|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
13.11.2008 13:46:05   
arabela*
tak je blo pri Aneji.Pomagalo 100%,nobene kolike,čist nič.

Tukaj pa smo AR uvedli samo zaradi tega ,ker jo je ponoči mučlo. Saj naša P. ve,da jo to matra,pa je rekla,da ni to nič,če normalno na teži pridobiva.

< Sporočilo je popravil Saraya -- 13.11.2008 13:52:15 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
13.11.2008 13:48:41   
Čmrlika
Čmrlika eni pravijo, da je podobna meni, eni pa, da je atiju, zdaj pa vedi komu je jaz rečem sama sebi in hvala za pohvalo moje miške
A ti pa spet v Portorož? Nebi prišla raje na srečanje
Ja, ja, le počakaj, da Taja zraste še malo, boš vidla kak zakon bo mobitel in daljinc

jaz tud za tajo tak rečem.......user posted image .......
V portorož.......Spet ja...že od 21 septembra nismo bli...user posted image mora ati malo na zizo, ne? user posted image  Hec, da me ne vidi, ki kaj pišem...pa ja babica pa nona komaj čakata Tajo...user posted image

Daljinec in in mobitel...ti pravim, da ji že zdaj ne dovolim, pa se bom tega držala user posted image user posted image , ker mi gre na živce to...evo zdaj sedi v naročju in niti trzne ne na tipkovnico...bom jo že zrihtalauser posted image

pandica če ni preveč osebno, kaj vidva s zalinim atijem nista skupaj?
sklepam po snoopijuuser posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
13.11.2008 13:58:32   
Vrtnica79
Hej, ditekt iz mesta za računalnikuser posted image , no še hujše- sem si ga kar v kuhno nesla za mizo ker Vana je. Sma se šetale po dežju, sem se malo zrelaksiralauser posted image . Je pasalo malo svežega zraka. Vana je sicer malo tečkala pod ono dežni prevleko, potem pa sem jo podkupila z pomfrijem iz Maca ( ja, vem kaka mama semuser posted image ) in potem je bila lepo pridna.

Grem prebrat nazaj, če ste me kaj šinšaleuser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
13.11.2008 14:02:59   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Hotela sem vas nekaj prosit. Jutri ste se zmenle v EP. Želim si vas spoznat, vendar bo to s Kekcem nemogoče. Bi morda lahko zavile v Mercator na Pobrežje, ker imajo tam nasproti gostilne igralnico, v kateri se lahko Kekec brez problemov igra, jaz pa lahko vsaj malo v miru spijem kavo?

Kekčeva, pa kaj spet sračkašuser posted image  z to lokacijouser posted image  Da neboš resno vzelauser posted image .

No, če se boste dobile tam pa mene nebo, ker nimam avta. Do EP še prilezem, kam dalje pa ne- sploh ob takem vremenuuser posted image .

Eh, morem it- Vana sračka....................

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
13.11.2008 14:05:48   
arabela*
ooo Vrtnica ,si prišlauser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 13.11.2008 14:20:00 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
13.11.2008 14:05:58   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

SPOROČILO: Pandica

botrca, Vrtnica79 jaz sem tut brez službe zaenkrat, delam na tem, da jo čimprej dobim

Dobrodošla v klub .

Meni tudi prosim člansko klubsko kartico prosim.......user posted image

A odpremo s.p. ringaraja storitveuser posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
13.11.2008 14:07:13   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ooo Vtrnica,si prišlauser posted image

Jaaaaaaa, pa Vana se je posračkala pa jo morem previt.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
13.11.2008 14:08:42   
kekec in mojca
Ne, Vrtnica, ne boste spreminjale lokacije. Je že Pandica povedala, zakaj ne. Saj po eni strani jo razumem, žalostna sem pa vseeno. user posted image Sploh zato, ker je Kekec ok in sem ga iz vrtca vzela le preventivno. 

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
13.11.2008 14:09:01   
Vrtnica79
Kaj zaj za ju3user posted image  Katera lokacija bo padlauser posted image  Sem vidla da Pandica nekaj cvikauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2084
13.11.2008 14:12:36   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Ne, Vrtnica, ne boste spreminjale lokacije. Je že Pandica povedala, zakaj ne. Saj po eni strani jo razumem, žalostna sem pa vseeno. user posted image Sploh zato, ker je Kekec ok in sem ga iz vrtca vzela le preventivno. 

Pa ne zaradi mene se zmenite tam, pa naj Pandica doma ostaneuser posted image .

Ja, saj vem kako je, jaz sem tudi pri prvem otroku bolj paničarla. Zdaj pa ne, če je komu usojeno bo tako zbolel. Če ne prej pa ko bo začel obiskovati vrtec,.........

Jaz sem imela srečo- Lataša ni bila nikoli ekstra bolana. Edino koze je prinesla iz vrtca.

Neposredna povezava do sporočila: 2085
13.11.2008 14:14:07   
Vrtnica79
Dobro, če me ignorirate...................  pa grem..................

Neposredna povezava do sporočila: 2086
13.11.2008 14:18:51   
Pandica
Saj sem vedla, da zdaj bom pa jaz izpadla največja svinja, ker sem si "upala" pač javno napisati kaj mislim.

