|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 4.del
12.11.2008 16:06:09   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: ****
Samo meni je lazje, mi imamo wc-je kjer se lahko vedno se umijes, brez da se z roko kaj dotikas spodaj..in potem vlozki niso taka packarija...

****, zdaj pa imam eno vprašanje zate - res me firbec, sem pa prelena, da bi guglala user posted image  Kako izgledajo vaši wc-ji?? To me že dolgo zanima, ti pa si pravi naslov user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
12.11.2008 16:07:20   
*Tiana*
Joj, so mi mulci ta malga zbudili s petardami.

Zdej bo pa spet siten user posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
12.11.2008 16:09:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

Ojoj,pa kaj šele bo,veseli december se bliža. No to je pa ena dobra stvar,da živim na vasiuser posted image

(odgovor članu *Tiana*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2928
12.11.2008 16:11:39   
špelin@

S petardami?! Sredi novembra???! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
12.11.2008 16:14:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

S petardami?! Sredi novembra???! user posted image user posted image user posted image

Ja pr ns ko sm še v Kamniku živela so tud že začel novembrauser posted image . Me je blo kr strah it iz bloka pr mojmu,ker se jih ful bojim. Res mi grejo na živceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2930
12.11.2008 16:19:20   
sesil

ja, tudi pri nas že pokajo. mater bi te starše z valjarjem, ker že tako zgodaj kupujejo ta mitraljez

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
12.11.2008 16:38:57   
Anonimen

Samo meni je lazje, mi imamo wc-je kjer se lahko vedno se umijes, brez da se z roko kaj dotikas spodaj..in potem vlozki niso taka packarija...

****, zdaj pa imam eno vprašanje zate - res me firbec, sem pa prelena, da bi guglala user posted image  Kako izgledajo vaši wc-ji?? To me že dolgo zanima, ti pa si pravi naslov user posted image

Joj ko bi imela fotoaparat...user posted image

Slika bi vse povedala, ker je tezko opisat. Je wc potem je pa notri v skoljki ena pipca.. ne vem kako naj povem... tko navzgor je obrnjena ...pol pa imas obkraj na steni ventil kot pri vodni pipi pa ga odvijes in ti zacne voda v ritko spricat..user posted image user posted image user posted image  No pol se pa sam nastelas z rito pa te vse umije...

No imas pa se drug nacin...mi imamo tako da imas obstrani stranisca prav vodovodno plasticno cev ... na koncu je cist ozka tako da ne pospricas vse... in imamo dva ventila toplo pa mrzlo vodo in potem si nastimas vodo in se umijes tako da usmeris pac vodo tja kamor ti pase...

Verjetno se ne da razumet.... ej ko bom imela fotoaparat ti bom wc poslikala....user posted image user posted image user posted image

O.k.?

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2932
12.11.2008 16:42:31   
Anonimen
Evo koncno nasla link..tele bolnice poleg nas...

Evo takole izgleda:

Nasa bolnica in zdravstveni dom - klik

Ker je vse v eni stvabi..spodaj so ambolante zgoraj oddelki in na drugi strani urgenca...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2933
12.11.2008 16:50:13   
špelin@
Slika bi vse povedala, ker je tezko opisat. Je wc potem je pa notri v skoljki ena pipca.. ne vem kako naj povem... tko navzgor je obrnjena ...pol pa imas obkraj na steni ventil kot pri vodni pipi pa ga odvijes in ti zacne voda v ritko spricat..user posted image user posted image user posted image  No pol se pa sam nastelas z rito pa te vse umije...

No imas pa se drug nacin...mi imamo tako da imas obstrani stranisca prav vodovodno plasticno cev ... na koncu je cist ozka tako da ne pospricas vse... in imamo dva ventila toplo pa mrzlo vodo in potem si nastimas vodo in se umijes tako da usmeris pac vodo tja kamor ti pase...

Verjetno se ne da razumet.... ej ko bom imela fotoaparat ti bom wc poslikala....user posted image user posted image user posted image

O.k.?

Ej, sliši se ful zanimivo user posted image  Res dobra pogruntavščina!!! Joj, nisem si mislila, da bom kdaj koga prosila, naj mi pofotka sekret... user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
12.11.2008 16:51:04   
špelin@

Evo takole izgleda:

Ker je vse v eni stvabi..spodaj so ambolante zgoraj oddelki in na drugi strani urgenca...

