|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
13.11.2008 18:46:03   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

user posted image   

Bemti Mlinčka. Tole ti pa kar mal zamerim user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Pa kje si glih njega najdla user posted image

Od polovice ekipe sploh ni fotk na uradni strani, od ostalih se mi je pa tale zdel še najbl fu.kabilen...NOT user posted image user posted image user posted image ? Mogoče je pa iskren, bistroumen, šaljiv, širokogruden...fant od fare, skratka user posted image ! Sodeč po obrazni situaciji tudi nabit s testosteronom user posted image .

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
13.11.2008 18:48:02   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: sapi

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Jaz bom pa mogla na kakšno tekmo in ga lepo pogledat user posted image .
A mislita, če grem v Novi sad na tekmo Vojvodina:Helios, da bo kej nucal? Tam bom ziher kakšno štorkljo srečala user posted image

Ej žiži a ti to resno ...

Aaaa, lej jo fenico, pa sem te pogruntala user posted image . Sem se zanč sprašvala, al so tvoji Helios al Krka user posted image .

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
13.11.2008 18:51:47   
Pija76
http://www.youtube.com/watch?v=UkhDfr57IIM

Blanč tražili ste...........

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
13.11.2008 18:56:47   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Zarja a prideš?

Pija dvomim......mam tako štalo v službi, da še zdaj gulim v pisarni....kosilo bom mela ob polnoči po moje.....
Kak si ti?
Evo enga lubčka od mene sam zate...user posted image

HVala za lubčka, mi paše, ker me noben ne lubčka že dva dni user posted image . Evo jaz sem tud glih domov pršla, pa imam mir dokler ne grem v avto po službenega laptopa user posted image user posted image . POl pa štartam na planiranje user posted image . Ju3 imam pa kao frej, mobilni office, grem na masažo, pa k nečakoma da me ne pozabita, pa v eno birokracijo user posted image , pa v čistilnico, pa gume moram nabavit, pol pa upam, da moj mož pride domov! Ja pa na pivce s puncami user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
13.11.2008 18:58:39   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

nabit s testosteronom user posted image .

user posted image user posted image user posted image ovaki nam trebaju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
13.11.2008 18:59:58   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Mami Shuki sem poslušala, se vode napojila, glava se zjasnilauser posted image
No samo, da je bolečina popustila, in zdaj kar tako naprej, napajaj se vode, da glavica ne bo bubala.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
13.11.2008 19:01:26   
Pija76
http://www.youtube.com/watch?v=kHIvn7kmH0s&feature=related

A se keri dopade tale?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
13.11.2008 19:10:22   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

http://www.youtube.com/watch?v=kHIvn7kmH0s&feature=related

A se keri dopade tale?

ko ga mam malo v riti...user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
13.11.2008 19:10:55   
zarja1
ooo naša Shuki je bla tu...spet sem falila...user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
13.11.2008 19:15:46   
lučka 25
Mlinčka, potem nisva edina, ki se nama je zmešal okol testov.user posted image  Če bi znala slikco gor nalimat, bi jo, samo ne obvladam. Bo mogel moj v akcijo stopit.user posted image  Sam mi je spet nazaj na trening ušel.

Mlinček, hvala. A ne, ti že veš kako se moj že cel dan smeji. Ker si sebe sigurno v ogledalo pogledal in videl največji nasmeh. Tako je pri mojem.user posted image

lara, itak da smo vse nosečke srečne, pa si želimo, da bi vsem uspelo. Pa saj jim tudi bo. Vse bomo imele lepe tikerčke z odštevanjem in nato prištevanjem let svojim otročkom.user posted image  Pa super, da te je glava nehala bolet. jaz vedno uporabim to metodo, velikooo vode.

gigi, ti sam pejt. veže meso,...sveže meso,... to vedno sede.user posted image  pa če je v NS pa naj bo tam. Samo, da j.

