nana35
|
No,sem ugotovila,da Klemna ne bo treba učiti pit po slamici,ker on to obvlada. Zadnjič še ni,danes pa je znal.Torej naši sončki se sami take stvari naučijo oz.jih skapirajo ko je čas za to.Vsaj mislim,da je tako. mala pikica,ja tudi meni se je zamerilo v Hoferju,pa ne zaradi nakupa,pač pa ker te trgovke tam mislijo,da mora biti samo brzina in nikoli ne počakajo na drobiž.Če jim daš npr.20€ in stane recimo 8.35€,ti kar vrne,pa čeprav vidi da iščeš drobiž ali pa če ji rečeš,naj počaka,da imaš 35 centov.Ona pa:ja,saj je vredu,že imam .Sem ji zadnjič rekla,mater ste čudni,niti toliko se vam ne da počakat,da vam dam drobiž,jaz ga imam tudi dosti,pa sploh ni upala več nič reči.Od takrat naprej ji večjega bankovca sploh ne dam,ga držim v roki in ko naberem drobiž,ji dam denar.Briga me.Res me tako razp.... No,jaz sem Klemnu tudi kupila še eno zimsko bundico zadnjič tako da imamo dve,ko bo ena v pranju,bo druga šibala. baby,seveda si dobrodošla na srečanju v Celju.Upam pa da boš malo več z nami na RR . klaja,midva imava tudi borbe okoli nohtov,zadnjič mu nisem mogla dokončat s striženjem in sta dva ostala za drugi dan.Sploh ne pusti,roke kar k sebi vleče.No,vmes mu svašta govorim,pa pojem,samo da mu preusmerim pozornost,me je vedno kar groza,ko pomislim,da bo treba stričt nohte,pa da bo potem siten 100 na uro.A kaj čemo,pač je treba.Pa tudi nogice vleče k sebi,ko striževa na nogah.V spanju pa ni šans,ker se zbudi. No in tudi pri nas je tako,da če kaj rečem da ne sme,ravno to počne ali pa če mu vzamem stran,se joče. Grem,Klemen mi je že dane tretjič vse razmetal po stanovanju,klupice povsod,kocke tudi...ne bi naštevala...