|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
13.11.2008 13:37:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 4251
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
13.11.2008 13:37:55   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: lex

no pri nas je dobil računalnik malo pavzeuser posted image  mami pa odvajanje od rruser posted image user posted image user posted image

Ti si pravi "špilferderber".user posted image user posted image user posted image user posted image  Nimaš se kaj odvajat.user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
13.11.2008 13:39:53   
neboglasnica
metuljček321: joj, za revijo se moraš pa skoraj v vrsto postavit, žal.... Nohti: ja, naj bi si jih opazovala in če opazim, da se obračajo..Madona, tako je govorila, kot da s enohti obrnejo v enem dnevu in je to na uč opazno. Saj pravim, to je posledica porodov. Enim gredo zobje, meni pa nohti na nogah... Pa še tole: tims ne bo dobila user posted image , menstruacije, o tem je že pisala, pa mogoče nisi zasledila. Ob porodu se je zakompliciralo in so ji morali odstraniti maternico. Ji je G rekel, da bo sicer imela vse znake, samo krvavitve ne bo. tims, upam, da nisi huda, ker sem razložila namesto tebe, imam ravno čas.

zimska: v službi sem jaz v natikačih, mi je fer do otrok. Če se morajo oni preobuvati v copate, se tudi jaz. Res pa je, da sem jaz v 1. razredu, ko smo tudi bolj na tleh, v krogu... pa hvala za bibo, domači me kličejo Biba, tako da si user posted image zadela.

mojcek1: sem že obljubila, da ne bom škrtarila

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
   [Brisano sporočilo]
13.11.2008 13:40:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4254
13.11.2008 13:44:12   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

mojcek1: user posted image user posted image user posted image , za lažjo noč, kajne?

Danes sem si kupila nove čevlje, za moje pojme čisto predragi (53€). Upam, da jih bom lahko nosila?? Že od nekdaj so s tem same frke.
Danes res ni moj dan: mojstri so SPET zatajili, jih ni bilo; odkrila oz. zasačila prijateljico, da mi laže (čisto nehote) in me nateguje k osla..No, edina dobra stvar je nakazana porodniška in odločba, da smo velika družina. Kdaj pa bo denar, pa ne vem.

Zdaj pa nočka,

user posted image in naj vam teta luna pusti spati dolgo, doolgooo

to pa ni lepo...user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
13.11.2008 13:44:37   
sončika84
mojcek, tudi jaz se včasih tako sekiram,ker ne dojim. prec ko mi je zmankal mleka se mtak jokala. tko hudo mi je blo. resnično sem si želela samo dojiti. no,zdaj se m se k sebi spravla in se več ne sekiram,čeprav pride še kak dan,ko mi je ful hudo. pa kšnkrat mi pride hudo,kadar se vsi pogovarjajo o dojenju in me sprašavajo. pa kadar smo z družino kje skupaj pa žena od brata od mojega doji pa pol mene kej vprašajo pa sem prec aml salbe volje. ampak,kaj čem. jaz sem se ful trudal,dajala vse od sebe pa pač ni šlo. dojilasem ga do 2.mesca,pa še to na pol,ker je že od začetka po flaški. kar sem mu dala sem mu i tut to je dobr. tko pa tut ti si dala,kolker si in je to dobr. ne obremenjuj se. sploh pa ne zrd teh bolezni-polno dojenih otrok je bolanih in ima alergijo. to res ni važno. ja zsi mislim,da če mu je usojena ta in ta bolezen jo bo dobil ne glede na to a je dojen al ne in al se ga ful čuva al pač ne tolko. bomo pa pr drugemu dojile več. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4256
   [Brisano sporočilo]
13.11.2008 13:45:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 4257
   [Brisano sporočilo]
13.11.2008 13:45:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 4258
13.11.2008 13:46:04   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Pa še tole: tims ne bo dobila user posted image , menstruacije, o tem je že pisala, pa mogoče nisi zasledila. Ob porodu se je zakompliciralo in so ji morali odstraniti maternico. Ji je G rekel, da bo sicer imela vse znake, samo krvavitve ne bo. tims, upam, da nisi huda, ker sem razložila namesto tebe, imam ravno čas.

A dej nehi, kaj bom huda. Mam vsaj manj dela user posted image user posted image user posted image . Sicer sem ji pa itak že odgovorila, tako da si ti imela delouser posted image

Auroraa, ne hormonskih terapij mi ne bo potrebno imet, ker jim je uspelo, da so zadržal jajčnike notri (ti so tisti, ki uravnavajo hormone) Če pa bi mi odstranil še jajčnike, potem pa bila na tabletah. HB, sem kar vesela, da mi ni potrebno jest tablet.