Darja, enake izcedke smo imele 4,5 dni pred testom jazzz, mlinčka in jaz. S testom še počakaj, ker je prezgodaj. Da ne boš imela potem take drame kot jazzz, ko je bil test - potem čez 2 dni pa +. jaz navijam za user posted image user posted image . Zdrži še malo. jaz sem prav ponosna, ker sem zdržala prav do danes, ko je bil čas za test in tako je bilo na CB viden zelooo močen +.

Me to you, še enkrat hvala.user posted image

Daisy, a te še jaz malouser posted image , da te en bo samo zarja? kakšno razmišljanje je to? Misli pozitivno. Še malo, pa boš izvedela za polno lepih blastocist.

Pija, ta pesem je pa še zame. Lipe cvatu zmeraj pojems še dvema mojim sodelovkama, ta četrta nas pa smo gleda, če smo pri pravi. Itak, če pa kar upijemo.user posted image  Seveda to očnemo v avtu.

Shuka, kako si? Zdaj bova pa lahko obe na kavo hodili s trebuščki.user posted image

Jaz grem pa zdaj malo nečaka pocartat, pa se mu zahval, ker se je tako lepo s pikicama zmenu glede tega, da ostaneta v bušiju. Če pa je samo ena pikica, pa ne bom nič huda, ker bom tudi itak skakala do stropa.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
13.11.2008 19:15:56   
zarja1
nič grem počasi domov.....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
13.11.2008 19:17:07   
lara light
Zarji, saj je možno, da je Shuki še tu...ne moreš za vse vedet kdaj so in kdaj ne prisotne, ker imamo to funkcijo izključeno...to pa zato, da lahko brskamo tam, kjer se nas ne tičeuser posted image
Zdaj pa res grem, lakota kliče! user posted image

Daisy, mah pusti stat, rešeto sem, pravim jaz...kasno paljenje in kabli do rimauser posted image  Navijam za najlepše zarodke!user posted image

< Sporočilo je popravil lara light -- 13.11.2008 19:18:14 >

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
13.11.2008 19:17:26   
Goldy
Tu seeem!!

Veliki smo že 19mm, user posted image  dela, dela....je pa malo trmasto bitje (že zdaj - se naprej ni hotelo dobro pokazati mamici), potem dremalo (baš boli njega/njo da ga gledamo), a potem je pa zaplesalo (plesalka/ec bo tako kot oči ina mamica)!!!user posted image  
Sem zadnjič vprašala csestro, če lahko moj pride zraven, pa je rekla, da ne bi še...danes pa pravi zdravnica, a imamo atija kje tu? Moj bi se najraje razjokal, ko sem mu vse to pripovedovala, miganje pa poslušanje srčka.

Punce dajte mi nekaj povedat - jaz sem si na tistemu IVF kalkulatorju izračunala PDP, in sem kot datum ovulacije dala datum punkcije in tako dobila PDP 18.6.2009. Danes pa mi moja g na podlagi ET izračuna datum PDP 24.6.2009. Jaz sem mislila, da je danes že 9 t, ona pa pravi da 8t 2d. Navzkriž gre glih za cca 6 dni punkcija ET. Sicer nema veze. Otrok je pa pravi dovolj velik in tudi če grema nosečnosti po tednih bi pri 9t bil okoli 2cm. Sam mi je pa hecno, no.

Naslednji pregled 16.12.2008 in NS 8.12.2008.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
13.11.2008 19:18:57   
jazzz27
Punce...evo mene iz LJ...hitra kot srela...ni kajuser posted image user posted image . Imamo eno GV, ki je velika 9mm. V njej pa nekaj majhnega kobaca in utripanja!user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
13.11.2008 19:21:03   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Punce...evo mene iz LJ...hitra kot srela...ni kajuser posted image user posted image . Imamo eno GV, ki je velika 9mm. V njej pa nekaj majhnega kobaca in utripanja!user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Super novica!user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Zdaj pa lepo uživaj naprej, pa naj user posted image  lepo uživa še naprej v tvojem bušiju.user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
13.11.2008 19:22:21   
Pija76
Bravo Goldy user posted image , bravo Jazzzzuser posted image !!! Vse dobro še naprej!

LL tebe pa sam hrana matra user posted image , a ješ za tri? Pozdarvček

Zarja pejt ja.........

