Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 14:19:39
|
|
|
|
sunny24
|
Dan! Sm šele zdej najdla cajt, da mal napišem... Sem bla pridna, sem mal pospravla kopalnco in kuhno...Bravo zame! Moj je šel delat, pol pa dobim obisk od sodelavke in od njenga sinčka...Bom malo trenirala pestvanje! majchy, joj, sej si bla prov boga. No, sam da je zdej v redu in držim pesti, da te ne pokličejo in da ni kake sladkorne v igri!!! petrap, te zastopim! Sej veš, moj ma tudi take čudne pohode in včeri jih je spet mel...Spet je bla Pleyka v igri... Ma, če ga napizdim itak ne pomaga, mu pa povem svoje. mala, lepo, da si se spet oglasla po dolgem času! Mi je žal, ampak zdej boš mogla nadoknadit vse za nazaj...Veš kolk dela te čaka! ulla, lepo, da si nas pršla mal pokukat. Tle je res včasih že nenormalno...te strani se kar polnijo! Sej RR nam bo hmali začel delat dopinške teste... želodc, jst tudi opažam, da sem prej sita kot prej in če kaj več pojem, mi vse gor dviguje. Bom mogla manjše porcije začet papcat. Me pa nič zgaga ne daje, kar mi je prov všeč!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 14:20:43
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: petrap ej mojmu je blo pa kr mal grozn vidt tiste diapozitive....je reku če ne bi dojenček ven prlezu bi bla to najbolša grozljivka IZVIRNO SPOROČILO: claud zdajle sem se pa tko smejala ... kok je to dobro pogruntou.... mu dela domišljija 100 na uro, tko da....takle mamo....tisto k je bla glava do sredine zuni.......uf, je kr mal pobledel.... mojmu je bilo najbolj grozen ko je samo glavica(že cela)ven gledala....me je spraševal če mislim da takrat vejo kako izgledajo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 14:21:09
|
|
|
|
claud
|
Jst sm mojmu zadnjič rekla da je pol po porodu tko da ti dajo 3 ure časa....da je družinica skup...( vsaj tko sm povsod brala)....pol je pa una učer rekla da sam 1 uro, je pa kr mal žalostn ratu
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 14:24:36
|
|
|
|
Čebel@
|
claud.....sem mu povedala kera si in evo si te je zapomnil sunny.......bom dele cel vikend jedla nutelo če bi slučajno kej blo ker pol se bom mogla odrečt.....roko imam pa res ko en fikser-sem se že skor navadla na tisto iglo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 14:26:09
|
|
|
|
Čebel@
|
petra a nimaš ti v ponedeljek pregled?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 14:26:23
|
|
|
|
claud
|
majchy- ja zihr se dojenček glih sekira kako izgleda..... veš kaj je blo pa ful zanimivo vidt....mi2 sva skor čist zadi sedela in takoj k je babca prklopla tiste diapozitive in ko je bla slika mal bl konkretna je fuuuulll tipov dol pogledal pol so jih pa ženske začele objemat pa tolažt.... sj je mela same lepe slikce, brez rezanja
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 14:28:54
|
|
|
|
petrap
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 petra a nimaš ti v ponedeljek pregled? ja mam ja komaj čakam...saj mi je vseeno, če me bo kaj sekirala zarad kg, sam da je z našo štruco vse okej...no saj če v ponedeljek potrdi kakšnega spola je naš otročk, vam bom pa povedal, a prou?
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 14:29:53
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud majchy- ja zihr se dojenček glih sekira kako izgleda..... veš kaj je blo pa ful zanimivo vidt....mi2 sva skor čist zadi sedela in takoj k je babca prklopla tiste diapozitive in ko je bla slika mal bl konkretna je fuuuulll tipov dol pogledal pol so jih pa ženske začele objemat pa tolažt.... sj je mela same lepe slikce, brez rezanja to sem mu tudi jaz rekla da se ziher ne sikera( )pa tud briga kako je tam dol(umazano mislim)......a res?a prov dol so gledali? moj po moje ni upov ker bi ga ziher jaz **** da je mehkužen-je pa na debelo slino požerov ja jaz upam da bo meni tud tko merkala presredek čeprov dvomim-sem brala da se jim ne da merkat in kar prerežejo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 14:30:31
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrap IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 petra a nimaš ti v ponedeljek pregled? ja mam ja komaj čakam...saj mi je vseeno, če me bo kaj sekirala zarad kg, sam da je z našo štruco vse okej...no saj če v ponedeljek potrdi kakšnega spola je naš otročk, vam bom pa povedal, a prou? jeee, te držim za besedo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 14:31:40
|
|
|
|
Čebel@
|
petra.....te držimo za besedo......po moje da te ne bo sikerala zarad kg-če pa bo kej pa se samo nasmehni in naglej se vaše štručke....a gre tvoj zraven?a boš bila pol v ponedeljek frej službe?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 14:33:20
|
|
|
|
claud
|
majchy- to sm pa jst tud slišala. Pa da se jim pred šivanjem sploh ne da čakat da tista lokalna prime ja no, tist je bil prou fajn pogled.....so se kr pomehkužl pa skrčl
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 14:36:25
|
|
|
|
akvalina
|
ola punce, vidm da se pogovarjate o porodu a vas je mal strah
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 14:36:40
|
|
|
|
sunny24
|
