|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<junijski princi in princeske 3.de...
12.11.2008 22:25:04   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: uvuv

Meni so vsi nasi mali tako lustni. Pa sploh nisem bila mahnjena na dojencke, dokler nismo dobili Mihata!

Sasa, moz je American, zato sva v Ameriki, v Bostonu sva pa zato, ker tu studiram. Smo pa casovno 6 ur zadaj, razen takrat, ko gremo na zimski in poletni cas - takrat smo pa par tednov 5 oz. 7 ur razlike.

Ikea je tudi tu zakon - vec kot pol pohistva sva tam kupila, samo lahko bi prodajali malo bolj trpezne fotelje: po par dneh se je poznal odtis moje tazadnje.

Ja, jaz tud nisem bla mahnjena na dojenčke, dokler nisem svojga kupla! Zdej se pa kar topim, še takrat ko druge vidim! user posted image  Ja, noro fajn! Vidim, da si takoj ticker zrihtala, takoj ko smo te mal okregale! user posted image  Kdaj si pa rodila, po tickerju predvidevam da takrat enkrat, ko jaz (28.maj) a ga tam kličete Miha, al mogoče Mike? user posted image

(odgovor članu uvuv)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
12.11.2008 22:25:10   
lunca14
deklice moje jaz grem spat,ker komaj še pokonc stojim,tale virus me je čist zdelal,samo spala bi,tud čez dan,ko le morem začorim,lepo spiteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
12.11.2008 22:25:25   
sasa.vracko
ooooooooooouuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeaa

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
12.11.2008 22:26:15   
Anonimen
lunca hvala za pikepoka..vračamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,da se pozdraviš in da se otroci ne nalezejo,mojgaže matra 14 dni..grozno

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2229
12.11.2008 22:26:33   
Anonimen
Lunca poslano.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2230
12.11.2008 22:27:44   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

ja točno imate krst,sej bo,jst sem komi čakal da bo za mano to..a si dobla plac?kje bo gostija?

Ja, mamo krst končno, jaz tud komi čakam da bo mim, kosilo mamo v eni gostilni tle blizu, nas bo okrog 30 komadov, mi je pa župnik dal knjigo za domov (Krščenje otrok), da naj mal naštudiram, da se ne bom motila, ko nas bo spraševal user posted image  mislim....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
12.11.2008 22:30:51   
sasa.vracko
Taanikaa, no pol se bom jaz za naš randi s tanovim Seductive Elixir od Naomi nasmradla, ko ga mam, si me boš sigurn zapomnila...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2232
12.11.2008 22:30:55   
lunca14
kleo.....sem prejela tvoji fotki,ma res prave princeske ste vse tri,ti si pa zelo moji sestri podobna,ampak tvoja tastarejša bo pa mešala štrene fantom,ma tak zapeljiv pogled,da te kar odpeljeuser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
12.11.2008 22:30:56   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

RMRM - se mi zdi, da si enkrat pisala, da maš fetiš na dišeče svečke, zdej se pa približuje tvoj cajt, praznični december user posted image  takrat še mene drži, da skoz nekaj prižigam in smradim.. no, lani nisem, ker me je mučila nosečniška slabost in sem vse stran zmetala, ker mi je ful smrdel...še posebej tisto sranje od Air Wick, s cimetom, ko uštekaš in zraven še lučka gori... letos bom pa spet mal prkurla user posted image

Ja, maš prav. Jaz pa teh kupljenih zadev sploh več  ne prenesem, sploh teh ko daš v vtičnico, pa nisem user posted image , hi,hi. Se je pa definitivno sezona kurjenja pri nas  začela. 

