|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
13.11.2008 11:28:13   
ilatic
Hd dobila sem sporočilo. Ful maš dobro barvo las in ful si coll. Mala je tud cukrček.
Zakaj sliko? ne vem? Zgleda da moraš bit lep za na TV. Rekla je celo eno skupinsko ha ha. Pa sem ji razložila situacijo pa je rekla da ni panike.

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
13.11.2008 11:28:24   
metuljcek321
Hej!

Nosek ga se vedno svira, tudi kasljamo, a scasoma menda bo bolje. Fizionloska laufa k nora, mami izpihava smrkljcke - je ocitno pomagalo, ker je spala 10 ur non-stop in se ni nic prebujala. Je pa migala z glavo in rokicami, da je bil joj.

Druzinski dvoboj - vau, kva zveni fajn. Nimamo TV3 sicer, tko da sem zdaj preko linka prvic prebrala, za kaj gre.

Ja, Vesna je pa res ze rodila sinka Gasperja (brala v Obrazih), to so vnaprej posnete oddaje, se misli pa res kmalu vrniti in snemati naprej.

A se da na netu to gledat?

Gr, kva, frendico si zasacila, da ti laze --- in zveni, da kar v hudi smeri --- jao, jao. Bravo za cevlje!

Obrazi so pa men prav fajn - teta jih kupuje tu in tam in jih potem dobim malo z zamkom, pa mi je tko lustno - niso prevec opravljivi, clanki so pocukrani sto na uro, a se berljivi, lepe slikice - kva bi vec za relaxacijo?! Ej, neboglasnica, ce se ti valjajo, se priporocamuser posted image

hd - nasa 200 ml +/- 20 ml

Almera, kako je blo na aerobiki? Jaz sem pa vceraj res naredila 30 pocepov - ni glih velik, ampak vec kt nic pa je.

Majuska, kako danes?

lunica & Luka, drzta se!

mojcek - 200 evrov je pa res precej!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
   [Brisano sporočilo]
13.11.2008 11:29:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4203
13.11.2008 11:31:20   
rovar_ka
na toto je cela norauser posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=8AzkazLLFuE

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
   [Brisano sporočilo]
13.11.2008 11:31:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 4205
13.11.2008 11:42:58   
ilatic
Tud inigo mi je že poslala ZS. Super! Neboglasnica še tebe čakam!! Sliko mi pošlji kr na mail.

Neposredna povezava do sporočila: 4206
13.11.2008 11:48:23   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

zimskauser posted image  za b'day!

Saj ni zimska imela rojstnega dneva, če ga je imela Flower.user posted image user posted image user posted image  Vidiš, da vedno natančno preberem tvoje poste!user posted image

Blacky, tebe je sam Bog poslal ... hvala, k si tko natancna ... jest ne vem, kva mi je, ampak tole z imeni je zdaj ze ene parkrat ven udarilo ... Matija/Matic, zimska/flower ... jao meni?!?!!?

Hi, hi, s teh vecjih slikic s krsta se nas pa mal bolj vidi, a ne?

flower, user posted image

In vse naj, naj se 1x!

Masiranje dlesni - vceraj sem ji s prstom, potem pa se z gumasto zirafo, ki jo ima za grizljanje & je res kar odprta ustka drzala - ji je pasalo sto na uro! Mala pikica, je bla tko lustna.

tims- dobila menstro? Nina kaj vec spancka danes? Je tak zaspan dan ...

neboglasnica - ne daj, se punca! Tele noge se morjo zrihtat!!! Morjo! Daj povej jim to. Ves, meni se je pa spet zacel slabsat na nohtih na roki - luskavicni nohti & boli k svinja (sori izrazu, ampak je res shit) ... Upam, da bo boljs. Sem se kar se k enemu dermatologu narocila - seveda smoplacnisko, ker sicer bi cakala minimalno pol leta! Porocam konec novembra. Zelim si kaksnih spodbudnih novic ... Kaj pa dr. pravi glede tvojih nohtov?

karamela, ja, jaz imam vedno sabo ta malo termovko (0,5 l) in dozico mlecka v prahu, pa steklenicko - gre v previjalno torbo ob strani, tako da ni panike. In potem, ce se zadrzimo dlje, pac naredim mleko in je ... sploh ni zapleteno - ni treba skrbet, meni je prav simpl.

lex, hd, Rusija je ocitno hit te jeseni, al kako? Kje si, lex?

ilatic, tudi nasa bi ze kar nekaj na nogice, ampak mami ni za stvar, da bi ji pomagala in jo drzala - hi, hi. Not yet.

Vau, mirjam, kaksen yummy zajtrk ... mljask ...

sasi, kaksne fantasticne slikice, ej!

gluna3 - grozljive novice!

3jemi, res si bila pridna z dieto. Je pa najbrz kar presenecenje, ko zapises, kaj vse jes, a ne? Te najbrz kar mal zvije ob poglledu na to, kaj gre vse v zelodec ...

lidija, a pri vas ze laufa korencek ... da bojo lepi zobki:-))

flower, dobro vprasanje - zakaj je treba poslati slikico? Da ne bi bila kaksna lepsa od voditeljice? user posted image  user posted image  user posted image

Odlicno za prijavo na Druzinski dvoboj!!!! Face ste! Kaksne so pa sicer nagrade? Joj, bom mogla si zrihtat nekoga, da mi bo to posnel!