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
13.11.2008 19:23:34   
lučka 25
Goldy, super novica. Za živahnega/živahno user posted image  in utripajočega user posted image . user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
13.11.2008 19:30:53   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Goldy, super novica. Za živahnega/živahno user posted image  in utripajočega user posted image . user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Juhu!!! Bravo Goldy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
13.11.2008 19:36:54   
DaisyE
Jeeeej nosečke! Čestitam goldy za velikost pa za srčka, jazzy tebi pa prav tako.

Zarja ljubica, ja včas paše malo pojokcat. Klinc, tud to mora bit. Pa preklinjanje, obup, ampak pol je pa na drugi strani vedno polno smeha, stimulacije, novih ciljev. Ne damo se, pa konc. Sicer boš pa itak decembra nosečka.

Pija a ti pa kar mobilna pisarna. Fensi....

Kaj je mlinčka in lučka. Joj kako eni uživajo... user posted image user posted image user posted image  Jaz se še zdaj smejim, ko sta tolk zmešani nosečki. A se bosta opogumili in na nosečkah odprli temo IVF nosečke? Pa ne da vaju kam podim, bohnedaj, samo glede na ves trud, si pa tud tam zaslužimo temo, a ne? Second level. Da mamo motivacijo, da čimprej tja prilezemo. Lahko bi dali na seznam tud rubriko

user posted image Lezejo za nami user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 13.11.2008 19:37:54 >

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
13.11.2008 19:53:27   
kajsica
Oj babike dober večer!

Ja Lučka, bravo, bravo user posted image user posted image user posted image !!!! Čestitam mami!!!!!

Mlinček, tebi tudi čestitam za uspešen prispevek, saj ostalo sem vama itak že sporočila!!!!

Babike moje, sem si vzela mal časa da vas preberem, ker je šel moj malo s prijateljem naokrog, pa me je skoraj kap..,..pa ja tolk naklofate, da vas ni mogoče brati za nazaj!!! No ja malo pa tudi časa ni, ker moremo pa le 3 mesece nadoknadit.

Ja za jutri.....ma nikoli ne veš....mogoče pa se privlečem naokoli na enega tazelenega, tolk da vas vidim, polubčkam, kako na brzino rečemo, potem pa nazaj domov in.....hop na dragega....ma bo res šel čisto izmozgan nazaj...

Samo še to.....čeprav me ni tu in vas trenutno ne uspem slediti, vedite da sem v mislih z vami in za vsako posebej navijam.

Bambi, pusti ti zdaj na miru scenarije.....počakaj...če ne bom jaz prišla do tebe in te bom po riti nasekala....sam povej mi kdaj tvojega ni doma, da jih ne bom jaz dobila user posted image user posted image .

Žiži, kaj naj tebi rečem, žal mi je...ampak saj si sama rekla, glavo pokonci in gremo v nove boje.....Bova pa januarja nekje skupaj trepetale...jaz sem končno dobila pošto za pingvinčke in je 1.

Dejzi, zate pa vem kje si doma in bom tudi tebe prišla po riti nasekat, če boš samo malo črnogleda....boš vidla da te bo počakala vsaj 1 res lepa celica. Pa čuvaj se mi!!!!

Grethy, da te vsaj pozdravim! Kako si mi draga? Pa možek? Je že OK?

Zarjica, a si že v drilu? Še malo, še malo, pa boš šla po nove pingvinčke!!!

V glavnem, lep večer vsem skupaj!!!!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
13.11.2008 20:00:10   
n74
Ojla,

a sem še sprejemate čestitkeuser posted image user posted image user posted image

lučka25- tooooo! Sej sem vedla, ti si moja vzornica (glede na št.foliklov v prvem postopku), upam da grem naslednjič za tabo

jazzzika-super za štručko, a user posted image  pa še ni bilo slišati?

darja*- ti kar lulaj, ampak ne danes, danes je lučkin dan. V soboto bi pa že znalo pokazat plusek.

mateja user posted image user posted image , bomo drugič skupaj trepetale

bbpikica- a da je gužva pri Rešu za januar? Jaz sem se hotela že zadnjič naročiti, pa je rekel, da se naj kar januarja, da ne bo kaj spremembe pri user posted image