Aja, pa sezona namakanja v banji, ob svečah in welness muziki  je tud že tukaj. Sem lani to ful pogrešala, ker v user posted image  banje nisem nič uporabljala, je bil samo tuš v uporabiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2234
12.11.2008 22:33:35   
Anonimen

joj ne govori..več let sem uporabljala od naomi parfume in ko sem zanosila so mi tko začeli smrdet..še zdaj jih ne prenesem,mi gre kr gor po njih resno...sem zadnjič čakal v vstri na blagajno in sem vohala ta parfum in sem vprašala trgovko če ima naomi,je rekla ja kako veš,pa se je tolk smejala meni pa ni bilo smešno kr sem bla že cela zelena tam na kasi
user posted image ....sorry,si ne morem pomagat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2235
12.11.2008 22:35:13   
RMRM

joj ne govori..več let sem uporabljala od naomi parfume in ko sem zanosila so mi tko začeli smrdet..še zdaj jih ne prenesem,mi gre kr gor po njih resno...sem zadnjič čakal v vstri na blagajno in sem vohala ta parfum in sem vprašala trgovko če ima naomi,je rekla ja kako veš,pa se je tolk smejala meni pa ni bilo smešno kr sem bla že cela zelena tam na kasi

Tako se je meni user posted image  Diorjev Posion. Ga še danes po 12 letih ne prenesem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
12.11.2008 22:35:39   
RMRM
ups, Poison

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
12.11.2008 22:35:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

kleo.....sem prejela tvoji fotki,ma res prave princeske ste vse tri,ti si pa zelo moji sestri podobna,ampak tvoja tastarejša bo pa mešala štrene fantom,ma tak zapeljiv pogled,da te kar odpeljeuser posted image

Dej ne me strasit,tavelka fantov se pogledala ne bo,najmanj do polnoletnostiuser posted image user posted image .

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2238
12.11.2008 22:36:43   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Dej ne me strasit,tavelka fantov se pogledala ne bo,najmanj do polnoletnostiuser posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , moja tud neuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
12.11.2008 22:37:38   
RMRM
kleo, a poznaš tisti rek " velike želje malega japončka"user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
12.11.2008 22:37:46   
sasa.vracko
Kleo, ja tamala je res luštna, no sej če vidim mamico, mi je jasno zakaj... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
12.11.2008 22:39:26   
sasa.vracko
RMRM, ja tvoja je tud ful luškana, je tud teb podobna. Te mam kar pred očmi zdejle, iz tistih fotk iz toplic! Maš tako fajn barvo las, toplo rjavo!

Neposredna povezava do sporočila: 2242
12.11.2008 22:40:46   
sasa.vracko
no, zdej grem pa počas v mižule... jutri grem pa zjutraj v Lidl po božičke, ki plezajo po vrvi, ki so v reklami in jih bom letos na balkon navesla. Če le slučajn ne bojo že vse pobral.

Neposredna povezava do sporočila: 2243
12.11.2008 22:41:39   
sasa.vracko
user posted image user posted image  lepo spite, pa bejbiji tud!

Neposredna povezava do sporočila: 2244
12.11.2008 22:42:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

Taanikaa, no pol se bom jaz za naš randi s tanovim Seductive Elixir od Naomi nasmradla, ko ga mam, si me boš sigurn zapomnila...user posted image

ne upaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..neeeeeeee noooooooo

Neposredna povezava do sporočila: 2245
12.11.2008 22:43:03   
RMRM
Joj saša, jaz sem pa zdej šele vidla, da maš ti že dva otročička, sori res, k sem prej napisala da bo pa drug ali tretji.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2246
12.11.2008 22:44:13   
Anonimen
ja jst grem tud še malo pred tv...lepo,mirno nočko vsem in se tipkamo jutri mapak ne zjutri ker gremo lulija kazat pediatru,tko da na jutranjo kavo ne pridemuser posted image ..nočko in papa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2247
12.11.2008 22:44:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Joj saša, jaz sem pa zdej šele vidla, da maš ti že dva otročička, sori res, k sem prej napisala da bo pa drug ali tretji.user posted image

od kdaj pa to?????user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2248
12.11.2008 22:45:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , moja tud neuser posted image user posted image user posted image
.Tisto o kitajcu al japoncu pa ne vem ce glih zastopim.A mislis da hoce vecjiuser posted image ?

Sem sla gledat slikce,ker si mi poslala vabilo,sam te sem ZE vidla.Lustni,lustni,Lukas je pa kot ena srnica,same ucke so gauser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2249
12.11.2008 22:46:21   
RMRM
ja na slikcah sem vidla, zdej pa res ne vem. Naju bo saša razsvetlila, da ne bom neumnosti pisalauser posted image

Pa nočko vsem in lepe sanje 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.