Blacky30
|
Glu3, čestitke za tavečja dva, da sta tak pridna v šoli. Neboglasnica, boga, boga zaradi grde tetke. Mojcek, pozdravi Lunico. Upam, da Lukca ne mučijo preveč. Tebi pa čestitke, da je Živa lepo vzela hrano (berem 11.11. , upam, da se ni kaj spremenilo že do zdaj). Lunica je verjetno vedno bolj lačna in se ji porcijo zdijo vedno manjše. Čestitke za zaslužek na športnih stavah! Se je splačalo it v konkreten šoping? OOO, vidim, da si čevljoholik, morda pa si dobila nove škorenjčke! Jaz pa sploh ne maram čevljev kupovat, so mi redko kateri všeč. In pri človeku nikoli čevljev ne pogledam, res. Sem čudna, ne? HD, jaz še nikol nisem seštela, kolko Teja poje v enem dnevu. Res se ne preveč obremenjevat s tem. Plenice - jaz sicer uporabljam samo pampers, pa zdaj razmišljam, kolko sploh dam za njih? Rovar_ka, mislim, da imaš ti odgovor, ne? Ker zdaj vidim v Hoferjevem katalogu akcijo 90 plenic MyLove za 12,99€. To se splača, ne? Razmišljam, da bi jih probali. Kaj pravite? Almera, tebi torej želim, da te grda tetka čimprej obišče, ker januar se bliža s svetlobno hitrostjo. Levinja t., a so te mere za seznam??? Ko ste se tehtali? Al ni bila redna posvetovalnica? Dzanika, savna, kopel.....saj ne rabiš obletnice, da si to privoščita. Ti ga kar povabi, ziher bo zelo vesel. Kaj danes pa ni recepta dneva???
|