majchy, sam da ni bil ta današnji test sam izgovor in maš prepikano roko zaradi jemanja kakih nedovoljenih substanc in pol tle na rr napišeš v 1 uri 20 postov al pa še kej več??? Se hecem, da ne boš jezna name! To more bit full hudo, jst ratam plava že ko mi sam 1X vzamejo kri...Kako roko moreš pa šele ti met...Boga! Ta vikend si pa za vsak slučaj res prvošči nutelo! Moj je tudi reku, da popkovine ne bo rezu (sej po pravici povedano je tudi jst ne mislim, k mi ni lih neki...), je pa obljubu, da bo pr glavi ker sem mu prepovedala kukanje v moj spodnji štuk! Da ne bo revček mel kakih travm pole...Že zdej mi ne da, kaj pa šele pole... Pa to rezanje...Uf, jst tudi upam, da ne bo potrebno me rezat. Nekje pa res režejo vse po vrsti, pa če je to potrebno al pa ne...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 14:36:54
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud majchy- to sm pa jst tud slišala. Pa da se jim pred šivanjem sploh ne da čakat da tista lokalna prime jaz vem da se bom razburjala če mi lokalna še ne bo prijela......sem pa študerala da bi kolegici rekla k gre danes zvečer v p rodt,da bi se zmenila z njejo babco ki je njena soseda in da bi me malo čuvala.....je pa ena bivša sosedanaročila naši mami da če grem ponoči roditi,da jo mora poklicati da bo urgerala da me nebi pustili čakati(baje da nočna izmena karpusti)
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 14:37:05
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina ola punce, vidm da se pogovarjate o porodu a vas je mal strah
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 14:37:24
|
|
|
|
petrap
|
majchy - moj ne gre zravn, bom šla kar sama...sem pa na dopustu ja, tko da sam še jutri, pol pa 3 dni doma...luksuz moj je pa za enkrat kar korajžen glede rezanja popkovnice in vsega...bomo vidl kako bo pol...nam je pa rekla, da je velik bolš, da prerežejo presredek kot pa da si vs raztrgan...a ste kaj razmišljale o unem planu poroda...saj ne vem kako se točno reče...sam jaz bi imela par zahtev...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 14:38:04
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina ola punce, vidm da se pogovarjate o porodu a vas je mal strah ola!a tebe ni pa nič al kaj samga poroda me ni strah ampak komplikacij pa CR se bojim k križa
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 14:39:22
|
|
|
|
akvalina
|
sej se vse pozab ko boste v rokah držale štručke . jaz sem bla vsa raztrgana pa rezana,....se sploh ne spomnim več kolk šivov sem mela( baje velik), hemeroide za palec A SE JE ŽE KATERA PREMISLILA PA RAJ NE BO ŠLA RODIT?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 14:39:33
|
|
|
|
claud
|
majchy- kako to misliš da te pusti? a res, kolegica gre dons rodit?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 14:40:05
|
|
|
|
petrap
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 ... je pa obljubu, da bo pr glavi ker sem mu prepovedala kukanje v moj spodnji štuk! Da ne bo revček mel kakih travm pole...Že zdej mi ne da, kaj pa šele pole... na to pa jaz nism pomislna...pametno razmišljaš sunny
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 14:41:21
|
|
|
|
akvalina
|
SUNNY MOJ JE PR ŽANU REKU DA NE BO PREREZAL POPKOVINE, AMPAK TISTO SEKUNDO JE BIL OD VSEGA TOLK V ŠOKU DA JE KR VZEL ŠKARJE IN ŠK ODREZAL
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 14:42:22
|
|
|
|
sunny24
|
Mene poroda tudi ni strah, edino kar se pa bojim je, da ne bi pršlo do kakih komplikacij. Pa tudi CR me ni strah...sej nič ne čutiš. Je pol okravanje mal bolj zahtevno, ampak bi preživela tudi to. Študiram, da če bi mogla met CR, da bi ga kar pod EA nardila, ne pod popolno narkozo. Sicer pa itak želim EA, tko da...bolelo verjetno ne bo!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 14:43:10
|
|
|
|
akvalina
|
quote]IZVIRNO SPOROČILO: petrap IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 ... je pa obljubu, da bo pr glavi ker sem mu prepovedala kukanje v moj spodnji štuk! Da ne bo revček mel kakih travm pole...Že zdej mi ne da, kaj pa šele pole... na to pa jaz nism pomislna...pametno razmišljaš sunny SE PODPIŠEM POD TOLE, NČ KUKANJA V SPODNI ŠTUK!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 14:43:22
|
|
|
|
claud
|
JOJ AKVALINA KOK SI TI DONS HUMORIST Veš kako je to pr nas zelencih k gremo prvič čez to....vsako pi k jo slišiš jo vzameš za grozno....in tist k ti kj govori še parkrat stvar napihne...no pol smo pa tm k smo... sicer se mamo pa saj kj za pogovarjat
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 14:43:48
|
|
|
|
Čebel@
|
sunny.....valda nisem huda en moj kolega je bil med porodom firbčen kako zgleda in je šov pogledat in se mu je obrnil za par mesecev petrap........ja baje je boljš da te strižejo kot pa da se strgaš....moja mami je bila šivana od uzuni in od znotri- mora to bolet......jaz itak nimam posebnih zahtev,če bo kej tazga bom babci že taprav cajt povedala......samo to je pa škoda da ne gre s tabo na UZ-moj zmeri takrat uzame dopust da gre lahko gledat ........no boš imela vsaj mir .....spet imaš podalšan vikend-da se nam ne boš razvadla
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?