|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 13.11.2008 11:48:23
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 zimska za b'day! Saj ni zimska imela rojstnega dneva, če ga je imela Flower. Vidiš, da vedno natančno preberem tvoje poste! Blacky, tebe je sam Bog poslal ... hvala, k si tko natancna ... jest ne vem, kva mi je, ampak tole z imeni je zdaj ze ene parkrat ven udarilo ... Matija/Matic, zimska/flower ... jao meni?!?!!? Hi, hi, s teh vecjih slikic s krsta se nas pa mal bolj vidi, a ne? flower, In vse naj, naj se 1x! Masiranje dlesni - vceraj sem ji s prstom, potem pa se z gumasto zirafo, ki jo ima za grizljanje & je res kar odprta ustka drzala - ji je pasalo sto na uro! Mala pikica, je bla tko lustna. tims- dobila menstro? Nina kaj vec spancka danes? Je tak zaspan dan ... neboglasnica - ne daj, se punca! Tele noge se morjo zrihtat!!! Morjo! Daj povej jim to. Ves, meni se je pa spet zacel slabsat na nohtih na roki - luskavicni nohti & boli k svinja (sori izrazu, ampak je res shit) ... Upam, da bo boljs. Sem se kar se k enemu dermatologu narocila - seveda smoplacnisko, ker sicer bi cakala minimalno pol leta! Porocam konec novembra. Zelim si kaksnih spodbudnih novic ... Kaj pa dr. pravi glede tvojih nohtov? karamela, ja, jaz imam vedno sabo ta malo termovko (0,5 l) in dozico mlecka v prahu, pa steklenicko - gre v previjalno torbo ob strani, tako da ni panike. In potem, ce se zadrzimo dlje, pac naredim mleko in je ... sploh ni zapleteno - ni treba skrbet, meni je prav simpl. lex, hd, Rusija je ocitno hit te jeseni, al kako? Kje si, lex? ilatic, tudi nasa bi ze kar nekaj na nogice, ampak mami ni za stvar, da bi ji pomagala in jo drzala - hi, hi. Not yet. Vau, mirjam, kaksen yummy zajtrk ... mljask ... sasi, kaksne fantasticne slikice, ej! gluna3 - grozljive novice! 3jemi, res si bila pridna z dieto. Je pa najbrz kar presenecenje, ko zapises, kaj vse jes, a ne? Te najbrz kar mal zvije ob poglledu na to, kaj gre vse v zelodec ... lidija, a pri vas ze laufa korencek ... da bojo lepi zobki:-)) flower, dobro vprasanje - zakaj je treba poslati slikico? Da ne bi bila kaksna lepsa od voditeljice? Odlicno za prijavo na Druzinski dvoboj!!!! Face ste! Kaksne so pa sicer nagrade? Joj, bom mogla si zrihtat nekoga, da mi bo to posnel!
|