|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
13.11.2008 14:39:44   
trnuljčica
Čmrlika danes pa te ni bilo na kavici v Muser posted image . Sem bila pozno. Ravno tvoje ure. Prišla domov ob 12.20.user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
13.11.2008 14:41:56   
koala
Čmrlika, ko sav bila nazadnej v družbi (je nečakinja praznovala) in je ena pupa ful kašljala sem odkrito povedala da mi ne ustreza in malega držala na distanci. Bolje prva zamera kot zadnja in tisti ki bo poleg mojega otroka trpel sem jaz.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
13.11.2008 14:45:22   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Ne, ne rabite se bat. Ne bom hodla. Tak da se zmenite, kje se hočete.

jaz sem se full razveselila,ko si napisala,da bo kekec zraven.Zato,da bi Aneja mela družbo,ker me je že spraševala,če bojo samo jenčkiuser posted image .Sicer me ne bi prišle v Mercator,ker imamo še neke opravke v EU.Bi pa ti vseeno svetovala,da preskočita srečanje,da se res nebi keri jenči nalezel.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
13.11.2008 14:45:35   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Joj ej...Vrtnica ti  tak veš., katera je ta ...odkar je poročena tak nima časa za mene...al ga nesme met......user posted image jaz pa pri obeh njenih takoj letela k njej ko je rodila...j...e..be...š tako pijateljico..sem ji tak povedalauser posted image   user posted image  user posted image , pa vsem ki jo poznajo...ji je pa baje ful hudo...user posted image

Daj me malo osvetliuser posted image  ne vem katero mislišuser posted image  Lahko na ZS

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
13.11.2008 14:45:44   
trnuljčica
Navadno je kratka- 2-3 dni. Lahko pa tudi teden dni.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
13.11.2008 14:50:14   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Navadno je kratka- 2-3 dni. Lahko pa tudi teden dni.

babe,do katerega leta pa naj bi preboleli škrlatinkouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 2106
13.11.2008 14:55:41   
kekec in mojca
Eh, ob Pandičinem postu (pa četudi si napisala odkrito) sem dobila slab občutek in krivo vest, da sem sploh kaj napisala. Res me je prizadelo, ker se zmeraj, ampak res zmeraj ob vsakem najmanjšem brisanju noska umaknem iz družbe, ravno iz razloga, da ne bi ostali otroci zboleli.

Ampak ko otrok ni bolan, sploh pa, ko ugotovim, da ni bil v stiku z bolanim otrokom, potem pa me izločevanje iz družbe - pa četudi je ob tem napisanih milijon smajlijev in objemčkov - toliko bolj zaboli.

Vsekakor vam želim jutri prijetno srečanje. Pa zašimfajte me, kaka sem, itak vem, da me boste. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
13.11.2008 14:56:16   
kekec in mojca
Saraya, škrlatinko lahko dobiš večkrat. Odrasli je ne moremo dobit.

Škrlatinka je v bistvu zaplet angine.

Neposredna povezava do sporočila: 2108
13.11.2008 15:08:02   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Pandica kaj dobrega boš pa jedla? Čoko smoki?user posted image user posted image
Dober tek!

Hvala. Pire krompir, omakico z grahecom in mesekom.
Zdaj pa si bom šla še na hitro naret eno user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
13.11.2008 15:08:43   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Saraya, škrlatinko lahko dobiš večkrat. Odrasli je ne moremo dobit.

Škrlatinka je v bistvu zaplet angine.

No,ker naša Aneja je stara 3,5 pa še nič ni imela.
Jaz bi kar najrajši,da vse te bolezni čimprej preboliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2110
13.11.2008 15:09:25   
arabela*
pandica,si sama kuhalauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
13.11.2008 15:15:02   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

user posted image user posted image Res???
Toliko o nataliteti. Pa pogodbah za določen čas, pa delodajalcih, ki so ful hvaležni ko garaš, ko si pa  user posted image pa user posted image user posted image . O mojem raje ne bi. Mi pritisk zviša samo, ko se spomnim...

jaz pa mam pogodbo za nedoločen čas in bo cela štala po moje,ko bom šla od firme.Moram pa našo firmo malo pohvalit,so full naklonjeni user posted image ,full razumejo,je zlo malo takihuser posted image .Sem bla celo user posted image v bolniški(zarad slabosti),pa so tud vse razumeli.
eh zdaj pa že bluzimuser posted image

In ti boš dala odpoved?   user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
13.11.2008 15:18:45   
Čmrlika
Koala- mi je edina nekaj odgovorila......user posted image
K&M- ti pa si me očitno spregledala...user posted image  in jaz te razumem..sem zgoraj napisala, da kekec ni bolan..in ni bil v stiku...bolj očitno ne moreš povedat, in jaz res ne vidim problema user posted image
Trnuljčica- ja nisva ble veni..sem pisala kako sva mele ponoči...noter spravla...že spet spi...jaz pa sem tak povožena..pa se hočem prej vležt, pa bi naj nečakinja prišla in pol  je ni blo od nikoder....zdaj p me je minlo pa še kuhat se morem spravit...