U jebelacesta, so mi skoraj oči iz jamic skočile... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
12.11.2008 16:56:51   
Anonimen

Evo takole izgleda:

U jebelacesta, so mi skoraj oči iz jamic skočile... user posted image user posted image user posted image

Ja tuki res vse vidis...

Tukaj se tudi vidi taka revscina da te tok gane da par dni tud jest ne mores in na drugi strani tako bogastvo da spet ne mores jest od togote user posted image user posted image user posted image

Mi smo en srednji sloj.. ampak zivimo res v boljsem delu mesta in ce bi imela v sebi samo kancek slovenske zavisti bi me ze pobralao no HB ya lastnost me je obsla sej je ze zadost da sem jeznorita..kaj bi bilo ce bi bila se nevoscljiva...

Jaz vsakemu privoscim in sem zelo zadovoljna z vsem kar imam...ce bi bilo pa se vec bi bilo pa se boljs..ce bo pa manj pa tud uredu Hvala Bogu za vse.

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2936
12.11.2008 16:58:49   
Anonimen

O.k.?

Ej, sliši se ful zanimivo user posted image  Res dobra pogruntavščina!!! Joj, nisem si mislila, da bom kdaj koga prosila, naj mi pofotka sekret... user posted image user posted image

Ni blema dobis vse... kar te zanima. Ce boste pa kdaj uleteli bo pa se bolje. user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2937
12.11.2008 17:14:13   
Anonimen
Spelin@:

Ampak lej tole klik

Ko pridem je itak zmer guzva ni tko prazen kot na tej fotki, razen ponoci...No in ko pridem se najprej postavim tam v vrsto k je stric na sliki povem za h komu sem, potem grem na levo tam k pise Cashier in placam da sploh lahko grem k zdravniku...Potem grem v drugo cakalnico tam strezejo pijaco in pa imas tv in pa velik LCD ekran kjer se izmenjavajo zdravniki in pacienti tam vidis kok jih je se pred tabo ,ker pise tud tvoje ime... klik (no to je ta cakalnica)

No pol te sestra poklice in te odpelje do zdravnika tam potem se vse zmenis in ce je naprimer cepljenje ti na listek napise kaj rabi... Gres v Lekarno v isti stavbi in tam oddas listek ,ki si ga prinesla od zdravnika potem gres spet k tistemu fantu Cashier in spet lepo placas in gres nazaj v lekarno mu das placan racun on ti da zdravila in jih neses zdravnici ...Potem ona cepi. In potem gres spet placat se to da so ti otroka cepili..

Zato ker se men ne da sem in tja hodit in placevat vsako stvar grem na cepljenje k isti zdravnici iz te bolnice ampak k njej domov kjer ima se privatno ambulanto. Tam pridem pocakam me sprejme naredi kar je treba tudi cepiva ima in potem samo vse skupaj placam in adijo...

Evo takle imamo..cmrlika in se koga ce zanima.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2938
12.11.2008 17:17:34   
Anonimen
Evo zdele sem pa n tv slo videla da imate v Sloveniji ze resevalno vozilo za zivali.... sej ne vem kaj bi rekla...user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2939
12.11.2008 17:37:20   
špelin@
****, ravnokar sem pogledala tudi filmček od bolnice - se mi je ful dolgo nalagal - in nimam besed... user posted image

Joj, tolikokrat hodit plačat... user posted image  Super, da imaš tako fajn zdravnico user posted image

Evo zdele sem pa n tv slo videla da imate v Sloveniji ze resevalno vozilo za zivali.... sej ne vem kaj bi rekla...user posted image user posted image

A res? Nisem vedela user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
12.11.2008 17:39:23   
kasso
O že dve uri prebiram, pa niti besedice še nisem utegnila napisat. Skratka, danes je pestro.

