Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 16:06:09
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Samo meni je lazje, mi imamo wc-je kjer se lahko vedno se umijes, brez da se z roko kaj dotikas spodaj..in potem vlozki niso taka packarija... ****, zdaj pa imam eno vprašanje zate - res me firbec, sem pa prelena, da bi guglala Kako izgledajo vaši wc-ji?? To me že dolgo zanima, ti pa si pravi naslov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 16:07:20
|
|
|
|
*Tiana*
|
Joj, so mi mulci ta malga zbudili s petardami. Zdej bo pa spet siten
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 16:09:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Joj, so mi mulci ta malga zbudili s petardami. Zdej bo pa spet siten Ojoj,pa kaj šele bo,veseli december se bliža. No to je pa ena dobra stvar,da živim na vasi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 16:11:39
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Joj, so mi mulci ta malga zbudili s petardami. Zdej bo pa spet siten S petardami?! Sredi novembra???!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 16:14:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Joj, so mi mulci ta malga zbudili s petardami. Zdej bo pa spet siten S petardami?! Sredi novembra???! Ja pr ns ko sm še v Kamniku živela so tud že začel novembra . Me je blo kr strah it iz bloka pr mojmu,ker se jih ful bojim. Res mi grejo na živce
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 16:19:20
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Joj, so mi mulci ta malga zbudili s petardami. Zdej bo pa spet siten S petardami?! Sredi novembra???! ja, tudi pri nas že pokajo. mater bi te starše z valjarjem, ker že tako zgodaj kupujejo ta mitraljez
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 16:38:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Samo meni je lazje, mi imamo wc-je kjer se lahko vedno se umijes, brez da se z roko kaj dotikas spodaj..in potem vlozki niso taka packarija... ****, zdaj pa imam eno vprašanje zate - res me firbec, sem pa prelena, da bi guglala Kako izgledajo vaši wc-ji?? To me že dolgo zanima, ti pa si pravi naslov Joj ko bi imela fotoaparat... Slika bi vse povedala, ker je tezko opisat. Je wc potem je pa notri v skoljki ena pipca.. ne vem kako naj povem... tko navzgor je obrnjena ...pol pa imas obkraj na steni ventil kot pri vodni pipi pa ga odvijes in ti zacne voda v ritko spricat.. No pol se pa sam nastelas z rito pa te vse umije... No imas pa se drug nacin...mi imamo tako da imas obstrani stranisca prav vodovodno plasticno cev ... na koncu je cist ozka tako da ne pospricas vse... in imamo dva ventila toplo pa mrzlo vodo in potem si nastimas vodo in se umijes tako da usmeris pac vodo tja kamor ti pase... Verjetno se ne da razumet.... ej ko bom imela fotoaparat ti bom wc poslikala.... O.k.?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 16:42:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo koncno nasla link..tele bolnice poleg nas... Evo takole izgleda: Nasa bolnica in zdravstveni dom - klik Ker je vse v eni stvabi..spodaj so ambolante zgoraj oddelki in na drugi strani urgenca...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 16:50:13
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Slika bi vse povedala, ker je tezko opisat. Je wc potem je pa notri v skoljki ena pipca.. ne vem kako naj povem... tko navzgor je obrnjena ...pol pa imas obkraj na steni ventil kot pri vodni pipi pa ga odvijes in ti zacne voda v ritko spricat.. No pol se pa sam nastelas z rito pa te vse umije... No imas pa se drug nacin...mi imamo tako da imas obstrani stranisca prav vodovodno plasticno cev ... na koncu je cist ozka tako da ne pospricas vse... in imamo dva ventila toplo pa mrzlo vodo in potem si nastimas vodo in se umijes tako da usmeris pac vodo tja kamor ti pase... Verjetno se ne da razumet.... ej ko bom imela fotoaparat ti bom wc poslikala.... O.k.? Ej, sliši se ful zanimivo Res dobra pogruntavščina!!! Joj, nisem si mislila, da bom kdaj koga prosila, naj mi pofotka sekret...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 16:51:04
