|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
13.11.2008 12:44:55   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

ja, včeraj sem se tudi jaz jokala ko dež, ker ne dojim, ker potem mogoče mala ne bi mela kazga virusa al pa alergije al pa kaj jaz vem kaj je še možno.... user posted image  in mogoče bi v teh dneh tud men prav pršl kaki antidepresivi, da ne bom tolk nervozna.

S takimi pa se ne obremenjuj, ker to sploh ni res. Dojeni otroci imajo vse enake možnosti bit bolani, kot nedojeni. Meni je patronažna povedala, da so v našem okolišu dojeni bili že v prvem letu na ab, tak da to ni nobeno merilo. Nejc ni bil na ab vse do 2,5 let, pa je bil dojen ravno 10 dni. Alergijo pa ima Bor od Almere tud, pa je samo dojen. Nobeno dojenje ne ščiti otroka pred virusi, kvečjemu mu da nekaj zaščite za prvi mesec, kasneje pa bo ravno tako dobil rotavirus ali kaj drugega. Sicer dojenih otrok sploh cepili ne bi proti temu virusu, če bi to bilo res.
Ti si super mamica, vse delaš prav in nikakor ne išči krivde v sebi za to, kar se vam dogaja. Živa bo začela spet normalno jest, verjemi v to, pozitivizem najbolj pomaga.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
   [Brisano sporočilo]
13.11.2008 12:47:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4227
   [Brisano sporočilo]
13.11.2008 12:50:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4228
13.11.2008 12:54:49   
lidija***
Flower- ne najdemuser posted image . Če grem na povezave url mi da kar kode, drugače je pa javno, zbriši,...
Ne najdemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4229
   [Brisano sporočilo]
13.11.2008 12:56:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4230
13.11.2008 12:57:16   
tims
Almera, ja imaš verjetno prav. Me je Nina res razvadla s spanjem. Sem jo pa včeraj res bolj pogosto pristavljala. Bomo vidl kaj bo.

Metuljček, jest pa M ne bom več mela, zaradi operacije (odstranitev maternice) po porodu.

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
13.11.2008 13:01:05   
Tinky
Full razumem tiste, ki ste daleč od domačih.
Jaz imam sicer starše razmeroma blizu, ki mi pomagajo kadarkoli jih rabim, tašča je tudi 15 km oddaljena, sam nanjo se ne morem zanest, ker če pomsilim, da je malega v 4. mesecih vidla reci piši 5 x, pol si lahko mislite.
Pogrešam kafetkanje s kolegicami, vozičkanje v družbi.
Sej ni panike, skočim na Obalo več krat, sam ni to to.

Zdej živim v kraju, kjer je bog rekel lahko noč, ne poznam žive duše, razen kolegov od moža in njihovih žen. Sam kaj, ko se dobimo več al manj vedno vsi skupaj. Prijateljica mi ni nobena, ker moj krog prijateljev je drugačen.
Se mi zdi, da je folk na Obali drugačen, tle so vsi neki zafrustriran in zamorjeni.

Ah, kaj dela ljubezen user posted image

Danes je moj fotr končno zmontiral omarico v kopalnici. Jupi, se bom lahko umivala končno kot človek, ne pa klečala pred bidejem.

HD, kaj če bi se midve dobile en dan v Kapetaniji na eni mega bombi kalorični, da kakšno rečeva?
Pa da Teo spozna, kakšno fajn pupo? user posted image

< Sporočilo je popravil Tinky -- 13.11.2008 13:02:28 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4232
13.11.2008 13:04:19   
lidija***
Se strinjam z Blacky. Dojenje ni taka zaščita pred boleznimi, ker drugače jih res ne bi cepiliuser posted image
Almera- ali brez mleka pa ne gre? Vem, da je hudo, sploh če ga imaš rad. Namesto jogurta si mogoče naredi sadno kašo. Od prijateljice hčerka je bila tudi alergična na KM, pri treh letih je nehala biti. Ko smo bili na morju, stara je bila okoli enega leta, sta ji kupila štručko na tržnici v Puli. Čez eno uro je bila taka kot, da bi jo kdo vrgel v koprive. Še isti večer so šli domov v SG po inekcijo.user posted image  Res, grozne so te alergije.

Neposredna povezava do sporočila: 4233
13.11.2008 13:09:27   
neboglasnica
No, hitro poročanje: nosila nove čevlje, super so!! In nikoli nisem imela premajhnih čevljev, kaj šele kake ozke, ker imam široko nogo. Najraje sem v supergah, natikačih... Očitno sem postala zelo, zelo občutljiva. In res NE bom več varčevala na sebi, kar mož naj...

ilatic: bom posikala slikico in ti jo pošljem... Hudimana, zdaj gre pa zares!

Sva bila v službi in po mojem ne bo nikoli več imel toliko bab okoli sebe, najmanj 15 sodelavk ga je cartalo, romal je kar iz rok v roke, jaz sem pa mirno krožila po razredih z bivšimi učenci, ki so me čakali. No, ravnateljici je pa prdel v naročju in jo celo poslinil.. Ha, že ve, koga mora, šefico kajpa! Je bil pa tako priden, uf...

