|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
13.11.2008 17:38:05   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Lučka, bravo! To mi deli user posted image , frišna mami!!! En šopek posebi zate user posted image .

Glede unih štorkelj sem že včeri komentirala, da očitno je bla ena zame, druga pa zate (viš, k sm že vedla, kaj boš nalulala user posted image ). Za Žižiko jih je žal zmanjkalo.

Drugač imam pa teorijo, da nama je tud slinjenje okol Milkota mal nucal. Obe sva se z njim stimulirale pa nama je ratal user posted image .

Dej povej, kolk je kej bodoči očka user posted image ?

Pa imaš res prav. Za vsako ena, pa še Milko je svoje naredil.

Bodoči očka je pa čist zblojen. Je takoj slikal test, da bo slika ostala za vedno v spominu, tud on ni spal celo noč. Dargač je bil pa itak prvi komentar, ko sem povedala za pozitivni test: "Ja, sej jaz sem že vedel."user posted image  Skratka oba sva čistuser posted image Ga čakam, da pride domov, da pojeva kosilo, za jutri pasem si kar vzela frej in ne grem v službo. moram mal uživat z očijem.user posted image

gigi, ti samo pojdi na tekmo. tam pa ne boš videla samo štorklje, ampak tudi sveže meso.user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
13.11.2008 17:43:48   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

A mislita, če grem v Novi sad na tekmo Vojvodina:Helios, da bo kej nucal? Tam bom ziher kakšno štorkljo srečala user posted image

Hja, če ima res Milko prste vmes pri nama z Lučko, potem zna bit tekma Vojvodina:Helios rahlo nerodovitna user posted image . Sploh v Novem sadu user posted image . Če te pa štorklje navdihujejo, jih pa lahko tud kje bližje uzreš (al so šle že vse južnije user posted image ).  

Evo, srči, tale je samo zate:

user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
13.11.2008 17:44:57   
blanč

Blanč, a vidš ti tvoj pridelk user posted image ! Da o tistih v ilegali user posted image  ne govorim!

Sej jez tudi mično navijam še za ona dva v ilegaliuser posted image user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
13.11.2008 17:45:58   
bambi75

Žiži pa ne me tepst user posted image  .  Av me že boli user posted image . Saj sem polna optimizma, ampak en plan B pa morm imet, da se lahko potem po neuspehu hitreje poberem. Tako, da zdaj pač študiram, če ne bo ratalo, da probam še z LJ in drugačno terapijo. Malo sem mislila, da mi bodo dal sedaj menopur, ker sem imela 3X gonal, ampak, ker sem dobro reagirala mi niso menjal.
Tvoja user posted image  pa naj čimprej pride.

Noki hvala.

Dejzi, kaj pa delaš, če si pa prej rekla da nimaš kaj. Kot sem že ŽIži rekla, ves neki rabim za naprej, da me preveč ne potre, če je minus.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
13.11.2008 17:49:08   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Bodoči očka je pa čist zblojen. Je takoj slikal test, da bo slika ostala za vedno v spominu

Midva mava ene 5 fotk obeh testov user posted image . Je zgledal, kot da že mulčkov prvi nasmešek fotkava user posted image . Pa tle ni dobra svetloba, tle je podlaga čudna, dej oba skupi, dej zdej CB posebi user posted image ... K zdele mal trezneje premišljujem, mi je mal nerodn user posted image .

Dej prpopi tvoj testek, da primerjava user posted image  (očitno mi še ni dost nerodn).

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
13.11.2008 17:51:00   
mlinček

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Skečem od sreče, jokam od sreče. Naredila test.....
.....NOSEČA SEM!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JOJ Lučka, čestitam in ti želim vse naj naj, seveda tudi tvojemu predragemu, ki je verjetno ves nasmejan že cel dan.

... hm, in vendarle so bile štorklje
user posted image (kot bi moja mlinčka rekla)
user posted image
user posted image

ekola dva, za vsazga enga

SUPER user posted image user posted image user posted image

Pupki, pupkici, mali moji,
očka vaju čaka in z mamico
se veselita srečnega dne.
Ta srečni dan prišel je že,
pupike domov odpeljala sva,
presrečna z mamico oba.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
13.11.2008 17:56:26   
lara light
Lepote moje najlepše, vse po vrsti, od pošasti do dobrih vil, od piščet do krav, zelenih zveri, roza balonov, horny medvedov, miši in otrok v hiši,user posted image

