lara light
|
Lepote moje najlepše, vse po vrsti, od pošasti do dobrih vil, od piščet do krav, zelenih zveri, roza balonov, horny medvedov, miši in otrok v hiši, Zarjica, jaz tebe tudi rada, zelo. Mi smo super. Mami Shuki sem poslušala, se vode napojila, glava se zjasnila Tudi jaz si želi srečanja, a je predaleč. Si ne upam sama, zvečer, ker sem precej utrujena po 19h...pa se mi zdi, da bi blo preveč km...si pa želim tega kot ne vem kaj. Upam, da mi bo kdaj uspel, da bo kdaj tudi bolj na našem koncu, a vem, da takrat tebe in še mnogih iz vzh slo ne bo ..a obljubim, da ko bo šla Maistra gledat, te pokličem Mlinčka, ni besed, ki bi opisale moje veselje, ko kateri tu uspe...verjemi, da se človek.... vem, da se bo neumno slišalo, a ne vem, kako opisat, počuti krivo, ker je uspelo...in se mi srce trga, ker vsem ni. Razveselila sta me do konca! Daisy, kako se ti počutiš? Kdo naj pride? Žal je tokrat ne bo. Kar pripravi se in malo poglej okrog za širše cunje Lučka, lepo da bosta ju3 skupaj in se pogovarjala in razpravljala o barvah oblekic, imenih...zaslužiš si jutrišnji dan off in popoln užitek! Vsaki bo enkrat uspelo pogumno punce, samo naprej, dolge luči, če je treba, nič se umikat, prehitevat tud po desni, cilj vas čaka!