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Evo koncno nasla link..tele bolnice poleg nas... Evo takole izgleda: Nasa bolnica in zdravstveni dom - klik Ker je vse v eni stvabi..spodaj so ambolante zgoraj oddelki in na drugi strani urgenca... U jebelacesta, so mi skoraj oči iz jamic skočile...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 16:56:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Evo koncno nasla link..tele bolnice poleg nas... Evo takole izgleda: Nasa bolnica in zdravstveni dom - klik Ker je vse v eni stvabi..spodaj so ambolante zgoraj oddelki in na drugi strani urgenca... U jebelacesta, so mi skoraj oči iz jamic skočile... Ja tuki res vse vidis... Tukaj se tudi vidi taka revscina da te tok gane da par dni tud jest ne mores in na drugi strani tako bogastvo da spet ne mores jest od togote Mi smo en srednji sloj.. ampak zivimo res v boljsem delu mesta in ce bi imela v sebi samo kancek slovenske zavisti bi me ze pobralao no HB ya lastnost me je obsla sej je ze zadost da sem jeznorita..kaj bi bilo ce bi bila se nevoscljiva... Jaz vsakemu privoscim in sem zelo zadovoljna z vsem kar imam...ce bi bilo pa se vec bi bilo pa se boljs..ce bo pa manj pa tud uredu Hvala Bogu za vse.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 16:58:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Slika bi vse povedala, ker je tezko opisat. Je wc potem je pa notri v skoljki ena pipca.. ne vem kako naj povem... tko navzgor je obrnjena ...pol pa imas obkraj na steni ventil kot pri vodni pipi pa ga odvijes in ti zacne voda v ritko spricat.. No pol se pa sam nastelas z rito pa te vse umije... No imas pa se drug nacin...mi imamo tako da imas obstrani stranisca prav vodovodno plasticno cev ... na koncu je cist ozka tako da ne pospricas vse... in imamo dva ventila toplo pa mrzlo vodo in potem si nastimas vodo in se umijes tako da usmeris pac vodo tja kamor ti pase... Verjetno se ne da razumet.... ej ko bom imela fotoaparat ti bom wc poslikala.... O.k.? Ej, sliši se ful zanimivo Res dobra pogruntavščina!!! Joj, nisem si mislila, da bom kdaj koga prosila, naj mi pofotka sekret... Ni blema dobis vse... kar te zanima. Ce boste pa kdaj uleteli bo pa se bolje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 17:14:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Spelin@: Ampak lej tole klik Ko pridem je itak zmer guzva ni tko prazen kot na tej fotki, razen ponoci...No in ko pridem se najprej postavim tam v vrsto k je stric na sliki povem za h komu sem, potem grem na levo tam k pise Cashier in placam da sploh lahko grem k zdravniku...Potem grem v drugo cakalnico tam strezejo pijaco in pa imas tv in pa velik LCD ekran kjer se izmenjavajo zdravniki in pacienti tam vidis kok jih je se pred tabo ,ker pise tud tvoje ime... klik (no to je ta cakalnica) No pol te sestra poklice in te odpelje do zdravnika tam potem se vse zmenis in ce je naprimer cepljenje ti na listek napise kaj rabi... Gres v Lekarno v isti stavbi in tam oddas listek ,ki si ga prinesla od zdravnika potem gres spet k tistemu fantu Cashier in spet lepo placas in gres nazaj v lekarno mu das placan racun on ti da zdravila in jih neses zdravnici ...Potem ona cepi. In potem gres spet placat se to da so ti otroka cepili.. Zato ker se men ne da sem in tja hodit in placevat vsako stvar grem na cepljenje k isti zdravnici iz te bolnice ampak k njej domov kjer ima se privatno ambulanto. Tam pridem pocakam me sprejme naredi kar je treba tudi cepiva ima in potem samo vse skupaj placam in adijo... Evo takle imamo..cmrlika in se koga ce zanima.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 17:17:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo zdele sem pa n tv slo videla da imate v Sloveniji ze resevalno vozilo za zivali.... sej ne vem kaj bi rekla...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 17:37:20
|
|
|
|
špelin@
|
****, ravnokar sem pogledala tudi filmček od bolnice - se mi je ful dolgo nalagal - in nimam besed... Joj, tolikokrat hodit plačat... Super, da imaš tako fajn zdravnico IZVIRNO SPOROČILO: **** Evo zdele sem pa n tv slo videla da imate v Sloveniji ze resevalno vozilo za zivali.... sej ne vem kaj bi rekla... A res? Nisem vedela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 17:39:23
|
|
|
|
kasso
|
