|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<junijski princi in princeske 3.de...
12.11.2008 22:47:43   
Anonimen
ne rmrm kokr vem ima saša samo lukija,no 99,9%user posted image ..mislim da ima luki polbratca,no tud 99,9%user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2251
12.11.2008 22:50:17   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Dej ne me strasit,tavelka fantov se pogledala ne bo,najmanj do polnoletnostiuser posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , moja tud neuser posted image user posted image user posted image
.Tisto o kitajcu al japoncu pa ne vem ce glih zastopim.A mislis da hoce vecjiuser posted image ?

ne,ne tko sem mislila, da tud če so to najine velike želje (da fantov do 18.leta ne bo pogledala), vprašanje če so uresničljive. Jaz tud pravim do 18 nič, pa vem da ne bo takouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
12.11.2008 22:50:34   
Anonimen
A pol gremo spat,tudi prav.
Dobro spite in kej lepega sanjajte(meni se zadnje dni samo o morju).
Nockouser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 12.11.2008 22:52:05 >

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2253
12.11.2008 22:53:25   
RMRM
hi,hi, kleo, tko se je meni ene parkrat naredilo ko sem hotla kakšno slikico prilepit, zdej jo pa raj ne lepim večuser posted image

taanikaa, zdej pa res ne vem, no sej bo saša povedala, upam da ne bo  zamerla, sam na slikci so v družinski postli, pa sem nekak mislila da je to to.

Pa user posted image user posted image user posted image  za tvojega user posted image  da se pozdravi.

Pa še za Lunco 14 user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
12.11.2008 22:53:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Dej ne me strasit,tavelka fantov se pogledala ne bo,najmanj do polnoletnostiuser posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , moja tud neuser posted image user posted image user posted image
.Tisto o kitajcu al japoncu pa ne vem ce glih zastopim.A mislis da hoce vecjiuser posted image ?

ne,ne tko sem mislila, da tud če so to najine velike želje (da fantov do 18.leta ne bo pogledala), vprašanje če so uresničljive. Jaz tud pravim do 18 nič, pa vem da ne bo takouser posted image

Saj to stekam,samo japonca nimam kam datuser posted image .

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2255
12.11.2008 22:56:20   
RMRM
user posted image user posted image user posted image ma kaj pa vem, tko so pri nas govoril, pa se nikol nisem poglablala, kam japonec pašeuser posted image user posted image user posted image .

Kje pa imaš sedaj tisto klobaso s kodami za slikco, a sem spet kako traparijo pisalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
12.11.2008 23:15:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

user posted image user posted image user posted image ma kaj pa vem, tko so pri nas govoril, pa se nikol nisem poglablala, kam japonec pašeuser posted image user posted image user posted image .

Kje pa imaš sedaj tisto klobaso s kodami za slikco, a sem spet kako traparijo pisalauser posted image

Uno klobaso sem zbrisalauser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2257
13.11.2008 6:37:44   
Samsa
dobro jutro...

spet jaz kuham user posted image .
Pripravila sem vam pa še user posted image

Noč je pa potekala bolj mirno....user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem ji samo ob 00.00 in ib 1.20 dala dudo, ob 2.40 pa sva jedle in je takoj nazaj zaspala. K sebi sem jo vzela ob 4.00, ampak dovolj je pa imela ob 5.30.
Sem se kar naspala. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
13.11.2008 6:45:27   
Samsa
kleopatra hvala za slikici.... kak ste šikane user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
13.11.2008 7:51:19   
babysolza
jutrčka!

Samsa hvala za kavico in posladek. Se bojim, da nas boš precej zredila s temi jutranjimi dobrotami. user posted image  user posted image

Grem mal čitat, dokler je moj škratek priden. user posted image  Danes sva spale do 7-ih! user posted image  Seveda sam zato, ker sva vmes ob 4.45 jedle. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
13.11.2008 7:56:39   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

jutrčka!

Samsa hvala za kavico in posladek. Se bojim, da nas boš precej zredila s temi jutranjimi dobrotami. user posted image  user posted image

Malo razvajanja nobeni ne škodi user posted image
No HB, da si prišla, ker sem misla, da mam jaz narobe naštimano uro, ker ni nobene nikjer user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
13.11.2008 7:58:39   
babysolza
Se bom potrudla pa kakšno našla, OK? Bo kr težka ker sem jest fotograf (da se ne bom sam na nefotogeničnost zgovarjala) pr bajti

Se še jaz podpišem pod to. user posted image  user posted image  Mamo že en milijon slikc od Sabine pa kake pol miljona Sabine in atija, mamica je pa ravno na enih dveh. user posted image  user posted image

Alergije - mislim da zaenkrat nimamo nobenih problemov. Je pa tega že tolko, da ne moreš verjet. user posted image user posted image

Nič, škrat kriči. user posted image user posted image  Čavči.

