|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
13.11.2008 14:19:39   
sunny24
Dan! Sm šele zdej najdla cajt, da mal napišem...user posted image  Sem bla pridna, sem mal pospravla kopalnco in kuhno...Bravo zame!user posted image  user posted image user posted image user posted image   Moj je šel delat, pol pa dobim obisk od sodelavke in od njenga sinčka...Bom malo trenirala pestvanje!user posted image

majchy, joj, sej si bla prov boga. No, sam da je zdej v redu in držim pesti, da te ne pokličejo in da ni kake sladkorne v igri!!!

petrap, te zastopim! Sej veš, moj ma tudi take čudne pohode in včeri jih je spet mel...Spet je bla Pleyka v igri...user posted image   Ma, če ga napizdim itak ne pomaga, mu pa povem svoje.

mala, lepo, da si se spet oglasla po dolgem času! Mi je žal, ampak zdej boš mogla nadoknadit vse za nazaj...Veš kolk dela te čaka!user posted image

ulla, lepo, da si nas pršla mal pokukat. Tle je res včasih že nenormalno...te strani se kar polnijo! Sej RR nam bo hmali začel delat dopinške teste...user posted image user posted image user posted image

želodc, jst tudi opažam, da sem prej sita kot prej in če kaj več pojem, mi vse gor dviguje. Bom mogla manjše porcije začet papcat. Me pa nič zgaga ne daje, kar mi je prov všeč!

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 701
13.11.2008 14:20:43   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

IZVIRNO SPOROČILO: petrap

ej mojmu je blo pa kr mal grozn vidt tiste diapozitive....je reku če ne bi dojenček ven prlezu bi bla to najbolša grozljivka

zdajle sem se pa tko smejala user posted image user posted image user posted image user posted image ... kok je to dobro pogruntou....user posted image user posted image user posted image user posted image

mu dela domišljija 100 na uro, tko da....takle mamo....tisto k je bla glava do sredine zuni.......uf, je kr mal pobledel....user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mojmu je bilo najbolj grozen ko je samo glavica(že cela)ven gledala....me je spraševal če mislim da user posted image user posted image user posted image  takrat vejo kako izgledajouser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 702
13.11.2008 14:21:09   
claud
Jst sm mojmu zadnjič rekla da je pol po porodu tko da ti dajo 3 ure časa....da je družinica skup...( vsaj tko sm povsod brala)....pol je pa una učer rekla da sam 1 uro, je pa kr mal žalostn ratuuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 703
13.11.2008 14:24:36   
Čebel@
claud.....sem mu povedala kera si in evo si te je zapomnil
sunny.......bom dele cel vikend jedla nutelo če bi slučajno kej blo ker pol se bom mogla odrečt.....roko imam pa res ko en fikser-sem se že skor navadla na tisto iglouser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 704
13.11.2008 14:26:09   
Čebel@
petra a nimaš ti v ponedeljek pregled?user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 705
13.11.2008 14:26:23   
claud
majchy- ja zihr se dojenček glih sekira kako izgleda.....user posted image user posted image user posted image veš kaj je blo pa ful zanimivo vidt....mi2 sva skor čist zadi sedela in takoj k je babca prklopla tiste diapozitive in ko je bla slika mal bl konkretna je fuuuulll tipov dol pogledal pol so jih pa ženske začele objemat pa tolažt....user posted image user posted image user posted image
sj je mela same lepe slikce, brez rezanjauser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 706
13.11.2008 14:28:54   
petrap
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

ja mam ja user posted image user posted image user posted image komaj čakam...saj mi je vseeno, če me bo kaj sekirala zarad kg, sam da je z našo štruco vse okej...no saj če v ponedeljek potrdi kakšnega spola je naš otročk, vam bom pa povedal, a prou? user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 707
13.11.2008 14:29:53   
Čebel@