Neposredna povezava do sporočila: 4259
13.11.2008 13:48:07   
ilatic
NEBOGLASNICA neverjetna si!!! Dost bo. Najbolj mi je všeč to da si prevajalka za gluhe. Vsaka ti čast!!! Jaz bi se ga tudi naučila. Upam da nisi jezna ker pišem kr tuki, ampak to je pohvalno res pohvalno. Čist si vsestraska!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4260
13.11.2008 13:48:16   
lex
flower za nazaj VSE NAJBOLJŠE user posted image
user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 4261
13.11.2008 13:48:18   
nanka
Midve sva spet šopingirale, tako da sem kupila vse za miklavža in mi zdaj ni treba več nikamor. Ker še ni gužve je kar pasalo.

Neposredna povezava do sporočila: 4262
13.11.2008 13:48:54   
ilatic
Zdaj čakam samo še slikico od Inigo in nas prijavim!

P.S. Neboglasnica ti boš vodja skupine!

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
   [Brisano sporočilo]
13.11.2008 13:49:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sončika84)
  Neposredna povezava do sporočila: 4264
13.11.2008 13:49:02   
tims
A je že katera jedla svinjino, pa da doji? Jaz sem se jo izogibala, dons bi pa probala. Imam fuuuul pusta rebrca, pa sem zase mislila narest nekaj drugega, pa študiram, če bi kar po rebrcih usekalauser posted image

Aja, sem glih gledala ponovitev Družinskega dvoboja. A bi se ostale zmenile, da gremo z user posted image  pa v studio navijatuser posted image ? Kakšen žur bi to bil, k bi se vsi začel oglašat.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
13.11.2008 13:49:59   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

NEBOGLASNICA neverjetna si!!! Dost bo. Najbolj mi je všeč to da si prevajalka za gluhe. Vsaka ti čast!!! Jaz bi se ga tudi naučila. Upam da nisi jezna ker pišem kr tuki, ampak to je pohvalno res pohvalno. Čist si vsestraska!!!!

Se podpišem pod toleuser posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
13.11.2008 13:51:10   
ilatic
joj, ma pa mozoljčke okol ust, k se slini in k si vse v usta nosi. roke, igrače, vse no. in ma take prav hecne. še od katere tko?

Tud naš ma mozoljčke. Ampak hitr zginejo

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
13.11.2008 13:53:28   
lex
Blacky če mi je pa moj ponavadi všel spat in pol sem parkrat ostala brez križanke, je blo malo dat tipkovnico ohladit (de se ne bi vžgala)user posted image user posted image user posted image

ilatic lepo, da si prišla nazaj, sem te prav pogrešalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rebeca, mogoče ma malo bolj občutljivo kožo, pa jo je kje "napihalo" po ličkah in si je lepo kar s tem nazaj spravla. mraz zna bit zelo zoprn glede kože na obrazu

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
13.11.2008 13:53:31   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Zdaj čakam samo še slikico od Inigo in nas prijavim!

P.S. Neboglasnica ti boš vodja skupine!

Zakaj že?

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
13.11.2008 13:53:50   
rovar_ka
Tims - meni Tia včasih skupaj stisne z dlesnimi, da pa bi konstantno, to pa ne. Ne vem pa, kaj bi na tvojem mestu naredla. Si predstavljaš, da te z zobmiuser posted image Sva se ravno to s sestro par dni nazaj pogovajale, jo je mala (15 mescev) ponoči, ko se je  cartala na joški, vgriznila - mala je kihnila in jo potem z zobmi zagrablauser posted image je rekla, da je vse zvezde vidla in da je še ni nič tak hudo bolelo kot to. Razen poroda sevedauser posted image

mogoče ima samo obdobje in upam, da jo do zobkov mineuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
13.11.2008 13:53:51   
tims
Jeeeeeee, pa mi je ratal slikco naložit. In to čisto sami. Bravo jestuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
   [Brisano sporočilo]
13.11.2008 13:53:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 4272
   [Brisano sporočilo]
13.11.2008 13:54:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4273
13.11.2008 13:54:55   
lex
tims jaz jem svinjino skoz

mojcek probaj z linolo fett

Neposredna povezava do sporočila: 4274
   [Brisano sporočilo]
13.11.2008 13:55:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?