(odgovor članu uvuv)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
13.11.2008 8:00:10   
babysolza
No HB, da si prišla, ker sem misla, da mam jaz narobe naštimano uro, ker ni nobene nikjer

user posted image user posted image  Ja, jaz kar mislim, da večino daje poletna utrujenost, ker zjutraj je redkokdaj katera tu. user posted image  user posted image
Al pa srečnice, jim škrati dlje spijo. user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2263
13.11.2008 8:02:03   
aleksandra silvija
Lunca-hitro se pozdravi!user posted image user posted image user posted image user posted image
Taanika---držim pesti, da se s "tamaučkom" ne nalezeta, pa da se mož hitrooo pozdravi!user posted image user posted image user posted image user posted image

Izabela, Jan, ANžej, Maks, Mark, Katjuša-vse naj za tini mini rojstni dan!    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo bili včeraj v Lj. Na kontroli za Jerneja. Načeloma vse o.k.
Zavarovalnica še ni odobrila podkožnega senzorja za meritev sladkorja. Kako sem jezna! Taki majhni res NIMAJO občutk koliko imajo cukra in potem jih moraš neprestano zbadat, pa še vmes si stalno v skrbeh. Pa če obstaja nekaj za pomagat, zavarovalnica pa ne odobri---ja koliko pa je takih majhnih  trenutno s sladkorno?
No, saj bodo zdravniki poslali pritožbo!

Sem pa ugotovila, da je z več kot 1-im otrokom težko nabirat literaturo na faksu!user posted image  Pravzaprav nemogoče! Sploh ker je ravno včeraj Jernej iz ene hipe padal v drugo, ...pa jest ni hotel,...Lovro bi bil pa samo in izključno na rokah! Khmmmmmmmuser posted image

INTERNETNA NAROČILA:
Ja, trenutno zelo nepotrebnih stvari še nisem kupila. No, razen kakšnih knjiguser posted image -sploh med user posted image . Npr. 9 STOPNIC in podobnouser posted image .

Drugače pa tako naročam predvsem didaktične igrače(nujno potrebneuser posted image ) in knjige-za otroke ali pa poljudnoznanstvene. Pa leče, tudi že posteljnino, pa otroško opremo(vse nujno potrebnouser posted image ).
Razmišljam pa, da bi tako naročala tudi kakšno hrano-BIO izdelke, ki jih v trgovinah težko dobim in porabim ful časa, da najdem.

Ja, pa KONČNO smo začeli z urejanjem dokumentacije za gradnjo!
Tako močno upam, da bomo imeli vse urejeno do zgodnje pomladi 2010- Ah, kje je še to?
Ampak zemljišču je potrebno spremeniti namembnost-naj NE bi bilo velikih težav.
Sploh pa raje sedaj malo počakava, potem pa na hitro zgradiva. Gradiva ali pa kako montažno kje drugje,če ne bo spremenjena namembnost do takrat!

Pa hvala za kavo!

Lep dan vam vsem želim.

Dolenjke-kmalu bo december!user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
13.11.2008 8:02:56   
aleksandra silvija
Se še jaz podpišem pod to. Mamo že en milijon slikc od Sabine pa kake pol miljona Sabine in atija, mamica je pa ravno na enih dveh.
user posted image
Enako.....

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
13.11.2008 8:04:57   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

No HB, da si prišla, ker sem misla, da mam jaz narobe naštimano uro, ker ni nobene nikjer

user posted image user posted image  Ja, jaz kar mislim, da večino daje poletna utrujenost, ker zjutraj je redkokdaj katera tu. user posted image  user posted image
Al pa srečnice, jim škrati dlje spijo. user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2266
13.11.2008 8:06:45   
aleksandra silvija

Ja, jaz kar mislim, da večino daje poletna utrujenost, ker zjutraj je redkokdaj katera tu.
Al pa srečnice, jim škrati dlje spijo.
user posted image

Nič od tega!

Od kakih 5.30 imamo cel kup opravkov z otroki. Da enega spravimo v šolo, pa.....
Običajno zjutraj še pripravim za kosilo, da potem  ob 12-ih samo finiširamuser posted image .
Če moram komplet kosilo kuhat kasneje, se mi zdi, da ne moremo biti nič zunaj, nikamor it,...kot da sem cel dan za štedilnikomuser posted image .