majchy- ja zihr se dojenček glih sekira kako izgleda.....user posted image user posted image user posted image veš kaj je blo pa ful zanimivo vidt....mi2 sva skor čist zadi sedela in takoj k je babca prklopla tiste diapozitive in ko je bla slika mal bl konkretna je fuuuulll tipov dol pogledal pol so jih pa ženske začele objemat pa tolažt....user posted image user posted image user posted image
sj je mela same lepe slikce, brez rezanjauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image to sem mu tudi jaz rekla da se ziher ne sikera(user posted image )pa user posted image  tud briga kako je tam dol(umazano mislim)......a res?a prov dol so gledali?user posted image user posted image user posted image moj po moje ni upov ker bi ga ziher jaz **** da je mehkužen-je pa na debelo slino požerovuser posted image ja jaz upam da bo meni tud tko merkala presredek čeprov dvomim-sem brala da se jim ne da merkat in kar prerežejo

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 708
13.11.2008 14:30:31   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

ja mam ja user posted image user posted image user posted image komaj čakam...saj mi je vseeno, če me bo kaj sekirala zarad kg, sam da je z našo štruco vse okej...no saj če v ponedeljek potrdi kakšnega spola je naš otročk, vam bom pa povedal, a prou? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image jeee, te držim za besedouser posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 709
13.11.2008 14:31:40   
Čebel@
petra.....te držimo za besedo......po moje da te ne bo sikerala zarad kg-če pa bo kej pa se samo nasmehni in naglej se vaše štručke....a gre tvoj zraven?a boš bila pol v ponedeljek frej službe?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 710
13.11.2008 14:33:20   
claud
majchy- to sm pa jst tud slišala. Pa da se jim pred šivanjem sploh ne da čakat da tista lokalna primeuser posted image
ja no, tist je bil prou fajn pogled.....so se kr pomehkužl pa  skrčl user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 711
13.11.2008 14:36:25   
akvalina
ola punce, vidm da se pogovarjate o porodu a vas je mal strahuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 712
13.11.2008 14:36:40   
sunny24
majchy, sam da ni bil ta današnji test sam izgovor in maš prepikano roko zaradi jemanja kakih nedovoljenih substanc in pol tle na rr napišeš v 1 uri 20 postov al pa še kej več??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Se hecem, da ne boš jezna name! To more bit full hudo, jst ratam plava že ko mi sam 1X vzamejo kri...Kako roko moreš pa šele ti met...Boga! user posted image
Ta vikend si pa za vsak slučaj res prvošči nutelo!user posted image

Moj je tudi reku, da popkovine ne bo rezu (sej po pravici povedano je tudi jst ne mislim, k mi ni lih neki...), je pa obljubu, da bo pr glavi ker sem mu prepovedala kukanje v moj spodnji štuk! Da ne bo revček mel kakih travm pole...Že zdej mi ne da, kaj pa šele pole...user posted image user posted image user posted image
Pa to rezanje...Uf, jst tudi upam, da ne bo potrebno me rezat. Nekje pa res režejo vse po vrsti, pa če je to potrebno al pa ne...user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 713
13.11.2008 14:36:54   
Čebel@

majchy- to sm pa jst tud slišala. Pa da se jim pred šivanjem sploh ne da čakat da tista lokalna primeuser posted image
jaz vem da se bom razburjala če mi lokalna še ne bo prijela......sem pa študerala da bi kolegici rekla k gre danes zvečer v p rodt,da bi se zmenila z njejo babco ki je njena soseda in da bi me malo čuvala.....je pa ena bivša sosedanaročila naši mami da če grem ponoči roditi,da jo mora poklicati da bo urgerala da me nebi pustili čakati(baje da nočna izmena karpusti)