Zarjica, jaz tebe tudi rada, zelo. Mi smo super. Mami Shuki sem poslušala, se vode napojila, glava se zjasnilauser posted image Tudi jaz si želi srečanja, a je predaleč. Si ne upam sama, zvečer, ker sem precej utrujena po 19h...pa se mi zdi, da bi blo preveč km...si pa želim tega kot ne vem kaj. Upam, da mi bo kdaj uspel, da bo kdaj tudi bolj na našem koncu, a vem, da takrat tebe in še mnogih iz vzh slo ne bouser posted image ..a obljubim, da ko bo šla Maistra gledat, te pokličemuser posted image

Mlinčka, ni besed, ki bi opisale moje veselje, ko kateri tu uspe...verjemi, da se človek.... vem, da se bo neumno slišalo, a ne vem, kako opisat, počuti krivo, ker je uspelo...in se mi srce trga, ker vsem ni. user posted image   Razveselila sta me do konca!user posted image

Daisy, kako se ti počutiš? Kdo naj pride? Žal je tokrat ne bo. Kar pripravi se in malo poglej okrog za širše cunjeuser posted image

Lučka, lepo da bosta ju3 skupaj in se pogovarjala in razpravljala o barvah oblekic, imenih...zaslužiš si jutrišnji dan off in popoln užitek!user posted image

Vsaki bo enkrat uspelouser posted image  pogumno punce, samo naprej, dolge luči, če je treba, nič se umikat, prehitevat tud po desni, cilj vas čaka!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
13.11.2008 17:57:28   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: T1979

user posted image  Mlinčkovi čestitke tudi vama za user posted image . Sem firbec, a to je zdaj naravno ratalo, al kako, da ste bili tako hitro v novem postopku.
Sori nisem glih spremljala cele zgodbe.

Ne, ne, je blo kar v postopku in to v tem "ta starem", oktobrsko-novembrskem user posted image . Samo sem že objavila, da je konc, ker sem krvavela, nehala z utropiz.derajem, drug dan se je pa ustavilo in od takrat vse belo user posted image .

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
13.11.2008 18:02:32   
gigi1
Lučka sej glih to sveže meso.... user posted image  me vleče user posted image

Mlinčka hvala za štorkljo. A ti pa misliš, da ne NS? user posted image  Mogoče pa meni Milko ne dela. Morm mal tam pogledat, kaj je na programu user posted image  user posted image . Me pa res vleče tale tekma. Pa še na en salaš se gremo futrat...Po mojem, da bom kar šla user posted image

Evo zdej bom pa še večerjo zažgala...

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
13.11.2008 18:15:32   
mlinčka

Mlinčka hvala za štorkljo. A ti pa misliš, da ne NS? user posted image  Mogoče pa meni Milko ne dela. Morm mal tam pogledat, kaj je na programu user posted image  user posted image . Me pa res vleče tale tekma. Pa še na en salaš se gremo futrat...Po mojem, da bom kar šla user posted image

Pa ja, ti kar pejdi, sej košarkarsko trupelce je marsiktero za ponucat user posted image . Pa kar 4 Markote majo Vojvodinci user posted image .

Mogoče pa ugotoviš, da je Velibor Buha "the one" user posted image user posted image user posted image !

user posted image  

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
13.11.2008 18:19:03   
Darja*
Hej mačke moje

jooooj a bi jaz lahk že kaj lulala? Glede nato da imam test 17.11.? En mal je še prehiter? Al ne? Joooj tole čakanje, grrrrr
Zanima me neki, če imam jaz user posted image user posted image  pa če se eden ne vgnezdi,...a pol krvaviš kot pri user posted image  al kej majn al sploh ne?
Mal imam nekega rjavega izcedka,..ampak zdej v 3 dneh niti za eno malo žločko ne,..tak da ne vem kaj bi to bilo.

Hvala vam punce,

se beremo,...

papa
Darja

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
13.11.2008 18:22:53   
ključek

Skečem od sreče, jokam od sreče. Naredila test.....
.....NOSEČA SEM!!!

tok sem vesela zate.................user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
13.11.2008 18:33:35   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE
rade volje bi prinesla blastociste domov, verjemi, ampak dvomim, da mi bo uspelo.

a te kr zdaj user posted image  al bolj pol?

Horny Teddy

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
13.11.2008 18:33:59   
DaisyE
E, pa saj nisem na šihtu bambina samo domov sem si prinesla, ker sem smotana. user posted image user posted image user posted image  Glede backupov te pa čisto razumem in te podpiram. Se tud meni zdi, da je malo lažje, če mamo že vnaprej neki, česar se lahko veselimo, če slučajno ne rata. Nisem te dobro razumela. Sem mislila, da hočeš kar zdaj menjat.

