|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 13.11.2008 7:28:11
|
|
|
|
karamela6
|
Dobro jutro! Joj, tims, to je tudi moja nočna mora. Me full skrbi, kaj bo šele, ko dobimo zobke! Upam, da bo mala frajla nehala stiskat bradavic in da se bosta še nekaj časa lepo dojili. Ah, neboglasnica, saj za kaj manj pa čevljev danes že sploh ne dobiš več. Vsaj jaz se zalotim, ko se šetam po trgovinah in vidim kakšne fajn čevlje za 50€...ooo, saj te so pa poceni Upam, da uredita s prijateljico. Mojcek, 200€? Ta je pa spet prehuda. Ti je glugluglu kar prav napisala, ko plačuješ za štalco, so druge prioritete. Uživaj dokler se še da. Pa hvala za vice, sem se fajn narežala. by the way, kje pa je lex? Sem kaj spregledala? Saj z dopusta so že prišli. Sem malo prečekirala in videla, da je Vesna Malnar rodila 13. oktobra, torej mesec dni nazaj in da se bo res kmalu vrnila snemat, da zvesti gledalci sploh ne bodo opazili njene odsotnosti. Mi smo danes kar lepo spali. Zvečer ob 20.30 sem jo še popolnoma budno položila v posteljico in se je celi 2 minuti malo pritoževala, potem pa jo je zmanjkalo. No, prvič smo se dojili ob 2.30, drugič pa se je zbudila ob 6h, čebljaaaaalllla na veellliiikkooo, joj sva se režala in ob 6.30 sva se spet dojili, previli, bili 15 min pokonci, zdaj pa že spet spi. Sem jo tudi samo položila in je zaspala. To mi je res fajn, da je ne rabim uspavat. Res pa, da to prakticiram že od vsega začetka in sploh nismo imeli nobenih težav, 5 minutno sitnarjenje je maximum. Tudi mene zanima, kako je z Lukcem od lunice ... držim pesti! flower, za 5 zvezdic! Zdaj si uradno čveka. Uh, jaz sem še pa še v zaostanku. Joj, danes si pa res uredim ticker, že predolgo odlašam. Majuska, jaz bi probala mal daljše pavze med podoji naredit. Včasih sem svojo Nino prehitro podojila (npr, da gremo kam, pa da imam potem za nekaj časa mir, jo hitro še enkrat priklopim, pa tudi, če je jedla 1h nazaj), sem opazila, da na veliko krili z rokami in ji je nasploh odveč. Skuša pač povedat, da ni lačna. No, takrat preneham in je ok. Morda je lahko to razlog pri tebi. Kar se dojenja tiče in hranjena po flaški. Mene je najbolj strah tega, da mi zmanjka mleka in da ne bo hotla pit po flaši. Kaj bom potem? Ker mala niti pod razno ne povleče cuclja na flaši. Tudi če je lačna kot volk, ne, ne in ne. Pa enkrat, ko smo se vračali iz štajerske proti gorenjski in se vozili 4h, namesto 1,5h, sem bila tud hvaležna, da imam mlekarne s sabo. Ker premikat se po metrih, zraven pa da ti tuli lačen otrok ... se mi zmeša. Kaj pa ve naredite v takšnih primerih? Imate vedno s sabo termovke, ali kaj? Drugače pa komaj čakam, da začnemo dodajat. NAs Nina tako gleda, ko jemo ... joj, bi ji že kar dala kakšno žlico. Ko ji dam D2 kapljice, prav lepo odpre usta in jih poje po žlički. No, saj še ne bom, 2 meseca vsaj še ne. Mi planiramo ta vikend za kakšno urico v bazen s tamalo. Glede na to, da gremo samo testirat reakcijo na vodo, a mislite da že rabim fredov obroč ali jo za prvič lahko kar jaz držim tistih parkrat po 10 min, ko bo v vodi ? Tiste, ki ste že plavale - a ste otročke potem kar tam pod tušem umile? Kaj ni mrzla voda? Ali potem takoj doma? Pojma nimam, kako in kaj. Vsi mi govorijo, klor je strup ... in mam že vsega poln kufer! No, da ne bom za dobro jutro predolga ... če že nisem...grem si naredit en čajček, potem pa spet malo za knjige. se beremo
|
|
|