Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 12.11.2008 19:54:17
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic Punce zdaj sem gledala družinski dvoboj na TV 3 in dobila sijajno idejo. Kaj če bi se mi tri julijke pridružile in se šla mal igrat zraven pa še mogoče kaj zaslužit (za kakšne plenice..hi,hi). A kera gleda to odajo? In kera je zaaaaa????? Jaz sem to mislial že, ko smo bile julijske nosečke, pa si nisem upala rečt. Sem za.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 12.11.2008 19:54:53
|
|
|
|
Majuska
|
Punce, mislim da tole naše dojenje postaja resen problem ... mali ful noče jesti pri meni, s težavo se na prvo stran priklopi za 10 min (običajno vsaj 20 minut je), za drugo stran je pa vik in krik ... nikakor priklopit ... ne vem več, kaj naj naredim mleka mislim da ni zmanjkalo, saj si ga normalno načrpam, le mulčku nekaj ne štima. Imate kak nasvet za (skoraj) obupanko??
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 12.11.2008 19:55:59
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Koliko nas je na RR, uf. Če bi bile pridne, bi lahko danes 200-tka padla. Si nora, da nas junijke spet popljuvajo
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 12.11.2008 19:58:52
|
|
|
|
Tinky
|
Inigo in HD, pa vse, ki še dojite, vam full zavidam. Ko dojiš imaš neko posebno vez z otročkom. Je pa z AM dosti bolj komot, komaj čakam, da začnem uvajat GH, ker tole s flaško zgubljam živce vsakokrat, ko ga hranim. Pa bi jedel, pa ne bi, vmes si še dva prsta stlači v usta, pa magari še pest, pa ga je treba zamotit z ropotuljico, pa bi rad bil v ležalniku, drugič v naročju, pa tv bi rad gledal. Je cel sfleširan. Že vidim, da mi bo dal popra, je naspidiran sto na uro.
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 12.11.2008 20:06:21
|
|
|
|
karamela6
|
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic Na to bi vas rada opozorila, da ne bo prekasno. Moja druga hčerka je imela dudo in sem ji jo prehitro vzela. Potem je začela z cuzanjem prsta in ni bilo več variante da bi imela dudo. Slajši ji je bil prst. Žal pa bo zdaj dopolnila že devet let in še vedno ga vtakne v usta, največkrat pred spanjem. seveda ji ne dovolim in jo opozarjam. Tudi sama ve ker smo se o tem pogovorili in pač tudi že razume da ji to škoduje za zobke in za prst, samo pač to naredi instiktivno. Po moje je bolje duda ker se jo lažje odvadi. Hja, se čisto zavedam tega, ampak moja lubica noče prav nobene dude, ne avent, ne chicco, ne nuk ... nič, nič, nič. Če ji jo jaz držim in dokaj močno not tišim še pocuza ene 2x, drugače pa leti v loku vn!!!Pa tudi prsta ne cuza non stop, samo, ko je zaspana, da se umiri, potem ga ima zunaj, ne spi z njim v ustih. Žabica26 je rekla, da je to po njenih izkušnjah samo tako obdobje, ki traja nekje od 3 meseca pa tja do 6. ali 7. Upajmo, da je res tako.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 12.11.2008 20:18:30
|
|
|
|
ilatic
|
Karamela ti verjamem. Naši so pač dudlarji in že od prvega dne so vsi noro na dudo. In ja tudi moj ima roko in prst v ustah ko se igra in vriska, tko da ja to je obdobje. no jaz pa zbiram zdaj ženske za oddajo družinski dvoboj. ko nas bo 4 nas prijavim. Vzela bi pa še eno na rezervo. Tko da punce kar pogumno. Razturale bomo!!! 1. SANJA (to sm jz) 2. 3. 4. rezerva:
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 12.11.2008 20:28:20
|
|
|
|
sasi13
|
metuljček321 ja mi smo že pet mesecev in Jan tudi na naša dva tudi full vpliva luna, sej pridno spita ampak se mi zdi da skoz kr neki godeta zraven. _rebeca_ kaj pa že vi vse jeste? mi smo že tudi začeli - počasi. levinja t. blagor tebi da ti tako dolgo spi. kdaj gresta pa zvečer spat? flower dojili smo se tri tedne. fora je da dosti pojem čez dan tudi ponoči ko se vstanem ko se fojtramo jem čokolado ampak grejo kg vseeno dol. se vidi da ponoči vsajamo dostikrat in že od 6 bedimo. auroraa full sta srčka na sliki. jz sm tud dobila nakazano porodniško. čeprav še ni bilo obvestila. če hočmo do 200 strani pridit bo treba pa mal slikic nalimat da bo šlo hitreje.