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
13.11.2008 15:19:55   
Čmrlika

Joj ej...Vrtnica ti tak veš., katera je ta ...odkar je poročena tak nima časa za mene...al ga nesme met...... jaz pa pri obeh njenih takoj letela k njej ko je rodila...j...e..be...š tako pijateljico..sem ji tak povedala , pa vsem ki jo poznajo...ji je pa baje ful hudo...

Daj me malo osvetli ne vem katero misliš Lahko na ZS

Renata user posted image , res sem ful žalostna zarad nje....

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
13.11.2008 15:20:30   
Pandica
K&M   glej, jaz se ne mislim zdaj kregat in ponavljat 100x isto, če si jezna name pač si user posted image noben te ni izločal iz družbe, niti slučajno, samo sem napisala, da mene ne bo, ker ne grem v riziko, če mi ni treba.
Sem pa tut rekla, da se zaradi mene lahko dobite v Mercatorju, če vam tako ustreza. Meni ne in zato nebi prišla in konec. Da si jezna na mene pa mi je itak jasno. Vem, da bi me zdaj najraje  user posted image
Boš me pa na naslednjem srečanju. In mi je sploh žal, da sem kaj napisala, ker vidim, da očitno nisi razumela mojega posta user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
13.11.2008 15:21:44   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

pandica,si sama kuhalauser posted image

Ne, moja zlata mami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
13.11.2008 15:22:13   
Pandica
Grem si dol po kafe user posted image pridem nazaj user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
13.11.2008 15:22:47   
Vrtnica79
Pri nas pa je danes ati kuhaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
13.11.2008 15:24:21   
Čmrlika
Ne zaradi tebe K&M. Jaz bom prišla tudi, če si zraven z Kekcem- saj tako je bil prejšnjič samo v igralnem centru in mu mi še od daleč nismo bili zanimivi. Kaj šele .

Točno to je tudi res...user posted image

Jaz pa sem vam pozabla povedat, da sva ble včeraj s Tajo pri trnuljčici na obisku.....naju je ful lepo pogostila ...mmmmmmm.......bi zdaj še en kos tistega milinovega peciva...user posted image   user posted image  user posted image
Hvala trnuljčica! user posted image , K&M smo vaju pogrešali...user posted image  pa kaj je sploh blo z vama včeraj?

Neposredna povezava do sporočila: 2119
13.11.2008 15:26:06   
Vrtnica79

Joj ej...Vrtnica ti tak veš., katera je ta ...odkar je poročena tak nima časa za mene...al ga nesme met...... jaz pa pri obeh njenih takoj letela k njej ko je rodila...j...e..be...š tako pijateljico..sem ji tak povedala , pa vsem ki jo poznajo...ji je pa baje ful hudo...

Daj me malo osvetli ne vem katero misliš Lahko na ZS

Renata user posted image , res sem ful žalostna zarad nje....

Daj nehaj........... res al kajuser posted image  Kje je sploh ona zdajuser posted image  Ma nje pa res nisem vidla ziher enih 10 letuser posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
13.11.2008 15:27:38   
Vrtnica79

Jaz pa sem vam pozabla povedat, da sva ble včeraj s Tajo pri trnuljčici na obisku.....naju je ful lepo pogostila ...mmmmmmm.......bi zdaj še en kos tistega milinovega peciva...user posted image   user posted image  user posted image
Hvala trnuljčica! user posted image

Važička, jaz bi tudi zaj nekaj sladkegauser posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
13.11.2008 15:28:32   
Čmrlika
Mam občutek da se nekaj zaostruje tu gor.......user posted image
pa ene me ignorirate, ne pandica, pa Vrtnica bom raje splinila kuhat...al pa malo moje majčice prečekirat......user posted image
Ampak, mi lahko razložite čemu naenkrat taka panika, pa kolko krat še naj napišem al vprašam, al jaz kaj narobe razumem,,,,,,,,,user posted image  user posted image  user posted image
Blont nisem.......user posted image

Kaj je zdaj, je kekec zdrav al bolan, al je bil v stiku al ni bil*? po moje prav razumem da je odgovor na oboje negativen?

Grem, ker bo še mene kera s čim po glavi......user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
13.11.2008 15:29:45   
Čmrlika
Ups......Vrtnica se opravičujem....opazla da si me opazla....user posted image
pa še odgovorila sem ti......user posted image
Bom res šla..mi nekaj škodi.premalo spanja? user posted image

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 13.11.2008 15:30:02 >

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
13.11.2008 15:29:51   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica.

jaz pa mam pogodbo za nedoločen čas in bo cela štala po moje,ko bom šla od firme.Moram pa našo firmo malo pohvalit,so full naklonjeni user posted image ,full razumejo,je zlo malo takihuser posted image .Sem bla celo user posted image v bolniški(zarad slabosti),pa so tud vse razumeli.

ni vse na temuser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 13.11.2008 15:30:41 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
13.11.2008 15:30:58   
Vrtnica79
user posted image

evo vsaka en kos

Pandica ti pa si si samo zate kavo skuhalauser posted image  kaj pa me smouser posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......