Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 12.11.2008 21:49:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 cau Ce bi kera rada slikco od mene pa tamalih,lahko posljem na mail.samo poslat mi ga morte.Sta sicer samo 2sliki ravn tolk da vidite kaksne smo . Jaaaaaaaaa, jaz bi! sasa.vracko@gmail.com Čakam... In drugač Kleo?? A tvoja nima nobenih problemov s kakanje, ko bolj kot ne vsak dan banano papa? Moj ma mal problemov odkar uvajam GH Poslala,pa druga slika je iz julija,sem se zmotila. Moja kaka brez problemov,edino vcasih ma bolj trd kakec,ampak ni nobene panike.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 12.11.2008 21:49:36
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: HEI IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko Aja, HEI, sem ti pozabla povedat, da sta res luškana tvoja dva, oba sta fajn, vidim da maš posteljnino iz IKEA. Mi jo tud mamo se vid, da ma tamala ful rada bratca... Ja IKEA ima res luštne stvari. Se morm kr brzdat da ne nabavim preveč. Itak me moj kr vleče tam mimo otroških stvari Ja je bil za Hano (no tudi za mamico in očka) mali kr težko pričakovan Evo sm pa jst tista, ki nimam nobene svoje slikce v albumu Se bom potrudla pa kakšno našla, OK? Bo kr težka ker sem jest fotograf (da se ne bom sam na nefotogeničnost zgovarjala) pr bajti Zdej grem pa počasi v mižule. Nočko vsem Ok, ti kr slikce gor nalož! Pa ful mata lepi imeni oba tvoja otroka, men je bil Mark tud fuuuul všeč, pol je pa moj tolk težil, da naj bo Luka, je pa Luka, no sej mi je tud všeč, letos jih je sploh velik... Lepo spi, pa otroc tud!
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 12.11.2008 21:49:57
|
|
|
|
RMRM
|
ko je ravno debata o Ikei. Je bila prejšnji vikend v Celovcu ob otvoritvi taka gužva, da se sploh niso mogli premikat. Sva mi2 še najprej mislila it, ker mam par manjših stvari za nabavit, pa sva HB prestavila shoping.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 12.11.2008 21:52:36
|
|
|
|
sasa.vracko
|
uvuv - welcome to the club! hehehe, mislim med nas, junijke! drugač mi zaenkrat izkušenj z alergijami (še) nimamo... kako to da si čez lužo, a tvoj partner je američan? mater sem firbčna, a ne? sam mi je ful zanimiv, kolk je ura zdej pr teb?
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 12.11.2008 21:54:03
|
|
|
|
Samsa
|
jaz grem spat..upam da bo bolj mirna noč Nočko
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 12.11.2008 21:54:22
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM ko je ravno debata o Ikei. Je bila prejšnji vikend v Celovcu ob otvoritvi taka gužva, da se sploh niso mogli premikat. Sva mi2 še najprej mislila it, ker mam par manjših stvari za nabavit, pa sva HB prestavila shoping. Ja, sem slišala, midva hodiva v Graz. Imamo plan zdaj enkrat pred prazniki spet mal nakaufat, pol se pa sploh ne bremzam in mam ful velike oči...
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 12.11.2008 21:54:24
|
|
|
|
RMRM
|
sasa.vračko[/quote] Ok, ti kr slikce gor nalož! Pa ful mata lepi imeni oba tvoja otroka, men je bil Mark tud fuuuul všeč, pol je pa moj tolk težil, da naj bo Luka, je pa Luka, no sej mi je tud všeč, letos jih je sploh velik... Lepo spi, pa otroc tud! [/quote] Bo pa naslednji Mark . Je pa res lepo ime
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 12.11.2008 21:55:54
|
|
|
|
sasa.vracko
|
RMRM, aja točno, tvoj ta večji je tud Mark , veš kaj, jaz drugič računam na punčko!!!
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 12.11.2008 21:57:19
|
|
|
|
*anamor*
|
Punce zanima me kdaj ste začele dajati kašico tudi zvečer.
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 12.11.2008 21:57:31
|
|
|
|
sasa.vracko
|
mtinca - za tri zvezdice, jaz pa v za tabo! no, mal mi še manjka ...
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 12.11.2008 21:58:21
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko Ja, sem slišala, midva hodiva v Graz. Imamo plan zdaj enkrat pred prazniki spet mal nakaufat, pol se pa sploh ne bremzam in mam ful velike oči... Jaz po navadi al po katalogu al pa preko interneta mal pogledam, pol si pa kar na listek napišem kaj v bistvu sploh rabim, ker tam je tolk ene robe, da pol nič več ne vem in kupim vse živo, sam tisto kar sem mislila ne. No, sej v bistvu pa kupujem bolj drobnarije, pa dekoracijo
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 12.11.2008 21:58:38
|
|
|
|
*anamor*
|
jaz drugič računam na punčko!!! jaz tudi in bi ji dala ime Naja
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 12.11.2008 21:59:06
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko RMRM, aja točno, tvoj ta večji je tud Mark , veš kaj, jaz drugič računam na punčko!!! hi,hi, mogoče pa tretji
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 12.11.2008 22:00:00
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: *anamor* jaz drugič računam na punčko!!! jaz tudi in bi ji dala ime Naja lepo ime
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 12.11.2008 22:01:06
|
|
|
|
*anamor*
|
ja samo še ne mislim imeti hitro, čez kakšnih 5 let
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 12.11.2008 22:01:18
|
|
|
|
Anonimen
|
saša ti si men ena tolk energična punca ..prav vidim te ..kul veš...kleo jst tud slikice,nujno!!!!še maš moj mail od poročnih slik?če ne pa na tnajger@gmail.com
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 12.11.2008 22:01:27
|
|
|
|
Anonimen
|
SAMSA,SASA,RMRM,sem poslala .
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 12.11.2008 22:01:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *anamor* ja samo še ne mislim imeti hitro, čez kakšnih 5 let jap isto
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 12.11.2008 22:02:25
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Kleopatra - vaaaauuuuu kake lepotice!!!! vse tri, ful si luštna, pa ta večja je že orenk bejba, se mi zdi, da ti je ful podobna, ta mejčkana je pa tak buhteljček cart ful hvala za mail! pa super geštel maš!
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 12.11.2008 22:02:28
|
|
|
|
*Mojca*
|
saša imam cucelj a 3 solzice, pri sadni kašici se zatakne, pri navadni pa je ok. Naredim pa boj redko kot je v navodilih. Se pa strinjam da je cucelj za GH za en k.........
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 12.11.2008 22:03:21
|
|
|
|
*anamor*
|
jaz danes sploh nisem dobila cucelj za gh. Imam pa tommee tippee.
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 12.11.2008 22:04:28
|
|
|
|
Anonimen
|
kleooooo slikiceeee
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 12.11.2008 22:06:12
|
|
|
|
sasa.vracko
|
RMRM - ja, sej jaz si tud prej po netu oglejujem, cele ure visim in si beležim kaj bi mela, pol pa tud ponavad še vse kej drugega nabavim...
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 12.11.2008 22:06:36
|
|
|
|
RMRM
|
kleopatra, ful ste , pa tavelka ti je ful podobna, taprava frajlica je res, tamala pa tud tak cort. Ti si pa tud zelo zelo luštna
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 12.11.2008 22:07:06
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa kleooooo slikiceeee te firbec, a???? jaz sem jih pa že vidla, hahahaha
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?