O že dve uri prebiram, pa niti besedice še nisem utegnila napisat. Skratka, danes je pestro. Kaj jutri bo čvek in kje? katy, če bi vedela, da si slabe volje, ti bi kako besedo več namenila po gsm-ju . Daj pošlji mi tvoj domač naslov na zs. Drži se, luna pa bo minila Glede mojega spanja me moj seveda razume, a imam kljub temu slabo vest, ker pa vsak dan hodit z mulci spat, pa ni lih za kak dober partnerski odnos. No, saj bo boljše...danes se bom potrudila, da ne bom zaspala naty ornk dedc tale tvoj Žan ****, kaj je to bolnica tretjega sveta Pa kje smo mi potem Ma da vidite kaka je nevrološka klinika v LJ...to pa je prav ena sramota....Pred desetimi leti, ko sem bila na očesni kliniki pa še večja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 17:40:18
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Evo zdele sem pa n tv slo videla da imate v Sloveniji ze resevalno vozilo za zivali.... sej ne vem kaj bi rekla... A res? Nisem vedela saj jz tudi ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 17:46:25
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čau mačkice mi smo dons tko slabo spali pa še tko sem zmatrana da sem tečna in sem se skregala z mojim Komi čakam da mine luna Upam, da sta se že pobotala in se bolje počutiš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 17:47:08
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Ma da vidite kaka je nevrološka klinika v LJ...to pa je prav ena sramota.... Sploh nimam komentarja, samo za zjokat je
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 17:56:35
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: eole Tilči in ostele z izkušnjami - koliko oblečeš otroka če je zunaj recimo nič stopinj ali tam okoli? jaz si ne predstavljam čisto Kaj pa prehodi iz toplega v hladno ... to je najbrž kar nevarno za prehladit, a ne? Čez oblačila za notri oblečem v konkretnem mrazu termo puloverček + zimskega pajacka. pa seveda kapo, šal in rokavice.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 17:57:24
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso O že dve uri prebiram, pa niti besedice še nisem utegnila napisat. Skratka, danes je pestro. Kaj jutri bo čvek in kje? katy, če bi vedela, da si slabe volje, ti bi kako besedo več namenila po gsm-ju . Daj pošlji mi tvoj domač naslov na zs. Drži se, luna pa bo minila Glede mojega spanja me moj seveda razume, a imam kljub temu slabo vest, ker pa vsak dan hodit z mulci spat, pa ni lih za kak dober partnerski odnos. No, saj bo boljše...danes se bom potrudila, da ne bom zaspala naty ornk dedc tale tvoj Žan ****, kaj je to bolnica tretjega sveta Pa kje smo mi potem Ma da vidite kaka je nevrološka klinika v LJ...to pa je prav ena sramota....Pred desetimi leti, ko sem bila na očesni kliniki pa še večja Res je kasso glede zdravstva. Očesna klinika je sedaj nova tam kjer je bila vojaška bolnica(zraven štreke) ,nevro je sramota, še vedno ista kot pred 35 leti ko je tam umrla moja teta in baje že takrat ni bila bohve kaj. Najbolj človeka jezi, da je zraven že zgrajena nova nevrološka, pa pe kar sameva in propada Za čvek nevem kaj je z njim. Jaz v takem vremenu ne mislim posedat po lokalih, lahko pa pridete do mene na kofi ****, a tebi je danes dolgčas?? bolnica. Ne uspem vsega prebrat, je too much. Včeraj me je možiček spravil ob net in sem ga pridobila šele zjutraj nazaj,potem sem imela opravke in sem prišla šele ob 16 domov.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 18:08:11
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ne uspem vsega prebrat, je too much. Včeraj me je možiček spravil ob net in sem ga pridobila šele zjutraj nazaj,potem sem imela opravke in sem prišla šele ob 16 domov. jaz sem pa mislila da te je spravil v posteljo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 18:09:46
|
|
|
|
sesil
|
ja, sej tudi jaz vse preberem, to pa traja.... pol ko imam pa kaj za napisat sem prav sklerozna. kaj sem že mislila komentirat?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 18:11:36
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Za čvek nevem kaj je z njim. Jaz v takem vremenu ne mislim posedat po lokalih, lahko pa pridete do mene na kofi ma meni je vseeno. če ti ne bomo težile, pol lahko tudi pri tebi. kasso, te poberem?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 18:13:22
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso Ma da vidite kaka je nevrološka klinika v LJ...to pa je prav ena sramota.... Sploh nimam komentarja, samo za zjokat je v petek so me kar na hodniku dali infuzijo, ker niso imeli postelj...medicinski brat pa se mi je opravičeval in govoril v kakih razmerah delajo..na hodniku sem imela pregled na cel oddelek...res je kriza
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?