|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
13.11.2008 11:25:04   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Kaj boste danes delale glede na to da je vreme user posted image ?

Jaz bom uživala 100 na uro.Lenarla,malo pospravla,cartalauser posted image user posted image ,lase si moram že končno opratuser posted image ,hm,kaj še?  Papirje bom malo poštimala,pa položnice ,zvečer moram po avto,če bo popravljen(upamuser posted image ),ker je toliko stvari blo za zamenjat.Pol pa bo tak noč.Ma meni tak vedno prehitro dan mine,pa če je dež al ne,pa če spim do šestih al pa do desetihuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
13.11.2008 11:27:29   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Vedno sem pridna, ne res se ne hvalim ampak taka sem ne morem dolgo ležat ali pa lenarit če vidim delo. Saj vem kako ti je tudi jaz sem bila čisto brez volje, ko so mi rekli da me ne bojo vzeli nazaj v službo. Dobila sem za 3 mesece podaljšano porodniško, ampak vseeno vem da ko se bo iztekla ne bom imela službe user posted image user posted image user posted image .

jaz pa bom sama dala odpoved.In me je kar groza,kak bom vse to izvedla,po skoraj desetih letih šihtauser posted image

Zakaj boš pa dala odpoved? Kje si pa to delala?

ker mi ni več tam za delat.Bilo pa prošlo.Pa rada bi z otroci ostala še kaki dve leti.Če bo Bog dal srečouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
13.11.2008 11:31:08   
arabela*

user posted image  grem jest, ker sem lačna. Kaj nobena ne je zjutraj? Jaz si bom privoščila corn flakes z mlekom.

se slišimouser posted image

jaz pa krofe jemuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
13.11.2008 11:52:02   
botrca
Ki si pa delala Saraya?

Sem že obesila perilo, zakurila centralno ker ni toplo, krompir ki ga bom restala se kuha in imam kosilo fertik user posted image .

Kam si se skrila Pandica?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
13.11.2008 11:54:42   
botrca
Pandica, Saraya ali vrtnica79 kako ste prilepile slikico ki je ob vašem imenu? Ja vem za finto kopiraj-prilepi, ampak me zanima ki ste dobile 20kB sliko, saj bi si rada Jana gor dala pa tudi ko jo pomanjšam ni šans da pride ven manjša od 50kB.

Aja, pa nikakor mi ne gre kako povezavo sem gor dat, naj mi ena poenostavi. Koala ti veš.
Help me, pleaseuser posted image .

< Sporočilo je popravil botrca -- 13.11.2008 11:55:36 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
13.11.2008 11:56:22   
Pandica

Kam si se skrila Pandica?

Nikamor se nisem skrila user posted image user posted image user posted image , Zalo sem spravljala spat, ker je bila že full sitna in zaspana. Zdaj pa si hitro letim lase oprat dokler spi. Pa upam, da se mi prej ne zbudi dokler ne bom fertik user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
13.11.2008 11:56:23   
arabela*

Pandica, Saraya ali vrtnica79 kako ste prilepile slikico ki je ob vašem imenu? Ja vem za finto kopiraj-prilepi, ampak me zanima ki ste dobile 20kB sliko, saj bi si rada Jana gor dala pa tudi ko jo pomanjšam ni šans da pride ven manjša od 50kB.

Aja, pa nikakor mi ne gre kako povezavo sem gor dat, naj mi ena poenostavi. Koala ti veš.
Help me, pleaseuser posted image .

ne vem,jaz sem šla na avatarje,kak pa se tiste tvoje slike dajo,pa ne vemuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
13.11.2008 11:59:52   
Pandica
botrca   avatar - prvo slikico pomanjšaš na velikost, ki jo zahteva rr, pol pa samo dodaš tam v profilu med svojo sliko oz. jo tja naložiš, simpl ko pasulj

Povezava - če ti ne gre tisto, ko ti je zadnjič bubi razložla, pa enostavno kopiraš želen link sem, recimo takole http://www.baby-center.si/DesktopDefault.aspx user posted image

< Sporočilo je popravil Pandica -- 13.11.2008 12:00:36 >

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
13.11.2008 12:07:32   
botrca
Jutri bom zamudila, vsaj 30 minut. Pandica daj mi tvojo tel. št. če boš tudi ti zamudila, da ne grem sama. No, saj me ni strah user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
13.11.2008 12:08:00   
arabela*
kam ste vse pobegnile?user posted image

Meni se je že uspelo stuškat,pa glavo oprat.....user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
13.11.2008 12:08:40   
arabela*

Jutri bom zamudila, vsaj 30 minut. Pandica daj mi tvojo tel. št. če boš tudi ti zamudila, da ne grem sama. No, saj me ni strah user posted image user posted image user posted image .

jaz bom ob enajstih tud,prej verjetno ne.user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
13.11.2008 12:10:23   
Pandica

Jo imaš, na zs user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
13.11.2008 12:11:14   
Pandica
Moj otrok pa se je že zbudil, jaz pa še niti do kopalnice nisem prišla, da bi si lase oprala user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
13.11.2008 12:14:00   
arabela*
zdaj pa nekaj resnega.