Jaz že pogrešam biti na seznam uz-jev al pa trepetalk. Je bilo tolk luštn, ker je bilo kej upanja. Najlepše pa prve dni, ko so ustavili pikico noter.
Joj, do februarja bo pa zelo dolga. Sploh ne vem kaj naj delam med tem časomuser posted image ? Prejšnji mesec sem živela za projekt ivf, zdej se bom pa malo težko vklopila  v normalno življenjeuser posted image . Nč, ker že ne morem bit na talepem seznamu nosečk, me pa dajte med navijačice.
A drugače je pa fino z raznoraznimi vitaminčki začet že tri mesece prej ali je čisto ok na začetku postopka? Kaj uglavnem priporočate, da ne bom preveč zapravila?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
13.11.2008 20:04:20   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

ooo naša Shuki je bla tu...spet sem falila...user posted image
Kar pa še ne pomeni, da ne mislim nate user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Shuka, kako si? Zdaj bova pa lahko obe na kavo hodili s trebuščki.

user posted image za to me pa nobeno vreme ne ustavi.

Goldy in jazzy super novičkeuser posted image user posted image user posted image

Kajsica - tudi tebi lep večer in uživajta s svojim predno gre spet nazaj.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
13.11.2008 20:05:32   
mojsonček
Čer!
Evo, toliko, da se javim z lepimi in veselimi novičkami. Naša pikica je zrastla in je velika 33 mm, danes se je že kobacala pa potem zvijala... oh, kolk sm bla srečna pa čeprav sem čakala 3 ure na pregled mi je kr slabo ratal vmes ampak sestre ne je.be.jo... šuti i čekaj...
Zdej pa pičim hitr basket gledat! Mlinčka, serjejo nam ga dons.... Milkotu se prou pozna, da je že dolgo na sceni, mal leta mal kile... no, za ponucat bi bil vseen, se strinaš?
Na brzačke, ker mi bo gavznila baterija na kompu... vsem jutrišnjim akterkam čim lepše novice! Lep večer in mirno nočko, jutr čekiram, če je bla spet kkšna fajna fotostimulacija, da bom lahko preživela v službi...

cmmmmmok

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
13.11.2008 20:05:59   
lara light
Goldy, bravo, čestitke!user posted image   Jazzz27, lepo, čestitke tudi tebi!user posted image  Zdaj pa uživajta obe v mirni nosečnosti!user posted image  

Lučka, bitje rdečelaso, pa ti je uspelo! user posted image

Kajsica, ravno včeraj sem spraševala, če je tvoj nazaj, ker nisem več vedla kdaj...pa sem te priklicala, vidva  si samo dajta duška!user posted image

Pija moja, kako ti? Garaš preveč, to je dejstvo. Čuvaj se bitjece! user posted image  Je pa res, imaš prav, da moja največja tegoba zdaj je lakota. Ma hudo mi je, vemuser posted image

Grem poleg mojga...bog ne daj,da bi crknu tvuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
13.11.2008 20:21:58   
Pija76
LL evo jaz sem fajn. Nič posebnega se ne dogaja, neki me lenoba daje ko domov pridem, zgleda da sem ratala računalniška odvisnica user posted image . Peglat se spravljam že 2 dni user posted image . Sem hotla včeraj v vaši družbi speglat 5 srajc pa mi ni ratal, še zdele so prpravljeneuser posted image .... Možeka nimam doma, madoniš od kar sva poročena je skoz nekje, če pa je slučajno doma pa jaz kam skočim. No uglavnem skregava se težko user posted image . Otrok delat se itak ne splača, ni haska....kaj čmo pol. Nič, fajn sem, sam še hrbet zrihtam pol sem pa že vrhunsko.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Jutranja tabletka: izhod v sili
Kaj storiti, ko ste imeli spolni odnos, pa niste bili zaščiteni pred nosečnostjo oziroma menite, da je vaša redna zaščit...
Čaj, ki pomaga pri neplodnosti
Če se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?