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 12.11.2008 20:36:01
|
|
|
|
sasi13
|
anžej jan
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 12.11.2008 20:42:05
|
|
|
|
Inigo
|
a bi jedel, pa ne bi, vmes si IZVIRNO SPOROČILO: ilatic Karamela ti verjamem. Naši so pač dudlarji in že od prvega dne so vsi noro na dudo. In ja tudi moj ima roko in prst v ustah ko se igra in vriska, tko da ja to je obdobje. no jaz pa zbiram zdaj ženske za oddajo družinski dvoboj. ko nas bo 4 nas prijavim. Vzela bi pa še eno na rezervo. Tko da punce kar pogumno. Razturale bomo!!! 1. SANJA (to sm jz) 2. 3. 4. rezerva: jaz jaz jaz!!!! jst to vsak dan gledam!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 12.11.2008 20:52:35
|
|
|
|
Inigo
|
se pravi: 1. Sanja 2. Metka 3. 4. rezerva:
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 12.11.2008 20:58:50
|
|
|
|
netki
|
mi smo imeli danes razvojno ambulanto in je blo kr neki....P je tko na izi kazala kako ga prijemat, sploh nisem dohajala...tko da....kr neki zdej me je poslala pa še na fizioterapijo, al kva že... Blacky za seznam Tilen (9.7.08.) 4 mesece: 6140g in 61 cm
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.11.2008 21:00:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.11.2008 21:01:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.11.2008 21:02:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 12.11.2008 21:03:59
|
|
|
|
sasi13
|
jz bom tudi navijala, ker nimam časa da bi sodelovala. sej če vas je pa toliko lahk pa dve ekipi pošljete.
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 12.11.2008 21:09:22
|
|
|
|
ilatic
|
ej super. No jutr se pozanimam in se prijavimo!! Še ena nam fali, zdej pa kera bo prva. IZVIRNO SPOROČILO: Inigo se pravi: 1. Sanja 2. Metka 3.Anja - HD 4. rezerva: Morm vam povedat da se naš fant kopa že v veliki banji in uživa ZELO. Čeprav je danes imel slabo izkušnjo z milom. Ko sem mu namilila rokico jo je takoj nesel v usta in bilo je stašno. Začel se je trest in vpit kot ne vme kaj. upam da se mu ni kopanje zamerlo.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 12.11.2008 21:10:02
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky Inigo in HD, pa vse, ki še dojite, vam full zavidam. Ko dojiš imaš neko posebno vez z otročkom. Je pa z AM dosti bolj komot, komaj čakam, da začnem uvajat GH, ker tole s flaško zgubljam živce vsakokrat, ko ga hranim. Pa bi jedel, pa ne bi, vmes si še dva prsta stlači v usta, pa magari še pest, pa ga je treba zamotit z ropotuljico, pa bi rad bil v ležalniku, drugič v naročju, pa tv bi rad gledal. Je cel sfleširan. Že vidim, da mi bo dal popra, je naspidiran sto na uro. ja tole se tut pri nas dogaja. karamela si mu poskusila dati na dudo koroške kapljice? Pri nas to deluje in jo potem ful vleče. Brez kapljic jo pa redko zagrabi... Ilatic jaaaaaaa super. Jaz bom navijala za vas! Kako pa je z občinstvom v tej oddaji? Se je tut treba kaj prijavit? Jaz bi šla navijat!! sasi kakšna srčka sta Anžej in Jan.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 12.11.2008 21:12:09
|
|
|
|
glugluglu
|
Družinski dvoboj: super ideja, zaenkrat navijam, ampak punce pohitite, da voditeljica ne bo prej ušla v Rim! HD, si mogla takoj iz TV kopirat izjavo od Erjavca? Ampak je pa dobra Sam so pa ko otroc iz vrtca, eni me prav jezijo, brrrr.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 12.11.2008 21:12:11
|
|
|
|
dzanika
|
ilatic neboglasnica je že napisala da je za.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 12.11.2008 21:13:25
|
|
|
|
dzanika
|
Družinski dvoboj: super ideja, zaenkrat navijam, ampak punce pohitite, da voditeljica ne bo prej ušla v Rim! A bodo potem prekinili oddajo al bo kdo drug vodil naprej??
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 12.11.2008 21:17:15
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika Družinski dvoboj: super ideja, zaenkrat navijam, ampak punce pohitite, da voditeljica ne bo prej ušla v Rim! A bodo potem prekinili oddajo al bo kdo drug vodil naprej?? pojma nimam
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 12.11.2008 21:25:55
|
|
|
|
glugluglu
|
Drugače pa moj križ je danes boljši, uspela sem pregurati samo z Lekadolom direkt tako, da močnejših protibolečinskih zadev še nisem potrebovala. Tiana še vedno težko dvignem in ker sem ga dvigovala samo za nujne stvari in nič nosila se mi zdi, da se je kar navadil, se je kar sprijaznil, prav zanimivo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.11.2008 21:26:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 12.11.2008 21:26:27
|
|
|
|
karamela6
|
ilatic, če rabite še kakšno rezervo, sem tudi jaz za ...da ne bom prehitevala neboglasnice in almere... glede dude: sem jo imela s sabo v porodnišnici in jo dala Nini že drugo noč, ko je skoz jokala. Ni blo šanse. Sploh ni znala vlečt. In ko je bla v P panika, da ne bo mleka in sem si ga črpala, ga niti po flaši ni znala spit. Samo ziza pa konc! Smo imeli tudi tu pa tam kak krček, ni blo hujšega, sem porabila do zdaj cca. pol tržiških kapljic (naj bi bile iste kot koroške). Dokler je blo sladko na dudi, je cuzala, potem pa ne več. Kaj ji naj cel dan cukr v usta tišim? Mah, bomo videli kako bo. Upam, da ni tega podedovala, ker so prst cuzali in očka + babi in stric.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Hrana.пеперутка16Kdaj ste začeli s kuhanim sadjem ali zelenjavo (riž, korenček, jabolka)?Od 3. meseca. (
10%)
Od 4. meseca. (
20%)
Od 5. meseca. (
10%)
Od 6. meseca. (
60%)
Število vseh glasov: 10Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!