Kot veste,mi naši user posted image dajemo pred spanjem Aptamil AR.Zadnje dni pa jo full nekaj matra.Npr.jo hočem dat ob pol devetih spat.Jo dam v posteljo,spi,pol pa se mi na vsakih petnajst minut zbuja,jo moram dvignit,da podre kupček in sproti vse ven zbruha.Pa nonsto se zvija,joka pa ne.Kot da bi jo krček grabi.In to vse skupaj traja po novem nekje tri ure,nakar ji uspe kooooonnnčno zaspat.Pa sam o zvečer je tak hudo.Sem že študirala,da bi mogoče mleko menjala al pa kapljice kuplauser posted image .Ker če jo dam pa na zizi,pa še več pobruha.
Mogoče kak nasvetuser posted image

Aja,pa pozabla sem dodat,da se spet dojiva,ne črpam ji več.Edino,če kam grem,ji v flaški zravn vzamem.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
13.11.2008 12:14:39   
arabela*

Moj otrok pa se je že zbudil, jaz pa še niti do kopalnice nisem prišla, da bi si lase oprala user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image meni pa je ratalouser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
13.11.2008 12:33:20   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image user posted image meni pa je ratalouser posted image

Srečnica user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
13.11.2008 12:35:56   
Pandica
Saraya   ne vem kaj bi ti svetovala user posted image jaz sem mojo do 6 mesecev samo izključno dojila, ampak mi je tut full polivala.
Je pa drugače imela full kolike, sem vse probala samo, da bi ji malo pomagala. Saj o tem pa sem ti že itak pisala veliko kako in kaj user posted image

< Sporočilo je popravil Pandica -- 13.11.2008 12:36:24 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
13.11.2008 12:49:41   
arabela*

Saraya   ne vem kaj bi ti svetovala user posted image jaz sem mojo do 6 mesecev samo izključno dojila, ampak mi je tut full polivala.
Je pa drugače imela full kolike, sem vse probala samo, da bi ji malo pomagala. Saj o tem pa sem ti že itak pisala veliko kako in kaj user posted image

Ja,saj jaz vem,kaj pomeni polivati,smo pri Aneji imeli isto,dok ni dobila AR.samo pri njej je pol pomagalo 100 %.Pri Marisi pa ne.Ona ne poliva,ona kar bruhne vse ven.Pa to zvečeruser posted image .Ker polivanje se je ob dodajanju AR izboljšalo za enih 60%mogoče.Pa kaj te vem,če so kolike,možno da souser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
13.11.2008 13:18:17   
kekec in mojca
Saraya, tole s polivanjem omeni svoji P. Lahko, da gre za refluks. Pa če ne drugega - baje je to tudi eden izmed vzrokov za podaljšanje porodniške, vendar nisem čisto ziher.

Kekec je ostal doma in bo do torka, potem pa pokličem v vrtec, da vidim, kakšno je stanje. Zvečer sva ugotovila, da je manjkala punčka, s katero se ravno ne druži preveč, tako da imam dober občutek in me ni strah, da je že okužen.

Hotela sem vas nekaj prosit. Jutri ste se zmenle v EP. Želim si vas spoznat, vendar bo to s Kekcem nemogoče. Bi morda lahko zavile v Mercator na Pobrežje, ker imajo tam nasproti gostilne igralnico, v kateri se lahko Kekec brez problemov igra, jaz pa lahko vsaj malo v miru spijem kavo?

