|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<junijski princi in princeske 3.de...
12.11.2008 22:07:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

kleooooo slikiceeee

te firbec, a???? jaz sem jih pa že vidla, hahahaha user posted image

sašauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
  Neposredna povezava do sporočila: 2201
12.11.2008 22:08:53   
Anonimen

saša ti si men ena tolk energična puncauser posted image user posted image ..prav vidim teuser posted image ..kul veš...kleo jst tud slikice,nujno!!!!še maš moj mail od poročnih slik?če ne pa na tnajger@gmail.com

Poslano

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2202
12.11.2008 22:09:14   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

saša imam cucelj a 3 solzice, pri sadni kašici se zatakne, pri navadni pa je ok. Naredim pa boj redko kot je v navodilih. Se pa strinjam da je cucelj za GH za en k.........user posted image

ja, maš prav, mogoče pa jaz pregosto naredim user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
12.11.2008 22:10:31   
RMRM

RMRM - ja, sej jaz si tud prej po netu oglejujem, cele ure visim in si beležim kaj bi mela, pol pa tud ponavad še vse kej drugega nabavim... user posted image

user posted image user posted image user posted image  smo vse iste, ups. enake. Samo kaj ko jaz pol doma ugotovim, da je cel kup ene brezvezne krame. V trgovini vse tako super truper zgleda, ko je vse v stilu, doma pa kar ne vem kaj bi kam postavila. Mam v kleti ful enih škatel z raznorazno dekorativno šaro, pa še vedno kaj novega nabavimuser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2204
12.11.2008 22:11:24   
Anonimen
kleo kake lepotice ste!!!user posted image user posted image  Talita ima tooolk lepe oči,prava mini kleo je..ti pa taka čedna mamicauser posted image user posted image ..mala je pa itak zakonuser posted image user posted image ..res ste luštne

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2205
12.11.2008 22:11:50   
sasa.vracko

kleooooo slikiceeee

te firbec, a???? jaz sem jih pa že vidla, hahahaha user posted image

sašauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
12.11.2008 22:12:39   
Anonimen
pa sašo bre ma ti si meni jedna lutkicauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2207
12.11.2008 22:12:54   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

RMRM - ja, sej jaz si tud prej po netu oglejujem, cele ure visim in si beležim kaj bi mela, pol pa tud ponavad še vse kej drugega nabavim... user posted image

user posted image user posted image user posted image  smo vse iste, ups. enake. Samo kaj ko jaz pol doma ugotovim, da je cel kup ene brezvezne krame. V trgovini vse tako super truper zgleda, ko je vse v stilu, doma pa kar ne vem kaj bi kam postavila. Mam v kleti ful enih škatel z raznorazno dekorativno šaro, pa še vedno kaj novega nabavimuser posted image  

mi zveni znano, le zakaj?! user posted image  user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
12.11.2008 22:14:06   
Anonimen
sej punce če imata kej odveč krame se priporočam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2209
12.11.2008 22:14:35   
sasa.vracko

Ej, Tajči, sam na oni slikci v profilu (krst) se pa ful svetniško držiš... me zanima kako se bom kaj jaz v nedeljo...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
12.11.2008 22:14:52   
RMRM

mi zveni znano, le zakaj?! user posted image  user posted image

nam ni pomočiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2211
12.11.2008 22:15:44   
Anonimen
Hvala vsem za pohvaleuser posted image ,Taanikaa pri tebi sem prvic mal zaj....,sem nekam drugam poslala,kersem se pri eni crki zmotilauser posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2212
12.11.2008 22:16:04   
sasa.vracko
pa kje si kupla Žanu tisto zeleno karirasto srajčko, je ful kjut user posted image  pa on moder puloverček tud

Neposredna povezava do sporočila: 2213
12.11.2008 22:16:21   
Anonimen
ja točno imate krst,sej bo,jst sem komi čakal da bo za mano to..a si dobla plac?kje bo gostija?

Neposredna povezava do sporočila: 2214
12.11.2008 22:16:33   
Anonimen

user posted image user posted image  ,ma spet bluzim,sem mal zamesala.user posted image  

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 12.11.2008 22:19:32 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2215
12.11.2008 22:17:05   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Hvala vsem za pohvaleuser posted image ,Taanikaa pri tebi sem prvic mal zaj....,sem nekam drugam poslala,kersem se pri eni crki zmotilauser posted image user posted image .