Neposredna povezava do sporočila: 4234
13.11.2008 13:14:08   
lidija***
GR
Sva bila v službi in po mojem ne bo nikoli več imel toliko bab okoli sebe, najmanj 15 sodelavk ga je cartalo, romal je kar iz rok v roke, jaz sem pa mirno krožila po razredih z bivšimi uče

Naša pa kak teden sploh noče, da jo ima kdo drug na rokah kot pa jaz aliuser posted image . Začne tako tulit, ko pa pride k meni nazaj pa se spet smeji. Vse ima v enem košu, je ful smešna.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
13.11.2008 13:21:05   
karamela6
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

karamela6: saj vem, da 50 € ni tako veliko, ampak kaj ko se v letih varčevanja navadiš, da so tvoje potrebe in želje na repu seznama želja....

prijateljica: moram še predihat. Načeloma nisem zamerljiva in hitro odpustim, samo ka, ko se je pa tole prevečkrat pojavilo in pokazal se je vzorec njenega ravnanja. Saj so mi govorili, pa sem si očitno zatiskala oči.

ja, lex pa res že nekaj časa ni tule gor. Smo se ji kaj zamerili ali samo pridno zidajo in upam, da so vsi zdravi.

spanje: tudi jaz že od vsega začetka Staša samo položim, včasih protestira, ponavadi pa kar zaspi.

dojenje: jaz se kar držim nekih ur, pa tudi odhode od doma poskusim uravnati na čas po podoju

Danes bova očitno sami, tole zaspano vreme je čveke utrudilo in spijo...

Vem, vem, tudi jaz sem že v tej fazi pri čevljih, najprej nujno, potem pa jaz ... in zame ne ostane ponavadi veliko.
Prijateljica - morda pa ima kakšne težave ali pa je iz drobne laži nastalo jih en kup, zdaj pa ne zna vn iz tega. Vprašaj, potem pa se odloči. Imam podobno izkušnjo, p a mi je še danes žal, da nisem odpustila.
Dojim pa jaz takrat, ko Nina hoče, nekak se ne morem navadit na uro. Sem jo pa že nekajkrat podojila kar med vožnjo, če je bila sila, čeprav vem, da ne smem! Dejte me mal sku*cat!

Neposredna povezava do sporočila: 4236
   [Brisano sporočilo]
13.11.2008 13:21:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 4237
   [Brisano sporočilo]
13.11.2008 13:22:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4238
13.11.2008 13:23:53   
karamela6
Uh, sej res, ste me spomnile, da hočem že dolgo časa primorke nekaj vprašat.
Torej Tinky in HD, kako se reče tistemu lokalu v Kopru, malo pred pristaniščem, kjer so ble nekaj časa nazaj parkirane vojaške ladje. Pa malo naprej greš po hribčku navzgor in potem zaviješ desno čez tlakovano mesto. Je pa lokal čisto ob morju, imajo v več terasah mize, strežejo pa tudi slaščice. Mmmmmm, kako je bila božanska kokosova rezina.

Neposredna povezava do sporočila: 4239
13.11.2008 13:24:01   
lex
ojla!

mojcek da ti dam eno opro glede dojenja in nedojenja in bolezni: Aleks je bil leto dni dojen pa je pristal na AB pri 10 mesecih, Alina se je dojila 2 meseca, pa še to bolj na pol, pa še vročine ni mela. no zdaj je mela 2x drisko, AB pa še vidla ni

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 4240
   [Brisano sporočilo]
13.11.2008 13:25:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4241
13.11.2008 13:26:45   
lex
no pri nas je dobil računalnik malo pavzeuser posted image  mami pa odvajanje od rruser posted image user posted image user posted image

no včeri sva vozičkali cel ljubi dopoldan, niti kuhali nismo, popoldan smo pa zidali, skratka delamo 100 na uro

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
13.11.2008 13:26:57   
karamela6
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

čevlji...za čevlje jst ne dam tolk, ampak za škornje..ne vem ce sem ze imela kdaj kaksne pod 150eur....čevljev itak ne nosim, nosim supergice namest tega, poleti pa japankice, al pa sandalčke, ki pa jih najdem v papriki po ugdnih cenah...

karamela..konec dojenja..ne sekiraj se, ce preguras se mesec ali dva si na zeleni veji..potem je pa itak ze GH in umetno mleko lahk dajes v tisti locek k ne poliva... http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173835

K sreči imam zalogo škornjev. Saj te pa sploh ne dobiš pod 150 €, pa da zgledajo tako kot se reče. No, razprodaje so še vedno majhna rešitev.

Tnx za link, se sploh nisem spomnila na ta lonček. Upam, da nam rata.

Neposredna povezava do sporočila: 4243
   [Brisano sporočilo]
13.11.2008 13:27:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4244
13.11.2008 13:27:57   
karamela6
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Dobro jutro čveke.
Mene pa zanima, če se vaši user posted image že kaj hočejo postavljat na noge? Naš bi kar pa full pazim, da ne bi ker sem že mal pozabila kdaj jih lahko začnemo postavljat na noge. Men se zdi da tam pri 6 mesecih a ne?

Mah, moja bi že kar laufala, ne sam hodila. Sam da ji nudim kakšno podlago, se že opira sto na uro. Me je kar strah, da gre tako hitro.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
   [Brisano sporočilo]
13.11.2008 13:29:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4246
   [Brisano sporočilo]
13.11.2008 13:29:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4247
13.11.2008 13:33:10   
Tinky
Karamela, najbrž misliš na Kroštolo, ne? Na koprski plaži se nahaja.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
   [Brisano sporočilo]
13.11.2008 13:33:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4249
   [Brisano sporočilo]
13.11.2008 13:37:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.

organizator zabav

Ali bi najele organizatorja za kakršno koli zabavo, poroko,...?

da (29%)

ne (71%)

Število vseh glasov: 245

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!