Saj če ste v avtu, je tak vseeno, al greste v EP al pa v Mercator... Pa še manjša gužva je v Mercatorju kot v EP, pa otroci so potem tudi lahko na tleh v igralnici... (za tiste, ki imate že malčke). Pa Trnuljčica lahko pride tja peš, pa Čmrlika tudi... user posted image Pa saj še najdem nekaj razlogov, samo zdaj mi mali ful kriči in ga grem motivirat.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
13.11.2008 13:21:14   
Čmrlika
Saraya- midve sva skoz od mesca pa pol na aptamilu Ar...user posted image  Isto se je dogajalo, dikler nisva po nasvetu P čisto šle na AM...sicer sva mele tud z dojenjem težave, ampak....jaz bi umrla zraven nje če bi je še samo enkrat morala zizo dat al pa kero drugo mleko...TAKOJ naslednji obrok več ni bruhala...do danes nikoli več user posted image  user posted image  user posted image

Je pa imela kr izrazit refluks...no še vedno ne takega da bi jo pod nujno zdravli...user posted image  se je zvijala matrala od kisline ponoči pa sploh...od zgoraj napisanega dalje, pa je cvetoče dete...spi pa tak da je brezveze ...user posted image  
Sem ji pa jaz do 4 meseca dodajala avstrijske kapljice, ki so zame zakon!!! in je mela krče ravno enih 5 krat...sem ji pa kr zjutraj pa zvečer preventivno dala v mleko pa je blo...nobenih problemov user posted image  user posted image  user posted image  pa še več zadovoljnih uporabnic teh kapljic poznam...
skratka mi več ne vemo kaj je polivanje, bruhanje( pa smo skoz, ne samo zvečer), pa kaj so kolike smo tud hitro pozabli... 

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
13.11.2008 13:26:29   
Čmrlika
K&M- jaz sem za mercator, samo sem pa ravno zvečer včeraj zvedla ,da mi pride prijateljica user posted image  ,prvič pogledat Tajo.....user posted image  sem žalostna je že skoraj 7 mesecev stara pa je še ni vidla ...skoz nekaj, mi je tak hudo ejjj......... user posted image   user posted image  user posted image  tak da ji zdaj ne morem rečt, da me ne bo...pa še pakirat morem za v portorož, ker popoldne jutri gremo.....no samo če bote tu bom mogoče vletela ...odvisno od situacije!user posted image

Joj ej...Vrtnica ti  tak veš., katera je ta ...odkar je poročena tak nima časa za mene...al ga nesme met......user posted image jaz pa pri obeh njenih takoj letela k njej ko je rodila...j...e..be...š tako pijateljico..sem ji tak povedalauser posted image   user posted image  user posted image , pa vsem ki jo poznajo...ji je pa baje ful hudo...user posted image

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 13.11.2008 13:31:24 >

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
13.11.2008 13:32:24   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Bi morda lahko zavile v Mercator na Pobrežje, ker imajo tam nasproti gostilne igralnico, v kateri se lahko Kekec brez problemov igra, jaz pa lahko vsaj malo v miru spijem kavo?

Ne bodi zdaj jezna prosim na mene samo ti po pravici povem, da me je malo strah, kaj pa, če je tvoj Kekec vseeno okužen user posted image nikoli ne veš. Jaz nebi rada, da se mi mala spet kaj naleze...ne vem no, zdaj sem izpadla tako egoistično mogoče, samo me je res strah. Nea bodi jezna zdaj zarad tega na mene user posted image

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
13.11.2008 13:33:44   
Pandica
Čmrlika   jebuser posted image   tako prijateljico, če "pozabi" na tebe user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
13.11.2008 13:37:51   
kekec in mojca

IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Bi morda lahko zavile v Mercator na Pobrežje, ker imajo tam nasproti gostilne igralnico, v kateri se lahko Kekec brez problemov igra, jaz pa lahko vsaj malo v miru spijem kavo?

Ne bodi zdaj jezna prosim na mene samo ti po pravici povem, da me je malo strah, kaj pa, če je tvoj Kekec vseeno okužen user posted image nikoli ne veš. Jaz nebi rada, da se mi mala spet kaj naleze...ne vem no, zdaj sem izpadla tako egoistično mogoče, samo me je res strah. Nea bodi jezna zdaj zarad tega na mene user posted image

No, pol pa nič. user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
13.11.2008 13:38:12   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Čmrlika kuc, kuc, neboš nič rekla

Mogoče ji pa ni za tipkat . Prideš jutri?

Mam s Tajko probleme danes...user posted image  celo noč nisma spala...zdaj spi HB...čist je bla fertig že včeraj...ponoči pa katastrofa....da ne pišem....še nisem tega doživela z njo...pa nič ji ni zgleda...user posted image
SPOROČILO: Pandica

botrca, Vrtnica79 jaz sem tut brez službe zaenkrat, delam na tem, da jo čimprej dobim

Dobrodošla v klub .

Meni tudi prosim člansko klubsko kartico prosim.......user posted image

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 13.11.2008 13:39:18 >

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......