Kleo, a te lahko vprašam kolk si stara?! Če ni skrivnost...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
12.11.2008 22:17:06   
RMRM

sej punce če imata kej odveč krame se priporočam user posted image

user posted image user posted image user posted image ni problema, bomo tko moral kmal klet spraznit, pa ne vem kje začetuser posted image  Če ne drugega, sveč, kamenčkov, kugl.... imam za izvozuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
12.11.2008 22:17:22   
Anonimen

a res?zato je tolk dolg hodilo do mene'hiih,no sej pol je zihr kaka žlahta od moža dobla če si pustila priimek enak user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2218
12.11.2008 22:18:40   
Anonimen

pa kje si kupla Žanu tisto zeleno karirasto srajčko, je ful kjut user posted image  pa on moder puloverček tud

H&M..menda..kaj pa vem ko mu tolk enih stavri nakupim pol pa več nevem kje!!user posted image mislim da v h&M-mu

Neposredna povezava do sporočila: 2219
12.11.2008 22:20:03   
Anonimen

user posted image user posted image dej no dej.

kaj ti naj dam????user posted image user posted image ,jst dam sam ti povej kaj?user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2220
12.11.2008 22:20:32   
uvuv
Meni so vsi nasi mali tako lustni. Pa sploh nisem bila mahnjena na dojencke, dokler nismo dobili Mihata!

Sasa, moz je American, zato sva v Ameriki, v Bostonu sva pa zato, ker tu studiram. Smo pa casovno 6 ur zadaj, razen takrat, ko gremo na zimski in poletni cas - takrat smo pa par tednov 5 oz. 7 ur razlike.

Ikea je tudi tu zakon - vec kot pol pohistva sva tam kupila, samo lahko bi prodajali malo bolj trpezne fotelje: po par dneh se je poznal odtis moje tazadnje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
12.11.2008 22:20:41   
sasa.vracko
RMRM - se mi zdi, da si enkrat pisala, da maš fetiš na dišeče svečke, zdej se pa približuje tvoj cajt, praznični december user posted image  takrat še mene drži, da skoz nekaj prižigam in smradim.. no, lani nisem, ker me je mučila nosečniška slabost in sem vse stran zmetala, ker mi je ful smrdel...še posebej tisto sranje od Air Wick, s cimetom, ko uštekaš in zraven še lučka gori... letos bom pa spet mal prkurla user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
12.11.2008 22:21:21   
lunca14
taanikaa.....vem,kako se počuti tvoj mož,imam isto že par dni,pa še noče minit,tako,da..........za enkrat se lun še ni nalezel,je pa res,da ogromno pomeni to ,da ga še vedno polno dojim............pikapoke da se pocartate čim prejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
RMRM.......hvala za kompliment-maj,ja maš prav res je prikrit mali vragec z angelskim nasmehom,ampak ima pa res zelo rad luna in eneja,po naravi je zelo dobrosrčen in nežen otrok,ampak mal ga zdele nos ta njegova mini puberteta,po moje bo ratal prav v redu človek............user posted image user posted image user posted image za cepljenje
kleopatra...............pošlji slikce na lunca14@email.si
samsa in sonček............sem pogledala vajine fotke,eden bolj cukrast kot drugi,pa čisti sončkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
anamor.........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za novo fotko

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
12.11.2008 22:22:05   
Anonimen
Glede krame....je imam tolk,da mi je kar slabo,odkar imamo pa se tamalo,je pa klet ze cist polna.Da ne govorim o kozmetiki,je imam ogromno,nazadnje se pa vcasih komaj s kremo namazemuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2224
12.11.2008 22:24:10   
Anonimen
joj ne govori..več let sem uporabljala od naomi parfume in ko sem zanosila so mi tko začeli smrdet..še zdaj jih ne prenesem,mi gre kr gor po njih resno...sem zadnjič čakal v vstri na blagajno in sem vohala ta parfum in sem vprašala trgovko če ima naomi,je rekla ja kako veš,pa se je tolk smejala meni pa ni bilo smešno kr sem bla že cela zelena tam na kasi

Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.