Larči, jaz sem za žižetino user posted image  navijala. Do moje je še 11 dni. user posted image user posted image user posted image  Razen, če jo bo mlinčka prepodila s temi grdimi dečkoti, ki jih gor lima. user posted image user posted image user posted image

Darja, 14 dni po punkciji bi lahko test kar korektno pokazal. Tile izcedki bi znali biti na isti princip kot pri mlinčki in lučki. Kaj pa veš. Če moreš in zdržiš, pa kar počakaj do ponedeljka.

Želvi živčki?

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
13.11.2008 18:34:00   
gigi1

Pa ja, ti kar pejdi, sej košarkarsko trupelce je marsiktero za ponucat user posted image . Pa kar 4 Markote majo Vojvodinci user posted image .

Mogoče pa ugotoviš, da je Velibor Buha "the one" user posted image user posted image user posted image !

user posted image  

Bemti Mlinčka. Tole ti pa kar mal zamerim user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Pa kje si glih njega najdla user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
13.11.2008 18:34:49   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: Darja*

Hej mačke moje

jooooj a bi jaz lahk že kaj lulala? Glede nato da imam test 17.11.? En mal je še prehiter? Al ne? Joooj tole čakanje, grrrrr
Zanima me neki, če imam jaz user posted image user posted image  pa če se eden ne vgnezdi,...a pol krvaviš kot pri user posted image  al kej majn al sploh ne?
Mal imam nekega rjavega izcedka,..ampak zdej v 3 dneh niti za eno malo žločko ne,..tak da ne vem kaj bi to bilo.

Hvala vam punce,

se beremo,...

papa
Darja

Hmmm, kaj pa vem? Vsaj dan al pa dva bi blo fajn še zdržat. A bo šlo? Živčna vojna za popiz.dit user posted image , vem.

Če se en ne prime, mislim, da je možno oboje, torej da mal krvaviš al pa tud nč (razpade in se absorbira). Zase sklepam, da sem un dan krvavela zato, ker je en šel oz. se sploh ni vgnezdil. Zdržiiii!!!

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
13.11.2008 18:34:49   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

rade volje bi prinesla blastociste domov, verjemi, ampak dvomim, da mi bo uspelo.

Lahko zdaj in pol. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
13.11.2008 18:35:56   
DaisyE

user posted image   

Bemti Mlinčka. Tole ti pa kar mal zamerim user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Pa kje si glih njega najdla user posted image

Tale ma roko za glupe ksihte. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 13.11.2008 18:36:13 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
13.11.2008 18:36:44   
sapi

Jaz bom pa mogla na kakšno tekmo in ga lepo pogledat user posted image .
A mislita, če grem v Novi sad na tekmo Vojvodina:Helios, da bo kej nucal? Tam bom ziher kakšno štorkljo srečala user posted image

Ej žiži a ti to resno ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
13.11.2008 18:37:51   
Pija76

sam jih res zaslužiš user posted image

Gigi kako si danes? Jaz slamnata user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
13.11.2008 18:38:05   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Lepote moje najlepše, vse po vrsti, od pošasti do dobrih vil, od piščet do krav, zelenih zveri, roza balonov, horny medvedov, miši in otrok v hiši,user posted image

Zarjica, jaz tebe tudi rada, zelo. Mi smo super. Mami Shuki sem poslušala, se vode napojila, glava se zjasnilauser posted image Tudi jaz si želi srečanja, a je predaleč. Si ne upam sama, zvečer, ker sem precej utrujena po 19h...pa se mi zdi, da bi blo preveč km...si pa želim tega kot ne vem kaj. Upam, da mi bo kdaj uspel, da bo kdaj tudi bolj na našem koncu, a vem, da takrat tebe in še mnogih iz vzh slo ne bouser posted image ..a obljubim, da ko bo šla Maistra gledat, te pokličemuser posted image

to si nam pa tako lepo napisala........draga ti si res user posted image , to da me morš poklicat...itak!!!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
13.11.2008 18:39:36   
zarja1
Darja dans je 11. dan po ET? pOL BI ZNALO ŽE POKAZAT. nAVIJAM KO NORA!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
13.11.2008 18:40:40   
Pija76
Zarja a prideš?

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
13.11.2008 18:41:06   
zarja1

LJUBAVI MOJA......user posted image user posted image user posted image ...saj jaz sem dans tud imela tako krizo...sem kr user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
13.11.2008 18:43:27   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Zarja a prideš?

Pija dvomim......mam tako štalo v službi, da še zdaj gulim v pisarni....kosilo bom mela ob polnoči po moje.....
Kak si ti?
Evo enga lubčka od mene sam zate...user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Jutranja tabletka: izhod v sili
Kaj storiti, ko ste imeli spolni odnos, pa niste bili zaščiteni pred nosečnostjo oziroma menite, da je vaša redna zaščit...
Čaj, ki pomaga pri neplodnosti
Če se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?