Zaradi mene se zmenite v Mercatorju, samo potem mi2 ne pridema na srečanje, boma pač šle drugo pot user posted image user posted image user posted image

K&M  še 1x ti napišem, da nimam nič osebno proti tebi, si super punca in mamica, samo nebi rada hodla "izzivat" user posted image
Saj pa to ni zadnje srečanje, veš koliko krat se bomo še dobile?
Jaz tut nisem mogla it, če je bila Zala bolana in, če se še spomniš nisem že šla na srečanje, če je bila mala samo prehlajena.
Nea bodi zdaj jezna na mene user posted image   user posted image   user posted image   eh, tak vem, da si user posted image

< Sporočilo je popravil Pandica -- 13.11.2008 14:21:31 >

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

Neposredna povezava do sporočila: 2087
13.11.2008 14:20:07   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Ja, saj vem kako je, jaz sem tudi pri prvem otroku bolj paničarla.

Ja, res je user posted image saj jaz pri drugem tut nem verjetno več tako "komplicirala" user posted image user posted image user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

Neposredna povezava do sporočila: 2088
13.11.2008 14:22:51   
koala
Pandica, so me obšle podobne misli. Saj vem da je Kekec doma preventivno, samo če se zmenite(jo) v Mercatorju bova tudi midva z Alexom ostala doma preventivno, mogoče preveč kompliciram, ampak,................

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
13.11.2008 14:25:20   
kekec in mojca
Ne, ne rabite se bat. Ne bom hodla. Tak da se zmenite, kje se hočete.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
13.11.2008 14:27:08   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Meni tudi prosim člansko klubsko kartico prosim.......user posted image

user posted image user posted image Res???
Toliko o nataliteti. Pa pogodbah za določen čas, pa delodajalcih, ki so ful hvaležni ko garaš, ko si pa  user posted image pa user posted image user posted image . O mojem raje ne bi. Mi pritisk zviša samo, ko se spomnim...

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
13.11.2008 14:27:30   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Pandica, so me obšle podobne misli. Saj vem da je Kekec doma preventivno, samo če se zmenite(jo) v Mercatorju bova tudi midva z Alexom ostala doma preventivno, mogoče preveč kompliciram, ampak,................

Te pa se boma mi2 dobili sami v EP pa bo, ne? user posted image user posted image user posted image
Volk sit in koza cela user posted image
Ja, tak pač je, ko imaš prvega user posted image , pač mamice malo kompliciramo user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
13.11.2008 14:28:40   
koala
K&M ne zamerit, prosim.
Priznam da sem reveč občutljiva kar se mojega pikeca tiče, res ni moj namen dat vtis da sta nedobrodošla, ampak me je pač strah

Nisem vedela

Neposredna povezava do sporočila: 2093
13.11.2008 14:31:50   
Pandica
Grem jest, kosilo, njami, eno izmed mojih, ki jih imam najraje user posted image  user posted image  user posted image

Pa dober tek Pandica user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
13.11.2008 14:33:00   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Dobro, če me ignorirate...................  pa grem..................

lojzauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2095
13.11.2008 14:33:18   
koala
Pandica kaj dobrega boš pa jedla? Čoko smoki?user posted image user posted image
Dober tek!

Jaz bom jutri v EP, bom pa vesela družbe.

Nisem vedela

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
13.11.2008 14:33:37   
Čmrlika
ah joj.........user posted image

saraya- vidiš moja je drugače svetovala, je pa res da sva se matrale z dojenjem...če res hočeš dojit, boš tudi to preživwla...ker če bi samo AM jedle pa bi po moje se čist umirlo.

midve sva res trpele...ker je šlo vse vedno ven...user posted image  in pol mi ni blo težko se odločit in dat zizo vstran...pa je nisem rabla več gledat v bolečinah dvigovanja kisline...ker jih tud boli veš, ne samo žgeuser posted image

Pandica- ja tak je s prijateljico pač...kaj čem...saj se vse skupaj med nama že dolgo ne dogaja več tako kot včasih...user posted image

pa jaz samo jokam danes.......user posted image

torej jutri eurpark...to mi pa ne bo šlo skoz....evo spet  user posted image

user posted image user posted image user posted image
 k&m lahko pa prideš v mercator...se lahko slišiva  če bom jaz že fraj user posted image

midve pa se nič ne bojivauser posted image , enkrat  bo itak...

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 13.11.2008 14:35:02 >

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
13.11.2008 14:35:42   
trnuljčica
Ja kaj zdaj? Ep ali M? Meni je vseeno. Edino logično bi bila prvotna lokacija, ker jih tja lahko več pride(Vrtnica...). Ne zaradi tebe K&M. Jaz bom prišla tudi, če si zraven z Kekcem- saj tako je bil prejšnjič samo v igralnem centru in mu mi še od daleč nismo bili zanimivi. Kaj šele user posted image .user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
13.11.2008 14:38:56   
Čmrlika
Punce...kaj pa ko pride kako dete v družbo bolano, pa mamica nič ne reče...a kaj pa takrat? sej ne morte vedet kaj kdo nosi s sabo...user posted image  no , je to drugače ko vemo, pol valda se se izogneš ...ampak kekec ni bolan..kaka pa je inkubacijska pri škrlatinki?

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
13.11.2008 14:39:00   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

user posted image user posted image Res???
Toliko o nataliteti. Pa pogodbah za določen čas, pa delodajalcih, ki so ful hvaležni ko garaš, ko si pa  user posted image pa user posted image user posted image . O mojem raje ne bi. Mi pritisk zviša samo, ko se spomnim...

jaz pa mam pogodbo za nedoločen čas in bo cela štala po moje,ko bom šla od firme.Moram pa našo firmo malo pohvalit,so full naklonjeni user posted image ,full razumejo,je zlo malo takihuser posted image .Sem bla celo user posted image v bolniški(zarad slabosti),pa so tud vse razumeli.
eh zdaj pa že bluzimuser posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......