image user posted image user posted image to bi se pa že men zmešal kaj šele mojmu.......sunny bi pa po vsem tem času bla že res u norišnici....joj pa da ji še tm roke zvežejouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image sunny bi ga tam res nasrkalauser posted image user posted image user posted image user posted image je pa 5 mesecov res dolgouser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 749
13.11.2008 15:06:52   
akvalina
user posted image

tale srček pa je Dorjan od moje najboljše kolegice sinček(8mesecev) a ni luškanuser posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?