Se pa Lovro zbudi okoli 5-ih, pol 6-ih, jhe buden ene pol urce in potem zaspi do kakih 8.30!user posted image user posted image user posted image
No, danes ga slišim, da se ravno prebujauser posted image . Preeehitevaaaaauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2267
13.11.2008 8:08:17   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Izabela, Jan, ANžej, Maks, Mark, Katjuša-vse naj za tini mini rojstni dan!    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image za vse slavljenčke

Neposredna povezava do sporočila: 2268
13.11.2008 8:11:31   
aleksandra silvija
za vse slavljenčke

Mmmmmmmmmmmmmmmmmmm za mamice!user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
13.11.2008 8:15:52   
Samsa

Mi smo bili včeraj v Lj. Na kontroli za Jerneja. Načeloma vse o.k.
Zavarovalnica še ni odobrila podkožnega senzorja za meritev sladkorja. Kako sem jezna! Taki majhni res NIMAJO občutk koliko imajo cukra in potem jih moraš neprestano zbadat, pa še vmes si stalno v skrbeh. Pa če obstaja nekaj za pomagat, zavarovalnica pa ne odobri---ja koliko pa je takih majhnih  trenutno s sladkorno?
No, saj bodo zdravniki poslali pritožbo!

Joj, vem kako je, če se moraš kar naprej zbadat zaradi cukra (nos. sladkorna+inzulin), tako da mi je ful težko, ko berem kako moraš svojega sončka pikat in mu kontrolirat sladkor. Pa vem kako je, če se ti lušta kaj, pri tako majhnem je pa še huje...
Saj se bo vse porihtalo. Želim, da vam čimprej odobrijo podkožni senzor in samo za vas  user posted image

Tudi za vse bolnike ali njihove drage, ki so bolni ena user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2270
13.11.2008 8:45:01   
Samsa

za vse slavljenčke

Mmmmmmmmmmmmmmmmmmm za mamice!user posted image

nisem hotla tk direkt rečt user posted image user posted image user posted image  sem bolj po ovinkih user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2271
13.11.2008 8:52:34   
alea01
jutrček mamičkeuser posted image

Samsa- ti pa zmeraj tak lep zajtrk nam pripravišuser posted image . Nas tako lepo razvajašuser posted image

uvuv- lepo da se oglasaš.....le tako naprej

kleopatra- sem ti poslala mail na ZS in lepo prosim za slikice. Kako je pa s hranjenjem? Je boljše?

Sem kaj pozabilauser posted image

No, mene zanima a svoje bejbije dajete v spalne vreče? Jaz imam spalno vrečo 90cm in tam notri se kar izgubi in si ne upam je še dat.....

No, naša dama pa ni več dama, kajti danes je odkrila nogice in so verjetno zelo slastne, kajti vlači jih v ustauser posted image

lunca14-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da premagate virus
taanikaa-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojega možeka, da čimprej ozdravi in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za Žana..... kolikor se spomnim imate danes pregled pri P...da bo vse v redu

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
13.11.2008 8:56:56   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

No, mene zanima a svoje bejbije dajete v spalne vreče? Jaz imam spalno vrečo 90cm in tam notri se kar izgubi in si ne upam je še dat.....

Jaz jo imam v vreči, ki je tudi ful velika ( včasih ponoči, ko jo dvignem, da jema ima tako bunko na hrbtu), sam ji odgovarja... al pa meni odgovarja, ko vidim, da se ne več razbrca

No, naša dama pa ni več dama, kajti danes je odkrila nogice in so verjetno zelo slastne, kajti vlači jih v ustauser posted image

tudi Lara ni več dama že kak teden, ko je ugotovila, da ima noge za uste oz. da so štufki zelo okusni user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
13.11.2008 8:57:44   
alea01
aha.....jaz sem ji prvič dala kašico ene tri tedne nazaj in to zvečer takoj 160ml....brez uvajanjauser posted image .Imamo novalacovo kašico in jo zmešam z novalacovim mlekom. Zdaj popije nekje med 140ml-200ml. No ta 200ml je bolj izjema kot ne. Cuclje sem zamenjala s št.3-od 6 meseca naprej. Se pa ne mašijo tak hitro. Obrok pa razdelim na dva dela, ker včasih počasneje papca in se pol še bolj zgosti. sicer pa tudi ko je samo AM, pije iz cuclja št.3

HEI- jaz mislim, da te nima kaj skrbet.....Naša še toliko nepopije čez dan. Mi imamo večkrat krizo hranjenja.... in P nikoli ne dela nobene panike. Redimo se pa 400-500g na mesec. Tamala je ful živahna, smejček, zadovoljna....verjetno ima za dosti. Naša se je itak odločila, da bo manekenkauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil alea01 -- 13.11.2008 8:58:11 >

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
13.11.2008 8:58:59   
alea01
ja, samsa- včeraj je pa začela še avto vozit in pljuvat.....user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.