(author unknown)

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
13.11.2008 11:49:15   
metuljcek321
Letim mal pospravit in pripravit nekaj sladkega - pride frendica pogledat naso frajlo in na en cvekec. Se ful veselim.

Do kasneje ...

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
13.11.2008 11:50:20   
lidija***
Rovarka
da ji ne boš okusa pokvarilauser posted image user posted image hec, hec, mi smo bol na žaganju

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
   [Brisano sporočilo]
13.11.2008 11:51:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4210
   [Brisano sporočilo]
13.11.2008 12:03:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4211
13.11.2008 12:07:52   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Punce zdaj sem gledala družinski dvoboj na TV 3 in dobila sijajno idejo. Kaj če bi se mi tri julijke pridružile in se šla mal igrat zraven pa še mogoče kaj zaslužit (za kakšne plenice..hi,hi). A kera gleda to odajo? In kera je zaaaaa?????

ja, pojditeee! bomo me ostale ful doma navijaleeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
13.11.2008 12:11:21   
Majuska
'dan,

čeprav je zame skorajda jutro ... po jutranji flaški smo zaspali nazaj ko taveliki, ob 11h sva se šla dojit ... prav prijetno sem bila presenečena, 20 minut na eni in 15 minut na drugi strani, to je že napredek. Nakar pljune vse skupaj ven in zaspi ... in še kar spi user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
13.11.2008 12:11:33   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Punce, mislim da tole naše dojenje postaja resen problem ... mali ful noče jesti pri meni, s težavo se na prvo stran priklopi za 10 min (običajno vsaj 20 minut je), za drugo stran je pa vik in krik ... nikakor priklopit ... ne vem več, kaj naj naredim user posted image mleka mislim da ni zmanjkalo, saj si ga normalno načrpam, le mulčku nekaj ne štima.

Imate kak nasvet za (skoraj) obupanko??

naša se ne doji dlje kot od 4-7 min. resno! včasih je jedla po 15 min, zdaj kaki mesec pa ne več. Po moje bolj močno vleče in se hitreje naje. Ker zadovoljna pa je. Za tisto drugo pa nebi vedla, ker se noče priklopituser posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
13.11.2008 12:12:15   
lidija***
Ali katera ve, če lahko spreminjaš na shrani.si velikost slik, ko so že naložene?

Neposredna povezava do sporočila: 4215
13.11.2008 12:12:18   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

temni ferrero...meni je mnjamsi...sicer je navaden se vedno boljsi ampak tud ta mi je mnjamsi..sicer paobozujem same drage sladkarije...toblerone, ferrero, toffeefe, mon cheri,....milka-bljak

Tole o Milki se čisto strinjava ... Pr men tut samo drage stvari palijo, ferrero, bajaderce ... user posted image

Evo, eno nasprotnico - Milka rulesuser posted image   user posted image user posted image user posted image

Kar se mene tiče, je Milka en sam cukr ... pravi užitek čokolade je, da znaš uživati v kančku trpkosti user posted image

08.08.2008

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
13.11.2008 12:12:29   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: lidija***

Zimska- mogoče bi ti bil všeč reiki. Saj, ko misliš, da si sam, sploh nisi sam. Najbolj žalostno je da si sam, ko je toliko drugih okoli tebe.

Reiki načela:
Samo danes ne skrbi
Samo danes se ne jezi
Bodi hvaležen za vse kar prinaša življenje

Sprejmi :
Samo za trenutek odmisli svoje misli in pričakovanja. Samo za trenutek postani prazen. Odpri se in sprejmi...

... si reikistka? user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4217
13.11.2008 12:16:07   
sončika84
ilatic bravo za mleko.user posted image user posted image

metuljček,user posted image user posted image user posted image ni panike. sprejmem rožice,ma ne bi blo treba.user posted image user posted image

hranjenje po flaški- moj spije zvečer 130-170. kukr kšn dan. čez dan pa spet kokr je. no,zdej nama gre že na boljše in spije po 120-130,včasih še zmerom samo 100. ampak,zdej že dva dni papca GH. zdaj smo na brokoliju. user posted image

polivanje-mah, matija poliva že od nekdaj. prec po obroku pa tut čez 2 uri. no,zdaj ko sva na GH, se je to ful zmanjšalo.

družinski dvoboj-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jst gledam vsak dan in mi je ful fajn. bi bla pa zanimiva izkušnja it v živo,ker doma je tak lažje. bom navijala.

ej, danes je spal celo noč!!!!! od pol devetih do 6h.

Neposredna povezava do sporočila: 4218
13.11.2008 12:16:32   
lidija***
... si reikistka?

Ja, že zeloo dolgo.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
13.11.2008 12:17:29   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: flower

glej glej.. dobila sem peto zvezdico, bravo jaz user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4220
   [Brisano sporočilo]
13.11.2008 12:18:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4221
13.11.2008 12:26:19   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: lidija***

... si reikistka?

Ja, že zeloo dolgo.

fino user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4222
   [Brisano sporočilo]
13.11.2008 12:32:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4223
   [Brisano sporočilo]
13.11.2008 12:42:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4224
   [Brisano sporočilo]
13.11.2008 12:44:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

ime
Erin

Ime Nastja vam je bolj

dekliško ime (84%)

moško ime (5%)

ime za oba spola (11%)

Število vseh glasov: 309

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!