Kaj jutri bo čvek in kje?

katy, če bi vedela, da si slabe volje, ti bi kako besedo več namenila po gsm-juuser posted image . Daj pošlji mi tvoj domač naslov na zs. Drži se, luna pa bo minila user posted image

Glede mojega spanja me moj seveda razume, a imam kljub temu slabo vest, ker pa vsak dan hodit z mulci spat, pa ni lih za kak dober partnerski odnos. No, saj bo boljše...danes se bom potrudila, da ne bom zaspala user posted image

naty ornk dedc tale tvoj Žan user posted image

****, kaj je to bolnica tretjega sveta user posted image Pa kje smo mi potem user posted image Ma da vidite kaka je nevrološka klinika v LJ...to pa je prav ena sramota....Pred desetimi leti, ko sem bila na očesni kliniki pa še večja user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
12.11.2008 17:40:18   
kasso

A res? Nisem vedela user posted image

saj jz tudi ne user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
12.11.2008 17:46:25   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: katy82
Čau mačkice mi smo dons tko slabo spali pa še tko sem zmatrana da sem tečna in sem se skregala z mojimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Komi čakam da mine lunauser posted image

user posted image user posted image user posted image  Upam, da sta se že pobotala in se bolje počutiš user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
12.11.2008 17:47:08   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso
Ma da vidite kaka je nevrološka klinika v LJ...to pa je prav ena sramota....

Sploh nimam komentarja, samo za zjokat je user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
12.11.2008 17:56:35   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: eole
Tilči in ostele z izkušnjami - koliko oblečeš otroka če je zunaj recimo nič stopinj ali tam okoli? jaz si ne predstavljam čisto user posted image  Kaj pa prehodi iz toplega v hladno ... to je najbrž kar nevarno za prehladit, a ne?

Čez oblačila za notri oblečem v konkretnem mrazu termo puloverček + zimskega pajacka. pa seveda kapo, šal in rokavice.

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
12.11.2008 17:57:24   
Estrella*

O že dve uri prebiram, pa niti besedice še nisem utegnila napisat. Skratka, danes je pestro.

Kaj jutri bo čvek in kje?

katy, če bi vedela, da si slabe volje, ti bi kako besedo več namenila po gsm-juuser posted image . Daj pošlji mi tvoj domač naslov na zs. Drži se, luna pa bo minila user posted image

Glede mojega spanja me moj seveda razume, a imam kljub temu slabo vest, ker pa vsak dan hodit z mulci spat, pa ni lih za kak dober partnerski odnos. No, saj bo boljše...danes se bom potrudila, da ne bom zaspala user posted image

naty ornk dedc tale tvoj Žan user posted image

****, kaj je to bolnica tretjega sveta user posted image Pa kje smo mi potem user posted image Ma da vidite kaka je nevrološka klinika v LJ...to pa je prav ena sramota....Pred desetimi leti, ko sem bila na očesni kliniki pa še večja user posted image

Res je kasso glede zdravstva. Očesna  klinika je sedaj nova tam kjer je bila vojaška bolnica(zraven štreke) ,nevro je sramota, še vedno ista kot pred 35 leti ko je tam umrla moja teta in baje že takrat ni bila bohve kaj. Najbolj človeka jezi, da je zraven že zgrajena nova nevrološka, pa pe kar sameva in propadauser posted image

Za čvek nevem kaj je z njim. Jaz v takem vremenu ne mislim posedat po lokalih, lahko pa pridete do mene na kofiuser posted image

****, a tebi je danes dolgčas??user posted image user posted image  user posted image  bolnica.

Ne uspem vsega prebrat, je too much. Včeraj me je možiček spravil ob net in sem ga pridobila šele zjutraj nazaj,potem sem imela opravke in sem prišla šele ob 16 domov.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
12.11.2008 18:08:11   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Ne uspem vsega prebrat, je too much. Včeraj me je možiček spravil ob net in sem ga pridobila šele zjutraj nazaj,potem sem imela opravke in sem prišla šele ob 16 domov.

jaz sem pa mislila da te je spravil v posteljo

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
12.11.2008 18:09:46   
sesil
ja, sej tudi jaz vse preberem, to pa traja.... pol ko imam pa kaj za napisat sem prav sklerozna. kaj sem že mislila komentirat?

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
12.11.2008 18:11:36   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Za čvek nevem kaj je z njim. Jaz v takem vremenu ne mislim posedat po lokalih, lahko pa pridete do mene na kofiuser posted image

ma meni je vseeno. če ti ne bomo težile, pol lahko tudi pri tebi.
kasso, te poberem?

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
12.11.2008 18:13:22   
kasso

Ma da vidite kaka je nevrološka klinika v LJ...to pa je prav ena sramota....

Sploh nimam komentarja, samo za zjokat je user posted image user posted image user posted image

v petek so me kar na hodniku dali infuzijo, ker niso imeli postelj...medicinski brat pa se mi je opravičeval in govoril v kakih razmerah delajo..na hodniku sem imela pregled na cel oddelek...res je krizauser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?