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 714
13.11.2008 14:37:05   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina

ola punce, vidm da se pogovarjate o porodu a vas je mal strahuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 715
13.11.2008 14:37:24   
petrap
majchy - moj ne gre zravn, bom šla kar sama...sem pa na dopustu ja, tko da sam še jutri, pol pa 3 dni doma...luksuz user posted image user posted image user posted image

moj je pa za enkrat kar korajžen glede rezanja popkovnice in vsega...bomo vidl kako bo pol...nam je pa rekla, da je velik bolš, da prerežejo presredek kot pa da si vs raztrgan...a ste kaj razmišljale o unem planu poroda...saj ne vem kako se točno reče...sam jaz bi imela par zahtev...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 716
13.11.2008 14:38:04   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina

ola!a tebe ni pa nič al kajuser posted image samga poroda me ni strah ampak komplikacij pa CR se bojim k user posted image  križauser posted image user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 717
13.11.2008 14:39:22   
akvalina
sej se vse pozab ko boste v rokah držale štručkeuser posted image .
jaz sem bla vsa raztrgana pa rezana,....se sploh ne spomnim več kolk šivov sem mela( baje velik), hemeroide za palec

A SE JE ŽE KATERA PREMISLILA PA RAJ NE BO ŠLA RODIT?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 718
13.11.2008 14:39:33   
claud
majchy- kako to misliš da te pusti? a res, kolegica gre dons rodit?user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 719
13.11.2008 14:40:05   
petrap
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

... je pa obljubu, da bo pr glavi ker sem mu prepovedala kukanje v moj spodnji štuk! Da ne bo revček mel kakih travm pole...Že zdej mi ne da, kaj pa šele pole...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image na to pa jaz nism pomislna...pametno razmišljaš sunny user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 720
13.11.2008 14:41:21   
akvalina
SUNNY MOJ JE PR ŽANU REKU DA NE BO PREREZAL POPKOVINE, AMPAK TISTO SEKUNDO JE BIL OD VSEGA TOLK V ŠOKU DA JE KR VZEL ŠKARJE IN ŠK ODREZALuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 721
13.11.2008 14:42:22   
sunny24
Mene poroda tudi ni strah, edino kar se pa bojim je, da ne bi pršlo do kakih komplikacij. Pa tudi CR me ni strah...sej nič ne čutiš. Je pol okravanje mal bolj zahtevno, ampak bi preživela tudi to. Študiram, da če bi mogla met CR, da bi ga kar pod EA nardila, ne pod popolno narkozo. Sicer pa itak želim EA, tko da...bolelo verjetno ne bo!user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 722
13.11.2008 14:43:10   
akvalina
quote]IZVIRNO SPOROČILO: petrap

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

... je pa obljubu, da bo pr glavi ker sem mu prepovedala kukanje v moj spodnji štuk! Da ne bo revček mel kakih travm pole...Že zdej mi ne da, kaj pa šele pole...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image na to pa jaz nism pomislna...pametno razmišljaš sunny user posted image user posted image user posted image user posted image

SE PODPIŠEM POD TOLE, NČ KUKANJA V SPODNI ŠTUK!user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 723
13.11.2008 14:43:22   
claud
JOJ AKVALINA KOK SI TI DONS HUMORISTuser posted image

Veš kako je to pr nas zelencih k gremo prvič čez to....vsako piuser posted image k jo slišiš jo vzameš za grozno....in tist k ti kj govori še parkrat stvar napihne...no pol smo pa tm k smo...
sicer se mamo pa saj kj za pogovarjatuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 724
13.11.2008 14:43:48   
Čebel@
sunny.....valda nisem hudauser posted image en moj kolega je bil med porodom firbčen kako zgleda in je šov pogledat in se mu je obrnil za par mesecevuser posted image user posted image user posted image
petrap........ja baje je boljš da te strižejo kot pa da se strgaš....moja mami je bila šivana od uzuni in od znotri-user posted image  mora to bolet......jaz itak nimam posebnih zahtev,če bo kej tazga bom babci že taprav cajt povedala......samo to je pa škoda da ne gre s tabo na UZ-moj zmeri takrat uzame dopust da gre lahko gledat user posted image ........no boš imela vsaj miruser posted image .....spet imaš podalšan vikend-da se nam ne boš razvadlauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?